fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 


Γεύση

Κοτόπουλο μαρινάτο με ελιές και δαμάσκηνα

14 Νοεμβρίου 2016 | 11:50 π.μ.

Δοκιμάστε μια νέα εκδοχή για το παραδοσιακό κοτόπουλο φούρνου. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, το ξίδι, το ελαιόλαδο, τα δαμάσκηνα...


Διαβάστε Περισσότερα


Ποτέ στο φούρνο

1 Νοεμβρίου 2016 | 08:20 μ.μ.

Πόσες φορές δεν σου έχει περισσέψει πίτσα και ΔΕΝ θες να την φας κρύα;  Και πόσες φορές έχει επιχειρήσει να την ζεστάνεις (στον απλό και στο μικροκυμάτων φούρνο) και το αποτέλεσμα...


Διαβάστε Περισσότερα


Μοντέρνος ντάκος

31 Οκτωβρίου 2016 | 01:32 π.μ.

Βουτήξτε κι από τις δύο πλευρές τα κριθαροκούλουρα μέσα στη μαρινάδα (μην τα αφήσετε πολύ γιατί θα λασπώσουν). Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο με την τριμμένη τομάτα, αλάτι και...
Διαβάστε Περισσότερα


Γιατί το κρασί έχει καλύτερη γεύση όταν συνοδεύεται από τυρί

24 Οκτωβρίου 2016 | 06:54 μ.μ.

Γάλλοι ερευνητές ανακάλυψαν τον τρόπο να κάνει κάποιος ακόμη κι ένα φθηνό κρασί να έχει καλύτερη γεύση: προσθέτεις τυρί στο μενού. Σύμφωνα με την έρευνα, ακόμη και να μυρίσεις...


Διαβάστε Περισσότερα


Ριζότο με θαλασσινά

10 Οκτωβρίου 2016 | 03:01 π.μ.

Με άφθονο νερό πλένετε τις ωμές γαρίδες και τις καθαρίζετε από το κέλυφος και το μαύρο κορδονάκι ανάμεσα στις γαρίδες (εντεράκι). Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε 4 κούπες νερό και το ...


Διαβάστε Περισσότερα


 
Τελευταία άρθρα