fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ηλεκτρικά Τζάκια - Το νέο κοινό μυστικό για θέρμανση σε καθαρή ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το σπίτι

17 Δεκεμβρίου 2013 | 05:31 μ.μ.

Η αιθαλομίχλη είναι πλέον και πάλι εδώ, αρκετά νωρίτερα από πέρυσι και μάλιστα χωρίς να έχουν ακόμα πιάσει τα πολλά κρύα. Και ενώ το ΥΠΕΚΑ εκδίδει τη μία ανακοίνωση μετά την άλλη, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια βασικά πράγματα, εφόσον σκοπεύουμε σαν κοινωνία και σαν κράτος να αντιμετωπίσουμε ριζικά το πρόβλημα της ενεργειακής φτώχειας και της γενικότερης (οικονομικής και περιβαλλοντικής) κρίσης αναφέρει με ανακοινώση της η Greenpeace.

 

Η Sieline διαθέτει στην ελληνική αγορά τα ηλεκτρικά τζάκια της Dimplex, της πρωτοπόρου και ηγέτιδας εταιρείας ηλεκτρικής θέρμανσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο όμιλος Dimplex είναι ο κατασκευαστής που ουσιαστικά επινόησε τα σύγχρονα ηλεκτρικά τζάκια και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να βρίσκεται στην κορυφή, τόσο στον τομέα των πωλήσεων, όσο και σε αυτόν της καινοτομίας, με δεκάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον ενεργητικό του.

Με τον τρόπο αυτό γίνεται πιο εύκολα κατανοητό ότι τα ηλεκτρικά τζάκια Dimplex δεν παρέχουν μόνο μια απλή εναλλακτική λύση θέρμανσης απέναντι στις παραδοσιακές εστίες και την καύση των ξύλων, αλλά έρχονται να προσφέρουν τη σύγχρονη πρόταση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα και έξω από τα σπίτια μας. Στις μέρες μας μάλιστα, η πρόταση αυτή απευθύνεται σε ενεργούς, υπεύθυνους πολίτες: όλοι μας, και ιδιαίτερα οι κάτοικοι των πόλεων, έχουμε βιώσει κατά τους πιο πρόσφατους χειμώνες το φαινόμενο της αιθαλομίχλης, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται μόνο με την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, αλλά και με την ατελέσφορη και συχνά ανεύθυνη ενεργειακή πολιτική που ακολουθήθηκε για δεκαετίες στη χώρα μας, με αποτέλεσμα τα περισσότερα κτίσματα να κατασκευαστούν εξοπλισμένα με τζάκια ανοιχτού τύπου που δεν πληρούν τις ενεργειακές προδιαγραφές και απαιτούν τεράστιες ποσότητες ξύλων για να ζεσταθούν.

Επιπρόσθετα, η λύση που θεωρήθηκε ως η κατεξοχήν εναλλακτική απέναντι στα παραδοσιακά τζάκια, δηλαδή η χρήση σωμάτων καλοριφέρ που καίνε πετρέλαιο, πέρα από πανάκριβη, θεωρείται πια αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον εξίσου επικίνδυνη με την αιθαλομίχλη. Σύμφωνα με μια πρόσφατη σχετική παρέμβαση της Greenpeace “το γεγονός ότι η ρύπανση από το πετρέλαιο ‘δεν φαίνεται’ και ‘δεν μυρίζει το ίδιο’ δεν την κάνει αθώα. Κάθε άλλο, επειδή τα μικροσωματίδια που προέρχονται από την καύση πετρελαίου είναι πολύ πιο μικρά σε μέγεθος, εισχωρούν βαθύτερα στους πνεύμονές μας”. Πρόκειται μάλιστα για μικροσωματίδια που έχουν καταχωρισθεί επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στη λίστα με τις καρκινογόνες ουσίες.

Είναι λοιπόν τώρα η στιγμή για μια διαφορετική, σύγχρονη και υπεύθυνη επιλογή για τη θέρμανσή μας, η οποία σε τελική ανάλυση είναι και εξαιρετικά συμφέρουσα, απ’ όποια πλευρά και αν την εξετάσουμε. Επίτοιχα, επιδαπέδια ή εντοιχιζόμενα που τοποθετούνται ακόμα και στα ήδη υπάρχον τζάκια, τα ηλεκτρικά τζάκια Dimplex είναι το νέο κοινό μυστικό που διαδίδεται με γοργούς ρυθμούς από καταναλωτές-πολίτες που μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι απολαμβάνοντας θέρμανση υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης σε ατμόσφαιρα πραγματικής θαλπωρής, μακριά από ρυπογόνες ουσίες και σύννεφα καπνού. Με σεβασμό στο περιβάλλον, άρα και σε εμάς τους ίδιους.

Είναι λοιπόν τώρα η στιγμή για μια διαφορετική, σύγχρονη και υπεύθυνη επιλογή για τη θέρμανσή μας, η οποία σε τελική ανάλυση είναι και εξαιρετικά συμφέρουσα, απ’ όποια πλευρά και αν την εξετάσουμε.

Η Sieline ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Dimplex στην Ελλάδα σας φέρνει τώρα δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση τα εντοιχιζόμενα τζάκια της για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον χώρο σας.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, άρα και σε εμάς τους ίδιους.

icon Προσθήκη Σχόλιου

Ηλεκτρικά Τζάκια - Το νέο κοινό μυστικό για θέρμανση σε καθαρή ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το σπίτι


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η Φαίδρα / 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:56 μ.μ.

τα έχω δει να δουλεύουν και είναι πραγματικά σαν αληθινά!!

Έγραψε ο/η Μαρία / 15 Ιανουαρίου 2014 στις 4:55 μ.μ.

Τα ηλεκτρικά τζάκια με ρεύμα δεν λειτουργούν? Σκοπός είναι να μην επιβαρύνεται η τσέπη του καταναλωτή. Και πολύ αμφιβάλλω αν ζεσταίνουν όλο το σπίτι! Εκτός αν πρέπει να βάλω ηλεκτρικό τζάκι σε όλα τα δωμάτια. Τότε, εκτός από τα έξοδα αγοράς των τζακιών, θα πρέπει να έχω και τη ΔΕΗ παραμάσχαλα.
Το θέμα είναι η ΔΕΗ να μειώσει τα ρεύμα και να μην βάζει όλο αυξήσεις ώστε να μπορεί ο κόσμος να χρησιμοποιεί τα air condintion. και αυτά καλά είναι.

 
Τελευταία άρθρα