fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ελλάδα - Κόσμος

Τo Top 49 των αντρών

28 Οκτωβρίου 2007 | 09:49 π.μ.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο αναγνώστες του lifestyle web site AskMen.com, κλήθηκαν να επιλέξουν τους Top 49 άντρες, με κριτήριο τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο «αληθινός άντρας».
Ο βρετανός star του ποδοσφαίρου David Beckham, κέρδισε την πρώτη θέση στην  μεγάλη λίστα των υποψηφίων. Τον Beckham ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο ηθοποιός Matt Damon, star της πρόσφατης κινηματογραφικής επιτυχίας "The Bourne Ultimatum,"  και στην τρίτη θέση εξελέγη ο μουσικός παραγωγός Timbaland.

 David Beckham                         Matt Damon                             Timbaland


Στην τέταρτη θέση εμφανίζεται ο τενίστας star Roger Federer και στην πέμπτη θέση ο τραγουδιστής, ηθοποιός, και σχεδιαστής ρούχων Justin Timberlake

Roger Federer                               Justin Timberlake

Την λίστα των υποψηφίων αποτελούσαν άντρες με διάφορα επαγγέλματα και με διάφορες ηλικίες. Επιλέχτηκαν, όχι μόνο με κριτήριο τα φώτα της δημοσιότητας που συγκεντρώνει κάποιος στο πρόσωπό του ή την πρόοδο στην επαγγελματική του καριέρα. Βασική παράμετρος υπήρξε και η πλευρά της ζωής τους που φανερώνει συμμετοχή στην κοινωνία και στα προβλήματα της καθημερινότητας. Όπως δηλώνουν και οι υπεύθυνοι του site «Όταν οι αναγνώστες μας μπορούν να δουν τον άνθρωπο πίσω από αυτό που εύκολα φαίνεται, τότε τον εκτιμούν πραγματικά».
Ο Beckham, του οποίου η σύζυγος Victoria είναι μέλος του group Spice Girls και τελευταία δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της μόδας, παρακολουθεί με χιούμορ της εφημερίδες  και δείχνει να απολαμβάνει αυτή του τη νέα διάκριση. Επιπλέον ο Matt Damon, αν και σημείωσε μια νέα μεγάλη επιτυχία στο box office με το "Bourne Ultimatum" καταφέρνοντας να κάνει είσπραξη τετρακοσίων δέκα εκατομμυρίων δολαρίων παγκόσμια, από πωλήσεις εισιτηρίων μέχρι σήμερα, ασχολείται ενεργά και αποτελεσματικά με φιλανθρωπικές ενέργειες, όπως η συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα της γενοκτονίας στο Darfur.
Στην πρώτη δεκάδα, εμφανίζονται και οι ηθοποιοί Daniel Craig, George Clooney και Christian Bale καθώς επίσης και ο οδηγός αγώνων αυτοκινήτου Formula 1, Lewis Hamilton.

Daniel Craig, George Clooney και Christian Bale

 Στην ενδέκατη θέση βρίσκεται ο Brad Pitt, σύζυγος της Angelina Jolie.

Lewis Hamilton                                               Brad Pitt


Μεταξύ άλλων η λίστα  περιλαμβάνει  τον 53χρονο Chief Executive Officer  της Apple Inc., Steve Jobs, στην έβδομη θέση και στην εικοστή πρώτη θέση τον 57χρονο Richard Branson, που διευθύνει την επιχείρησή του Virgin, που ασχολείται με αερογραμμές, τη μουσική και με πολυάριθμες άλλες επιχειρήσεις.

Steve Jobs                                             Richard Branson


Στην εικοστή δεύτερη θέση εμφανίζεται ο Leonardo di Caprio και στην εικοστή τρίτη θέση του καταλόγου, εμφανίζεται ο Πρίγκιπας Harry της Μεγάλης Βρετανίας χωρίς όμως να συμμετέχει στον κατάλογο των Top 49 και ο μεγαλύτερός του αδελφός Πρίγκιπας William.

Leonardo di Caprio                                     Πρίγκιπας Harry

 Προφανώς αυτό που εκτιμήθηκε στο νεώτερο Πρίγκιπας από τους αναγνώστες, ήταν η προθυμία του να υπηρετήσει νωρίτερα αυτό το χρόνο, στην πρώτη γραμμή στις τάξεις του βρετανικού στρατού στο νότιο Ιράκ.

icon Προσθήκη Σχόλιου

Τo Top 49 των αντρών


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα