Υπηρεσία Newsletter

Αρχείο μηνυμάτων / Fe-mail-news #25

18-Οκτ-2005 12:06

   
Οκτώβριος 2005 Νο 25
 

TV
Aστρα
Ευρώπη
Τεχνολογία
Ερώτημα
Fe-mail
Αγγελίες

   
newsletter
 
E-mail:
 

Εγγραφή

 
Διαγραφή
 
 
 


  • 98% το ποσοστό επιτυχημένων κλήσεων στο δίκτυο της εταιρείας
  • Διπλασιάστηκε ο αριθμός των σταθμών βάσης ΤΙΜ κατά τα έτη 2001-2005
  • 400 εκ. Ευρώ επενδύσεις στην 3ετία 2005-2007
 
 

Εδώ και 13 χρόνια, η ΤΙΜ, προσπαθεί να προσφέρει το αγαθό της επικοινωνίας που δεν υπόκειται σε δεσμεύσεις, σε κάθε γωνιά της χώρας μας, σε κάθε συνδρομητή της.

Έχει εγκαταστήσει, λοιπόν, ένα εκτεταμένο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε όλη την επικράτεια ώστε σήμερα να προσφέρει στους Έλληνες άρτια ποιότητα κάλυψης: από την πρωτεύουσα και τις μεγάλες πόλεις ως τις πιο ακριτικές περιοχές, από τις Πρέσπες και την οριογραμμή του Έβρου ως τη Γαύδο, το Καστελόριζο και το Αγαθονήσι.

Την τελευταία πενταετία η ΤΙΜ Ελλάς επένδυσε περισσότερα από 500 εκ. Ευρώ για την επέκταση του δικτύου της και την βελτίωση της κάλυψης στην ελληνική επικράτεια Διπλασιάσε τους σταθμούς βάσης του δικτύου, πέτυχε αύξηση στα ποσοστά κάλυψης, βελτίωσε θεαματικά την ποιότητα κάλυψης, αύξησε τη χωρητικότητα του δικτύου και εισάγαγε νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Το όραμα της Ποιότητας στην κάλυψη είναι στο επίκεντρο της καθημερινής προσπάθειας των τεχνικών της που υλοποιούν κάθε χρόνο χιλιάδες μετρήσεις για τον ποιοτικό έλεγχο του δικτύου.

Στόχος του newsletter, που μόλις έχετε λάβει, είναι σας ενημερώσει για την εξέλιξη στο δίκτυο της ΤΙΜ και την συνεχή προσπάθεια προκειμένου να έχετε πάντα τον έλεγχο στην επικοινωνία σας.

 

Αρχή σελίδας

   


 
Το δικτυό μας

Σήμερα η ΤΙΜ Ελλάς λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο που καλύπτει τις ανάγκες επικοινωνίας του 99% του πληθυσμού της χώρας και που διαρκώς επεκτείνεται φτάνοντας και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας. Τα κύρια τηλεπικοινωνιακά κέντρα της ΤΙΜ βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Λάρισα, Πάτρα και Ηράκλειο.

Περισσότερα ....

 

Αρχή σελίδας

 

   
   
Με σύμμαχο την τεχνολογία

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το δίκτυο της ΤΙΜ είναι ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο έχει να επιδείξει η βιομηχανία των ασύρματων επικοινωνιών. Οι τεχνολογίες είναι άριστα δομημένες ώστε να συνεργάζονται άριστα μεταξύ τους για να προσφέρουν κάλυψη σήματος και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας με υψηλή ποιότητα και πρωτοπορία στους συνδρομητές. Ένα παράδειγμα είναι η επένδυση στη λειτουργία εφεδρικής Οικείας Βάσης Εγγραφής, όπου η ΤΙΜ είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα και από τις λίγες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που το διαθέτει.

Περισσότερα...

Αρχή σελίδας

 

   
   
Ποιότητα στην κάλυψη με αποδείξεις

Η ΤΙΜ Ελλάς πραγματοποιεί εκτεταμένες μετρήσεις εν κινήσει (drive tests) σε όλη την ελληνική επικράτεια, σε πρωτεύουσες νομών, μεγάλες και μικρές πόλεις, σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, περιοχές εθνικής ευαισθησίας, οδικούς άξονες, κα.

Μέσα στους πρώτους μήνες του 2005, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί πραγματοποίησαν ήδη περισσότερες από 650 ώρες μετρήσεων πεδίου και 20.000 κλήσεις ποιοτικού ελέγχου δικτύου.

 

Τα αποτελέσματα των drive tests, με μεθοδολογία επιβεβαιωμένη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, αποδεικνύουν ότι η δέσμευση της ΤΙΜ για ποιοτική κάλυψη και άριστη απόδοση του δικτύου γίνεται πράξη:

Ποσοστό προσβασιμότητας Δικτύου 97,6%
Ποσοστό Επιτυχημένων Κλήσεων 98%

Περισσότερα ...

Αρχή σελίδας

 

   
   
Εθνικό κέντρο διαχείρησης

Ένα υπερσύγχρονο κέντρο, στελεχωμένο 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρακολουθεί κάθε στιγμή τη λειτουργία του δικτύου της ΤΙΜ και παρεμβαίνει κάθε φορά που υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποια δυσλειτουργία μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της υποδομής. Το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης & Εποπτείας του δικτύου της ΤΙΜ Ελλάς είναι το μόνο του είδους του σήμερα στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα που λειτουργούν σε όλη την Ευρώπη.

Περισσότερα...

Αρχή σελίδας

 

   
   
Σεβασμός στο περιβάλλον

Η ανάπτυξη των υπηρεσιών της και η εξέλιξη των υποδομών της γίνονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο περιβάλλον. Κατά το σχεδιασμό του δικτύου της ΤΙΜ λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής και είναι σε εξέλιξη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης αλλά και σωστής διαχείρισης των φυσικών πόρων.

 


Η ΤΙΜ ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που ξεκίνησε την εφαρμογή ενός πρωτοποριακού συστήματος ενέργειας με τη χρήση φωτοβολταϊκών πλαισίων, ώστε να αξιοποιούνται οι δυνατότητες που προσφέρει η ηλιακή ακτινοβολία και βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το πρόγραμμα GreenLight για τις εφαρμογές μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης

Περισσότερα...

 

Αρχή σελίδας

   
   

Fe-mail polls

Σας ικανοποιεί η εικόνα της Κυβέρνησης, της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και των κομμάτων; ...
Επίσης πείτε μας τη γνώμη σας για το ανανεωμένο Fe-mail, είναι πολύτιμη!...

   
   
   
   
Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Η διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών, γίνεται από εδώ.