fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ρυζότο με ομελέτα

11 Ιανουαρίου 2016 | 10:29 π.μ.

Υλικά για 2 άτομα

1 φλιτζάνι ρύζι
2 κουταλάκια ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
½ φλιτζάνι καρότα κατεψυγμένα κομμένα σε ροδέλες
½ φλιτζάνι μπρόκολο
1 κουταλάκι πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι



Εκτέλεση

Βράζετε το ρύζι, μαζί με τα καρότα και το μπρόκολο σε αλατισμένο νερό για περίπου 15 λεπτά. Λίγο πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά προσθέτετε το κρασί και το αφήνετε να βράσει για άλλα 5 λεπτά. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε την ομελέτα. Χτυπάτε τα αυγά μαζί με την πάπρικα και τα τηγανίζετε σε ένα τηγάνι. Την αφήνετε να κρυώσει, την κόβετε σε λωρίδες και προσφέρετε το ρύζι μαζί με τα κομμάτια της ομελέτας.

Ανά μερίδα: 350 θερμίδες και 9γρ λιπαρά.

 

 

Σχετικά άρθρα

icon Προσθήκη Σχόλιου

Ρυζότο με ομελέτα


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.




Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα