fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Celluli Intense Peel: Λεπτότερο σώμα, ανανεωμένη επιδερμίδα !

1 Ιουνίου 2007 | 06:56 μ.μ.

ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ «ΕΝΤΟΝΗ» ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Πάνω από όλα, οι γυναίκες θέλουν ορατά αποτελέσματα — αποτελέσματα που μπορούν να δουν με τα ίδια τους τα μάτια. Γρήγορη και εύκολη χρήση, αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα είναι οι νέες λέξεις-κλειδιά!

Το 82%* των γυναικών που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα δηλώνει ότι έχει κυτταρίτιδα. Περισσότερες από 1/2 γυναίκες* έχουν αγοράσει ένα καλλυντικό προϊόν, σχεδιασμένο για να καταπολεμά την αντιαισθητική όψη «φλούδας πορτοκαλιού» της επιδερμίδας και το 49%* χρησιμοποιεί αυτά τα προϊόντα όλο το χρόνο.
Οι γυναίκες αναζητούν ένα “προϊόν δυνατό, σαν λέιζερ, που θα μπορούσε να αναδιαμορφώσει το σώμα τους”**, καταπολεμώντας την όψη «φλούδας πορτοκαλιού» και την κυτταρίτιδα.
Το ιδανικό προϊόν; “Μία τεχνολογία 3 σε 1, που θα ικανοποιούσε όλες τους τις ανάγκες: λεπτότερη σιλουέτα, πήλιγκ και υδάτωση της επιδερμίδας τους ”**. Οι γυναίκες θέλουν επιδερμίδα “απαλή, λεία και ανανεωμένη

*   Μελέτη L’Orιal Taylor Nelson Sofres (Σεπτέμβριος 2001) που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 667 γυναικών οι οποίες είχαν αγοράσει ένα καλλυντικό προϊόν αδυνατίσματος.  
** Μελέτη Biotherm, Φεβρουάριος 2005.

 

Η BIOTHERM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ:

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΗΛΙΓΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΝ «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ»!

ΛΕΠΤΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ!

Μελετώντας τις διαφορετικές βιολογικές διαδικασίες που οδηγούν στη δημιουργία της κυτταρίτιδας, οι βιολόγοι της Biotherm ανακάλυψαν μια νέα μέθοδο αντιμετώπισης, η οποία μειώνει την κυτταρίτιδα γρήγορα και ορατά, ενώ ταυτόχρονα σέβεται τους βιολογικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας.
Ανακάλυψαν την τεχνολογία πήλιγκ/αδυνατίσματος, η οποία διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς πήλιγκ του δέρματος, που με τη σειρά τους αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών αδυνατίσματος! Το μυστικό αυτής της μοναδικής τεχνολογίας; Ένα σύμπλεγμα βιο-πήλινγκ*, κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία, για συνδυαστική δράση απολέπισης και αδυνατίσματος.

Οι βιολόγοι της Biotherm δημιούργησαν το CELLULI INTENSE PEEL, ένα προϊόν διπλής δράσης για αδυνάτισμα και ανανέωση της επιδερμίδας, το οποίο πραγματικά σέβεται το δέρμα.
-Λειαίνει ορατά την όψη «φλούδας πορτοκαλιού», για ανανεωμένη επιδερμίδα, σαν «καινούργια».
-Μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα, βελτιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών αδυνατίσματος.

Ορατά αποτελέσματα που βλέπετε και αισθάνεστε!
*   Αποτελέσματα της στιμουλίνης in vitro

 

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ BIOTHERM:

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΟ-ΠΗΛΙΝΓΚ

ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ

Η σύνθεση του CELLULI INTENSE PEEL επωφελείται από μία βασική τεχνολογία αδυνατίσματος και ανανέωσης της επιδερμίδας: ένα σύμπλεγμα βιολογικού πήλινγκ, κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία, που σέβεται τους φυσικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας.

 

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ: Η ΟΨΗ ΦΛΟΥΔΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΛΕΙΑΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΑ!

Το σύμπλεγμα βιο- πήλινγκ επανενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς απολέπισης του οργανισμού, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της όψης φλούδας πορτοκαλιού!
Μετά από μόλις ένα μήνα χρήσης του CELLULI INTENSE PEEL, η επιφάνεια της επιδερμίδας βελτιώνεται ορατά.

 

ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Τα Εργαστήρια Biotherm επέλεξαν και συνδύασαν δύο ενεργά συστατικά, τα οποία τονώνουν και δρουν συμπληρωματικά στη λιπόλυση (τη διαδικασία με την οποία ο οργανισμός διασπά το συσσωρευμένο λίπος).
● Η καφεΐνη τονώνει τη λιπόλυση αναστέλλοντας την φωσφοδιεστεράση
● Το Gingko biloba τονώνει την αδενυλική κυκλάση, ένζυμο που πυροδοτεί τη λιπόλυση στις μεμβράνες λιποκυττάρων

ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΖΕΛ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Το CELLULI INTENSE PEEL είναι ένα δροσερό, απολαυστικό μη λιπαρό και καθόλου κολλώδες “τονωτικό” ζελ. “Αισθητηριακό”, γιατί η δροσερή αίσθηση, το τονωτικό άρωμα και η μεταξένια υφή του αφυπνίζουν τις αισθήσεις. Η ειδική υφή του CELLULI INTENSE PEEL εξασφαλίζει μία εύκολη τεχνική εφαρμογής με μασάζ και απορροφάται γρήγορα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να ντυθείτε αμέσως μετά τη χρήση του.  Ένα ποσοστό 80%* των γυναικών που δοκίμασαν το CELLULI INTENSE PEEL, αρωματισμένο με μια υψηλή συγκέντρωση (38%) αιθέριων ελαίων,  πιστεύει ότι το άρωμα διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη δράση του προϊόντος.


*   Μελέτη η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία με τη συμμετοχή 160 γυναικών, ηλικίας 30 έως 50 ετών, που χρησιμοποίησαν το CELLULI INTENSE PEEL για τέσσερις εβδομάδες. Αυτοαξιολόγηση. Ποσοστό γυναικών που συμφώνησαν.

Οι γυναίκες το λάτρεψαν !

Μετά  2 εβδομάδες

Προσφέρει αμέσως ανάλαφρη, δροσερή αίσθηση

79%

Προσφέρει αμέσως αίσθηση άνεσης

89%

Δεν αφήνει κατάλοιπα λιπαρότητας

95%

Εύκολο στην εφαρμογή

95%

Απορροφάται γρήγορα

79%

 

ΟΡΑΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ!

Η επιδερμίδα σας γίνεται ορατά πιο ομοιόμορφη, πιο απαλή, πιο σφριγηλή και πιο τονωμένη, αμέσως μόλις εφαρμόσετε το CELLULI INTENSE PEEL. Αισθάνεστε την επιδερμίδα σας πιο λεία και πιο σφιχτή. Με τη συστηματική καθημερινή χρήση, οι ζώνες στις οποίες το δέρμα έχει πτυχώσει σταδιακά βελτιώνονται. Η επιφάνεια του δέρματος είναι πιο ομοιόμορφη και η αντιαισθητική όψη είναι λιγότερο έντονη. Η σιλουέτα “αναδιαμορφώνεται”, τα επίμονα ψωμάκια μειώνονται ορατά, ακόμη και τα γόνατά σας είναι πιο ελκυστικά.

Οι γυναίκες που χρησιμοποίησαν το CELLULI INTENSE PEEL για ένα μήνα δήλωσαν ότι η όψη φλούδας πορτοκαλιού είχε λειανθεί ορατά (74%*) και ότι η κυτταρίτιδα είχε επίσης μειωθεί ορατά (68%*). Η επιδερμίδα τους ήταν πιο απαλή (95%*), πιο λεία (91%*) και πιο σφριγηλή (87%*).

  Μελέτη Biotherm, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία με τη συμμετοχή 68 γυναικών, ηλικίας 40 έως 50 ετών, που χρησιμοποίησαν το CELLULI INTENSE PEEL για ένα μήνα. Αυτοαξιολόγηση.  Ποσοστό γυναικών που συμφώνησαν.

 

 

 

Return to category
 
Τελευταία άρθρα