Υπηρεσία Newsletter

Αρχείο μηνυμάτων / Αλήθεια ή ψέματα

23-Μάρ-2009 10:58

Kάντε click εδώ αν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter

Επισκεφθείτε την σελίδα του fe-mail.gr

E-NEWSLETTER

ΜΑΡΤΙΟΣ 2009 - ΝΟ. 205

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αλήθεια ή ψέματα

Προσπαθώ να κλείσω τα μάτια μου, αλλά η αμφιβολία δεν μ’ αφήνει να ησυχάσω. Δεν είμαι φυσικά μαζί του 24 ώρες το 24ωρο κι είναι φυσικό να μην ξέρω τι συμβαίνει γύρω του. Μου έδωσε βέβαια μια εξήγηση, αλλά γιατί κάτι μέσα μου μου λέει ότι μπορεί και να μην είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα ;Έτσι έγινε ή μου λέει ψέματα ;Σκέψεις που βάζουν την αμφιβολία και δηλητηριάζουν τη σχέση μας.Πιστεύω ότι είναι κάτι ανθρώπινο κι έχει συμβεί σ’ όλες μας.

περισσότερα »

ΟΜΟΡΦΙΑ

Φαρμακευτικές κρέμες στην υπηρεσία της ομορφιάς μας!

Προχθές σε κουβεντούλα με τα κορίτσια της παρέας συζητούσαμε για τις καλλυντικές χρήσεις που μπορούμε να έχουμε από τις δραστικές φαρμακευτικές κρέμες.
 Αν και θέλει ιδιαίτερη προσοχή όταν χρησιμοποιούμε κρέμες αυτής της κατηγορίας λόγω των δραστικών συστατικών μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε περιστασιακά για άμεσα, γρήγορα και εγγυημένα αποτελέσματα.

περισσότερα »

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Διατροφή και Νηστεία


Υπάρχουν μέρες κατά τις οποίες αρκετοί άνθρωποι επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα νηστείας. Είτε για θρησκευτικές παραδόσεις είτε για προσωπικούς λόγους. Τι συμβαίνει διατροφικά όμως με τη νηστεία;Νηστεία δε σημαίνει ασιτία. Θερμιδικά, η διατροφή κατά τη διάρκεια της νηστείας δεν φαίνεται να έχει διαφορές με τη διατροφή σε περίοδο μη νηστείας.

περισσότερα »

ΣΠΙΤΙ

Το απορρυπαντικό που σκέπτεται το περιβάλλον

Ποιο είναι το ένα και μοναδικό φυσικό απορρυ-παντικό, που θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας, στη μάχη της καθαριότητας στο σπίτι;Η απάντηση είναι απλή και λέγεται «λευκό ξιδι»!Η μυρωδιά του λευκού ξιδιού μου ξυπνά μνήμες που με οδηγούν στα παλιά χρόνια, όταν ήμουν παιδί ...

περισσότερα »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η τέχνη που φέρεται

H αγάπη της για τη ζωγραφική και το πάθος της για το "ιδιαίτερο ρούχο'', την οδήγησαν πριν από λίγα χρόνια να δημιουργήσει ένα atelier όπου θα μπορούσε να υλοποιήσει τις εμπνεύσεις της και να τις μοιραστεί με γυναίκες που ζητούσαν το κάτι άλλο.Το σκεπτικό της "Η ΤΕΧΝΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ"
περισσότερα »

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ασπαρτάμη: Γλυκιά και άδολη!

Μπορεί να είναι (προ πολλού) «ενήλικη», αλλά παραμένει ο πιο... γλυκός και αθώος πειρασμός μας...... ο λόγος για την Ασπαρτάμη που επιτρέπει παραστρατήματα λαιμαργίας, χωρίς συνέπειες!

περισσότερα »

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το e-book Be Book Reader αφίχθη στην Ελλάδα!

Ακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις της αγοράς και παραμένοντας πιστά στην υπόσχεση που δίνουν στους καταναλωτές για το διαρκή εμπλουτισμό των προϊόντων τους με ότι πιο νέο ...

περισσότερα »

ΥΓΕΙΑ

Ύπνος : αναγκαιότητα για την υγεία

Ο ύπνος είναι μια σημαντική φυσιολογική διαδικασία αναζωογόνησης του οργανισμού, απαραίτητη για την σωματική και διανοητική υγεία του ανθρώπου. Η αϋπνία και οι άλλες ...

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΙΔΙ

|

Ο Paddington Bear, κατευθύνεται προς το Heathrow

 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

|

Accessorize 2009

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

|

Fiat 500C – Πρώτη παρουσίαση

 

ΧΟΡΟΣ

|

« It’s SHOW TIME »

 

ΘΕΑΤΡΟ

|

«Ο Μάρξ στο Σόχο»

 

Ελλάδα - Ευρώπη - Κόσμος

Συνεντεύξεις

Μόδα

Ομορφιά

Αγορά

Σπίτι - Διακόσμηση

Αυτοκίνητο

Ταξίδια - Διακοπές

Sex & Σχέσεις

Οικογένεια - Παιδί

Επιχειρηματικότητα

Υγεία - Διατροφή

Γεύση

Τεχνολογία

Διασκέδαση - Σινεμά

Βιβλίο

Άστρα

Τηλέφωνα πρώτης ανάγκης


Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Η διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών, γίνεται από εδώ.