fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ελλάδα - Κόσμος

Η κατάσκοπος φορούσε Armani !!!

18 Μαρτίου 2007 | 09:56 μ.μ.

...του Χάρη Μπότσαρη

ΒΓΗΚΕ από τις σκιές των μυστικών υπηρεσιών και κατέθεσε σε Επιτροπή του Κογκρέσου η πρώην πράκτορας της CIA Valerie Plame της οποίας το όνομα και την ιδιότητα έδωσαν σε «υμέτερους» δημοσιογράφους ανώτατοι παράγοντες του Λ. Οίκου και του υπουργείου Εξωτερικών, για να εκδικηθούν τον σύζυγό της πρέσβη Joseph Wilson που αποκάλυψε την πλαστότητα των στοιχείων για τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ και άσκησε δημόσια κριτική στη Διοίκηση Μπους για την εισβολή.
Η Valerie Plame (κάποιοι την αποκαλούν “Jane Bond” των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών), εμφανίζεται ως «ιδεολόγος πράκτορας» και αξίζει να διαβαστεί ολόκληρη η κατάθεσή της που φωτίζει αθέατες πλευρές των πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται στην Ουάσιγκτον.

Valerie Plame

Ali Reza Asghari

Khalid Shαikh Mohammed

Μετά την κατάθεση της Plame παραθέτουμε την υπόθεση του εξαφανισμένου πρώην υφυπουργού Άμυνας του Ιράν που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της για τους κινδύνους που διατρέχουν οι πράκτορες όταν αποκαλύπτονται οι ρόλοι.
Τέλος, παρουσιάζουμε την απίστευτη «ομολογία» του κρατούμενου στο Γκουαντανάμο Khalid Shaikh Mohammed ο οποίος δικάζεται από στρατιωτικό ειδικό δικαστήριο τρομοκρατών.


Η κατάθεση της Valerie Plame

«ΤΟ όνομά μου είναι Valerie Plame Wilson και έχω την τιμή να προσκληθώ να καταθέσω ενόρκως

ενώπιον της Επιτροπής Επίβλεψης και Κυβερνητικών Μεταρρυθμίσεων επί του κρίσιμου θέματος της προστασίας απόρρητων πληροφοριών.

Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να εκθέσω την υπόθεση ευθέως.

Υπηρέτησα τις ΗΠΑ πιστά και μέχρι την τελευταία μου δυνατότητα ως αξιωματικός μυστικών επιχειρήσεων της CIA.
Εργάστηκα για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας και το συμφέρον του λαού των ΗΠΑ μέχρι όταν το όνομά μου και η πραγματική μου ιδιότητα ξεσκεπάστηκαν στα ΜΜΕ στις 14 Ιουνίου 2003 μετά από διαρροή που έκαναν κυβερνητικοί παράγοντες.

Σήμερα είμαι σε θέση να πω στην Επιτροπή ακόμη περισσότερα.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας του πολέμου με το Ιράκ εργάστηκα για τον τομέα ελέγχου των όπλων μαζικής καταστροφής της CIA, πάντα υπό μυστικότητα και η σχέση μου με τη CIA ήταν απόρρητη.

Κινήθηκα για να ανακαλύψω ακλόνητες πληροφορίες για τους ανώτερους σχεδιαστές πολιτικής επί του προγράμματος όπλων μαζικής καταστροφής του Ιράκ.


 Ενώ βοηθούσα στους χειρισμούς και στο συντονισμό των διεθνών επιχειρήσεων εναντίον των όπλων μαζικής καταστροφής από τα αρχηγεία της CIA στην Ουάσιγκτον, παράλληλα ταξίδευα στο εξωτερικό σε μυστικές αποστολές για να συλλέξω ζωτικές πληροφορίες. Αγαπούσα τη δουλειά μου επειδή αγαπούσα τη χώρα μου.
Ήμουν περήφανη για τις σοβαρές ευθύνες που μου εμπιστεύθηκαν ως μυστικής πράκτορος της CIA και υπήρξα αφοσιωμένη σ’ αυτή τη δουλειά.
Δεν ήταν σε κοινή γνώση στους κύκλους της Georgetown το επάγγελμά μου, όμως, όλες μου οι προσπάθειες για το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, όλη μου η εκπαίδευση, η κάθε αξία των ετών της υπηρεσίας μου, τέλειωσαν βίαια όταν το όνομα και η ιδιότητά μου αποκαλύφθηκαν ανεύθυνα.

“Scooter” Libby

Κατά τη διάρκεια της δίκης του πρώην Προσωπάρχη του Αντιπροέδρου ΗΠΑ Cheney, “Scooter” Libby, σοκαρίστηκα από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.
Το όνομα και η ιδιότητά μου έτυχαν απρόσεκτης και επικίνδυνης κατάχρησης από ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, τόσο από τον Λ. Οίκο, όσο και από το υπουργείο Εξωτερικών.
Όλοι αυτοί γνώριζαν ότι εργαζόμουν για τη CIA και έχοντας ορκιστεί να προστατεύουν μυστικά εθνικής ασφάλειας, θα έπρεπε να προστατέψουν κι εμένα όπως και κάθε πράκτορα της CIA.
Η CIA δαπανά μεγάλα ποσά για την προστασία των εργαζομένων της από τα χρήματα των φορολογούμενων, εξασφαλίζοντας προσεκτικές και εφευρετικές καλύψεις για τους πιο ευαίσθητους πράκτορές της.

Η καταστροφή που συμβαίνει όταν ένας μυστικός πράκτορας της CIA αποκαλύπτεται είναι πολύ μεγάλη, όμως, δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες επ’ αυτού σ’ αυτή την ακρόαση.

Η εξήγηση είναι ολοφάνερη.

Διότι δεν παραβιάζεται μόνον η εθνική ασφάλεια με το ξεσκέπασμα ενός πράκτορα αλλά τίθενται σε άμεσο κίνδυνο και καταστρέφονται ολόκληρα δίκτυα ξένων πρακτόρων οι οποίοι ρισκάρουν τις ζωές τους και τις ζωές των οικογενειών τους για να προσφέρουν στις ΗΠΑ πολύτιμες πληροφορίες.
Οι ζωές κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή.

Καθένας από τους πρώην συντρόφους μου στη CIA, από τους συναδέλφους μυστικούς πράκτορες, τους αναλυτές, τους τεχνικούς των επιχειρήσεων, ακόμη και μέχρι τις γραμματείς, αντιλαμβάνονται τα τρωτά σημεία των πρακτόρων και φοβούνται ότι μια επανάληψη αυτού που συνέβη σ’ εμένα μπορεί να συμβεί και σ’ αυτούς.
Εμείς που εργαζόμαστε στη CIA γνωρίζουμε ότι μπορεί να αποκαλυφθούμε και να απειληθούμε από ξένους εχθρούς.
Αποτελεί τραγική ειρωνεία το γεγονός της καταστροφής της δικής μου κάλυψης από αξιωματούχους της δικής μας Διοίκησης.

Επιπρόσθετα, αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία στη δίκη του πρώην Προσωπάρχη του Αντιπροέδρου, που ήδη έχει καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα, ότι το δικό μου ξεσκέπασμα προκλήθηκε από καθαρά πολιτικούς λόγους.

Είναι αρχή εντός της CIA να αποτιμώνται οι πληροφορίες στη βάση της σπουδαιότητάς τους και της απόλυτης αξιοπιστίας τους.
Η εθνική ασφάλεια εξαρτάται απ’ αυτό.
Οι πελατειακές σχέσεις με τις υπηρεσίες δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε και η χειραγώγησή τους.

Αισθάνομαι οργή ως επαγγελματίας για την έρπουσα και ύπουλη πολιτικοποίηση των μυστικών υπηρεσιών.
Οι επαγγελματίες των μυστικών υπηρεσιών είναι αφοσιωμένοι στα ιδανικά και προτιμούν να πληρώσουν βαρύ τίμημα, παρά να διαστρέψουν γεγονότα για να στηριχτούν πολιτικές απόψεις, όποιες πολιτικές απόψεις και οποιασδήποτε ιδεολογίας.

Καθώς οι μυστικές μας υπηρεσίες αναδιοργανώνονται και διέρχονται την επώδυνη φάση των αλλαγών και καθώς η χώρα μας δέχεται έντονες απειλές, η ενστάλαξη κομματισμού πλήττει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών και εμποδίζει την ανάπτυξή τους.

Plame και Wilson

Η πολιτική και ο κομματισμός πρέπει να εξαλειφθούν τελείως από τις μυστικές μας υπηρεσίες διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι ακόμη πιο σκληρές απ’ ότι είχαμε μέχρι τώρα και η χώρα μας θα αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους.
Είναι επιβεβλημένο για κάθε Πρόεδρο να μπορεί να λαμβάνει αποφάσεις που να βασίζονται σε αμερόληπτες μυστικές υπηρεσίες.
Η δίκη του Libby και τα γεγονότα που οδήγησαν στον πόλεμο του Ιράκ σηματοδοτούν την επείγουσα ανάγκη της αποκατάστασης των πιο υψηλών επαγγελματικών κριτηρίων στη συγκέντρωση πληροφοριών, στην ανάλυση και στην προστασία πρακτόρων και επιχειρήσεων.
Το Κογκρέσο έχει το συνταγματικό καθήκον να υπερασπίσει την εθνική ασφάλεια και αυτό συμπεριλαμβάνει και την προστασία των πρακτόρων.
Γι’ αυτό και αισθάνομαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να παρουσιαστώ σήμερα ενώπιον της Επιτροπής και να βοηθήσω το δύσκολο έργο της.
Σας ευχαριστώ και είμαι πρόθυμη να ακούσω κάθε ερώτησή σας».


Ο κατάσκοπος που «ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ»

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ο Ιρανός πρώην υφυπουργός Άμυνας Ali Reza Asghari που είναι μια ακόμη απώλεια του ακήρυχτου πολέμου που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη του ονόματος και της ιδιότητας της Valerie Plame (CIA) από τα στελέχη του Λ. Οίκου και τους συνεργάτες τους στα νέο-συντηρητικά ΜΜΕ.

Το ξεσκέπασμα της Plame συμπαράσυρε την καλά στημένη εταιρεία-βιτρίνα Brewster Jennings & Associates (CIA) με τις απρόβλεπτες συνέπειες που υπήρξαν για πολλούς πράκτορες του δικτύου.
Ο 47χρονος Asghari ήταν για τη CIA ένα “high value asset” (HVA) και πρόσφατα εξαφανίστηκε από προσώπου γης και αναζητείται.
Έδρασε κατά τη δεκαετία ’80 με τη Χετζμπολάχ στο Λίβανο ως σύνδεσμος (liaison) του Ιράν και της Συρίας μέσα στο γκρουπ και αργότερα ως υφυπουργός Άμυνας γνώριζε τα πάντα για τους Ιρανικούς πυραύλους μέσου και μεγάλου βεληνεκούς, όπως και τις προμήθειες των πυρηνικών υλικών.
Είχε ταξιδέψει πολλές φορές σε Ρωσία, Β. Κορέα, Πακιστάν και Ινδία ώσπου κάποτε εξουδετερώθηκε από διεφθαρμένους Ιρανούς κυβερνητικούς παράγοντες επειδή αποκάλυψε δωροδοκίες μέσα στο υπουργείο Άμυνας.

 

 

 Ο Asghari που υπήρξε και στρατηγός των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης αποπέμφθηκε από το υπουργείο Άμυνας, φυλακίστηκε και βασανίστηκε μέχρι που οι κατηγορίες για διαφθορά επαληθεύτηκαν και αποκαταστάθηκε τοποθετούμενος επικεφαλής της επίβλεψης της αμυντικής συμφωνίας Ιράν-Συρίας.
Εκείνη η σύλληψη και η φυλάκισή του ήταν που τράβηξε την προσοχή των Μυστικών Υπηρεσιών και υπό το βάρος της προσωπικής του απογοήτευσης τον στρατολόγησαν (Valerie Plame).

Ο Ιρανός είχε επισκεφθεί αρκετές φορές την Κωνσταντινούπολη (κόμβος της Brewster Jennings) και σ’ ένα του ταξίδι στη Δαμασκό για το αμυντικό πρόγραμμα προσεγγίστηκε από έναν Τούρκο «μεσάζοντα όπλων» που τον γνώριζε από προηγούμενα ταξίδια στην Πόλη, ο οποίος τον προσκάλεσε να ξαναπάει στην Κωνσταντινούπολη για να παραβρεθεί σε μια συνάντηση.
Ο Asghari πήρε την έγκριση της Τεχεράνης και κατευθύνθηκε προς την Κωνσταντινούπολη όπου το Ιρανικό προξενείο είχε προετοιμάσει τη διαμονή του σε ξενοδοχείο.
Στις 7 Δεκεμβρίου 2006 ο Ali Reza κατέλυσε στο Ceylan Hotel της Πόλης, όπου και διαμένουν συνήθως οι Ιρανοί αξιωματούχοι, με κράτηση δωματίου για τρεις ημέρες.
Την επόμενη ημέρα ο Asghari εξαφανίστηκε και το Ιράν τον δήλωσε ως αγνοούμενο στην Interpol στις 26 Δεκεμβρίου, ενώ πληροφόρησε σχετικά την Τουρκική Κυβέρνηση στις 4 Φεβρουαρίου.
Ο Asghari «κάηκε» μετά την αποκάλυψη της Brewster Jennings όταν προσπάθησε να κάνει μια τελευταία βιαστική επαφή για εξασφάλιση νέου συνδέσμου επικοινωνίας με το δίκτυο.
Ως πράκτορας HVA είχε επαφή μόνον με ελάχιστα μέλη του δικτύου που λειτουργούσε ανεξάρτητα από τη γνωστή γραφειοκρατία της CIA και όπως άλλοι πράκτορες της Brewster Jennings δεν ήταν αρεστός στους αξιωματούχους του Λ. Οίκου και στους συμμάχους τους στο Ισραήλ.
Το δίκτυο της Valerie Wilson Plame είχε ήδη φορτωθεί τη «ρετσινιά» της διάψευσης περί των «όπλων μαζικής καταστροφής» του Ιράν, με τον πρέσβη Joseph Wilson και το χαλκευμένο «ουράνιο του Νίγηρα» (ακολούθησε το «κάψιμο» της συζύγου του), με τις αποκαλύψεις του Βρετανού βιολόγου David Kelly (βρέθηκε νεκρός σε δάσος), με τον Καναδό διπλωμάτη Lewis Brooks Miskell (νεκρός σε χαντάκι ύδρευσης στη Νάπολη) κλπ.

Οι neocons «έβγαζαν απ’ τη μέση» τα εμπόδια και εξουδετέρωναν κάθε μαρτυρία για τα ψέματα που χρησιμοποιήθηκαν για την εισβολή στο Ιράκ και συνεχίζουν τις «τακτοποιήσεις» με «εξαφανίσεις», «απαγωγές» και «τρομοκρατικά χτυπήματα».
Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ έσπευσαν να «αποκαλύψουν» ότι ο Ali Reza Asghari αυτομόλησε στη Δύση όταν σιγουρεύτηκε και για τη φυγάδευση της οικογένειάς του από το Ιράν, όμως, αυτά τα δημοσιεύματα αποδείχθηκαν αναληθή καθώς η γυναίκα του, Siba Ahmadi, παρουσιάστηκε στην Τουρκική Πρεσβεία της Τεχεράνης με τα τρία τους παιδιά και ζήτησε βοήθεια για τον εντοπισμό του συζύγου της.
Υπάρχουν αναφορές ότι ο Ιρανός φορτώθηκε σε αεροπλάνο στην Αμερικανική στρατιωτική Βάση του Incirlik στην Τουρκία και από εκεί μεταφέρθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση μέσω Ramstein Γερμανίας (Rendition).  
Δεν αποκλείεται να τον εμφανίσουν «ανανεωμένο» για να ομολογήσει την ύπαρξη πυρηνικών όπλων στο Ιράν ώστε να δικαιολογηθεί στρατιωτική δράση.


 

  Η «ΟΜΟΛΟΓΙΑ» του τρομοκράτη

ΕΝΑΣ «ανανεωμένος» άνθρωπος μπορεί πειστικά να «ομολογήσει» τα πάντα από τη δολοφονία του Kennedy, μέχρι το πως κόπηκε το αυγολέμονο στα γιουβαρλάκια του Μπους!
Παράδειγμα η εκπληκτική «ομολογία» του κρατούμενου στο Γκουαντανάμο Khalid Shαikh Mohammed που ανέλαβε την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου από το Α ως το Ω.

Δηλαδή, ο…θαυματοποιός Mohammed οργάνωσε το πέρασμα των τρομοκρατών από όλα τα συστήματα ασφαλείας αεροδρομίων, τις επιτυχείς αεροπειρατείες, τους περίτεχνους ελιγμούς των αεροπλάνων ανάμεσα στη σαστισμένη US Air Force (η NORAD είχε άσκηση εκείνη την ημέρα και ο «φακίρης» Khalid το γνώριζε και αυτό) και τα χειρουργικά χτυπήματα στους Δίδυμους Πύργους και στο Πεντάγωνο (όσο είδε κανείς αεροπλάνο στο Πεντάγωνο το είδα κι εγώ).
Όλα αυτά τα οργάνωσε ο Khalid μέσα από σπηλιές του Αφγανιστάν (υπάρχουν και άλλα οργανωτικά «θαύματα» του «μαέστρου» για την 11η Σεπτεμβρίου αλλά χρειάζονται βιβλίο για να περιγραφούν).
Ας δούμε τι άλλο «ομολόγησε» ο Khalid Shαikh Mohammed:
Ανέλαβε την ευθύνη για τις βόμβες στο World Trade Center (1993) και για το τρομοκρατικό χτύπημα σε ντισκοτέκ του Μπαλί (2002), συνωμότησε για χτυπήματα σε στόχους στο Σικάγο, Λ. Άντζελες, Ν. Υόρκη, σε γέφυρες και στο Χρηματιστήριο της  Ν. Υόρκης, εναντίον άλλων οικονομικών στόχων μετά την 11η Σεπτεμβρίου, στη Διώρυγα του Παναμά, Βρετανικά κτίρια συμπεριλαμβανομένου του Big Ben, κτίρια στο Ισραήλ, Αμερικανικές Πρεσβείες σε Ινδονησία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Ισραηλινές Πρεσβείες σε Ινδία, Αζερμπαιτζάν, Φιλιππίνες και Αυστραλία, αεροπορικές εταιρείες σ’ όλο τον κόσμο και πυρηνικά εργοστάσια στις ΗΠΑ.

Οργάνωσε την παραγωγή βιολογικών όπλων (anthrax) και «βρώμικων βομβών» εναντίον των ΗΠΑ, πήρε μέρος στην προετοιμασία και στη χρηματοδότηση της δολοφονίας πρώην Προέδρων ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένου του Carter και συμμετείχε στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Clinton στις Φιλιππίνες (1994). 
Μοιράστηκε την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας του Πάπα Ιωάννη-Παύλου Β΄ (1995) στη διάρκεια επίσκεψής του στις Φιλιππίνες, πήρε μέρος στον αποκεφαλισμό του δημοσιογράφου Daniel Pearl στο Πακιστάν (2002) και συνωμότησε κατά της ζωής του Πακιστανού Προέδρου Musharraf.
Ο 41χρονος Mohammed κατάγεται από το Πακιστάν και μεγάλωσε στο Κουβέιτ.
Αποφοίτησε από το North Carolina Agricultural and Technical State University το 1986, αν και στην «απολογία» του δεν φάνηκε να μιλά την Αγγλική στο βαθμό ενός αποφοίτου Αμερικανικού Πανεπιστημίου (η «ανανέωση» επιφέρει και απώλεια ικανότητας χειρισμού της γλώσσας).
Συνελήφθη τον Μάρτιο 2003 στο Ραβαλπίντι του Πακιστάν και κρατήθηκε για καιρό σε μυστική φυλακή της CIA όπου και «ανακρίθηκε».

Η δίκη του Khalid Shαikh Mohammed γίνεται στο Γκουαντανάμο όπου βρίσκεται από το 2006, ενώπιον Αμερικανικού στρατοδικείου και χωρίς την παρουσία δικηγόρων.
Είναι σαφές ότι η «εξομολόγηση» του Mohammed για πάνω από 30 διαφορετικά τρομοκρατικά χτυπήματα και συνωμοσίες είναι αποτέλεσμα μιας αξιοθρήνητης  «ψυχολογικής επιχείρησης» (Psyop).
Οι επαγγελματίες επί των πληροφοριών σ’ όλο τον κόσμο δεν πιστεύουν τίποτε απ’ αυτή την «ομολογία» και πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρθηκαν σε βασανιστήρια.
Δύο μέλη του Γερμανικού Κοινοβουλίου μίλησαν για την γελοιότητα αυτής της «ομολογίας».
Ο Hans-Christian Strobele (Πράσινοι) και η Herta Daubler-Gmelin (Σοσιαλδημοκράτες, υπουργός Δικαιοσύνης στην Κυβέρνηση του Gerhard Schroeder που υποχρεώθηκε σε παραίτηση όταν σύγκρινε τον Πρόεδρο Μπους με τον Αδόλφο Χίτλερ), είπαν ότι η «ομολογία» αυτή δεν είναι καθόλου αξιόπιστη.
«Θα μπορούσε να έχει ισχυρισθεί ότι είναι ο ίδιος ο Σατανάς», δήλωσε ο Strobele στην Suddeutsche Zeitung  και η Daubler-Gmelin σημείωσε ότι «το Αμερικανικό Στρατιωτικό Δικαστήριο δημοσιοποιεί ότι θέλει».
Οι δύο Γερμανοί πολιτικοί αναφέρθηκαν στα βασανιστήρια και στο απαράδεκτο καθεστώς που ισχύει για τους κρατούμενους στο Γκουαντάναμο.
Οι Ευρωπαίοι ειδικοί για την Τρομοκρατία δεν πιστεύουν ούτε λέξη από την «ομολογία» του Mohammed και υποστηρίζουν σε κρατικά και ιδιωτικά ΜΜΕ ότι η όλη υπόθεση έχει να κάνει περισσότερο με τα εγκλήματα που προηγήθηκαν της εισβολής στο Ιράκ και μετά απ’ αυτήν (ώστε να υπάρξουν οι «κατάλληλες» καταγραφές από το Στρατοδικείο για να αποφευχθούν μελλοντικές διώξεις των υπευθύνων), παρά με την αλήθεια για τα γεγονότα που συνδέονται με τις τρεις ντουζίνες τρομοκρατικές ενέργειες που υιοθετεί ο κρατούμενος.
Ένα απλό αλλά εξαιρετικά χαρακτηριστικό παράδειγμα της «υπαγορευμένης ομολογίας» εγκλημάτων από τον Mohammed είναι το σημείο που αναφέρεται στην Τράπεζα Plaza Bank της Ουάσιγκτον για την οποία και αναλαμβάνει την ευθύνη σχεδιασμού τρομοκρατικού χτυπήματος.
Σύμφωνα και με το επίσημο κατηγορητήριο ο Mohammed συνελήφθη τον Μάρτιο 2003 στο Πακιστάν.
Σύμφωνα με την ίδια την Plaza Bank το έτος ίδρυσής της είναι το 2006, οπότε και είναι αδύνατον ακόμη και τη σημερινή της ύπαρξη να γνωρίζει ο κρατούμενος στις μυστικές φυλακές της CIA και στο Γκουαντάναμο (για να μη αναφερθούμε στο βιβλίο του Προέδρου του Πακιστάν Musharraf που γράφει ότι ο εκτελεστής του δημοσιογράφου Daniel Pearl ήταν ο πράκτορας του Βρετανικού ΜΙ6 Omar Sheikh που κρατείται στο Πακιστάν).

Σχετικά Άρθρα

Ένοχος ο «Σκούτερ» Λίμπυ
Άρχισε η δίκη του Λίμπυ            
Διακίνηση Ραδιενεργών Υλικών   
Υπόθεση Λιτβινένκο

icon Προσθήκη Σχόλιου

Η κατάσκοπος φορούσε Armani !!!


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα