fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

 

Γρήγορη παέλια

11 Μαρτίου 2013 | 01:46 π.μ.

 

 

...από την
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Αξιοποιήστε τα περισσεύματα του κοτόπουλου ή της γαλοπούλας και φτιάξτε σε πολύ λίγο χρόνο μια πεντανόστιμη παέλια.


Υλικά

  4 κ.σ. ελαιόλαδο
  1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  1 σκελίδα σκόρδο
  1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  1 φλ. κονκασέ
  2 φλ. ρύζι
  4 φλ. ζωμό κότας
  2 λουκάνικα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  όση γαλοπούλα ή κοτόπουλο περίσσεψε ψιλοκομμένη
  αλάτι
  λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    


Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 5΄λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το ρύζι και το λουκάνικο και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα ντοματάκια και το ζωμό. Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20'. Αλατοπιπερώνουμε στο τέλος. Πασπαλίζουμε μαϊντανό και σερβίρουμε.

 

Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 20 λεπτά
 

 

Σχετικά άρθρα

icon Προσθήκη Σχόλιου

Γρήγορη παέλια


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.




Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα