Υπηρεσία Newsletter

Αρχείο μηνυμάτων / Όταν η γούνα δεν είναι αληθινή

19-Νοέ-2012 11:44

 

Kάντε click εδώ αν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter

Επισκεφθείτε την σελίδα του fe-mail.gr

E-NEWSLETTER

οκτωβριοσ 2012 - ΝΟ. 390

ΜΟΔΑ
Όταν η γούνα δεν είναι αληθινή

Η γούνα είναι ένα από τα βασικά υλικά που κυριάρχησαν στις προτάσεις για τη μόδα του φετινού χειμώνα. Είναι μια τάση που όλες μας αγαπάμε, όχι μόνο γιατί μας εξασφαλίζει μια glamorous εικόνα, αλλά γιατί κυρίως σαν υλικό προσφέρει άνεση και ζεστασιά τις κρύες ημέρες του χρόνου. Θα μου πεις καλή μου φίλη, ωραία είναι όλα αυτά, κι εγώ...
περισσότερα »

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι γυναίκες χρειάζονται λίγη δόση από... πορνό      

Οι γυναίκες συνήθως κατηγορούμε τους άντρες ότι βλέπουν πολύ και πολύ συχνά πορνό, όμως φαίνεται ότι αυτό ίσως είναι το «κλειδί» για τη διατήρηση των επιπέδων της λίμπιντο σε υγιή επίπεδα σε μακροχρόνια βάση … 

περισσότερα »

ΟΜΟΡΦΙΑ

Περίεργα tips ομορφιάς που έχουν αποτέλεσμα

Σίγουρα σας έχουν πει πολλές φορές ότι κάτι ακούγεται πολύ παράξενο, αλλά έχει αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και για τα παρακάτω tips ομορφιάς, που μπορεί να σας φανούν κάπως αλλόκοτα, αλλά αν τα δοκιμάσετε θα δείτε …

περισσότερα »

σπιτι

Φτιάξε μόνη σου διακοσμητικά από παλιά σεμέν              

Τα σεμεδάκια είναι γνωστό πως δεν έχουν πλέον θέση στη διακόσμηση ενός μοντέρνου σπιτιού. Να όμως μερικές ιδέες για να εκμεταλλευτείτε με τον ευρηματικότερο τρόπο τον κόπο της μαμάς ή της γιαγιάς...

περισσότερα »

αυτοκινητο

Οδηγώντας το χειμώνα

Αμάν αυτός ο χειμώνας, ο ήλιος καλά-καλά ακόμα δεν έχει φανεί, κι έξω κρύο και βρέχει ασταμάτητα, κι εγώ πάλι έχω αργήσει. Γρήγορα!, που έβαλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Ωραία, το κλειδί στη μίζα...

περισσότερα»

αγορα

Ζεστά αλλά και οικονομικά

Όσο κι αν ξορκίζαμε το "κακό", ελπίζοντας ότι εφέτος θ' αργήσει να μας θυμηθεί, να που ο χειμώνας έφτασε. Στο μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα Me&home, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από θερμαντικά σώματα, κατάλληλα για ...

περισσότερα »

γευση

Χειμωνιάτικος μουσακάς με κρούστα γιαουρτιού 

Καθαρίζουμε τα πράσα (κρατάμε το άσπρο μέρος), τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τα ζεματάμε για λίγα λεπτά σε νερό που βράζει. Τα στραγγίζουμε καλά. Τα κόβουμε κατά μήκος σαν βαρκούλες. Ροδίζουμε  ...

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αΣΤΡΑ

|

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις

διακοπεσ

|

Το κρύο ανεβαίνει, οι τιμές πέφτουν σε Ελλάδα και Ευρώπη

ελλαδα

|

Νέα φθηνότερα συνθετικά ναρκωτικά: απειλούν τις παραγωγικές ηλικίες

Σχεσεισ

|

Τα φαγητά που μαρτυρούν... τις προτιμήσεις σου

υγεια

|

Γιατί κρυώνω περισσότερο από τους άλλους;


Ελλάδα - Ευρώπη - Κόσμος
Συνεντεύξεις
Μόδα
Ομορφιά
Αγορά
Σπίτι - Διακόσμηση
Αυτοκίνητο
Ταξίδια - Διακοπές
Sex & Σχέσεις
Οικογένεια - Παιδί
Επιχειρηματικότητα
Υγεία - Διατροφή
Γεύση
Τεχνολογία
Διασκέδαση - Σινεμά
Βιβλίο
Άστρα
Τηλέφωνα πρώτης ανάγκης

 

Facebook Femail

Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Η διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών, γίνεται από εδώ.

 
[trackimg]