fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Τα μαλλιά της εποχής μας

3 Φεβρουαρίου 2014 | 10:35 π.μ.

...γραφει η Χριστίνα Κανέλλη

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα καινούργια πράγματα εισβάλλουν στον χώρο της μόδας κι ακόμα περισσότερο στον χώρο της μόδας των μαλλιών...

Σαν κομμώτρια αντιλαμβάνομαι την ανάγκη των πελατών μου, παρόλη την κρίση και τις δυσμενείς καταστάσεις, να επιδιώκουν να φτιάξουν τα μαλλιά τους με τέτοιο τρόπο ώστε η συντήρηση τους να είναι εύκολη και φυσικά να είναι πάντα περιποιημένες.
Σήμερα λοιπόν, θα ήθελα να σας μιλήσω για το πώς θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό και τι θα πρέπει να ζητάμε από τους ειδικούς να μας κάνουν, έτσι ώστε το κεφάλι μας να παρουσιάζει ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Βήμα πρώτο. Το κούρεμά μας
Ένα κεφάλι για να δείχνει περιποιημένο θα πρέπει να έχει ένα ωραίο κούρεμα. Να αναδεικνύει τα χαρακτηρίστηκα που μας κολακεύουν και να διασκεδάζει τις ατέλειες. Θα πρέπει να γίνεται συμφώνα με τις τάσεις της μόδας, ακολουθώντας βέβαια επιλογές που μας ταιριάζουν και παράλληλα μπορούμε να τις υποστηρίξουμε. Άρα ένα σωστό κούρεμα κάθε 3 μήνες, θα μας βοηθήσει να έχουμε πάντα μαλλιά που θα στρώνουν. Να μην φριζάρουν, να μην χάνουν το σχήμα τους και να μην πέφτουν "άψυχα" επάνω μας.

Βήμα δεύτερο. Το χρώμα μας
Δεύτερο εξαιρετικά σημαντικό βήμα, είναι το χρώμα που επιλεγούμε να έχουν τα μαλλιά μας. Θα πρέπει επίσης να ταιριάζει στην επιδερμίδα μας και να αναδεικνύει το χρώμα των ματιών μας. Αν μας είναι δύσκολη η συχνή επίσκεψη σε κομμωτήριο, θα πρέπει να διαλέξουμε προσεκτικά ένα χρώμα που δεν θα ξεθωριάζει εύκολα με τα λουσίματα και να είναι εύκολο στη διατήρηση του. Σε περίπτωση που βάφετε τα μαλλιά σας μόνες στο σπίτι, σας συνιστώ μεγάλη προσοχή τόσο σε αλλεργίες, όσο και σε ποιότητα βαφών για να μην έχετε δερματικό πρόβλημα με το πέρασμα των χρονών. Επίσης προσοχή στις επιλογές χρωμάτων και φυσικά αποχρώσεων. Δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε όλες μας...

Βήμα τρίτο. Το χτένισμά μας
Εδώ επανερχόμαστε στο πρώτο βήμα. Με ένα κάλο κούρεμα, ακόμα κι αν δεν είμαστε χτενισμένες από τα έμπειρα χέρια κάποιου ειδικού, θα μπορέσουμε να στρώσουμε τα μαλλιά μας πολύ εύκολα και γρήγορα, ακόμα και μονές μας.
Μερικές εύκολες συμβουλές είναι οι εξής:
     Να προσέχουμε εξ αρχής πως στεγνώνουμε τα μαλλιά με το μπιστολάκι, έτσι ώστε να μπορούμε να τα τιθασεύσουμε αργότερα.
     Να πιάνουμε τα μαλλιά μας πλεξούδες πριν τον ύπνο βάζοντας αφρό, έτσι ώστε όταν τα λύσουμε το πρωί να είναι σπαστά.
     Να τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτα σε στυλ ρολά και τα στεγνώνουμε με το μπιστολάκι, για να γίνουν σγουρά.

Με αυτά τα τρία απλά βήματα και με την παρακολούθηση των τάσεων της μόδας, θα καταφέρετε να έχετε ένα προσεγμένο κεφάλι, και φυσικά χαμηλό κόστος!
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιερώσατε κι εύχομαι όλα αυτά να σας φανούν χρήσιμα...

καλά μαλλιά λοιπόν...!
 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Τα μαλλιά της εποχής μας


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα