Άστραψαν τα supermodels στη Μαδρίτη
25 Νοεμβρίου 2007 | 03:29 π.μ.
Εάν είχατε την τύχη να βρίσκεστε στη Μαδρίτη, την προηγούμενη Πέμπτη, σίγουρα θα παρατηρούσατε ότι εκείνη τη μέρα η πόλη ήταν διαφορετική και πιο λαμπερή, απ’ ότι είναι καθημερινά η πανέμορφη Ισπανική πρωτεύουσα. Και ποια ήταν η αιτία αυτής της αλλαγής ;

Elle Macpherson Gemma Ward
Η αιτία ήταν οι όμορφες γυναίκες ή μάλλον πιο σωστά, οι παγκόσμια πιο όμορφες γυναίκες, ήταν συγκεντρωμένες στην πόλη. Η Naomi Campbell, η Gemma Ward και Elle Macpherson ήταν μερικές από τις πολλές όμορφες παρουσίες, που ήταν υποψήφιες για να βραβευτούν στην πέμπτη ετήσια απονομή βραβείων του περιοδικού Marie Claire, που γιόρτασε τα είκοσι χρόνια του. Εκεί επίσης ήταν συγκεντρωμένοι και οι κορυφαίοι παράγοντες του παγκόσμιου fashion.

Naomi Campbell 's details
Η supermodel Elle Macpherson, από την Αυστραλία, όπως πάντα φίνα, φορούσε ένα smoky-hued φόρεμα της Βρετανίδας σχεδιάστριας Vivienne Westwood. Ακόμη και ο 39χρονος Mark Vanderloo, supermodel κι αυτός από την Ολλανδία, έδειχνε να χαζεύει την 44χρονη Θεά του modeling.

Naomi Campbell Elle Macpherson
Από την άλλη η πάντα εντυπωσιακή 37χρονη Naomi Campbell διάλεξε για την περίσταση ένα ξεχωριστό μπλε φόρεμα του Louis Vuitton, που το συνδύασε με μια γούνινη εσάρπα και εντυπωσιακά bling βραχιόλια στο χέρι της.
Άλλες λαμπερές συμμετοχές ήταν οι Jerry Hall, Monica Cruz και Gemma Ward.
GALLERY Προσθήκη Σχόλιου
Άστραψαν τα supermodels στη Μαδρίτη
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *
Return to categoryΣχόλια
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.
|