Υπηρεσία Newsletter

Αρχείο μηνυμάτων / Ιούλιος 2006 - Νο45 - Καλοκαιρινό business look

21-Ιούλ-2006 11:03

Kάντε click εδώ αν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter

   

Καλοκαιρινό business look

Το καλοκαίρι έχει πλέον φτάσει για τα καλά, το βασικό, όμως, ενδυματολογικό ζήτημα κάθε εργαζόμενης γυναίκας παραμένει: «τι να φορέσω στη δουλειά;». Το business ντύσιμο από τη φύση του έχει περιορισμούς, όμως με λίγη δημιουργικότητα οι φετινές τάσεις του καλοκαιριού μπορούν να αναμορφώσουν την εργασιακή γκαρνταρόμπα σας - και τη διάθεσή σας μαζί!

Διαβάστε περισσότερα...


   

Υπερωρία και υπερεργασία

Ποια είναι η διαφορά της υπερωρίας με την υπερεργασία; Ποιο είναι το ανώτατο όριο νόμιμης απασχόλησης καθημερινά; Πόσο πρέπει να αμοίβεστε για τις ώρες υπερωρίας; Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν!

Διαβάστε περισσότερα...


   

Το κρέας φράζει τα μάτια της καρδιάς

Άλλο το να επιλέγουμε να φάμε κρέας και να έχουμε τον συμβατικό τρόπο ζωής, και άλλο να κλείνουμε τα μάτια στα απίστευτα μαρτυρία που υποβάλλονται σε γενιές και γενιές πλασμάτων που είχαν και έχουν τα ίδια δικαιώματα με μας σ' αυτόν τον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα...


   

Life Cirkle Blossome καλοκαιρινό άρωμα

Μια καλοκαιρινή δημιουργία βγαλμένη από τις καρδιές των ανθών προσφέρει η πολυεθνική σουηδική εταιρία φυσικών, φυτικών καλλυντικών Oriflame. Μόνο τον Ιούλιο αγοράζοντας το υπέροχο άρωμα Life Circle Blossom θα αποκτήσετε δώρο το Life Circle Sap!

Διαβάστε περισσότερα...


   

Διακοπές, ευκαιρία για διάβασμα

Οι διακοπές είναι για πολλές από μας, μια μοναδική ευκαιρία για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για διάβασμα. Το Fe-mail σας προτείνει κάποιους μοναδικούς τίτλους βιβλίων, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε και on - line.

Διαβάστε περισσότερα...


   

Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006

Στo πλαίσιο των εκδηλώσεων "Πάτρα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2006", η ομάδα χορού YELP παρουσιάζει το νέο έργο "Κλίμακα 5:1" στις 28 και 29 Ιουλίου στο Εργοστάσιο Τέχνης στην Πάτρα.

Διαβάστε περισσότερα...

 

Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Η διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών, γίνεται από εδώ.