fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ελλάδα - Κόσμος

Alec, ο βάρβαρος.

9 Μαΐου 2007 | 09:27 π.μ.

 ...από τη " Lili"  

 

Ο  Alec Baldwin και η Kim Bassinger

Ο  Alec Baldwin, έχασε προσωρινά πριν λίγες μέρες  την δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγο του Kim Bassinger, όσον αφορούσε την επιμέλεια και  τις πιο συχνές επαφές με την κόρη του, Ireland.
 Ο γάμος της Bassinger διαλύθηκε επεισοδιακά  πριν λίγα χρόνια και οι φήμες λέγανε ότι ήταν λόγω του κακού χαρακτήρα του ‘Αλεκ και της λεκτικής κακοποίησης που υπέστη η Κιμ όσα χρόνια ήταν παντρεμένοι.
Για χρόνια οι δυο τους πήγαιναν από δικαστήριο σε δικαστήριο  με «έπαθλο» την μικρή  τους κόρη και κατά πόσο μπορούσε ο ‘Αλεκ να την βλέπει όσο θέλει.

Στις 11 Απριλίου, η Ireland δεν παρέστη σε συμφωνημένο τηλεφώνημα με τον πατέρα της, κάτι που τον έβγαλε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να αφήσει το εξής μήνυμα στον τηλεφωνητή.

 

 

Κάντε click στη φωτογραφία.Μετά τη διαφήμιση ακολουθεί video.(tmz.com)

Ένα μήνυμα  που παίχτηκε για μέρες από την Αμερικάνικη τηλεόραση και ραδιοφωνικούς σταθμούς και μπορείτε να το ακούσετε  εδώ...«μήνυμα τηλεφωνητή
 
Σε ελεύθερη μετάφραση το μέρος του μηνύματος, προς το τέλος έλεγε:

«Κουράστηκα να παίζω αυτά τα παιχνίδια μαζί σου, με πρόσβαλλες για τελευταία φορά. Δεν έχεις το μυαλό ή την τσίπα ενός ανθρώπινου όντος.
Δε με ενδιαφέρει ποσώς αν είσαι 12 ή 11 χρονών, αν είσαι παιδί , και αν η μάνα σου είναι  μια  παλιό εγωίστρια. Με έκανες να νιώσω σκ*τα, ξανά και ξανά. Θα μπω σε ένα αεροπλάνο και θα έρθω εκεί να σου δώσω ένα μάθημα. Με καταλαβαίνεις;
Θα σου δείξω πως νιώθω που είσαι ένα κακομαθημένο γουρούνι είσαι στ’ αλήθεια. Είσαι ένα ανάγωγο, εγωιστικό γουρούνι.»

 

Η Kim Bassinger με την κόρη της Ireland

Μαρτυρίες λένε ότι τον περασμένο Νοέμβρη, ο Baldwin φώναζε στην κόρη του, στο αεροδρόμιο:
“ Αν ξαναφτιάξεις την γ* αμημενη βαλίτσα σου κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα σε σκοτώσω» Ο Don Rocha, υπάλληλος του αεροδρομίου λέει:  «Το παιδί κοκκίνισε και έβαλε τα κλάματα. Όταν προσπάθησα να πάρω φωτογραφία την σκηνή με το κινητό μου, o Baldwin μου άρπαξε το χέρι και άρχισε να φωνάζει να μην τολμήσω να πάρω φωτογραφία τον ίδιο και το παιδί  του.»

 Φίλοι του ζευγαριού επισημαίνουν ότι ούτε η Bassinger είναι τόσο αθώα σε όλη αυτήν την υπόθεση και ότι μπορεί να ήταν αυτή που διέρρευσε το τηλεφώνημα στα media.

 

Οι ψυχολόγοι στην Αμερική με την αφορμή αυτή, επισημάνανε στους γονείς πόσο σημαντικό είναι για ένα κοριτσάκι 11 χρονών να ακούσει από τον μπαμπά της ότι είναι όμορφη, και άξια.
Εκπομπές ολόκληρες ασχολήθηκαν με την σημασία της λεκτικής κακοποίησης σε μια τόσο τρυφερή ηλικία,  και επισήμαναν κατά πόσο τα παιδιά ειναι ευάλωτα στις λέξεις των γονιών τους.
Ένα άλλο θέμα που πήρε διαστάσεις είναι το κατά πόσο κάποιοι χωρισμένοι γονείς συγχέουν το παιδί με τον /την πρώην σύζυγο.
« Η Ireland έχει βρεθεί από την ημέρα του διαζυγίου των γονιών της στο μάτι του κυκλώνα και μετά τα τελευταία γεγονότα, θα χρειαστεί πολύ βοήθεια και στήριξη ώστε να  ξαναχτίσει την  εύθραυστη « εικόνα του εαυτού»  που έχουν τα παιδιά σ’ αυτήν την ηλικία» επισημαίνει ο Jay Carter, ψυχολόγος που άκουσε την κασέτα.

 « Ο Alec δείχνει σκληρότητα και μου δίνει την εντύπωση ότι δεν τον ενδιαφέρει το καλό του παιδιού. Κατά την γνώμη μου, είναι ένας νάρκισσος, θυμωμένος άντρας.»Ένας θυμωμένος άντρας που κινδυνεύει να χάση την κόρη του, ασχέτως δικαστηρίου.
Σε νεότερες εξελίξεις, ο Alec, αφού ζήτησε δημόσια και κατ ιδίαν στην κόρη του συγγνώμη, πήρε μέτρα για να ανακαλύψει ποιος διέρρευσε την κασέτα, και η Kim Bassinger προσέλαβε σωματοφύλακα.

icon Προσθήκη Σχόλιου

Alec, ο βάρβαρος.


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα