fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Το ελληνικό « Κεχριμπάρι»

31 Μαρτίου 2008 | 08:48 π.μ.

Η ρετσίνα είναι αρκετά παρεξηγημένη τα τελευταία χρόνια. Το πολυβραβευμένο Κεχριμπάρι έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα κερδίζοντας  τις εντυπώσεις των γευσιγνωστών  στο Παρίσι.

Στο διαγωνισμό Vinalies 2008 του Παρισιού, ο οποίος είναι  γνωστός για τα αυστηρά κριτήρια των γάλλων, η ρετσίνα Κεχριμπάρι του Στέλιου Κεχρή κατάφερε να κερδίσει για ακόμα μια φορά την εκτίμηση των γευσιγνωστών, αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Διάκριση ιδιαίτερης σημασίας λαμβάνοντας υπόψη πως για πρώτη φορά οι Γάλλοι βραβεύουν ρητινίτη οίνο και αποδεικνύοντας και πάλι την υψηλή ποιότητα και μοναδικότητά της. Γι αυτό το λόγο αν το βρείτε σε κάποια κάβα δοκιμάστε το. Είναι ιδανικό για ζυμαρικά με λευκές σάλτσες, ψαρικά και τυριά.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Το ελληνικό « Κεχριμπάρι»


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.




Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα