fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ελλάδα - Κόσμος

«Αξίζει να ζεις»

18 Οκτωβρίου 2007 | 11:03 π.μ.

ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ – ΣΥΜΒΟΛΟ ΖΩΗΣ
Η AVON COSMETICS ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 Πιστή στο όραμα για ένα αύριο χωρίς καρκίνο του μαστού, και με κεντρικό μήνυμα «ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ», η εταιρεία καλλυντικών Avon δίνει μία ακόμη σημαντική μάχη ενάντια στην ασθένεια, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό της δώδεκα λαμπερά γυναικεία πρόσωπα.

Οι μοναδικές Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Καγιά, Κατερίνα Λέχου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ζέτα Μακρυπούλια, Ελεονώρα Μελέτη, Ελένη Μενεγάκη, Μαρία Ναυπλιώτου, Εβελίνα Παπούλια, Μαρία Σολωμού, Τάμτα και Πέγκυ Τρικαλιώτη ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Avon και αφέθηκαν στο μαγικό φακό του Ντίνου Διαμαντόπουλου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ημερολόγιο κόσμημα για κάθε γυναικεία τσάντα, που θα γίνει το νέο σύμβολο ζωής και ελπίδας για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Το πρωτότυπο, ημερήσιο ημερολόγιο για το 2008 της Avon μπορούμε να το προμηθευτούμε στην τιμή των 15 ευρώ, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο προγράμματα πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα αποδοθούν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για τη δημιουργία κινητής μονάδας μαστογράφου, που θα διασφαλίσει την έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας σε χιλιάδες γυναίκες σε όλη την Ελλάδα.

Η «επίσημη πρώτη» του ημερολογίου θα γίνει την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στις 17.00, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens (Επίπεδο 1), σε ειδική εκδήλωση, παρουσία λαμπερών προσωπικοτήτων που στηρίζουν την προσπάθεια της Avon. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με τα πρόσωπα των δώδεκα γυναικών που συμμετέχουν στο ημερολόγιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του ημερολογίου, στο πλαίσιο της διεθνούς Εκστρατείας της Avon Walk Around the World for Breast Cancer” (ευγενική χορηγία της Novartis Oncology), η Πρέσβειρα Ελπίδας της Φινλανδίας θα παραδώσει συμβολικά τη ροζ κορδέλα της ελπίδας στην ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας. 

 

Όσοι θέλουν να στηρίξουν αυτή την πολύ σημαντική ενέργεια της Avon και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, μπορούν να προμηθευτούν το ημερολόγιο στα εξής σημεία πώλησης: • Μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της Avon (τηλ. πληροφοριών: 800 11 60110, www.avoncosmetics.gr) • Στα βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ σε όλη την Ελλάδα (www.papasotiriou.gr) • Ειδικά για την εβδομάδα 25 – 31 Οκτωβρίου, στο The Mall Athens, στα καταστήματα με την ειδική σήμανση.

Σημειώνεται ότι, σε παγκόσμιο επίπεδο, η Avon έχει εκτεταμένη δράση ενάντια στον καρκίνο του μαστού, χρηματοδοτώντας προγράμματα για την πρόληψη και θεραπεία της ασθένειας σε περισσότερες από 50 χώρες, από το 1992 που ξεκίνησε την εκστρατεία της. Μέχρι σήμερα, μέσα από ποικίλες ενέργειες, έχει συγκεντρώσει το ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων, που αξιοποιείται στην έρευνα, την ενημέρωση, την πρόληψη, τη θεραπευτική και ψυχολογική υποστήριξη των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού, σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα στη χώρα μας, η Avon συνεργάζεται συστηματικά με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία από το 2002 κι έχει επιτύχει την αγορά του πρώτου συνόλου μηχανημάτων στην Ελλάδα για την ανίχνευση και πρόληψη της ασθένειας στο αρχικό στάδιο.

Με αυτή τη νέα πρωτοβουλία, η Avon μας προτρέπει να συμβάλουμε δυναμικά στην παγκόσμια προσπάθεια κατά της ασθένειας, αποκτώντας ένα αισιόδοξο, αλλά και χρηστικό ημερολόγιο, που θα μας θυμίζει καθημερινά ότι ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ, όταν προσφέρεις με ευαισθησία και αφοσίωση.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

«Αξίζει να ζεις»


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα