![]() |
|
|
![]() Χοιρινό φιλέτο με Αμύγδαλα και Δαμάσκηνα12 Οκτωβρίου 2006 | 12:14 π.μ.![]() ![]() ![]() Για 6 άτομα · 3 χοιρινά φιλέτα (300 γραμ. περίπου το ένα)
Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε κατσαρόλα και σωτάρουμε τα φιλέτα μέχρι να ροδίσουν, προσθέτουμε το πράσο, το κρασί, τον ζωμό κρέατος και τα σιγοβράζουμε για 25 – 30΄. Σουρώνουμε τον ζωμό και κρατάμε ζεστά τα φιλέτα. Βράζουμε τον ζωμό, να γίνει σάλτσα και την δένουμε με κορν-φλάουρ, προσθέτουμε τα σωταρισμένα φραγκοστάφυλλα. Σερβίρουμε κόβοντας τα φιλέτα σε φέτες και τα συνοδεύουμε με λαχανικά ζωτέ, κάστανα γκλασέ και τη σάλτσα. Σας προτείνουμε να το συνοδεύσετε με ένα κόκκινο κρασί Merlot |
Copyright by Fe-mail.gr 1999-2021 W: www.fe-mail.gr | E: info@fe-mail.gr |
![]() |