fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ελλάδα - Κόσμος

Εκλογικός πυρετός! Οι εκλογές στις 16 ή στις 23 Σεπτεμβρίου !

13 Αυγούστου 2007 | 11:35 π.μ.

 Της ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

Προεκλογικός πυρετός και φωτιά στα μπαντζάκια όλων των πολιτικών επιτελείων!

Κων. Καραμανλής

Με το θέμα της επικοινωνίας να εξακολουθεί να είναι κυρίαρχο και για τις επερχόμενες εκλογές, που όλα δείχνουν ότι γίνονται στις 16 ή στις 23 Σεπτεμβρίου, οι κομματικοί υπεύθυνοι «τρέχουν και δεν φθάνουν «να προλάβουν να κερδίσουν τη μάχη των εντυπώσεων!»
Κάποιοι επιμένουν ότι ο πρωθυπουργός, Κων. Καραμανλής αμέσως μετά τη γιορτή της Παναγίας θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (το ραντεβού έχει ήδη οριστεί για τις 16 Αυγούστου), να του ανακοινώσει ότι προτίθεται να προκηρύξει πρόωρες εκλογές! Το έχει ήδη προαναγγείλει στην Κρήτη ο επίτιμος της Ν.Δ , Κων. Μητσοτάκης, αλλά και  ο υπουργός Μιχ. Λιάπης. Ήδη άλλωστε το κόμμα τη Ν.Δ έχει ανανεώσει τις συμβάσεις του με τι δυο εταιρείες , που έχουν αναλάβει η μία την τηλεοπτική διαφήμιση του κόμματος και η άλλη την επικοινωνιακή στρατηγική, που πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα.

 

Κώστας Λαλιώτης

Από την άλλη πλευρά το ΠΑ.ΣΟ.Κ με ομάδα, που έχει επικεφαλής τον Κώστα Λαλιώτη έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει την στρατηγική στα ΜΜΕ του κόμματος τη αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους επικοινωνιολόγους και ανθρώπους, που έχουν δουλέψει και στο εξωτερικό!
Ο αστάθμητος παράγοντας, που μπήκε στην προεκλογική αρένα είναι οι «ενοχλητικός για την εξουσία» πρώην εισαγγελέας ο Γ. Ζορμπάς, ο οποίος παρότι επελέγη για τη θέση του επικεφαλής της Αρχής κατά του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος προσωπικά από τον πρωθυπουργό, έχει συντάξει ένα πόρισμα –καταπέλτη για τα βασικά υπουργεία της κυβέρνησης και για σημαντικά στελέχη τους για την υπόθεση των ομολόγων!

 

Οι πολιτικοί αναρωτιούνται αν το πόρισμα  «επηρεάσει» τον μέσο ψηφοφόρο και ειδικότερα το 15%, που εμφανίζεται αναποφάσιστο και θα κρίνει, όπως όλα δείχνουν τις εκλογές!
Πυρετός και στα κομματικά επιτελεία για τις λίστες. Επιστρατεύονται βέβαια και λαμπερά ονόματα από την τηλεόραση, όπως η Φωτεινή Πιπιλή, που ήταν και υποψήφια νομάρχης, αλλά και ο Αργύρης Ντινόπουλος, υποψήφιος υπερνομάρχης  και οι Κατερίνα Λάσπα και Βίκυ Χατζηβασιλείου για τη Ν.Δ. Τα ψηφοδέλτια «κόβει και ράβει» ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο ποίος γύρισε εσπευσμένα από τις διακοπές του την περασμένη εβδομάδα. Από τους παλιούς φαίνεται ότι έχει επιβεβαιωθεί η υποψηφιότητα του Μ. Έβερτ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

 

Γι το ΠΑ.ΣΟ.Κ τις επιλογές κάνουν οι Ν. Αθανασάκης και Κ. Λαλιώτης . Έτσι «κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες των Μαρίας Δαμανάκη και Μ. Χρυσοχοΐδη για την Β’ Αθήνας (πάντα αποτελούν βαρύ πυροβολικό της περιφέρειας οι Ανδρέας Λοβέρδος και Μ. Αποστολάκη ), ενώ επιβεβαιώθηκε η υποψηφιότητα της Μαρίας Παπουτσάκη (Mega , Ελευθεροτυπία) για το Ηράκλειο και Εύα Καϊλή για την Θεσσαλονίκη.

Μ.  Δαμανάκη                                    Μ. Χρυσοχοΐδης 


Η ουσία των εκλογών είναι βέβαια ο νικητής. Κάποιοι μιλάνε για ντέρμπι, άλλοι κάνουν λόγο για περίπατο. Είναι γνωστό, όμως ότι κανείς δεν ξέρει τι θα βγάλει η κάλπη τον Σεπτέμβριο, όπως όλα δείχνουν!

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Εκλογικός πυρετός! Οι εκλογές στις 16 ή στις 23 Σεπτεμβρίου !


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα