fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Τα στοιχεία του Τοξότη

24 Νοεμβρίου 2009 | 09:19 π.μ.

 

Τα στοιχεία του Τοξότη

 

Οι Τοξότες  θεωρούνται ευλογημένοι από τη Θεά Τύχη. Μόνο έτσι εξηγείται το πόσο  τυχεροί άνθρωποι είναι. Άντρες  και γυναίκες αυτού του ζωδίου είναι γνωστοί για  τη ζωηρή τους διάθεση, τον αυθορμητισμό τους και τα ευφυολογήματα τους. 

 Ξεχωρίζουν επίσης για την περηφάνια τους, όπως και για το ότι ξέρουν πολύ καλά να κρατούν τη θέση τους. «η ελευθερία μου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου» λεει κάθε γνήσιος Τοξότης.

 Αυτό  ισχύει βεβαίως και για τον έρωτα. Δε σταματούν σε τίποτα και πάνε κατευθείαν προς το στόχο  τους, όταν θέλουν να γνωρίσουν  κάποιον.

Ποτέ όμως ένας άντρας Τοξότης δε θα χρησιμοποιούσε αήθη μέσα για να κατακτήσει μια κοπέλα. Είναι γενικότερα ανεξάρτητα άτομα και πιστεύουν πολύ  στον εαυτό τους. 

Αυτό το εξωτερικεύουν, και ειδικά στις κοπέλες.
Στα ζητήματα του έρωτα λειτουργούν στην πλειονότητα τους με το ένστικτο και  είναι πολύ συναισθηματικοί.

Δεν πηγαίνουν στη ντίσκο για να βρουν σύντροφο, όπως κάνουν άλλοι στη θέση τους. Δεν ψάχνουν. Προτιμούν ένα ήρεμο απόγευμα με φιλική παρέα, μια βόλτα για καμιά μπίρα, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή ακόμα και φλιπεράκι σε κάποιο γνωστό μαγαζί. Εάν σε κάποιο μέρος από όλα αυτά βρεθεί και μια πολύ ωραία ύπαρξη δίπλα τους, έχει καλώς.

Αρπάζουν αμέσως την ευκαιρία να τη γνωρίσουν και να τη φλερτάρουν και συνήθως το φλερτ καταλήγει σε σχέση τουλάχιστον μιας βραδιάς. Δέσμευση σοβαρή πάντως οι ίδιοι δεν θέλουν συνήθως.

Η γυναίκα Τοξότης κρατάει παρόμοια στάση στα προσωπικά της. Οι παρέες της έχουν περισσότερους άντρες από γυναίκες και το φλερτ είναι για κείνη σπορ, ακόμη και χόμπι. Όμως  δεν εξελίσσεται συνήθως, παραμένει παιχνίδι. Άλλωστε δεν έχει κατά νου κάθε φορά να γνωρίσει κάποιον. Φλερτάρει χωρίς να σκέφτεται σχέσεις και δεσμεύσεις.

Η ανεξαρτησία … ευχή τους

Ο άντρας Τοξότης δε θα μπορούσε με κανένα αντάλλαγμα να  πιαστεί κορόιδο από μια γυναίκα και να μπλεχτεί σε σοβαρή σχέση χωρίς ο ίδιος να το θέλει.

Εντυπωσιάζεται από ένα όμορφο πρόσωπο και βλέπει σαν γυναίκες πρώτα από όλα σαν φίλες που μπορούν να  κάνουν παρέα και να γλεντάνε όλοι μαζί.

Όταν μια μέρα όμως γνωρίσει την κατάλληλη, τότε θα της δώσει τα πάντα. 

Και  θα μεταμορφωθεί και σε πολύ πιστό σύντροφο, παρ΄ όλα τα υπόλοιπα φλερτ και τις σχέσεις της μιας βραδιάς –τις πρώην και τις επόμενες.

Οι γυναίκες Τοξότες είναι γενικότερα πολύ ευχάριστες και ελκυστικές.

Εκφράζονται με εκπληκτικό πάθος για όσα αγαπούν και παρά τις αλλεπάλληλες γνωριμίες τους θέλουν να παραμείνουν ανεξάρτητες. Τους αρέσει το παιχνίδι, είναι σαν να παίζουν με τη φωτιά.

Ο έρωτας όμως δεν είναι το παν για μια γυναίκα Τοξότη. Πρώτα από όλα προτιμούν τις αγορίστικες παρέες και τη φιλία με άντρες παρά με τις γυναίκες. Θέλουν να περνούν καλά, να γελούν , να μπορούν να εμπιστευτούν.

Αναζητούν βέβαια και τη μεγάλη αγάπη, που, όπως λένε οι μεγαλύτεροι, μια φορά μόνο έρχεται στη ζωή. Αυτή περιμένουν  και οι γυναίκες Τοξότες και βαθιά μέσα τους ξέρουν ότι κάποτε θα έρθει και για αυτές.


Η εξωτερική εμφάνιση

Συχνά μπορεί κάποιος τρίτος να καταλάβει από μακριά έναν Τοξότη. Φυσιογνωμικά οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες  αυτού του ζωδίου έχουν μικρή μυτούλα και μεγάλο μέτωπο, επιβλητική κορμοστασιά και όταν περπατούν κάνουν συνήθως μικρά βήματα.

Η αισιοδοξία τους και η όρεξη τους για ζωή κάνει τους Τοξότες να λάμπουν από μέσα προς τα έξω. Οι περισσότερες γυναίκες μάλιστα γυμνάζονται κι έχουν ένα σπορ στιλ ντυσίματος, ενώ το βλέμμα τους είναι καθαρό και διαπεραστικό.

Τη νεανικότητα τους τη διατηρούν πάντως μέχρι μεγάλη ηλικία.
Όσο για το παρουσιαστικό του άντρα Τοξότη, η πρώτη εντύπωση που έχει κάποιος συνήθως είναι ότι είναι γυμνασμένος και ξέρει από υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Οι άντρες Τοξότες βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση και μερικές  φορές αφαιρούνται, με αποτέλεσμα να σκοντάφτουν. Αυτό θα μπορούσαμε να το εξηγήσουμε και μεταφορικά, λέγοντας ότι οι περισσότεροι Τοξότες δυσκολεύονται να φτάσουν κατευθείαν στο στόχο. Περνούν από πολλά εμπόδια πριν.  

Ο τίμιος Τοξότης

Οι Τοξότες, άντρες και γυναίκες, είναι στην πλειονότητα τους πολύ έντιμοι. Τα ψέματα και η υποκρισία τους είναι άγνωστες έννοιες. Σπάνια ψάχνουν για δικαιολογία όταν, για παράδειγμα καθυστερήσουν σε κάποιο ραντεβού.

Την ειλικρίνεια και την τιμιότητα τις σέβονται και στα ερωτικά και στα σεξουαλικά τους ζητήματα. Στον έρωτα θέλουν να κάνουν το κέφι τους και δεν κρατούν καμιά κακία εάν το ταίρι τους συμπεριφερθεί ανάλογα εάν το ταίρι τους συμπεριφερθεί ανάλογα και βρεθεί μαζί τους από συνήθεια ή επειδή έτσι πρέπει.

Η υπομονή δεν είναι μέσα στα προτερήματα τους, χωρίζουν αμέσως από ένα σύντροφο, όταν βλέπουν ότι δεν πάει άλλο, με διάθεση να  κάνουν και πάλι μια άλλη κατάκτηση.

Η γυναίκα Τοξότης είναι πολύ απλόχερη. Όποιος την παρακαλέσει για κάτι μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα βάλει τα δυνατά της για να τον ικανοποιήσει.

Η αγάπη της όμως για ανεξαρτησία δεν της αφήνει περιθώρια για σοβαρές δεσμεύσεις. Αναμένει τη μεγάλη αγάπη, που ξέρει ότι έρχεται μια φορά στη ζωή και περιμένει να έρθει και για κείνη.                                       
         Όλοι οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στον αστερισμό του Τοξότη επιθυμούν να περάσουν μια ζωή υψηλού βιοτικού επιπέδου.

Πέρα από την προτίμηση που δείχνουν στις συνεχείς αλλαγές και την ανανέωση, δίνουν μεγάλη αξία στη δημιουργία ενός ωραίου σπιτικού.

Εννοούν την απόλαυση του σπιτιού με πολλούς τρόπους:  ένα εξοχικό στο χωρίο κι ένα οροφοδιαμέρισμα στην πόλη είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για αυτούς.


Στην  πλειονότητα τους αγαπούν πολύ τα γλέντια, τις συγκεντρώσεις και όλοι οι Τοξότες είναι πολύ καλοί  οικοδεσπότες. Δε το αλλάζουν με τίποτα και δεν τσιγκουνεύονται καθόλου σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για τους καλεσμένους τους τίποτα δεν είναι πολύ ακριβό και αρκετό. Θα γίνουν χαλί για χάρη τους. Μπορεί να χαλάσουν και τις τελευταίες  οικονομίες τους σε μια τέτοια συγκέντρωση.
Όσο για τον επαγγελματικό τομέα, κανένας γνήσιος Τοξότης δε δείχνει τόσο μεγάλη θέρμη να αγγίξει την κορυφή. 

Και τις μέτριες επιδόσεις κάποιος πρέπει να τις κάνει άλλωστε. Κι εάν οι υπεύθυνοι δεν είναι ευχαριστημένοι, τότε με χαρά θα ψάξουν να βρουν αλλού δουλειά.

Οι περισσότεροι Τοξότες είναι λοιπόν πολύ πρακτικοί άνθρωποι.
Με ένα τέτοιο σκεπτικό λοιπόν μπορεί να επικεντρωθούν στις αδυναμίες ενός προγράμματος και να κάνουν θαύματα.

Είναι πολύ οργανωτικοί και μπορούν συνήθως να διαβλέπουν πιθανές παγίδες ή σημεία που γίνονται λάθη, ώστε να τα προλαβαίνουν.

Οι γυναίκες ειδικά δίνουν την εντύπωση ότι είναι πολύ έξυπνες και δεν σταματούν πουθενά όταν δουλεύουν.

Φτάνουν στην άκρη του νήματος και αναλύουν  κάθε κατάσταση με ευκολία. Εμπιστεύονται εξίσου εύκολα, αλλά γνωρίζουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες.

Και το ίδιο αναμένουν από τους συνεργάτες τους. Η συμπεριφορά τους είναι γενικότερα τόσο καλή, που μπορούν άνετα να ηγηθούν της ομάδας.
 

Οι περισσότεροι Τοξότες πάντως φροντίζουν  να τρέφονται  υγιεινά. Δοκιμάζουν με ευχαρίστηση νέα πιάτα και είναι εκπληκτικοί μάγειροι.


Η όλη ενασχόληση με την κουζίνα, οι συνταγές και τα μυστικά τους, οι απόπειρες μαγειρικής που έχουν κάνει έχουν όλα το ενδιαφέρον τους.  Όσο για το ποτό, δοκιμάζουν και πίνουν από όλα. Ανάλογα με το μενού, επιλέγουν κρασί.

Η μπύρα και το μεταλλικό νερό είναι συνήθως έξω από τις προτιμήσεις τους. Απολαμβάνουν εξίσου τα κοκτέιλ, ιδίως όταν είναι παλιάς συνταγής και τους ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

Όλες οι δραστηριότητες τους στο χώρο της μαγειρικής έχουν να κάνουν πάντως σχολαστικά και με την εμφάνιση των πιάτων και των κοκτέιλ.


Από αστρολογικής πλευράς τα ευαίσθητα σημεία του οργανισμού ενός αυθεντικού Τοξότη είναι το συκώτι και η χολή, η μέση, οι μηροί και η λεκάνη.

Εκεί σημειώνονται συνήθως οι περισσότερες ενοχλήσεις και τα προβλήματα.

Η γυναίκα Τοξότης ταλαιπωρείται εξίσου συχνά και με  αλλεργίες, άσθμα, ακόμα και διαβήτη. Γι αυτό και η καθημερινή σωστή διατροφή είναι απαραίτητη.
Τα ταξίδια είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι όσων ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη.

Κι εάν τα πραγματικά ταξίδια είναι πολύ ακριβά, δε διστάζουν να ταξιδέψουν με… τη φαντασία τους και ένα πολύ καλό βιβλίο.

Το διάβασμα λοιπόν είναι το δεύτερο πιο  αγαπημένο τους χόμπι μετά τα ταξίδια. Αγαπούν επίσης πολύ την τέχνη, την μουσική και τον χορό.

Ακόμα κι όταν δεν έχουν καμιά σχέση θεωρητικά με τον χώρο των τεχνών, ασχολούνται τόσο πολύ, έστω και ερασιτεχνικά, που μπορούν να συμμετάσχουν σε κουβέντα ειδικών.

Οι περισσότεροι Τοξότες είναι πολύ φιλόζωοι, γι αυτό  και τους αρέσει να έχουν κατοικίδια ζώα και να τα φροντίζουν.

Οι δώδεκα θετικές πλευρές του Τοξότη

Η αυτοπεποίθηση,
Το χιούμορ,
Η περηφάνια,
η καλοσύνη,
η εφευρετικότητα,
η πίστη,
η ετοιμολογία,
η αντικειμενικότητα,
η κοινωνικότητα,
η εξωστρέφεια,
η περιέργεια
και η ανασύνταξη των στόχων ανάλογα με τις επιτυχίες του

 

Οι δώδεκα αρνητικές πλευρές του Τοξότη


Η εμμονή,
Η κυνικότητα,
Τα καπρίτσια,
Η αίσθηση ότι τα ξέρουν όλα
Η ανισορροπία,
Η αστάθεια,
η επιπολαιότητα
η ελαφρότητα
η ευθιξία,
η ματαιοδοξία,
η βαναυσότητα
και η φορτικότητα.

 

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη ανάλογα με τον ωροσκόπο  


Ο Κριός ως ωροσκόπος κάνει τους Τοξότες πιο εγκεφαλικούς, και με περισσότερη όρεξη αλλά και επιθετικότητα να καταθέσουν τις απόψεις τους. Έχουν έμφυτη την ανάγκη για δίκαιη αντιμετώπιση των καταστάσεων και μπαίνουν εύκολα στη θέση των άλλων. Η αγάπη τους για τα μακρινά και τα ξένα μπορεί να τους ταξιδέψει μέχρι και την άκρη του κόσμου.  


Ο Ταύρος ως ωροσκόπος  ενισχύει τον συναισθηματικό κόσμο του Τοξότη, χωρίς να αποδυναμώνει τα ταλέντα του. Όταν όμως φτάσει στην κορυφή στα επαγγελματικά του, ξεχνάει  κάποιες  φορές τους καλούς του φίλους. Ο συνδυασμός αυτός περιγράφει ένα άτομο που απολαμβάνει να γνωρίζει συνέχεια νέα πρόσωπα, να ενθουσιάζεται.. και μετά από  λίγο καιρό ασυναίσθητα να τα ξεχνάει και να περνάει.        
   
Οι Δίδυμοι ως ωροσκόπος στρέφουν τον Τοξότη στην εκμετάλλευση των πνευματικών του δυνατοτήτων. Σπανίως μένει άβουλος μπροστά στις εξελίξεις, αλλά, κι όταν του συμβαίνει γίνεται πιο ανθρώπινος  και πολύ αξιαγάπητος στο περιβάλλον του. Όσο για τον έρωτα, δεν δεσμεύεται καθόλου εύκολα, δεν το θέλει.
      
Ο Καρκίνος ως ωροσκόπος περιορίζει το έντονο ταμπεραμέντο του Τοξότη, κάνοντας όμως πολύ λιγότερο ενοχλητικές τις αρνητικές πλευρές του. Αυτός ο συνδυασμός δείχνει σαφή προτίμηση στις σταθερές συμπεριφορές σε όλους τους τομείς. Και γι αυτόν ακριβώς το λόγο είναι πολύ πιο πιστός σύντροφος, παρά την αγάπη του για τα ταξίδια και την ανεξαρτησία.
  
Ο Λέων  ως ωροσκόπος βοηθάει τον Τοξότη να κερδίσει την κοινωνική αναγνώριση. Είναι ακόμα πι κοινωνικός και δημοφιλής και σπάνια γίνεται υπεροπτικός. Σπάνια ακολουθεί όμως και τις υποδείξεις και συμβουλές των άλλων. Στον έρωτα είναι αξιαγάπητος και έμπιστος.  
   
Η Παρθένος ως ωροσκόπος  κάνει τους Τοξότες να ανησυχούν περισσότερο για τις οικονομίες τους και να μη σπαταλούν τόσα χρήματα. Καταφέρνουν κι εκείνοι κάποια στιγμή να φτάσουν σε ένα πολύ καλό βιοτικό επίπεδο, με εξοικονόμηση κεφαλαίων και ξεκάθαρους τρόπους. Αυτή την εντιμότητα όμως την αναμένουν και από τους γύρω τους.   

Ο Ζυγός ως ωροσκόπος  δίνει στον Τοξότη έμπνευση για πιο διπλωματικές αντιδράσεις. Η φιλικότητα  και η χαρούμενη διάθεση που διακρίνει αυτό το συνδυασμό ανθρώπου τον κάνουν πολύ αγαπητό και φέρνουν πολλούς φίλους στο δρόμο του. Το ίδιο ισχύει και για  τον έρωτα, όπου υπάρχουν πολλές κατακτήσεις. Μερικές φορές άτομα με τον συνδυασμό αυτό μένουν για πολύ καιρό μόνα τους, κατ επιλογή τους.   

Ο Σκορπιός ως ωροσκόπος αυξάνει την ανάγκη του Τοξότη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Αυτή η διάθεση βρίσκει εφαρμογή τόσο στον επαγγελματικό όσο  και στον ερωτικό τομέα. Επίσης, δείχνει μεγάλη αφοσίωση στη δουλειά του και συχνά αποκαλύπτεται «ευεργέτης» στο χώρο της εργασίας του, με αποτέλεσμα ο ελεύθερος χρόνος που του απομένει να είναι συχνά ελάχιστος. 
     
Ο Τοξότης ως ωροσκόπος ενισχύει την προσωπικότητα του Τοξότη στο σύνολο της και τον κάνει πιο αποδοτικό σε όλες τις κοινωνικές συναναστροφές. Καταφέρνει και επιβάλλει έτσι να υψηλότερα του ιδανικά, με απώτερο σκοπό να… κατακτήσει τον κόσμο. στον έρωτα πάντως ενδυναμώνει τη διάθεση  του για ανεξαρτησία και του είναι ακόμα πιο δύσκολο να δεσμευτεί.
   
Ο Αιγόκερως ως ωροσκόπος βοηθάει τον Τοξότη να επικεντρώνει το πλούσιο και ανήσυχο πνεύμα του σε πιο προσγειωμένους στόχους. Έτσι πετυχαίνει ακόμα πιο πολλά στον επαγγελματικό τομέα, γίνεται όμως και πιο ψυχρός στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Όσοι όμως τους ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι δεν είναι πάντα έτσι. 
   
Ο Υδροχόος  ως ωροσκόπος  κάνει τον Τοξότη αξιαγάπητο. Δεν έχει μόνο τη διάθεση να βοηθήσει τους γύρω του, αλλά και το χάρισμα να το πράττει με ευχαρίστηση. Είναι πολύ απλόχερο  άτομο που δεν κρατάει τίποτα  για τον εαυτό του.

Οι Ιχθείς ως ωροσκόπος δημιουργούν έναν εξαιρετικό πλεονεκτικό συνδυασμό μαζί με το ζώδιο του Τοξότη. Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η πλανητική επιρροή της τύχης πάνω σε αυτά τα άτομα. Συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την εργασία με την προσωπική ζωή, χωρίς να θέτουν τα χρήματα ή την καριέρα ανάμεσα στις πρώτες προτεραιότητες.     


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  

Η αστρολογία έχει δείξει ότι κάθε ζώδιο δεν έχει μόνο μια σειρά από  χαρακτηριστικά που αφορούν τη στάση και τη συμπεριφορά του ατόμου, αλλά και κάποια άλλα στοιχεία που του ταιριάζουν και προτιμάει ιδιαίτερα, όπως το χαρακτηριστικό χρώμα, το αγαπημένο λουλούδι,  ο πολύτιμος λίθος.


Το στοιχείο που εκπροσωπεί το ζώδιο του Τοξότη είναι η  φωτιά. Σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα ζώδια της φωτιάς –τον Κριό και τον Λέοντα-, τον Τοξότη συμβολίζει μια φλόγα, που του δίνει εξαιρετικά κινητήρια δύναμη. Πρόκειται για φωτιά που ξαναγεννιέται από τις στάχτες της  και που βοηθάει έτσι τον Τοξότη να πραγματοποιήσει τις ευχές και τα όνειρα του.
Τα χρώματα που αγαπούν οι περισσότεροι Τοξότες είναι το σκούρο μπλε, το βιολετί και το πορφυρό, ενώ τους αρέσουν αρκετά και πολλές αποχρώσεις άλλων χρωμάτων, που τα κάνουν πιο γλυκά. Άντρες και  γυναίκες αυτού του ζωδίου δεν πρόκειται  λοιπόν να ντυθούν με πολύχρωμα ρούχα αλλά με μονόχρωμα.

Και αυτό γιατί οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η πολυχρωμία προσδίδει μια ελαφρότητα στην προσωπικότητα που δεν την θέλουν.
Οι τυχερές πολύτιμες πέτρες για τους Τοξότες είναι η γαλαζόπετρα και  το τοπάζι  σε όλα τα χρώματα που μπορούμε να βρούμε στη φύση. Τους αρέσουν επίσης οι «έθνικ» εμφανίσεις, με ασημένια κοσμήματα, όταν αποτελούν σύμβολα άλλων πολιτισμών. Από μέταλλα, χαρακτηριστικό του Τοξότη θεωρείται ο κασσίτερος, από τον οποίο δυστυχώς δεν κατασκευάζεται κανένα αξεσουάρ.

Μπορεί όμως να έχουν διάφορα αντικείμενα φτιαγμένα και με κασσίτερο, που να τα προσέχουν ιδιαίτερα.
Κι όταν γίνει λόγος για τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχουν κάποιες πολύτιμες πέτρες, οι Τοξότες θα κρατήσουν περιδέραιο ή μπρελόκ με γαλαζόπετρα, που από μπλε γίνεται πράσινη  όταν το άτομο που τη φοράει είναι άρρωστο. Έτσι θα είναι σε θέση να γνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν τις ενοχλήσεις στο λαιμό  και στους πνεύμονες.   Το τοπάζι επίσης θεωρούν ότι δυναμώνει  το νευρικό τους σύστημα.
Οι άντρες Τοξότες απεχθάνονται συνήθως τα κοσμήματα. Η βέρα είναι σύμβολο του πιο σημαντικού τους συναισθήματος και γι αυτό αποτελεί εξαίρεση. Αντίθετα, η γυναίκα Τοξότης θα φορέσει κοσμήματα, αλλά με μέτρο, αποπνέοντας και πάλι μεγάλη γοητεία και φινέτσα.

Τα διαμάντια θα τα φορέσει συνήθως σε μοντέρνα μενταγιόν κι όχι  σε παλιομοδίτικα κολιέ με περίεργα κουμπώματα.
Τα φυτά και τα δέντρα που προτιμούν οι Τοξότες είναι ο ευκάλυπτος, το σπαράγγι, το λυκοπόδιο και η δάφνη.

Όσο για τα λουλούδια που αγαπούν, αυτά είναι το χιονόσφαιρο, οι ορχιδέες, η μολόχα και η πικραλίδα. Τους αρέσουν και κάποια φυτά που έχουν δυνατή μυρωδιά και τα χρησιμοποιούμε ως μυρωδικά όπως το θυμάρι.                                                                      


 

Είστε ένας γνήσιος άντρας Τοξότης? 

   ΝΑΙ  ΟΧΙ
1.Νοιώθετε ο μόνος  πρώτος στην κορυφή?        0  4
2. Σας περνάει ο θυμός  για τους άλλους γρήγορα?                      3  0
3. Σας αρέσουν όσα  φέρνουν οι αλλαγές στη ζωή  σας?      4  2
4.  Τα παρατάτε  εύκολα όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε?        1  3
5. Θέλετε η σύντροφος  σας να ….προσαρμοστεί σε σας?          2  1
6. Τα βλέπετε όλα  ρόδινα όταν είστε ερωτευμένοι?                              2  1
7. Λειτουργείτε κάποιες φορές αυθόρμητα και επιπόλαια?                3  1
8. Φέρνετε σε πέρας  με συνέπεια τα σχέδια σας?                       4  1
9. Παρασύρεστε από άλλους να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε?             1  3
10.Είστε απότομοι μερικές  φορές με αποτέλεσμα να πληγώνετε  τους άλλους?      4  2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Μέχρι 12 πόντους:  Δείχνετε να μην έχετε πολλή όρεξη για περιπέτειες –χαρακτηριστικό που σας απομακρύνει κατά πολύ από τον γνήσιο Τοξότη. Δε σας αρέσουν οι αλλαγές, παραιτείστε από όσα στοχεύετε με την πρώτη δυσκολία και είστε πολύ σπιτόγατος.

Από 13 μέχρι  24 πόντους: Έχετε  κοινά σημεία με το ταμπεραμέντο του Τοξότη, όπως την ανάγκη για επικοινωνία και επαφή με τους άλλους. Σας αρέσουν και τα ταξίδια πολύ. Δυσκολεύεστε όμως να φέρετε σε πέρας τα σχέδια σας, που συχνά μένουν μόνο στα χαρτιά…

Από 24 πόντους και πάνω:   είστε ένας γνήσιος Τοξότης! Αυθόρμητος, ανοιχτός, φιλοσοφικός, με μεγάλη φαντασία και χιούμορ! Δεν υπάρχει αμφιβολία πως με τόση αισιοδοξία και χαρούμενη διάθεση θα έχετε και πολλές κατακτήσεις.              


 

Είστε μια γνήσια γυναίκα Τοξότης?

   ΝΑΙ  ΟΧΙ
1. Είστε άνθρωπος  εμπιστοσύνης?       4  1
2. Θέλατε, όταν ήσασταν  μικρή να επιβάλλετε με κάθε  καθεστώς τη γνώμη σας?             2  1
3. Κάνετε  οικονομία  στο νοικοκυριό?    1  3
4. έχετε την τάση  να τα βλέπετε όλα αρνητικά?                1  4
5. θα μπορούσατε  να χαλάσετε μια περιουσία  σε ένα ταξίδι?         2  0
6.Οι δικοί σας  άνθρωποι πιστεύετε ότι είστε  φιλική με όρεξη για ζωή?                        3  1
7. Δέχεστε τη στοργή  και την  τρυφερότητα?                        4  2
8.  Αφήνετε το  σύντροφο σας να αποφασίζει  αυτός?                1  3
9.  Σας εξιτάρουν  τα απαγορευμένα?     4  0
10. Εκφράζετε ξεκάθαρα τη γνώμη σας ανεξαρτήτως ποιόν  αφορούν?          3  1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Μέχρι 12 πόντους: Δυστυχώς δεν έχετε πάρει  πολλά χαρακτηριστικά από τις γυναίκες  Τοξότες. Φλερτάρετε συνέχεια, ενώ στο σύντροφο σας δεν δίνετε και τόση σημασία.  Αρκετά συχνά μάλιστα είστε πολύ απαισιόδοξες και τα βλέπετε όλα  μαύρα.

Από 13  ως 24 πόντους: Μοιάζετε πολύ με την αυθεντική γυναίκα Τοξότη, θέλετε και εσείς να επιβάλλετε τη γνώμη σας, καθώς και κάποια ιδανικά, χωρίς να φοβάστε εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν. Η αγάπη που δείχνει η γυναίκα Τοξότης προς τις τέχνες είναι σε σας σε πολύ πρώιμο στάδιο, ενώ από την άλλη πλευρά η αδιαφορία σας για πρόσωπα και πράγματα μερικές φορές,  δεν  διακρίνει καμία άλλη εκπρόσωπο του ζωδίου.

Από 24 πόντους και πάνω: Είστε  μια γνήσια Τοξότης! Ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία ακόμη και όταν όλα δεν σας φαίνονται ρόδινα. Δε μαζεύετε τα χρήματα σας για τα γεράματα, γιατί πιστεύετε ότι η ζωή είναι το παρόν και θέλετε να την απολαύσετε. Αυτό ισχύει και στον έρωτα, όπου όμως όταν θέλετε είστε πολύ πιστή.       


 

 

Σχετικά άρθρα

 

Return to category

Comments

MIRELA By Άγνωστο on 12 Μαΐου 2012 at 3:36 μ.μ.
ΖΗΤΩ Η ΤΟΞΩΤΕΣ
 
Τελευταία άρθρα