fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Villeroy & Boch

3 Ιουλίου 2008 | 07:05 π.μ.

Σε όλα τα χρόνια των δραστηριοτήτων της, η Villeroy & Boch έχει διακριθεί, όσο καμία άλλη εταιρεία, για την ικανότητά της να αλλάζει την εικόνα του σπιτιού, κάνοντας καλύτερη τη ζωή των ανθρώπων.

Τεχνολογική υπεροχή, πρακτικότητα, εφευρετικό design, συνεχείς βραβεύσεις για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων είναι κάποια από τα στοιχεία που συνοδεύουν τη Villeroy & Boch σε όλα τα χρόνια της ανάπτυξής της, και την έχουν καταξιώσει ως την εταιρεία που δημιουργεί το lifestyle των σπιτιών της Ευρώπης.

Τον Μάρτιο του 2008, χρονιά που η Villeroy & Boch γιορτάζει τα 260 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της, ένα ακόμη κορυφαίο βραβείο ήρθε να αποδείξει την εφευρετική δύναμη της εταιρείας. Η συλλογή Squaro, που περιλαμβάνει τις υψηλής ποιότητας μπανιέρες και ντουσιέρες με το καινοτομικό υλικό Quaryl, τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση “Red Dot Design Award”.

Αυτό το περιζήτητο βραβείο είναι το σύμβολο του προηγμένου design, με ισχύ και αναγνώριση σε όλο τον πλανήτη. Με περισσότερες από 7.000 διαγωνιζόμενες συμμετοχές, από 60 χώρες, το βραβείο που κατέκτησε η Villeroy & Boch είναι μία ακόμη παγκόσμια νίκη της, που καταδεικνύει την απόλυτη κυριαρχία της στο οικιακό lifestyle.

Το Quaryl είναι μία πατενταρισμένη αποκλειστικότητα της Villeroy & Boch. Είναι ένα υψηλής αντοχής υλικό, πάχους 15 mm, που συνδυάζει τις ιδιότητες του ακριλικού και του χαλαζία, με μοναδικό αποτέλεσμα. Δημιουργεί μία ενιαία, στιβαρή επιφάνεια χωρίς πόρους, που διακρίνεται για την ανθεκτικότητα, την ευκολία στην καθαριότητα και για τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα άνεσης και αισθητικής που εξασφαλίζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Villeroy & Boch δραστηριοποιείται σε 125 χώρες, διατηρεί 22 εργοστάσια παραγωγής σε 12 ευρωπαϊκές χώρες και στο Μεξικό, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό του φτάνει τα 10.000 άτομα, σε όλο τον κόσμο. Οι δραστηριότητές του κατανέμονται σε τρεις τομείς, σημαντικότερος των οποίων είναι τα προϊόντα κι έπιπλα μπάνιου (“Bathroom & Wellness”), όπου παρουσιάζει κύκλο εργασιών της τάξης των 489 εκατομμυρίων ευρώ. Ακολουθούν τα επιτραπέζια σκεύη και είδη (“Tableware”) με πωλήσεις 325 εκατομμυρίων, καθώς και τα πλακάκια για εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους (“Tiles”), με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 149 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα, η Villeroy & Boch «περνά» δυναμικά τα σύνορα της Ευρώπης και φέρνει το απαράμιλλο στιλ, την ποιότητα και την εφευρετική αισθητική της στα σπίτια όλου του πλανήτη. Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει ο πρώην Καγκελάριος Helmut Kohl, με την ευκαιρία του εορτασμού των 260 χρόνων της εταιρείας: «Η τεχνογνωσία της Villeroy & Boch δημιούργησε την πρώτη γενιά Ευρωπαίων».

Γνωρίστε το βραβευμένο design, την κορυφαία ποιότητα, και τις νέες τάσεις για το μπάνιο που παρουσιάζει η Villeroy & Boch, η εταιρεία που, για περισσότερο από 2,5 αιώνες, δίνει προσωπικότητα στα σπίτια όλης της Ευρώπης.

(Αντιπρόσωπος Villeroy & Boch για την Ελλάδα:
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ A.E., T. 210 515 6756, www.kallergis.com).

icon Προσθήκη Σχόλιου

Villeroy & Boch


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η Εξάρτημα καζανακιου λεκάνης / 6 Αυγούστου 2017 στις 1:41 μ.μ.

Έχω αγοράσει τρία σετ μπάνιου, πριν αρκετά χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα όμως το ένα καζανάκι στο σύστημα εισόδου του νερού έχει τρυπήσει το λαστιχάκι του μηχανισμού με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί. Το λαστιχάκι έχει κωδικό HB 70. Το σκέπασμα του καζανακιού έχει νούμερα 7725 και Din 19542 . 6
Πως μπορώ να το προμηθευτώ; Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Ριτατάκης Μιχαήλ
Μηχ/γος Μηχανικός Master Science USA

 
Τελευταία άρθρα