![]() |
|
|
![]() Δημιουργική & Αποτελεσματική Λύση Επιχειρηματικών Προβλημάτων29 Οκτωβρίου 2007 | 09:01 π.μ.![]() ![]() «Η δημιουργικότητα είναι πιο σημαντική από την γνώση» - Albert Einstein Ένας από τους πιο διάσημους έλληνες που διαπρέπει στο εξωτερικό έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά και για δύο μοναδικά σεμινάρια με θέμα την δημιουργικότητα στην επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων. Ο Μάριος Βάρβογλης PhD, θεωρείται ως μια αυθεντία στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια στην Ευρώπη και την Αμερική. ![]() Η επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων και η αποτελεσματική λήψη αποφάσεων είναι ένα από τα καίρια θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ελληνικές επιχειρήσεις. Είναι ένα καθημερινό ταξίδι στο άγνωστο που απαιτεί δημιουργικότητα, επιχειρηματική διαίσθηση και φαντασία. Απαιτεί όμως και συστηματική ανάλυση των δεδομένων, προσεκτική διάγνωση και βήμα προς βήμα προγραμματισμό.Οι εταιρίες, απέναντι στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, στις ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις και στην κατάργηση των πολιτικών και οικονομικών συνόρων, θα μπορέσουν να επιβιώσουν μόνο εάν αναζητήσουν νέα ανοίγματα και ευκαιρίες, μόνο αν αναζητήσουν νέες, δημιουργικές και πρακτικές λύσεις.
![]() Το σεμινάριο «Δημιουργική & Αποτελεσματική Λύση Επιχειρηματικών Προβλημάτων» είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να μάθουν και να εφαρμόζουν συστήματα, αρχές και τεχνικές που σχετίζονται με μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη μέθοδο επίλυσης επιχειρηματικών προβλημάτων που θα τους οδηγήσει σε πιο αποτελεσματικές και κερδοφόρες αποφάσεις.
![]() Σε αυτό το διαδραστικό, καινοτόμο και άμεσα αποτελεσματικό εργαστηριακό πρόγραμμα, η εκπαίδευση στην δημιουργική επίλυση προβλημάτων, επιτυγχάνεται μέσα από αρχές, παραδείγματα, ασκήσεις και νέες τεχνικές. Εντοπίστε χρυσές ευκαιρίες και μοναδικές επιχειρηματικές λύσεις. Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότητα την αποδοτικότητα και τον δρόμο για το κέρδος. Ανατρέψτε τα προβλήματα με δημιουργικές λύσεις. Μάθετε πως να βρίσκετε νέες ευκαιρίες, νέες αγορές με νέες διαδικασίες και νέους τρόπους προσέγγισης. Η επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων και η λήψη αποφάσεων είναι μια ικανότητα που μπορείτε να την αποκτήσετε και να την χρησιμοποιείστε στις επιχειρήσεις σας. Οι συμμετέχοντες θα: Μάθουν τα βήματα της διαδικασίας δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων
![]() Έχουν την εμπειρία ανάπτυξης των δικών τους δημιουργικών ικανοτήτων
![]() Ο Μάριος Βάρβογλης ξεκίνησε την καριέρα του ως επιστήμονας σε Αμερικανικά εργαστήρια ερευνων1. Θεωρείται ως μια αυθεντία στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και έχει προσκληθεί σε δεκάδες συνέδρια στην Ευρώπη και την Αμερική. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ως ομιλητής και ως εκπαιδευτής δημιουργικής σκέψης και δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων. Από το 1985 ζει στην Γαλλία και διδάσκει σε διάφορα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά κεντρα2 και έχει βοηθήσει επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς στην ανάπτυξη δημιουργικής νοημοσύνης και καινοτόμου σκεψης ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 Ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 2 Νοεμβρίου 2007 ΑΘΗΝΑ 13.00-19.00 6 Νοεμβρίου 2007 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12.00-18.00 ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΗΝΑ: Design Hotel Fresh - Αθηνα Σοφοκλέους 26 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: IMESE CONFERENCE CENTRE, 9ο Xλμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης ΓΛΩΣΣΑ: Αγγλικά & Ελληνικά ΚΟΣΤΟΣ: 320 Euro Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, παροχής πρακτικών σημειώσεων, coffee & snack και πιστοποιητικό παρακολούθησης του IMESE και της Global Greece. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Το σεμινάριο αυτό μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το 0,45 του ΛΑΕΚ. Ολόκληρο το πρόγραμμα των εξειδικευμένων σεμιναρίων μας διεθνούς εμπορίου για το 2007-2008 μπορείτε να το δείτε εδω.
|
Copyright by Fe-mail.gr 1999-2021 W: www.fe-mail.gr | E: info@fe-mail.gr |
![]() |