fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ελλάδα - Κόσμος

Πλησιάζει η ώρα για την Paris.

31 Μαΐου 2007 | 06:18 μ.μ.

Ο κύβος ερρίφθη για την πολυεκατομμυριούχο Paris Hilton και οι γυναικείες φυλακές “Century Regional Detention Center”, βάζουν τα καλά τους για να την υποδεχθούν, στις 4 Ιουνίου και να την φιλοξενήσουν για 23 ημέρες.

Η 45νθήμερη ποινή φυλάκισης, που της είχε επιβάλει το δικαστήριο, μειώθηκε σε 23 μέρες, χάρη σε μια διάταξη που έχει σκοπό την αποσυμφόρηση και την μείωση του κόστους λειτουργίας των φυλακών. 

 Σημαντικός παράγοντας γι’ αυτή την ευεργετική διάταξη, είναι και η μεταμέλεια του καταδικασθέντα και στο κομμάτι αυτό η Paris φαίνεται να τα κατάφερε αρκετά καλά.
Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος του σερίφη του L.A.  Steve Whitmore, για την μείωση της ποινής της Hilton, κατά 22 μέρες, οι αρχές έλαβαν υπόψη τους τις προτάσεις του δικαστή Michael Sauer, καθώς επίσης και το αξιόποινο της πράξης της κατηγορουμένης.
«Όλοι θα πρέπει να ξέρουν ότι το τμήμα του σερίφη του Λος Άντζελες πήρε την καλύτερη απόφαση. Θα μεταχειριστούμε την Paris Hilton, όπως οποιονδήποτε άλλο. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Στις φυλακές τώρα επικρατεί μεγάλη ένταση. Η διεύθυνση των φυλακών προσπαθεί να αποκλείσει οποιαδήποτε πιθανότητα, στο να κυκλοφορήσει οπτικό υλικό από την διάσημη κληρονόμο, κατά την διάρκεια του εγκλεισμού της.

 Κάποιες φωτογραφίες ή videos από την Paris στην φυλακή, θα μπορούσαν να αποφέρουν μια περιουσία σ’ αυτόν που θα τα εξασφάλιζε.

Γι’ αυτό το λόγο, γίνεται αυστηρός έλεγχος στα «υπάρχοντα» των κρατουμένων απαγορεύοντας τις φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα ή οτιδήποτε άλλη παρόμοια ηλεκτρονική συσκευή και επιπλέον, από την Διεύθυνση της φυλακής έχει εκδοθεί μια εγκύκλιος που απευθύνεται στο προσωπικό της φυλακής και τους προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν βαρύτατες κυρώσεις για όποιον κυκλοφορήσει τέτοιου είδους υλικά. 

Μετά από έρευνα που έγινε ανάμεσα στις τρόφιμες των φυλακών, έχει ήδη επιλεγεί η γυναίκα που θα βρίσκεται στο ίδιο κελί με την Paris. Η επιλογή αυτή έγινε με γνώμονα την ασφάλεια της Hilton, καθώς επίσης και το γεγονός ότι ή κρατούμενη δεν θα είχε κάποιο ιδιαίτερο όφελος από την διάσημη κληρονόμο.

Τις τελευταίες μέρες η Paris, προσπαθεί να ξεφύγει από το άγχος της για την φυλάκιση που πλησιάζει και ασχολείται με τις τέχνες. Γι’ αυτό το λόγο εχθές το απόγευμα, με την αδελφή της Nicky, πέρασαν αρκετές ώρες σε ένα εργαστήριο με κεραμικά .

Η Paris πάλι στο Lynwood

Η Paris επιστρέφει στη φυλακή

Σε «κατ’ οίκον περιορισμό» η Paris

Πρόωρα παραδόθηκε η Paris Hilton

Η Paris λίγο πριν μπει στο κλουβάκι της

Photo Gallery

icon Προσθήκη Σχόλιου

Πλησιάζει η ώρα για την Paris.


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η havefun / 1 Ιουνίου 2007 στις 12:56 μ.μ.

ωραία ζωή .. διακοπές στην φυλακή για λίγες μέρες.....

Λοιπόν φεύγοντας από την δουλεια μου σήμερα θα πάρω το αυτοκίνητο θα τρακάρω, θα τσακωθώ θα πάω αυτοφόρο και φυλακή. Θα ζητήσω να κάτσω για 15 μέρες γιατί εχώ και πολύ δουλεια και βαριέμαι ... θα τους πω ότι στο κελί μου θέλω ... και μερικές πουτάνες έτσι για να το παίξω O.G, τηλεόραση και φυσικά μαύρο...

Ε ρε πούστη μου δούλεμα που τρώμε με τις όλες τις καριόλες celebrities!!!


 
Τελευταία άρθρα