fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ελλάδα - Κόσμος

Σάλος για ένα φιλί

19 Απριλίου 2007 | 08:11 μ.μ.

Το αστέρι του βρετανικού Big Brother Shilpa Shetty έχει πάλι προκαλέσει τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, εξαιτίας των «εναγκαλισμών» της με τον Richard Gere. 

H φήμη της Shetty εκτινάχθηκε στα ύψη, όταν κέρδισε στο βρετανικό Big Brother, αποσπώντας ταυτόχρονα και τις συγνώμες των συμπαικτών της Jade Goody, Danielle Lloyd και Jo O'Meara, όταν τους κατηγόρησε δημόσια, για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί της. Τα γεγονότα εκείνα, όπως είχε πάλι γράψει το Fe-mail, είχαν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των Ινδών και υποχρέωσαν τον καγκελάριο Gordon Brown να επέμβει «πυροσβεστικά», για την εξομάλυνση της κατάστασης.

 Η αιτία της νέας έντασης ήταν το γεγονός ότι ο 57χρονος αστέρας του Hollywood, μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών δικτύων που κάλυπταν ζωντανά την εκδήλωση, αγκάλιασε και φίλησε

 

την 31χρονη σταρ του Bollywood  επανειλημμένα στα μάγουλα και το λαιμό.

Το γεγονός αυτό συνέβει σε μια εκδήλωση στο Νέο Δελχί , για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το Aids και την «επιδημία» που εμφανίζει ο υιός HIV, στην κοινωνία των Ινδών οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων.


Οι φωτογραφίες των δύο που αγκαλιάζονται, δημοσιεύθηκαν στις πρώτες σελίδες όλων των Ινδικών εφημερίδων και όπως ήταν φυσικό πλάνα από το συμβάν αναμεταδόθηκαν από πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αποτέλεσμα ήταν, να ξεσήκωσουν σάλο διαμαρτυριών, σε μια κοινωνία όπου οι δημόσιες επιδείξεις της αγάπης είναι κατά ένα μεγάλο μέρος ταμπού κι έτσι η Shilpa για άλλη μια φορά κατάφερε τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να ασχολείται μ' αυτήν.

Αυτή τη φορά όμως ο κόσμος δεν ήταν με το μέρος της, όπως προ μηνών, που όλοι διαδήλωναν υπέρ της και κατά

της ρατσιστικής συμπεριφοράς των βρετανών συμπαικτών της στο Big Brother.

Μετά το τελευταίο γεγονός με τον Richard Gere, κάτοικοι του  Mumbai και άλλων περιοχών που ανήκουν στην Ινδουιστική εθνικιστική οργάνωση του Shiv Sena, βγήκαν πάλι στους δρόμους καίγοντας φωτογραφίες της Shetty και ομοιώματα του Gere.


Τα Ινδικά δικαστήρια έχουν κατακλυστεί από μηνύσεις απέναντι στο Gere και την Shetty. Σε μια από τις μηνύσεις αυτές, ο καταγγέλλων Poonal Chandra Bhandari δήλωσε ότι οι δράστες διέπραξαν «μια άσεμνη πράξη» σε δημόσια θέα, που κρίνεται απαράδεκτη στη συντηρητική κοινωνία της Ινδίας.

Σε μια άλλη καταγγελία, δύο δικηγόροι στρέφονται κατά της Shetty και των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών, που τα θεωρούν υπεύθυνα για την αναμετάδοση των βίντεο με τους εναγκαλισμούς.

Από τη μεριά της η Shetty, προσπάθησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε δήλωσε ότι το αγκάλιασμα και το φιλί δεν ήταν άσεμνα και δεν υπήρξε πρόθεση να προκληθεί το κοινό. "Ο Gere, προσπαθούσε μόνο να διασκεδάσει".

"Τα μέσα πρέπει να επικεντρωθούν στην προώθηση της συνειδητοποίησης του κόσμου για τις προφυλάξεις απέναντι στο AIDS και όχι να ασχολούνται με ένα αθώο φιλί."

 

 

 

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Σάλος για ένα φιλί


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα