fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ανακαλύψτε την ομορφιά

10 Μαρτίου 2010 | 09:33 π.μ.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ


Η Canfield Imaging Systems είναι ένα τμήμα της εταιρείας Canfield ScientificInc, η οποία είναι ηγέτης στις υπηρεσίες συστημάτων απεικόνισης για επιστημονική έρευνα και εφαρμογές στον τομέα υγείας. Η τεχνολογία της Canfield Scientific εξυπηρετεί τη βιομηχανία φαρμάκων, βιοτεχνολογίας, καλλυντικών, ιατρικών προϊόντων αισθητικών εφαρμογών .

Η Canfield Imaging Systems χρησιμοποιεί συστήματα απεικόνισης που αξιοποιούν την πολύχρονη εμπειρία και τα πρωτοποριακά προϊόντα κλινικής έρευνας της μητρικής εταιρίας, και τα προσαρμόζει  στις εξειδικευμένες  απαιτήσεις των κέντρων πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας, ιατρικά spa, ινστιτούτα αισθητικής, καθώς και σε κέντρα περιποίησης δέρματος και ευεξίας.

H εταιρεία Canfield Imaging Systems, είναι ο μεγαλύτερος πάροχος συστημάτων τρισδιάστατης φωτογραφίας και απεικόνισης δέρματος στον κόσμο.

Το VISIA Complexion Analysis System είναι ένα σύστημα φωτογράφησης και ανάλυσης που επιτρέπει στους επαγγελματίες του τομέα της φροντίδας του δέρματος να παρέχουν λεπτομερείς οπτικές επεξεργασίες και κατ’επέκταση  στοχευμένες θεραπείες και προϊόντα  στους πελάτες τους. Οι δυνατότητες του VISIA είναι:

3 D προβολές: Εμφανίζει επιλεγμένες περιοχές του δέρματος στο φυσικό τους χρώμα, ή σε κλίμακα του γκρι, ή σε "χάρτη θερμότητας" με χρώματα, με 3D προσομοίωση. Τα απλά οπτικά εργαλεία επιτρέπουν επίσης στο χρήστη να περιστρέψει την επιλογή και να δει λεπτομέρειες της επιφάνειας του δέρματος από οποιαδήποτε γωνία.

Αυτόματη μάσκα:  Το λογισμικό VISIA εντοπίζει αυτόματα τις κρίσιμες περιοχές του προσώπου για ανάλυση, και θέτει τα όρια ανάλυσης. Αυτό εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή και πιο λεπτομερή ανάλυση των χαρακτηριστικών αποφεύγοντας πιθανά λάθη επιλογής περιοχής από τον χρήστη.

Επαναληπτική φωτογραφία προσώπου: Εξασφαλίζει την σωστή αναπαραγωγή φωτογραφιών σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα μέσω των ενσωματωμένων βοηθημάτων εύρεσης της ακριβής θέσης και με χρήση πάντα του ίδιου φωτισμού.

Φιλικό προφίλ προς το χρήστη: Οι ελκυστικές και εύκολες λειτουργίες του VISIA κάνουν εύκολα κατανοητή τη χρήση του και πολύ γρήγορη την εκμάθηση των λειτουργιών του.

Πλήρης προβολή προσώπου:  Όλο το πρόσωπο από το πηγούνι έως τη γραμμή των μαλλιών είναι ορατό στην απεικόνιση του VISIA.

Ανάλυση ανφάς και προφίλ: Το VISIA επιτρέπει να γίνονται αναλύσεις προσώπου ανφάς και δεξιού και αριστερού προφίλ. Κάθε κατάσταση δέρματος μπορεί να καταγραφεί και να απεικονιστεί.

Ποσοτική αξιολόγηση των χαρακτηριστικών του δέρματος: Καταμέτρηση κηλίδων (δυσχρωμιών), ρυτίδων, υφής δέρματος, πόρων, καφέ κηλίδων και πανάδων, φωτογήρανσης, ερεθισμών και ευρυαγγειών, πορφυρίνων.

Ταξινόμηση του δέρματος στην αντίστοιχη ομάδα: Χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη στον κόσμο βάση δεδομένων για χαρακτηριστικά δέρματος, μπορεί να συγκρίνει τη γήρανση του δέρματος του φωτογραφιζόμενου με αυτή άλλων της ίδιας χρονολογικής ηλικίας και του ίδιου τύπου δέρματος.

Πολυφασματική απεικόνιση: Χρησιμοποιεί standard,cross-polarizedκαι φωτογραφία με UV για να καταγράψει και να αξιολογήσει την κατάσταση της επιδερμίδας και των κατωτέρων στρωμάτων του δέρματος.

Τεχνολογία RBX: Επεξεργάζεται τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, παρέχει απαράμιλλη οπτικοποίηση καταστάσεων όπως η ροδόχρους ακμή, οι ευρυαγγείες, το μέλασμα και η ακμή.

Εξαγωγή εικόνας: Εύκολα μεταφέρονται εικόνες από το VISIA σε PowerPoint, Word αλλά και άλλα προγράμματα.

Ζουμ και πλοήγηση: Επιλογή οποιασδήποτε περιοχής του προσώπου με ζουμ για μια πιο λεπτομερή εξέταση. Η προεπισκόπηση στην οθόνη επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση των εικόνων.

Προσομοίωση γήρανσης: Προσομοίωση της διαδικασίας της γήρανσης που δείχνει μεγαλύτερους ή μικρότερους σε ηλικία τους φωτογραφιζόμενους από την τωρινή κατάσταση και για 5-7 χρόνια, νωρίτερα ή αργότερα, για κηλίδες και ρυτίδες.

Προσωπική αναφορά: Δίνει στους φωτογραφιζόμενους μια κατανοητή προσωπική αναφορά που θα συμπεριλαμβάνει τις συστάσεις του επαγγελματία για θεραπεία και φροντίδα του δέρματος.

Ενσωμάτωση με το οπτικό ιατρικό λογισμικό Mirror:Χρησιμοποιεί την δυναμική του Mirror για να προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στον επαγγελματία διαφορετικών χρήσεων των φωτογραφιών του VISIA.

Πολλαπλές επιλογές δεδομένων:  Δυνατότητα καταχώρησης των πελατών  σε διάφορες βάσεις δεδομένων.

Επιλογή συνδεσιμότητας σε δίκτυο:  Πρόσβαση στη βάση δεδομένων του VISIA μέσω δικτύου.

Συστάσεις προϊόντων: Το λογισμικό VISIA επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει από μια εκτεταμένη βάση δεδομένων προϊόντων φροντίδας δέρματος και θεραπειών, καθώς και παρουσιάζει με περιγραφικές σημειώσεις και φωτογραφίες τα προϊόντα που προτείνονται με δυνατότητα εκτύπωσης. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τα αρχεία ώστε να συμπεριλαμβάνουν τα προϊόντα και τις θεραπείες επιλογής τους, και να προσθέτουν με ευκολία ότι νέο επιλέξουν και προσφέρεται στο χώρο τους.

Λογισμικό στα ελληνικά: Κάνει την χρήση του ακόμη πιο απλή.

 "Παρόλο που το VISIA είναι χωρίς αμφιβολία το πιο εξελιγμένο σύστημα ανάλυσης που υπάρχει διαθέσιμο σήμερα, η Canfield έχει δεσμευτεί για μια συνεχή πορεία αναβάθμισης για όλα τα προϊόντα”, δήλωσε ο Jim Larkey, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της Canfield, " Το να είμαστε οι καλύτεροι δεν είναι ποτέ αρκετό. Εμείς πάντα θέλουμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας".


VECTRA M3

Με το νέο επαναστατικό VECTRA M3, η Canfield Imaging Systems για μια ακόμη φορά ανάγει τις συμβουλευτικές συνεδρίες της αισθητικής χειρουργικής σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Φιλικό σε μέγεθος, τιμή και χρήση, το VECTRA M3 δημιουργεί συγκλονιστικές τρισδιάστατες προσομοιώσεις αισθητικών επεμβάσεων για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Τέλειο για τις σύγχρονες εφαρμογές αισθητικής, το 36MP VECTRA M3 προσφέρει απίστευτες επιδόσεις σε μια προχωρημένη λύση 3D απεικόνισης.

To VECTRA M3 είναι σχεδιασμένο με βάση την τεχνολογία του VECTRA III, το σημείο αναφοράς για τα 3D συστήματα απεικόνισης παγκοσμίως. Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης εξασφαλίζουν φωτορεαλιστικές αποτυπώσεις των μικρότερων λεπτομερειών, ενώ ο συμπαγής και κομψός σχεδιασμός του ταιριάζει σε κάθε χώρο που τοποθετείται.

Η διαχείριση εικόνων, τα εργαλεία επικοινωνίας και η ενσωμάτωση τους στα συστήματα διαχείρισης λογισμικού στο ιατρείο βασίζονται  στο θρυλικό λογισμικό ιατρικής απεικόνισης Mirror της Canfield. 

Το διάσημο λογισμικό FaceSculptor  της Canfield, που επίσης συμπεριλαμβάνεται στο VECTRA M3 καθοδηγεί τον χρήστη στην απεικόνιση αποτελεσμάτων ρινοπλαστικής, αύξησης σε όγκο ορισμένων περιοχών, λίφτινγκ, ενέσιμων, διόρθωσης περιγράμματος προσώπου, επιφάνειας δέρματος και άλλων.

Προσφέρει την δυνατότητα για απεικόνιση πολλαπλών επεμβάσεων συγχρόνως σε μία μονάχα συνεδρία για να εξομοιωθούν τα αποτελέσματα και των πιο εκτενών make-overs.

Η τρισδιάστατη εικόνα του μοντέλου που προκύπτει μπορεί να είναι ορατή από οποιοδήποτε γωνία, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην συμβουλευτική ικανότητα του ιατρού και προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στον ασθενή.

Η εταιρεία Canfield, με την εγκατάσταση εκατοντάδων VECTRA παγκοσμίως, είναι πρωτοπόρος στη χρήση 3D απεικόνισης στην ιατρική πρακτική και έρευνα.

Σύμφωνα με τον Doug Canfield, πρόεδρο της Canfield Imaging Systems, «η τρισδιάστατη απεικόνιση έχει γίνει το ντε φάκτο πρότυπο για την αισθητική ιατρική, ενώ  η προσιτή τιμή και οι υψηλές επιδόσεις του VECTRA M3 κάνουν την τεχνολογία προσβάσιμη σε κάθε ιατρείο».

Το VECTRA M3 είναι μια ολοκληρωμένη λύση που συμπεριλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, λογισμικό, εγκατάσταση και εκπαίδευση.  

Το VISIA και το VECTRA M3 είναι διαθέσιμα στην Αμερική απευθείας από την Canfield Imaging Systems, και από διεθνείς αντιπροσώπους παγκοσμίως.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Canfield παρακαλούμε επισκεφθείτε www.chrysallis-proderma.gr

 

CHRYSALLIS PRODERMA
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Αθήνα : 210 9329800
Θεσσαλονίκη: 2310 824364

 

 

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Ανακαλύψτε την ομορφιά


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα