fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Alfa Mi.To

27 Μαρτίου 2008 | 03:03 π.μ.

Με την Mi.To, η Alfa Romeo θέλει να προσφέρει σε μια νέα γενιά «φανατικών» της Alfa το μικρότερο σπορ αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε ποτέ.Ένα σύγχρονο και καινοτόμο αυτοκίνητο, ένα όνομα γεμάτο ιστορία. To όνομα Mi.To σημαίνει πολλά για την Alfa Romeo, καθώς υπογραμμίζει τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον της Μάρκας: ανάμεσα στο Μιλάνο, πόλη του design στην οποία διαμορφώθηκε το στιλ της Mi.To, και το Τορίνο, στο οποίο θα γίνεται η παραγωγή της. Μια απόφαση που δείχνει την ισχυρή θέληση της μάρκας να εδραιώσει τις Μιλανέζικες ρίζες της.

 

Η Mi.To είναι το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε μετά την 8C Competizione –στυλιστικό και τεχνολογικό έμβλημα της Alfa Romeo– από το οποίο δανείζεται ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: τη μοναδική μορφή των πλευρικών παραθύρων, τα οποία είναι χωρίς πλαίσια, τον εμπρός αεραγωγό που χωρίζεται από τον θυρεό, το σχήμα των προβολέων και των πίσω φώτων τύπου LED. Ακριβώς γύρω από τους προβολείς και τα φώτα υπάρχει ένα διακριτικό στοιχείο προσωποποίησης: το περίγραμμα τους είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα και υλικά για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά κομψό εφέ, σαν eye-liner, αναδεικνύοντας το στυλ και την επιθετικότητα του αυτοκινήτου.

Το εσωτερικό, που χαρακτηρίζεται από την ισχυρή προσωπικότητα του ταμπλό και των καθισμάτων, αντιπροσωπεύει την απόλυτη έκφραση του ιταλικού στυλ, είναι φιλόξενο αλλά ταυτόχρονα και σπορ, με υψηλή ποιότητα υλικών και μελετημένη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Μεγάλη φροντίδα δόθηκε επίσης στην επιλογή των διαστάσεων, που καθορίζουν την compact και δυναμική μορφή: η Mi.To έχει μήκος 4,06 μέτρα, ύψος 1,44 μέτρα και πλάτος 1,72 μέτρα.

Στυλ, design, και πολύ περισσότερα:

με μία Alfa Romeo, η απόδοση και η τεχνολογία πρέπει πάντα να είναι κορυφαίες.

Πράγματι, όπως όλα τα μοντέλα της Alfa Romeo, η Mi.To ξέρει να γοητεύει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη, με την συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει, χάρη στο σύστημα «Alfa DNA». Πρόκειται για ένα σύστημα ελέγχου που επενεργεί στον κινητήρα, στα φρένα, στο τιμόνι, στις αναρτήσεις και στο σύστημα αλλαγής ταχυτήτων, επιτρέποντας τρεις διαφορετικές συμπεριφορές του αυτοκινήτου, με βάση το στυλ οδήγησης που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε περίσταση ή στις επιθυμίες του πελάτη:

    * Dynamic: για καθαρόαιμη σπορ οδική συμπεριφορά
    * Normal: για κανονικές συνθήκες και οδήγηση στην πόλη
    * All weather: για μέγιστη ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες πρόσφυσης 

Η Mi.To είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία που προσφέρει μια τόσο προηγμένη τεχνολογία.

Οι υψηλές επιδόσεις διασφαλίζονται από 4 κινητήρες, που είναι όλοι υπερτροφοδοτούμενοι (βενζίνης και diesel) και οι οποίοι σήμερα φτάνουν από τους 90 έως τους 155 ίππους, ενώ επίκειται περαιτέρω διεύρυνση της γκάμας με ακόμα ισχυρότερα σύνολα.

Οι επιδόσεις και η οδική συμπεριφορά εξελίχθηκαν και βελτιστοποιήθηκαν με στόχο τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με απόλυτη ασφάλεια. Η Mi.To προσφέρει πράγματι το σπορ χαρακτήρα ενός γνήσιου αυτοκινήτου Alfa Romeo, που χαρακτηρίζεται από αναρτήσεις τεχνολογίας "contrattive" –στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις– που μειώνουν σημαντικά τις κλίσεις του αμαξώματος, και μεγιστοποιούν την ενεργητική, παθητική και προληπτική ασφάλεια: σύστημα ελέγχου ευστάθειας VDC στον βασικό εξοπλισμό και δομή αμαξώματος που έχει ήδη σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να επιτύχει ακόμα και την μελλοντική μέγιστη βαθμολογία EuroNCAP.

Η Alfa Mi.To θα παρουσιαστεί στο διεθνή Τύπο τον Ιούνιο και θα είναι διαθέσιμη σταδιακά από τον Ιούλιο σε όλες τις κύριες αγορές. 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Alfa Mi.To


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα