fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Λιποαναρρόφηση με laser

9 Ιουλίου 2009 | 07:34 π.μ.

SLIMLipo
 

Ήρθε στην Ελλάδα το Νέο LASER Λιποαναρρόφησης

Η αυξανόμενη ζήτηση τις τελευταίες δεκαετίες για αρμονικότερες αναλογίες στο σώμα κυρίως, αλλά και στο πρόσωπο, έφεραν ως αποτέλεσμα πολλή έρευνα στον τομέα της λιποαναρρόφησης. Με τα χρόνια έχουν ενσωματωθεί πολλές τεχνολογικές εξελίξεις, σε μια προσπάθεια να καταστεί η απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους ευκολότερη και λιγότερο επώδυνη. Η τελευταία, και πιο εντυπωσιακή,  ονομάζεται SlimLipo. Πρόκειται για την καλύτερη έως τώρα εφαρμογή των laser στην λιποαναρρόφηση και έχει τη έγκριση του FDA των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο, "Η νέα μας διαδικασία SlimLipo έχει μεγάλες βελτιώσεις σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους με λιποαναρρόφηση στο ότι το SLIMLipo ProcedureSM, σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, είναι "συντονισμένο" ιδανικά έτσι ώστε ήπια και αποτελεσματικά το laser να  λιώνει το λίπος, διευκολύνοντας την απομάκρυνσή του."

SLIM σημαίνει "Selective Laser Induced Melting” δηλαδή “Επιλεγμένο Λέιζερ Προκαλούμενης Τήξης" και η διαδικασία SlimLipo είναι μοναδική και εγκεκριμένη από το FDA των ΗΠΑ. Η ενέργεια του λέιζερ λιώνει το λίπος αποτελεσματικά, ελαχιστοποιεί την επιβάρυνση του σώματος και δίνει αρμονικά αποτελέσματα. "Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους λιποαναρρόφησης, κλασικής ή παλαιότερης laser τεχνολογίας,” συνεχίζει ο κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος “οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να πάνε να εργαστούν ελαφρά την επόμενη ημέρα κι έχουν γενικά ταχύτερη αποθεραπεία. Με το νέο αυτό laser-λιποαναρρόφησης απολαμβάνουν λιγότερες ή και καθόλου μελανιές και το χαλαρωμένο τους δέρμα βελτιώνεται."

Πώς λειτουργεί το νέο laser λιποαναρρόφησης SlimLipo;
   Με μια οπτική ίνα laser ο πλαστικός χειρουργός εισχωρεί στην περιοχή της οποίας το λίπος θέλει να αφαιρέσει και λιώνει το λίπος. Στη συνέχεια, με μια  λεπτή κάνουλα απομακρύνει το ρευστοποιημένο πιά λίπος, ενώ με άλλο μήκος κύματος συσφίγγει το δέρμα γύρω από την περιοχή.
Το "SlimLipo ™ είναι μια επαναστατική τεχνολογία που θα αλλάξει την έννοια της λιποαναρρόφησης στην πλαστική χειρουργική.

SLIMLIPO laser λιποαναρρόφηση διαλύει το λίπος και εμποδίζει την αιμορραγία πολύ πιο αποτελεσματικά από οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη συσκευή laser-λιποαναρρόφησης, αλλά και την κλασική λιποαναρρόφηση.
Για τον ενδιαφερόμενο αυτό μεταφράζεται σε:
• Ταχύτερη αποθεραπεία,
• Λιγότερους μώλωπες(μελανιές),
• Πιο σχολαστική αφαίρεση λίπους,
• Με πιο ήπιο τρόπο διαδικασία
• Σύσφιξη του δέρματος μετά τη λιποαναρρόφηση,

Αυτό μεταφράζεται βασικώς σε:
Ταχύτερη επιστροφή στη δουλειά και στις δραστηριότητες
Καλύτερη μετεπεμβατική ανεκτικότητα του ατόμου
Ομαλότερο δέρμα
Λιγότερο πόνο
Λιγότερο κίνδυνο για ανάγκη επανορθωτικής επέμβασης μετά από τη λιποαναρρόφηση.

«Σε όσους με ρωτούν ρωτούν αν η laser-assisted lipolysis είναι για αυτούς», δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος. «τους απαντώ: Εάν έχετε περιοχές με ανεπιθύμητο, τοπικό λίπος, τότε το SLIMLipo ProcedureSM προσφέρει ένα εντυπωσιακό κατάλογο πλεονεκτημάτων - ταχύτερη αποθεραπεία, πιο άνετη επέμβαση και πιο δραστικά «λεπτά» αποτελέσματα."

Ο πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος διαθέτει τη νέα, εξελιγμένη τεχνολογία λιποαναρρόφησης με LASER, SlimLipo. 
 

τηλ. 210-6985678.
Μουσών 1 (κόμβος Κηφισίας-Κατεχάκη)
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ
anaplasis@a-a.gr
www.athanasioschristopoulos.com

icon Προσθήκη Σχόλιου

Λιποαναρρόφηση με laser


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η niptuck / 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 4:33 μ.μ.

Πολλές πληροφορίες σχετικά με τη Λιποαναρρόφηση με Laser, όπως επίσης σχετικά και με τα άλλα είδη λιποαναρρόφησης μπορεί κάποιος να βρει στο πρώτο εξειδικευμένο site για τη Λιποαναρρόφηση στην Ελλάδα: http://www.νεαλιποαναρροφηση.gr

 
Τελευταία άρθρα