Υπηρεσία Newsletter

Αρχείο μηνυμάτων / Ιούλιος 2006 - Νο44 - Πόση ζωή παίρνεις καθημερινά

13-Ιούλ-2006 12:05

Kάντε click εδώ αν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter

   

Πόση ζωή «παίρνεις» καθημερινά;

Μια «καινούργια» τρέλα στην Αμερική, έχει να κάνει με γαστριμαργικές απολαύσεις. Ωμή τροφή σε ειδικευμένα εστιατόρια. Ακρίδες με σοκολάτα, σκαθάρια τηγανητά με μέλι, και άλλες «λιχουδιές» που κάνουν τους περισσότερους από εμάς, να σηκώνεται η τρίχα στο σβέρκο μας.

Διαβάστε περισσότερα...


   

Summer Trend 2006

Η καλοκαιρινή ομορφιά απαιτεί ένα ανάλαφρο στυλ, ένα στυλ που να ταιριάζει με τα γεμάτα, λαμπερά χείλη, και μια φωτεινή επιδερμίδα, μαυρισμένη με ένα αστραφτερό μπρονζέ χρώμα.

Διαβάστε περισσότερα...


   

Παιδιά, σκυλιά, γατιά...!

Οι περισσότεροι αγοράζουν ένα σκυλί για τα παιδιά τους και δεν ασχολούνται καθόλου με την εκπαίδευση του. Το αποτέλεσμα είναι 6 μήνες αργότερα, όταν το σκυλί δεν είναι πλέον μικρό και όμορφο, και τα παιδιά ασχολούνται με κάτι άλλο, να το πετάξουν στο δρόμο, ειδικά αν είναι και περίοδος διακοπών.

Διαβάστε περισσότερα...


   

Ωτοπλαστική

Aφεστώτα ώτα σημαίνει πεταχτά και υπερβολικά προεξέχοντα από το κεφάλι αυτιά. Πρόκειται για μια αισθητική ανωμαλία των πτερυγίων των ώτων, η οποία μπορεί να αντιμετωπισθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα...


   

Mitsubishi Colt CZC

Η Mitsubishi Motors θέλοντας να δημιουργήσει την υπέρτατη οδηγική εμπειρία και να προσφέρει μία νέα αίσθηση ελευθερίας στην οδήγηση συνεργάστηκε με τον Ιταλό σχεδιαστή αυτοκινήτων Pininfarina και δημιούργησαν το πιο δυναμικό και ευρύχωρο Coupe Convertible της αγοράς, το Colt CZC.

Διαβάστε περισσότερα...


   

Η πιο mad Καρτοκινητή

Τον Ιούλιο, έρχονται τα πάνω κάτω στην κινητή τηλεφωνία! Το MAD και η ΤΙΜ δημιουργούν μια νέα καρτοκινητή ειδικά σχεδιασμένη για το νεανικό μουσικόφιλο κοινό με μοναδικά χαρακτηριστικά. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη!

Διαβάστε περισσότερα...

 

Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Η διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών, γίνεται από εδώ.