fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Πως θα μαγειρέψεις αφράτα τα αυγά σκραμπλ αφράτα

6 Μαρτίου 2019 | 04:04 μ.μ.

Τα αυγά σκραμπλ, ίσως, είναι μία από τις πιο εύκολες συνταγές. Ωστόσο, θα έχετε παρατηρήσει πως δεν είναι όλα το ίδιο.

Κάποια είναι πιο αεράτα και αφράτα, ενώ άλλα πιο σκληρά. Πολλές φορές, μάλιστα, όταν φτιάχνετε στο σπίτι δεν σας βγαίνουν όπως τα αυγά σκραμπλ στο αγαπημένος σας μαγαζί για brunch.

Οπως όλα, όμως, έτσι και αυτά έχουν το μυστικό τους.


Τα αυγά σκραμπλ είναι τέλειο πιάτο για brunch (Φωτογραφία: Unsplash)

Ποιο είναι αυτό;

Η σόδα

Προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο μείγμα αυγών σας και ανακατέψτε. Τα αυγά θα βγουν πιο αφράτα, ελαφρύτερα και φυσικά πεντανόστιμα.

Η θερμότητα του τηγανιού κάνει τις φυσαλίδες της σόδας να διογκωθούν, με αποτέλεσμα να αφρατέψουν και τα αυγά. Και επειδή η σόδα δεν έχει οσμή και γεύση, ούτε που θα την καταλάβετε.


Το μυστικό για να γίνουν αφράτα είναι η σόδα (Φωτογραφία: Unsplash)

Πηγή: iefhmerida

Διαβάστε ακόμα

icon Προσθήκη Σχόλιου

Πως θα μαγειρέψεις αφράτα τα αυγά σκραμπλ αφράτα


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.




Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα