fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Πώς ξεχειμωνιάζει το κάθε ζώδιο;

22 Ιανουαρίου 2019 | 03:18 μ.μ.

Ποια ζώδια παίρνουν τα βουνά; Και ποια δεν αποχωρίζονται τις κουβέρτες τους; Όλη η αλήθεια εδώ.

Κριός
Η περιπέτεια δεν εγκαταλείπει τον Κριό και ο Κριός δεν εγκαταλείπει την περιπέτεια καμία εποχή του χρόνου. Ίσα ίσα ο Χειμώνας είναι μία άριστη αφορμή για τον Κριό να ασχοληθεί με δραστηριότητες που δεν είναι διαθέσιμες το καλοκαίρι. Θα τον δεις σε παγοδρόμια να κάνει ice skating και χιονοδρομικά για σκι.

Ταύρος               
Για κάποιο παράξενο λόγο τον Ταύρο τον Χειμώνα τον πιάνει μανία υπερκατανάλωσης. Για παράδειγμα, τα Χριστούγεννα εκεί που ψωνίζει για τους συγγενείς του, ξαφνικά βρέθηκε στο ταμείο με ένα ολόμαλλο παλτό στο νούμερό του. Θέλεις το κρύο που δεν του επιτρέπει να κάνει και πολλά, θέλεις και λίγο το ψώνιό του με την εμφάνισή του, είναι η εποχή που πρώτα τελειώνει ο μισθός του και μετά ο μήνας.

Δίδυμοι
Τους χειμερινούς μήνες ο Δίδυμος κάνει το εξής παράδοξο: Μένει μέσα στο σπίτι και καλεί φίλους. Δεν του πολυαρέσει το κρύο γι’ αυτό αποφεύγει τις μετακινήσεις (σε άλλων τα σπίτια) και τις εξόδους. Μία φορά το μήνα, δηλαδή τρεις φορές μέσα στο Χειμώνα θα βγει και θα γίνει ζάντα. Κατά βάθος θέλει κάθε φορά να βγει.

Καρκίνος
Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη εποχή του Καρκίνου. Εύλογα θα απορήσεις καθώς ο Καρκίνος φαίνεται να περνάει καλά και το καλοκαίρι. Λάθος, υποκρίνεται ότι περνάει καλά, στην πραγματικότητα ψιλο-σιχαίνεται τις πολλές συναναστροφές και το καλοκαίρι. Ο κρύος καιρός είναι ιδανική αφορμή για να κάτσει μέσα και να χουχουλιάσει με το ταίρι του. Αν δεν έχει ταίρι, μία φορά την εβδομάδα ντύνεται σαν κρεμμύδι και βγαίνει έξω με την ελπίδα να βρει. Συνήθως δεν βρίσκει.

Λέων
Για τον Λέοντα δεν αλλάζουν πολλά αυτήν την εποχή. Αυτό που αποζητά για άλλη μια φορά είναι η προσοχή του κόσμου. Και πώς το κερδίζει; Μαζεύοντας κόσμο στο σπίτι με τη δικαιολογία της «βραδιάς επιτραπέζιου», καταλήγοντας να μιλάει πάλι εκείνος και οι υπόλοιποι να τον ακούνε.

Παρθένος
Ο Παρθένος η αλήθεια είναι ότι δεν τον απολαμβάνει τον χειμώνα ιδιαίτερα. Δεν του αρέσει το κρύο γιατί δεν έχει την επιλογή να κάνει όσα θέλει. Οπότε εκμεταλλεύεται αυτήν την εποχή του χρόνου για να οργανώσει τα ντουλάπια του σπιτιού του και να πάει στο καθαριστήριο ό,τι δεν μπορεί να πλύνει μόνος. Κατά τ’ άλλα γεμίζει το χρόνο του με τακτικό ξεσκόνισμα και βάζοντας σκούπα στο χαλί.

Ζυγός
Αν δεν πάρει ο Ζυγός παραμάζωμα όλα τα χειμερινά clubs και μουσικές σκηνές, ποιο ζώδιο θα τα πάρει; Ενώ το καλοκαίρι του αρέσει να τη βγάζει σε μία κοσμοπολίτικη παραλία, το χειμώνα ανακτά το χαμένο χρόνο διασκέδασης, πηγαίνοντας σε μπουζούκια και techno πάρτι. Μην απορείς πού βρίσκει τα λεφτά, συνήθως έχει πολλά κονέ.

Σκορπιός
Γενικά είναι κάπως αναίσθητος ο Σκορπιός. Το ίδιο του κάνει είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι. Θα συνεχίσει να κάνει ό,τι έκανε, είναι παντός καιρού. Προτιμάει λίγο περισσότερο το καλοκαίρι, αλλά και ο χειμώνας δεν τον χαλάει. Απλώς όταν έρχεται η χειμερινή περίοδος το φλερτ του παίρνει λίγο την κάτω βόλτα – κάποια στιγμή πρέπει να ηρεμήσει κι αυτός.

Τοξότης
Πραγματικά ο Τοξότης μπορεί να κρυώνει αλλά δεν τον ενδιαφέρει καν αν είναι χειμώνας. Είναι αυτός ο σπαστικός τύπος στην παρέα που θα σου πει να πάτε σε καρουζέλ γιατί τον χειμώνα είναι πιο ωραία τα καρουζέλ. Θα σε πρήζει κάθε εβδομάδα να πάτε στο Περτούλι και στον Παρνασσό, άσχετα αν δεν κάνει ούτε σκι ούτε σνόουμπορντ. Ο Τοξότης είναι το πρώτο άτομο που θα πάρεις τηλέφωνο αν θέλεις να ξεμυτίσεις από το σπίτι και όλοι άλλοι κρυώνουν.

Αιγόκερως
Τι ακριβώς περιμένεις να κάνει ο Αιγόκερως. Για τον Αιγόκερω όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από δέκα βαθμούς είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάτσει σπίτι και να μάθει καινούρια πράγματα για να γίνεται καλύτερος στη δουλειά του, κάνοντας τους υπόλοιπους να φαινόμαστε ελλιπείς.

Υδροχόος
Ένα από τα καλλιτεχνικά πνεύματα του ζωδιακού αναλώνει τον ελεύθερο χειμερινό χρόνο του στην Τέχνη. Ζωγραφίζει –και ας μην ξέρει πως-, ψάχνει για νέους μουσικούς, πάει σε μουσεία. Οτιδήποτε καλλιεργεί το πνεύμα είναι διασκεδαστικό για τον Υδροχόο και ο χειμώνας –σε αντίθεση με το καλοκαίρι, τις παραλίες και τα μπιτσόμπαρα- ενδείκνυται για φιλότεχνους.

Ιχθείς
Ο κυκλοθυμικός του ζωδιακού, περνάει λίγο πολύ από όλα τα στάδια που περνούν τα παραπάνω ζώδια. Θα κάτσει μέσα, θα βγει, θα ασχοληθεί με χειμερινά σπορ. Ωστόσο, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο χειμώνας του αρέσει πάρα πολύ. Θεωρεί ότι είναι ιδανική ευκαιρία να βρει τον εαυτό του δοκιμάζοντας τα πάντα. Ίσως και να μην τον βρίσκει ποτέ.

Πηγή: in2life

Διαβάστε ακόμα
Return to category
 
Τελευταία άρθρα