Υπηρεσία Newsletter

Αρχείο μηνυμάτων / Fe-mail News:: O Pierre Cardin ζωντανά στον υπολογιστή σας!

19-Ιούν-2006 14:20

Kάντε click εδώ αν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter

Παγκόσμια αποκλειστικότητα

O Pierre Cardin “ζωντανά” στον υπολογιστή σας

Το γυναικείο portal www.fe-mail.gr, συμπληρώνοντας 7 επτά χρόνια πρωτοπορίας στο διαδίκτυο, γιορτάζει με μια παγκόσμια αποκλειστικότητα. Δίνει την δυνατότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε όλους τους χρήστες του διδικτύου να απολαύσουν ζωντανά μια λαμπερή αναδρομική επίδειξη του Pierre Cardin, αφιερωμένη στα ορφανά παιδιά, στην Αφρική, που πάσχουν από Aids.

H κ. Νάνα Μούσχουρη, Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF και ο Γάλλος ηθοποιός Jean-Claude Brialy θα προλογίσουν μια λαμπερή φιλανθρωπική εκδήλωση, στο Roof του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, στις 19 Ιουνίου 2006 και ώρα 20:30.

Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η Γεν. Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος της «Ελληνικής Δράσης Αφρικής» κ. Μέρω Κεσεσίογλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν την εκδήλωση αυτή για έναν κοινό σκοπό την ενίσχυση των «Ορφανών του AIDS».

Τη μοναδική αυτή βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους Πολιτικοί, Διπλωμάτες, Επιχειρηματίες, Καλλιτέχνες και επώνυμοι Αθηναίοι οι οποίοι θα παραστούν σε Δείπνο και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια φαντασμαγορική αναδρομική επίδειξη μόδας, του διάσημου Γάλλου δημιουργού Pierre Cardin (ευαισθητοποιημένος εδώ και χρόνια για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού) με τη συμμετοχή 28 μοντέλων (16 γυναίκες, 12 άντρες), ο οποίος έρχεται στην Αθήνα ειδικά για το σκοπό αυτό, προσκεκλημένος της κ. Κεσεσίογλου.Η εκδήλωση θα είναι υπό την αιγίδα της ΑΕ του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Bruno Délay.

Το fe-mail, έχει χορηγήσει την επικοινωνία μέσω διαδικτύου - με ενημερωτική θεματολογία και live αναμετάδοση (WEBCAST) για πρώτη φορά στην Ελλάδα - της αναδρομικής επίδειξης του διάσημου δημιουργού Pierre Cardin.

Ραντεβού λοιπόν στις οθόνες μας, απόψε το βράδυ στις 8:30μ.μ., στο www.fe-mail.gr, για να απολαύσουμε ζωντανά την λαμπερή βραδιά

 
 
Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Η διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών, γίνεται από εδώ.