Υπηρεσία Newsletter

Αρχείο μηνυμάτων / Ιούλιος 2006 - Νο46 - Επιτέλους διακοπές

28-Ιούλ-2006 11:15

Kάντε click εδώ αν δεν μπορείτε να δείτε το newsletter

Ιούνιος 2006 - Νο. 46

Τα σημερινά γεγονότα του Λιβάνου, μέσα από την ιστορική διαδρομή της Χετζμπολάχ

Επιχειρούμε μέσα από τη διαδρομή της Χετζμπολάχ και του ηγέτη της Νασράλα, να περιγράψουμε ιστορικά τα γεγονότα στο Λίβανο, ώστε να κατανοηθεί καλύτερα η σημερινή τραγική κατάσταση. Γενικός Γραμματέας της Χετζμπολάχ ο Σείχης Σαγέντ Χασάν Νασράλα θεωρείται ως μια από τις πιο σημαντικές φιγούρες του Ισλαμικού κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...


Γιάννης Πλούταρχος

Γιάννης Πλούταρχος: Τα πράγματα ήρθαν... σαν παραμύθι !!

Αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας. Τα τραγούδια του έγιναν μεγάλες επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι ξεχωριστές, η παρουσία του και η συμπεριφορά του συζητήθηκαν. Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας τραγουδιστής με τα έντονα βιώματα από τη ελληνική επαρχία και τις δυσκολίες που βίωσε.

Διαβάστε περισσότερα...


Folli Follie

Folli Follie "Aπόλυτη θηλυκότητα"

Με τη σφραγίδα της απόλυτης θηλυκότητας η νέα τσάντα της Folli Follie «φλερτάρει» με τη μόδα. Η «Metallic Pleats» είναι η τσάντα που θα ολοκληρώσει τις μοντέρνες εμφανίσεις σας σε μια σεζόν, που το μεταλλικό χρώμα κυριαρχεί στις τάσεις της μόδας.

Διαβάστε περισσότερα...


Αναμνήσεις διακοπών

Αναμνήσεις διακοπών

Oι διακοπές μας, είναι για μας.
Είναι η εποχή που ξαναγνωριζόμαστε εκ βαθέων. Που δεν γράφω με τις ώρες στο κομπιούτερ, που δεν τρέχω στην δουλειά, που δεν μου τρώει χρόνο, ενέργεια και προσοχή το σπίτι...

Διαβάστε περισσότερα...


Δικαιούμενες μέρες αδείας

Δικαιούμενες μέρες αδείας για τους έχοντες προϋπηρεσία 25 ετών

Πόσες ημέρες άδεια δικαιούνται οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν συμπληρώσει προϋπηρεσία 25 ετών; Είναι αναγκαία προϋπόθεση να έχουν εργαστεί στον ίδιο εργοδότη; Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα που σας ενδιαφέρουν...

Διαβάστε περισσότερα...


Citroen C3 Pluriel Cote d'Azur

Νέο Citroen C3 Pluriel Cote d'Azur

H νέα έκδοση του αγαπημένου μοντέλου, συνδυάζει το φωτεινό μπλε χρώμα της θάλασσας με τις ασημένιες, λαμπερές λεπτομέρειες του Pack Alu, χαρίζοντας στο C3 Pluriel έναν ...κοσμοπολίτικο αέρα.

Διαβάστε περισσότερα...

timNonStop

Λαμβάνετε αυτό το e-mail διότι είστε εγγεγραμμένο μέλος στo newsletter.
Η διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών, γίνεται από εδώ.