fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: Αγαπημένα έργα παίρνουν ξανά ζωή συγκινώντας ακόμα και τους απαιτητικούς αναγνώστες

6 Ιουλίου 2018 | 02:41 μ.μ.

Η Ουτοπία του Τ. Μορ, Η Αφροδίτη με τη γούνα του Λ. Φον Ζάχερ-Μάζοχ και Οι Κλέφτες του Τ. Τόμσον είναι οι νέες προσθήκες της PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ


Ανυπομονείς να βρεις το επόμενο βιβλίο που θα σε συντροφεύσει στις διακοπές σου; Αναζήτησε το στα βιβλία της PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ. Έργα Ελλήνων και Ξένων συγγραφέων, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό αλλά δεν είναι διαθέσιμα ή ακόμα και λογοτεχνήματα που δεν έχουν εκδοθεί ποτέ στη χώρα μας, συνθέτουν την PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και συστήνονται εκ νέου στο απαιτητικό βιβλιόφιλο κοινό. Η PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ συνίσταται σε δύο σειρές: τα Public Classics και τη σειρά Public Modern Classics. Μία τρίτη σειρά, αφιερωμένη στην Αστυνομική Λογοτεχνία (Public Noir) θα προστεθεί στην Public Βιβλιοθήκη πολύ σύντομα.

Οι νέες εκδόσεις της Public Βιβλιοθήκης είναι:

Από τη σειρά Public classics

•    Η Ουτοπία του Τόμας Μορ, ένας διάσημος μύθος που γράφτηκε στις αρχές του 16ου αιώνα και έκτοτε δεν έχει πάψει να γοητεύει και να προκαλεί το ενδιαφέρον, καθώς καταπιάνεται με το αιώνιο φιλοσοφικό ζήτημα της ιδανικής πολιτείας, με στοιχεία από τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη, τον στωικισμό και τον επικουρισμό.
•    Η Αφροδίτη με τη γούνα του Λέοπολντ Φον Ζάχερ-Μάζοχ, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πραγματείες περί έρωτος. Ο τολμηρός συγγραφέας, εν έτει 1870, δεν δίστασε να γράψει ένα έργο που κάνει ακόμα και τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» να μοιάζουν άτολμες, άχρωμες και αδιάφορες. Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά βιβλία για όσα δεν δίστασε να θίξει σε μια εποχή που οι σαρκικές επιθυμίες παρέμεναν ανομολόγητες.

Από τη σειρά Public Modern classics
•    Οι Κλέφτες του… σκοτεινού Τζιμ Τόμσον, συγγραφέα δημοφιλή στους κύκλους του Χόλιγουντ, τα βιβλία του οποίου μεταφέρθηκαν έντεκα φορές στη μεγάλη οθόνη, ωστόσο η κινηματογραφική τους απόδοση δεν φάνηκε αντάξια των βιβλίων.


Η PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ συστήθηκε στο κοινό πριν λίγους μήνες με το βιβλίο Ο άνθρωπος που λεγόταν Πέμπτη, του βρετανού Γκίλμπερτ Κιθ Τσέστερον, έργο που πρωτοδημοσιεύτηκε το 1908 και αψηφά μέχρι σήμερα κάθε είδους λογοτεχνική σύμβαση.
Πολύ σύντομα η PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ θα παρουσιάσει στους βιβλιόφιλους και άλλα έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας με αποκλειστικές ανατυπώσεις εξαντλημένων τίτλων, πρωτότυπες μεταφράσεις, νέα φιλολογική επιμέλεια και καλαίσθητα εξώφυλλα. Ενδεικτικά από τη σειρά Modern Classics θα κυκλοφορήσει το Hell’s Angels του Hunter S.Thompson και από τη σειρά Noir το Fast One τοu Paul Cain.
Και μην ξεχνάς ότι εκτός από τα βιβλία της  PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, αποκλειστικά στο Public, το πιο σύγχρονο βιβλιοπωλείο, θα βρεις τη σειρά MARVEL COMICS με όλους τους αγαπημένους ήρωες της Marvel, από τον Deadpool και τον Daredevil μέχρι τον Hulk και τον Doctor Strange. Αναζήτησε επίσης τη σειρά CLASSICS ILLUSTRATED με τα εικονογραφημένα αλλά πάντα κλασικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας όπως Οι άθλιοι και Ο Ροβινσώνας Κρούσος.

Ανυπομονείς να γνωρίσεις από την αρχή κλασικά αλλά και μοντέρνα έργα Ελλήνων και Ξένων συγγραφέων; Ανυπομονείς για Public!

icon Προσθήκη Σχόλιου

PUBLIC ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: Αγαπημένα έργα παίρνουν ξανά ζωή συγκινώντας ακόμα και τους απαιτητικούς αναγνώστες


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα