fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Μόνιμη αποτρίχωση

4 Ιουνίου 2010 | 08:24 π.μ.

LASER IPL – λύση για μόνιμη αποτρίχωση και θυλακίτιδα
 

Το καλοκαίρι έρχεται και όλο και πιο συχνά σκεφτόμαστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα που μας ταλαιπωρεί. Την πιο αποτελεσματική λύση, μας προτείνουν τα Athens Med Spa, έτσι ώστε να έχουμε ένα μόνιμο αποτέλεσμα.

Μόνιμη αποτρίχωση
Κατά την τελευταία δεκαετία υπήρξε μια τεράστια ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας του λέιζερ για αποτρίχωση.  Σήμερα η πιο εξελιγμένη μορφή αυτής της τεχνολογίας είναι εκπομπή του παλμικού φωτός (IPL).  Αυτό το λέιζερ χρησιμοποιείται για να μειώνει μόνιμα τα μαλλιά σε οποιαδήποτε επιθυμητή περιοχή του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ευαίσθητων περιοχών, όπως πχ. το πρόσωπο και η γραμμή του μπικίνι σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

Με τη βοήθεια ενός μεγάλου φάσματος πολλαπλών κυμάτων, το IPL προσφέρει αποτελεσματική καταστροφή θύλακα της τρίχας, η οποία έχει μόνιμο χαρακτήρα. Η ενέργεια που εκπέμπει το φως απορροφάται από την μελανίνη (την χρωστική ουσία στα μαλλιά), και όταν η μελανίνη απορροφάται από το φως, το φως μετατρέπεται σε θερμική δύναμη , η οποία μεταφέρεται στη συνέχεια στο θύλακα της τρίχας, με αποτέλεσμα την καταστροφή της τρίχας και γενικά των κυττάρων υπευθύνων για την εκ νέου ανάπτυξη της τρίχας.

Αυτή η θεραπεία είναι εξαιρετικά ασφαλής στα χέρια ενός έμπειρου ιατρού.  Το σύστημα IPL μπορεί να προσφέρει μέγιστο θετικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με τα προηγούμενα συστήματα λέιζερ. Δεν υπάρχουν ειδικές προφυλάξεις, εκτός από γυαλιά ασφάλειας για την προστασία των  ματιών.

Οι θεραπείες IPL είναι ανώδυνες σε σχέση με άλλους τρόπους αποτρίχωσης, ειδικά όταν πρόκειται για τη εφαρμογή τους σε ευαίσθητες περιοχές όπως η γραμμή του μπικίνι, το άνω χείλος ή οποιουδήποτε άλλου στο πρόσωπο. Σε άτομα με πολύ μεγάλη ευαισθησία χρησιμοποιείται τοπικά η κρέμα που ανακουφίζει οποιαδήποτε δυσφορία.

Θυλακίτιδα

Θυλακίτιδα ονομάζεται η μικροβιακή λοίμωξη ή η φλεγμονή του θύλακα - του σημείου από όπου εκφύονται οι τρίχες- και της περιβάλλουσας δερματικής επιφάνειας. Η μόλυνση του θύλακα εμποδίζει τη φυσιολογική ανάπτυξη της τρίχας, η οποία στρέφεται προς το θύλακα αντί να εκφύεται κάθετα προς την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Η θυλακίτιδα μπορεί να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο μόνο στην περίπτωση που η εκδήλωσή της οφείλεται σε ιό, μικρόβιο ή μύκητα.

Το πιο συχνό μικρόβιο που προκαλεί θυλακίτιδα είναι ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος.

Η θυλακίτιδα εμφανίζεται συχνά μετά το ξύρισμα, οπότε συνιστάται να χρησιμοποιείτε άλλες αποτριχωτικές μεθόδους, και ιδανική λύση είναι η χρήση του λέιζερ.

Το Athens Med Spa Total Beauty Clinics είναι ένας σύγχρονος και φιλόξενος πολυχώρος ομορφιάς. Με απόλυτο κριτήριο την ποιότητα των υλικών, του εξοπλισμού και την επαγγελματική εφαρμογή, σε ένα ιδιαιτέρα ζεστό χώρο με άψογο, επιστημονικό προσωπικό τα Athens Med Spa προσφέρουν εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου, σώματος, SPA, και λαϊζερ, για αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις εξατομικευμένες σας ανάγκες.

Για περιποίηση του προσώπου, επιλέγονται από ειδικούς, μοναδικοί συνδυασμοί θεραπειών που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την αφυδάτωση, τα σημάδια του χρόνου και της αλλοιώσεις του δέρματος που προαλειφθήκαν από φλεγμονώδη ακμή. Για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά καθώς και ατέλειες που σας δημιουργούν ανασφάλειες θα βρείτε ιατρικές λύσεις γιατί όλοι μπορούμε να έχουμε ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα!

Με βοήθεια των laser (εξελιγμένης και ασφαλής τεχνολογίας ), με αποκλειστικούς χειριστές ιατρούς θα απαλλαγείτε μια για πάντα από την τριχοφυΐα, θα βρείτε θεραπείες για ραγάδες, μελαχρωστικές αλλοιώσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Αποτρίχωση στο bikini

Όμορφα πόδια

Κυτταρίτιδα
 

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Μόνιμη αποτρίχωση


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα