Υπηρεσία Newsletter

Αρχείο μηνυμάτων / Οι αστρολογικές προβλέψεις του 2009

29-Δεκ-2009 12:16

Kάντε click εδώ αν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter

Επισκεφθείτε την σελίδα του fe-mail.gr

E-NEWSLETTER

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 - ΝΟ. 193

ΑΣΤΡΑ

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2009

Έφτασε λοιπόν η ημέρα της αλήθειας. Ο παλιός χρόνος μας αποχαιρετά …Με την απαιτούμενη ανασκόπηση, που περιέχει τις απώλειες που μετράμε πάντα, αλλά και τις χαρές που βιώσαμε. Από την άλλη ο καινούργιος περιβάλλεται με προσδοκίες, με λαχτάρα για περισσότερη αγάπη, με ευχές για τα πρόσωπα που αγαπάμε.Είναι αυτή η δικιά μου η χρονιά...;  ρωτάνε οι περισσότεροι.
περισσότερα »

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το "Άστρο σας" προτείνει

Τις γιορτινές αυτές μέρες περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή του χρόνου θέλουμε να νοιώθουμε όμορφα, να είμαστε μαζί με τα πρόσωπα που αγαπάμε , ή να βρούμε επιτέλους τον έρωτα!! Για να δούμε λοιπόν, τα άστρα  (μαζί με το πνεύμα) των Χριστουγέννων θα μας χαρίσουν αυτά που τόσο δυνατά επιθυμούμε??

περισσότερα »

ΥΓΕΙΑ

Το hang over των γιορτών

Η εικόνα επαναλαμβάνε- ται συχνά  κατά την περίοδο των Χριστουγέν νων και της Πρωτο- χρονιάς :Οικογενειακές συνεστιάσεις με «γενναίες» δόσεις φαγητού, ριστουγεννιάτικων εδεσμάτων και αλκοόλ που ρέει άφθονο συνοδεύοντας τις προπόσεις και τα «χρόνια πολλά». Η επόμενη ημέρα όμως ... 
περισσότερα »

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οδηγώντας το χειμώνα

Αμάν αυτός ο χειμώνας, ο ήλιος καλά-καλά ακόμα δεν έχει φανεί, κι έξω κρύο και βρέχει ασταμάτητα, κι εγώ πάλι έχω αργήσει. Γρήγορα!, που έβαλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Ωραία, το κλειδί στη μίζα και έφυγα.Γαμώτο πάλι δεν παίρνει μπρος, πάλι πρόβλημα, πάλι θα καθυστερήσω και θα γελάνε μαζί μου, βαρέθηκα.
περισσότερα »

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Chicago Mass Choir

Αφροαμερικά- νικοι & χριστουγεν- νιάτικοι χορευτικοί ρυθμοί, φανταχτερά κοστούμια και μοναδικές ερμηνείες από το κορυφαίο gospel group της Αμερικής!Το διάσημο gospel group της Αμερικής «Chicago Mass Choir» έρχεται απευθείας από το Chicago,  για να μας χαρίσει δύο εξαιρετικές βραδιές λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2008.
περισσότερα »

ΟΜΟΡΦΙΑ

Innéov. Anti Hair Loss

Η 1η Συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση για μείωση της Τριχόπτωσης + αύξηση του Όγκου.Τριχόπτωση: για να την εμποδίσετε, ενισχύστε το βολβό της τρίχας από μέσα.Λόγω του στρες, τα μαλλιά υποφέρουν από υπερβολική τριχόπτωση. Γίνονται πιο λεπτά και πιο εύθραυστα.

περισσότερα »

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένας χρόνος αναζητήσεων

Η Google ανακοίνωσε  το ετήσιο Zeitgeist, (η γερμανική λέξη για το «πνεύμα των καιρών»), μια ματιά στο 2008 μέσω του διαδικτύου.Το Zeitgeist 2008 προσφέρει μία μοναδική προοπτική στα σημαντικότερα γεγονότα του έτους και στις σημαντικότερες τάσεις, βάσει των παγκόσμιων αναζητήσεων και των αναζητήσεων που ...

περισσότερα »

ΘΕΑΤΡΟ

«Μέχρι ο έρωτας...»

«Μέχρι ο έρωτας...» ( 2005)  είναι η θεατρική απόδοση της πασίγνωστης στα ποινικά χρονικά ιστορίας των Λέοπολντ και Λομπ. Η «θανατηφόρα» σχέση των δύο αγοριών- που έζησαν και εγκλημάτησαν τη δεκαετία του 1920- ενέπνευσε το θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και τη μουσική.Το «Μέχρι ο Έρωτας...» ...
περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

|

Fiat Grande Punto Natural Power

ΑΓΟΡΑ

|

«Για ένα Ζωντανό Πλανήτη»

ΕΠΙΧΕΙΡ/ΤΗΤΑ

|

«Πράσινη» πτήση


Ελλάδα - Ευρώπη - Κόσμος

Συνεντεύξεις

Μόδα

Ομορφιά

Αγορά

Σπίτι - Διακόσμηση

Αυτοκίνητο

Ταξίδια - Διακοπές

Sex & Σχέσεις

Οικογένεια - Παιδί

Επιχειρηματικότητα

Υγεία - Διατροφή

Γεύση

Τεχνολογία

Διασκέδαση - Σινεμά

Βιβλίο

Άστρα

Τηλέφωνα πρώτης ανάγκης

Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Η διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών, γίνεται από εδώ.