fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Δημιουργική & Αποτελεσματική Λύση Επιχειρηματικών Προβλημάτων

29 Οκτωβρίου 2007 | 09:01 π.μ.

«Η δημιουργικότητα είναι πιο σημαντική από την γνώση» - Albert Einstein

Ένας από τους πιο διάσημους έλληνες που διαπρέπει στο εξωτερικό έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά και για δύο μοναδικά σεμινάρια με θέμα την δημιουργικότητα στην επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων. Ο Μάριος Βάρβογλης PhD,  θεωρείται ως μια αυθεντία στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες συνέδρια στην Ευρώπη και την Αμερική.

Η επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων και η αποτελεσματική λήψη αποφάσεων είναι ένα από τα καίρια θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ελληνικές επιχειρήσεις. Είναι ένα καθημερινό ταξίδι στο άγνωστο που απαιτεί δημιουργικότητα, επιχειρηματική διαίσθηση και φαντασία. Απαιτεί όμως και συστηματική ανάλυση των δεδομένων, προσεκτική διάγνωση και βήμα προς βήμα προγραμματισμό.Οι εταιρίες, απέναντι στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, στις ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις και στην κατάργηση των πολιτικών και οικονομικών συνόρων, θα μπορέσουν να επιβιώσουν μόνο εάν αναζητήσουν νέα ανοίγματα και ευκαιρίες, μόνο αν  αναζητήσουν νέες, δημιουργικές και πρακτικές λύσεις. 

 

Το σεμινάριο «Δημιουργική & Αποτελεσματική Λύση Επιχειρηματικών Προβλημάτων» είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να μάθουν και να εφαρμόζουν συστήματα, αρχές και τεχνικές που σχετίζονται με μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη μέθοδο επίλυσης επιχειρηματικών προβλημάτων που θα τους οδηγήσει σε πιο αποτελεσματικές και κερδοφόρες αποφάσεις.

 

Σε αυτό το διαδραστικό, καινοτόμο και άμεσα αποτελεσματικό εργαστηριακό πρόγραμμα, η εκπαίδευση στην δημιουργική επίλυση προβλημάτων, επιτυγχάνεται μέσα από αρχές, παραδείγματα,  ασκήσεις και νέες τεχνικές.

Εντοπίστε χρυσές ευκαιρίες και μοναδικές επιχειρηματικές λύσεις. Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότητα την αποδοτικότητα και τον δρόμο για το κέρδος. Ανατρέψτε τα προβλήματα με δημιουργικές λύσεις. Μάθετε πως να βρίσκετε νέες ευκαιρίες, νέες αγορές με νέες διαδικασίες και νέους τρόπους προσέγγισης.

Η επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων και η λήψη αποφάσεων είναι μια ικανότητα που μπορείτε να την αποκτήσετε και να την χρησιμοποιείστε στις επιχειρήσεις σας.

Οι συμμετέχοντες θα:

Μάθουν τα βήματα της διαδικασίας δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων
Ακούσουν παραδείγματα επιτυχημένων επιχειρήσεων
Ανακαλύψουν πως να διακρίνουν τα προβλήματα που κρύβουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες

 

Έχουν την εμπειρία ανάπτυξης των  δικών τους δημιουργικών ικανοτήτων
Μάθουν πως να κινηθούν από το σχέδιο και τις απλές σκέψεις στην απόφαση και στην δράση
Ακούσουν εμπειρίες και παραδείγματα πραγματικά μεγάλων μυαλών
Αναπτύξουν τις αναγκαίες ερωτήσεις και τα γιατί, που πρέπει να απαντούν σε κάθε στάδιο
Μάθουν πως να βελτιώνουν εσωτερικές διαδικασίες για να έχουν πιο δημιουργικές και πιο αποτελεσματικές ομάδες μέσα στην επιχείρηση
Ακούσουν πως θα ενθαρρύνουν την δημιουργική σκέψη αλλά και την αποτελεσματικότητα στην λήψη αποφάσεων όπου και όταν απαιτείται
Μάθουν τι σκοτώνει αλλά και τι ενθαρρύνει την δημιουργικότητα και την καινοτομία
Μάθουν να εφαρμόζουν την χρήση της προσωπικής ή ομαδικής δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων
ΟΜΙΛΗΤΗΣ:    Mario Varvoglis, Ph.D.

 

Ο Μάριος Βάρβογλης ξεκίνησε την καριέρα του ως επιστήμονας σε Αμερικανικά εργαστήρια ερευνων1. Θεωρείται ως μια αυθεντία στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και έχει προσκληθεί σε δεκάδες συνέδρια στην Ευρώπη και την Αμερική. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ως ομιλητής και ως εκπαιδευτής δημιουργικής σκέψης και δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων. Από το 1985 ζει στην Γαλλία και διδάσκει σε διάφορα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά κεντρα2  και έχει βοηθήσει επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς στην ανάπτυξη δημιουργικής νοημοσύνης και καινοτόμου σκεψης

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  6 Ώρες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 

2 Νοεμβρίου 2007 ΑΘΗΝΑ 13.00-19.00      6 Νοεμβρίου 2007 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12.00-18.00  
 

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ         

ΑΘΗΝΑ:     Design Hotel Fresh - Αθηνα Σοφοκλέους 26   

 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: IMESE CONFERENCE CENTRE, 9ο Xλμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης  

ΓΛΩΣΣΑ:  Αγγλικά & Ελληνικά

ΚΟΣΤΟΣ:  320 Euro

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, παροχής πρακτικών σημειώσεων, coffee & snack και πιστοποιητικό παρακολούθησης του IMESE και της Global Greece.  Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Το σεμινάριο αυτό μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το 0,45 του ΛΑΕΚ.

Ολόκληρο το πρόγραμμα των εξειδικευμένων σεμιναρίων μας διεθνούς εμπορίου για το 2007-2008 μπορείτε να το δείτε  εδω.

                 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Δημιουργική & Αποτελεσματική Λύση Επιχειρηματικών Προβλημάτων


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα