fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

YAMATO .Τα τύμπανα χτυπούν για τη ...ζωή!

16 Μαΐου 2007 | 05:04 μ.μ.

Οι Ιάπωνες τυμπανιστές έρχονται στην Ελλάδα για να δώσουν το δικό τους ιδιαίτερο μήνυμα ζωής με τη συμμετοχή της Ομάδας κρουστών της Ιθάκης.

Ξεκινά από την  Πέμπτη 17 Μαίου η προπώληση των εισιτηρίων για τις τέσσερις εκρηκτικές καλοκαιρινές παραστάσεις που θα πραγματοποιήσουν οι Ιάπωνες τυμπανιστές YAMATO στην Ελλάδα (15& 16 Ιουνίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, 18 Ιουνίου στο Αρχαίο Ωδείο στην Πάτρα  και 20 Ιουνίου  στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη)

Το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιουνίου τα τύμπανα θα ηχήσουν για τη ζωή! Από το λόφο του Λυκαβηττού οι διάσημοι Ιάπωνες τυμπανιστές YAMATO θα δώσουν το δικό τους μήνυμα απέναντι στη μάστιγα της εποχής. Ένα μήνυμα εκρηκτικό και αισιόδοξο. Με τα τύμπανα τους να συντονίζονται στους παλμούς της καρδιάς και τα βλέμματα να μαγνητίζονται από το εντυπωσιακό τους υπερθέαμα. Ένα υπερθέαμα που «κόβει την ανάσα» ενισχύοντας ταυτόχρονα τη ζωντάνια και την επιθυμία του κόσμου για ένταση, ρυθμό, Ζωή!
Οι παραστάσεις των Yamato –την ευθύνη της διοργάνωσης των οποίων φέρει η εταιρία GMI Corporation- εντάσσονται στον κύκλο εκδηλώσεων του ΚΕ.Θ.Ε.Α.* (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και της Θεραπευτικής Κοινότητας ΙΘΑΚΗ που πραγματοποιούνται με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών». Τέσσερις παραστάσεις που στόχο έχουν να δώσουν το μήνυμα της καταξίωσης και της επιτυχούς επανένταξης των απεξαρτημένων ατόμων.

 

Ε Ν Α Ρ Ξ Η    Π Ρ Ο Π Ω Λ Η Σ Η Σ    Ε Ι Σ Ι Τ Η Ρ Ι Ω Ν

Τα τύμπανα χτυπούν για τη ...ζωή!

ΑΘΗΝΑ:  Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Ιουνίου
Θέατρο Λυκαβηττού
ΠΑΤΡΑ: Δευτέρα 18 Ιουνίου
Αρχαίο Ωδείο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  Τετάρτη 20 Ιουνίου
Θέατρο Γης

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 & ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9.30Μ.Μ.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• ΤΑΜΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39 – Τηλ: 210 9282 900
• ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ VIRGIN MEGASTORE .
• Online αγορά: www.ticketservices.gr
• Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 7234 567
Τιμές εισιτηρίων: 50€, 40€, 30€ και 20€ το φοιτητικό
Πληροφορίες: 210 7258 510
 

 

YAMATO

Οι διάσημοι σ’ όλο τον κόσμο YΑΜΑΤΟ (Γιαμάτο), δημιουργήθηκαν το 1990 με σκοπό να αναβιώσουν την παλιά μουσική παράδοση της Ιαπωνίας  μέσα από μια νεωτεριστική προσέγγιση. Έχοντας ως έδρα τους το χωριό Asuka στην περιοχή της Nara, περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο με τα παραδοσιακά γιαπωνέζικα κρουστά «WADAIKO», παρουσιάζοντας ένα πραγματικά πρωτοποριακό πολυθέαμα, γεμάτο ρυθμό και πνευματικότητα. Με πάνω από  900 παραστάσεις σε 52 διαφορετικές χώρες  στο ενεργητικό τους τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000.000 θεατές οι Ιάπωνες τυμπανιστές  συνεχίζουν με αστείρευτο ενθουσιασμό  τις παγκόσμιες περιοδείες τους.  Οι επιβλητικές και γεμάτες δεξιοτεχνία κινήσεις τους και ο  δυναμικός ήχος των τυμπάνων τους συνθέτουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα πρωτόγνωρο σε όσους δεν γνωρίζουν αυτή την μυστικιστική και συνάμα δυναμική Ιαπωνική τέχνη. “Εγώ  είμαι  ανυπόμονος  άνθρωπος που   εύκολα βαριέται, και δε μ' αρέσει να βλέπω και το κοινό να βαριέται. Ήθελα να εξακολουθήσω να παίζω τα παραδοσιακά μας τύμπανα, αλλά πολύ πιο γρήγορα, και με πιο μοντέρνο τρόπο, που να ανταποκρίνεται στο σύγχρονο τρόπο σκέψης. Ας πούμε ήθελα να χρησιμοποιήσω αφρικανικούς ρυθμούς, που μου αρέσουν πολύ. Στις   δικές   μας συναυλίες, ο κόσμος νοιώθει πόσο χαιρόμαστε μ' αυτό που κάνουμε, πόσο μας γεμίζει αγαλλίαση και ενεργητικότητα” εξηγεί ο Masa Ogawa – ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Yamato –  ο οποίος έφερε μια πιο νεανική, «δροσερή» και γεμάτη παλμό και ενέργεια νότα στην παραδοσιακή γιαπωνέζικη μουσική. Η τέχνη των Yamato χαρακτηρίζεται από αυτοσυγκέντρωση, αυτοπειθαρχία, εξαντλητική εκγύμναση τόσο του σώματος όσο και του πνεύματος.  Όταν παίζουν, αισθάνονται τη ζεστασιά του ρυθμού της ζωής που βρίσκεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η οποία δίνει σ’ όλους τους ανθρώπους το κουράγιο να αποδεχθούν τη ζωή γι’ αυτό που είναι. 

ΠΑΤΡΑ - ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9.30Μ.Μ.
Πληροφορίες: 2610  270 512

 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 9.30Μ.Μ.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Ταμείο Πλατείας Αριστοτέλους. Τηλ: 2310  271 116
Τιμές εισιτηρίων: 30€ και 20€ το φοιτητικό
Πληροφορίες:  2310  271 116

 

*ΚΕ.Θ.Ε.Α. (ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ)


Η Θεραπευτική Κοινότητα ΙΘΑΚΗ αποτελεί την πρώτη προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά που ξεκίνησε το 1983 στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και είναι ο πρόδρομος του ΚΕ.Θ.Ε.Α. (ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ).

Το ΚΕ.Θ.Ε.Α., που είναι ο πρώτος οργανισμός που συστάθηκε στην Ελλάδα για τη θεραπευτική αντιμετώπιση της τοξικοεξάρτησης, είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σήμερα το ΚΕ.Θ.Ε.Α. αποτελεί έναν από τους βασικούς φορείς εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από ουσίες και είναι σύμβουλος Οργανισμός του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ECOSOC) του Ο.Η.Ε. σε θέματα ναρκωτικών.

Κάθε Ιούνιο στις εκδηλώσεις που γίνονται για την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών», το ΚΕ.Θ.Ε.Α. συμμετέχει με όλα τα προγράμματά του ανά την Ελλάδα με μια σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία και με άλλους φορείς.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

YAMATO .Τα τύμπανα χτυπούν για τη ...ζωή!


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα