fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ελλάδα - Κόσμος

Η απαγωγή της Angelina

1 Νοεμβρίου 2007 | 09:14 π.μ.

Της ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

Η κυρία «Lara Croft», κατά κόσμον Angelina Jolie, μεγαλώνει... μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, υιοθετημένα και μη και ωριμάζει...

Αυτή την χρονιά λοιπόν, φαίνεται ότι θα παίξει έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της ζωής της, που της προκαλεί μεγάλο ψυχικό σοκ, αλλά και την οδηγεί στον «δύσκολο δρόμο», αυτόν της τέχνης, που καταγράφει την ζωή ανθρώπων, που έζησαν απέναντι στο σύστημα.

Θα ενσαρκώσει, λοιπόν την Marianne , σύζυγο του δολοφονημένου δημοσιογράφου Daniel Perl.

 Marianne  Perl

Η απαγωγή έγινε , όταν η Marianne ήταν έξι μηνών έγκυος  και τώρα έχει έναν πεντάχρονο γιο. Συγχρόνως σε ένα βιβλίο έχει καταγράψει την περιπέτεια του συζύγου της και είναι η βάση για την ταινία "A Mighty Heart", «Μια γενναία καρδιά» του Michael Winterbottom.
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Angelina Jolie στον Νίνο Φενέκ Μικελίδη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει ότι ήταν η ίδια η Marianne , που την επέλεξε για το ρόλο, ενώ ο σύζυγος της Angelina,  Brad Pitt, βοήθησε να μεταφερθεί στην οθόνη η ιστορία, αγοράζοντας συγχρόνως και τα δικαιώματα του βιβλίου. Όπως εξηγεί με την σύζυγο του Perl έκανε παρέα , αφού τα παιδιά τους έπαιζαν μαζί.
Το χρυσό ζευγάρι , που έχει δείξει την ευαισθησία του – η Angelina είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ και ασχολείται με τους πρόσφυγες - επέλεξε να κάνει τα γυρίσματα της ταινίας σε τροχόσπιτα στο Πακιστάν και την Ινδία , μακριά , πάντως από τα μεγάλα στούντιο του Hollywood.

 Όλοι οι ηθοποιοί έτρωγαν μαζί και περνούσαν όλες τις ώρες δημιουργώντας έτσι ενιαία ατμόσφαιρα, που βοήθησε και την ταινία. Οι πιο αυστηροί κριτές ήταν οι γονείς του Daniel Perl, οι οποίοι είχαν λόγο για την ταινία.
  Όπως έχει εξηγήσει η Αντζελίνα Τζολί, « η συγκεκριμένη ταινία την έκανε να ξενυχτάει τα βράδια» ενώ εξηγεί γιατί ταυτίσθηκε σε πολλά σημεία με την ηρωίδα , αφού και η ίδια ήταν έγκυος, όταν ενσάρκωνε την ηρωίδα.

  Κάτι, που την βοήθησε να ξεπεράσει τον εαυτόν της, όπως και η ηρωίδα που ενσάρκωνε.
Η Jolie με ένα Oscar ερμηνείας στο ενεργητικό της, της το χάρισε η ταινία “Interrupted”, έχει σήμερα τέσσερα παιδιά, 6,3,2  και 1 χρόνων. Εκείνο, που την έχει ενθουσιάσει με την νέα ταινία της είναι το πως συνυπάρχουν και αναπτύσσουν έντονες φιλίες, άνθρωποι με ξεχωριστή θρησκεία και κουλτούρα.

Θεωρεί ότι ο αγώνας της για τους πρόσφυγες και το περιβάλλον κάποιες φορές «δεν  οδηγεί πουθενά, διότι υπάρχει μεγάλη διαφθορά!». Θα εξακολουθήσει, όμως να αγωνίζεται , ισορροπώντας και με την δουλειά της. Φέτος θα γυρίσει δυο ταινίες, μια στην Πράγα με τον James McAvoy, «για να τρέξει λίγο» όπως λεει χαρακτηριστικά...

 

 Δείτε το trailer της ταινίας

icon Προσθήκη Σχόλιου

Η απαγωγή της Angelina


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα