fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Κάντε τον πιο χαρούμενο!

1 Αυγούστου 2017 | 05:38 μ.μ.

Η διάθεση και γενικά η ψυχολογία, παίζει τον καθοριστικό ρόλο ακόμα και στον σεξουαλικό τομέα, που τον τελευταίο καιρό δέχεται πιέσεις λόγο της οικονομικής κρίσης.


Ένα μυστικό για να έχετε πάντα ανεβασμένη διάθεση, είναι το χιούμορ σε οποιαδήποτε μορφή. Εσείς και ο σύντροφος σας θα αρχίσετε να χαλαρώνεται και η ερωτική σας ζωή θα παίρνει τα πάνω της.
Ακόμα και αν δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό σας, μπορείτε να το επιχειρείτε σταδιακά, και θα δείτε ότι σιγά σιγά θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας σας.
Πως όμως μπορείτε να εισάγετε το χιούμορ στη σεξουαλική ζωή σας. Το πιο σημαντικό, είναι το στοιχείο του αυτοσαρκασμού. Δηλαδή να μπείτε στη διαδικασία να γελάσετε πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό και με τα ελαττώματα του! Θα διαπιστώσετε ότι ο σύντροφος σας θα χαλαρώσει και θα αισθανθεί όμορφα. Οι κατάλληλες προϋποθέσεις για σεξ, δεν συμφωνείτε;


Τρόποι, που μπορείτε να το πετύχετε!

Πάρτε ιδέες από την τηλεόραση ή από οποιοδήποτε μέσο παρακολουθείτε μαζί με το σύντροφο σας. Αν υπάρξει κάτι το οποίο είναι hot, spicy και εύθυμο και διαπιστώσετε ότι του αρέσει, μπορείτε να το επαναλάβετε την επόμενη μέρα καθώς τον περιμένετε στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανάψετε κεράκια - ρεσό στο πάτωμα σε σχήμα φαλλού. Εσείς απλά τον περιμένετε στη κρεβατοκάμαρα κατάλληλα ντυμένη!!!

Περάστε από τη δουλειά του, αν βέβαια κάνει δουλειά γραφείου, και αφήστε του ένα δώρο με πολύ υπονοούμενο. Αυτό το δώρο μπορεί να είναι ένας δονητής ή αν θέλετε και ένα μαστίγιο ή χειροπέδες. Μην του αφήσετε κάποιο σημείωμα! Θα δείτε ποια θα είναι η αντίδραση του!

Όταν θα βγείτε το βράδυ σε κάποια έξοδο, φροντίστε να μην έχετε φορέσει καθόλου εσώρουχα. Στον τόπο, που θα πάτε κάντε τον να ανάψει για τα καλά παίρνοντας τα χέρια του και βάζοντάς τα στα επίμαχα σημεία σας. Θα αναστατωθεί πολύ καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας κι εσείς θα έχετε πετύχει το σκοπό σας. θα περάσετε όμορφα, γελώντας και προσπαθώντας να κρύψετε τον ενθουσιασμό σας!

Ξυπνώντας το πρωί μπορείτε αντί να φορέσετε τα ρούχα σας για δουλειά, ν' αρκεστείτε σε ένα μπουρνούζι και δείξτε του την πρόθεση σας να φύγετε από το σπίτι εντελώς γυμνή. Η σαστιμάρα του θα είναι σε όλο της το μεγαλείο. Απλά φροντίστε να το κάνετε όσο πιο φυσικά γίνεται!

Μπορείτε επίσης να τον κάνετε να βγάζει ¨φλόγες¨ από τη ζήλεια του, παίζοντας θέατρο με έναν από τους φίλους του, ότι υπάρχει ανάμεσά σας ενδιαφέρον. Φτάστε το ¨παιχνίδι¨, μέχρι το σημείο πριν να σκάσει από τα νεύρα του. Στο τέλος φανερωθείτε και απλά δείξτε του, πόσο κοντά του είστε και τα πραγματικά σας αισθήματα.

Οι άνδρες είναι σαν τα παιδιά, αρκεί να τους δώσεις αυτό που θέλουν. Και καλά θα κάνουν να το πάρουν, αλλά με τον δικό μας τρόπο!

icon Προσθήκη Σχόλιου

Κάντε τον πιο χαρούμενο!


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα