fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Γεύση από Ιταλία στο πιάτο σας…

1 Δεκεμβρίου 2007 | 09:53 π.μ.

Απο την Ανθή Αγγελοπούλου

Το Paper Moon το διάσημο ιταλικό εστιατόριο γνωστό για την ιστορία που το ακολουθεί αλλά και τη διεθνή παρουσία του έκανε την εμφάνισή του και στην χώρα μας. Οι λάτρεις του καλού φαγητού είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν….

Το Paper Moon ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια στη Via Bagutta στο Μιλάνο από τον Pio Galligani Magrini και έγινε το αγαπημένο εστιατόριο των ανθρώπων της μόδας, όπως οι Giorgio Armani, Donatella Versace, Donna Karan, Kate Moss, Vivienne Westwood, Carla Fendi και Loro Piana. Μετά το θάνατό του, η σύζυγος και η κόρη του ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης και κατάφεραν να κάνουν το Paper Moon ένα διεθνές brand name, καθώς ομώνυμα εστιατόρια υπάρχουν σήμερα στη Νέα Υόρκη, το Τόκιο και την Κωνσταντινούπολη. 
Ήρθε λοιπόν και στην Αθήνα για να συνεχίσει την πετυχημένη παράδοση που έκανε το διάσημο πρεσβευτή της ιταλικής κουζίνας και φινέτσας. Το ελληνικό Paper Moon σχεδιάστηκε από τον κορυφαίο Ιταλό αρχιτέκτονα Adalberto dal Lago και ξεχωρίζει για την κομψή του αισθητική, όπου κυριαρχούν οι λιτές γραμμές, το ξύλο και τα ζεστά χρώματα. 

Το menu του θα γοητεύσει όλους τους ουρανισκους, επιτηδευμένους και μη. Την επιμέλεια του έχει ο chef Ferdinando Palomba και περιλαμβάνει παραδοσιακές γεύσεις  της Ιταλικής κουζίνας με έμφαση στην εκλεκτή ποιότητα των υλικών και την άψογη εκτέλεση. Ξεχωρίζουν τα γνήσια Ιταλικά ορεκτικά όπως carpaccio χταποδιού, μανιτάρια Porcini, προσούτο Πάρμας, οι παπαρδέλες Paper Moon, βασισμένες σε σπιτική μυστική συνταγή, οι αυθεντικές Ιταλικές πίτσες με λεπτή ζύμη, τα άριστης ποιότητας κρέατα και τα μοναδικά γλυκά. 

Οι γευστικές προτάσεις συνοδεύονται από μια πλούσια λίστα κρασιών με ετικέτες από πολλές χώρες (Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Αργεντινή, Χιλή, Αμερική, Αυστραλία).
Με τις αυθεντικές ιταλικές γευστικές του προτάσεις και την πλούσια λίστα κρασιών που διαθέτει, αποτελεί την ιδανική επιλογή για φαγητό μετά τη δουλειά και τα ψώνια, αλλά και για μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο με διεθνή αέρα και διακριτική πολυτέλεια.
Τιμή / άτομο : 45 € (χωρίς κρασί)                                       
Paper Moon, ATTICA – City Link ,Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 13.00-01.00                        
Πανεπιστημίου 9, 6ος όροφος, είσοδος από Στοά Σπυρομήλιου, τηλ. 211 1802696.

GALLERY

icon Προσθήκη Σχόλιου

Γεύση από Ιταλία στο πιάτο σας…


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.




Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η giannis / 14 Ιανουαρίου 2008 στις 10:30 μ.μ.

λυπαμαι που το λεω για ενα νεο εστιατοριο αλλα μετα τα πολυωρα ψωνια στο attica εκανα το λαθος να ανεβω να φαω στο paper moon του 6 οροφου και μονo φαγητο δεν εφαγα.Δεν μιλαω για τις πολυ μικρες μεριδες του αλλα για τον τροπο συμπεριφορας των υπαλληλων καταρχιν ψαχναμε επι δεκα λεπτα εναν ανθρωπο να μας βαλει να καθησουμε μια hostess δεν υπηρχε πουθενα οι δε σερβιτοροι τρεχανε πανικοβλιμενει να εξυπηρετητουν τα τραπεζια.Τελικα ηρθε μια κυρια ψιλη με επιβλιτικο και ασχημος υφος και μας πεταξε στο τραπεζι λες και ειμασταν δεν ξερω και εγω τι.αργοτερα την ειδαμε την συγκεκριμενη να ορειεται στον χορο κραζωντας σερβιτορους με εντελως αθλια συμπεριφορα μεσα στον κοσμο με καθολου γνωση επαγγελματισμου πανω της.Καταλαβαμε οτι ηταν μαλλον υπευθηνη εκει.το φαγητο σε μικρες μεριδες γευστικο μπορω να πω αλλα θελει ακομη γευση οι τιμες κλιγακι τσουχτερες για την ποσοτητα που προσφερει.ο χορος αρκετας καλος αλλα του λειπει λιγο χρωμα,το σερβις αρκετα καλο παροτι ηταν φουλ το μαγαζι.Ισως σε κανα χρονο που θα στρωσει να το ξανα επισκεφτω.

Έγραψε ο/η κατερινα / 23 Ιανουαρίου 2008 στις 2:40 π.μ.

Πεταμενα λεφτα εδωσα εκει.Συνφωνω με Κυριο γιαννη.

 
Τελευταία άρθρα