fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Τα στοιχεία του Αιγόκερου

21 Δεκεμβρίου 2009 | 09:13 π.μ.

Τα στοιχεία του  Αιγόκερου

 (22  Δεκεμβρίου   - 20  Ιανουαρίου )

ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ 


Εκτός από τυχεροί, οι Αιγόκεροι φέρονται τις περισσότερες φορές τυπικά και σωστά, με ενδιαφέρον και ευσυνειδησία. Μπορεί να μην ανήκουν στους πιο ομιλητικούς  ανθρώπους, μιλούν όμως με τα  έργα και την υπευθυνότητα που τους διακρίνει.
Ως γνήσια καιροσκόποι στην πλειονότητα τους, δίνουν μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα και όχι τόσο στο σκοπό ή το μέσο. Μετρούν τα υλικά αγαθά σε μεγάλο βαθμό, κι όχι τόσο τα υψηλά ιδανικά και τα φρονήματα.
Για παράδειγμα, στον έρωτα: έχουν τις προϋποθέσεις να κατακτήσουν πολλές γυναίκες. Αποκαλύπτονται όμως τις περισσότερες φορές πολύ ντροπαλοί και συνεσταλμένοι και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, με αποτέλεσμα να συγκαλύπτουν τα αισθήματα τους.

Δεν μπορούν όμως να υπερβούν τον εαυτό τους, δεν γίνεται να αλλάξουν. Γνωρίζουν εξαρχής ότι σε κάθε γνωριμία, μετά από λίγο θα αρχίσουν να μασάνε τα λόγια τους. Είναι προκατειλημμένοι γι αυτή τους  τη συμπεριφορά και αυτό τους κάνει ακόμα πιο σκεπτικούς και ντροπαλούς, επειδή πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Αυτός όμως ο τρόπος τους είναι που έχει τελικά επίδραση στο ωραίο φύλο. Δεν μαγνητίζουν απλώς τις γυναίκες, αλλά τους ξυπνούν το μητρικό ένστικτο, κάνοντας τες να θέλουν να τους πλησιάσουν πρώτες.

Πάντως ο έρωτας έρχεται δευτέρος σε ιεραρχία για τους Αιγόκερους. Ο υψηλότερος τους στόχος είναι η επαγγελματική άνοδος και καταξίωση.
Η γυναίκα Αιγόκερως πιστεύει, από την  άλλη πλευρά ,ότι μπορεί να συνδυάσει τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Γι αυτό και τις περισσότερες φορές ακολουθεί τακτική, όταν αναζητά τον “κύριο Τέλειο”. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν παθιάζεται και ότι δεν είναι ικανή για δυνατά συναισθήματα. Απλώς δίνει προτεραιότητα στα υλικά αγαθά και τις συνθήκες που μπορεί να κερδίσει μέσα από μια σχέση. Καλό θα ήταν όμως, όσο είναι δυνατόν, να περιορίζει αυτή την  τάση.  Άλλωστε  για το γάμο της πρόκειται και όχι για το κλείσιμο συμφωνίας.

Σοβαρότητα και εις βάθος  ανάλυση                           

Οι άντρες  Αιγόκεροι συνήθως δε δέχονται και δεν επιτρέπουν σε τίποτα και σε κανέναν  να τους παρασύρει σε μονοπάτια που οι ίδιοι δεν εγκρίνουν, είτε τα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά τους ζητήματα.

Με το που νιώσουν ότι υπάρχει ανάγκη να πάρουν μια πρωτοβουλία σε οποιαδήποτε τομέα της ζωής τους, δραστηριοποιούνται.

Ακολουθούν το δρόμο τους και αυτό που έχουν σκοπό να πετύχουν.

Δύσκολα μπορεί κανείς να τους αλλάξει γνώμη. Εάν, για παράδειγμα, αισθάνονται  σίγουροι ότι έχουν βρει την κατάλληλη σύντροφο και φυσικά δε θέλουν να τη χάσουν, τότε θα της κάνουν όλα τα χατίρια, θα συμπεριφέρονται με γλυκό και ήπιο τρόπο, χωρίς να δίνουν σημασία στα σχόλια των φίλων τους ότι γίνονται  χαλί να τους πατήσει.

Με αυτό τον τρόπο  γνωρίζει όμως και η σύντροφος τους μια εντελώς διαφορετική και ανθρώπινη πλευρά τους. Οι ίδιοι φροντίζουν να καλύψουν έτσι την αδεξιότητα  που τους χαρακτηρίζει σε αυτό τον τομέα και τις περισσότερες φορές το πετυχαίνουν.
Συνήθως οι Αιγόκεροι είναι πολύ λογικοί και προσγειωμένοι, αναλύουν τα πάντα στο μυαλό τους πριν μιλήσουν και είναι αρκετά σοβαροί.

Για καθετί που έχουν άποψη έχουν και επιχειρήματα, ειδικά όταν έχουν βάλει κάποιο στόχο και θέλουν να τον πετύχουν. Πάνω από όλα όμως είναι πολύ ευσυνείδητοι τόσο στη δουλειά όσο και στη σχέση τους.                                 

Η εξωτερική εμφάνιση

Ανήκουν  σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που μπορεί  να τους ξεχωρίσει κανείς από το ντύσιμο και το παρουσιαστικό.  Οι περισσότεροι Αιγόκεροι δεν έχουν περιττά κιλά, αρκετοί από αυτούς μάλιστα είναι … «πετσί και κόκαλο».

Οι κινήσεις τους όμως είναι αργές και νωχελικές.  Κρατούν αποστάσεις από τους γύρω τους και συνήθως είναι εξαιρετικά σοβαροί στις αντιδράσεις τους.
Εξίσου σοβαρές είναι και οι γυναίκες αυτού του ζωδίου, που λειτουργούν συχνά με μεγάλη μυστικοπάθεια.

Η πρώτη εντύπωση που δίνουν λοιπόν είναι αυτή… του παγόβουνου, που όμως, όταν καταφέρει να τις πλησιάσει και να τις γνωρίσει κάποιος, κρύβουν στο εσωτερικό τους ένα ηφαίστειο. 

Και αυτό γιατί εξαρχής οι ίδιες δε δίνουν σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και θεωρούν πολύ επιφανειακούς όσους δίνουν. 

Η αξία είναι στο μυαλό και στη σκέψη.
Παρά την ψυχρή τους εικόνα, δεν είναι σκληροί χαρακτήρες. Οι περισσότεροι Αιγόκεροι είναι μάλλον δειλοί – στοιχείο που προσπαθούν επιμελώς να κρύψουν και συχνά τα καταφέρνουν.

Μόνο όσοι τους ξέρουν πολύ καλά και είναι  δέκτες της εμπιστοσύνης τους μπορούν πραγματικά να καταλάβουν και να ψυχολογήσουν τους Αιγόκερους , που φροντίζουν συνέχεια να δείχνουν το ίδιο ψυχροί και σοβαροί. 
                       
Ο αξιόπιστος Αιγόκερος

Όποιος  έχει φίλους Αιγόκερους μπορεί να σίγουρος. Οι Αιγόκεροι θα σταθούν δίπλα του όποτε τους χρειαστεί, όποτε χρειαστεί βοήθεια ή συμβουλή, όταν χρειαστεί κάποιον να τους μιλήσει και να τους  ακούσει. Επίσης οι περισσότεροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου  είναι εξαιρετικά συνεπείς.

Για παράδειγμα, θα έρθουν ακόμα και δέκα λεπτά πιο νωρίς στο ραντεβού. Η γυναίκα Αιγόκερως ιδίως είναι πολύ προσεκτική σε όλα της. Χρειάζεται  το χρόνο της μέχρι να αποφασίσει ότι κάποιον μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Μοιάζει να λειτουργεί παθητικά μερικές φορές, ή ακόμα και άβουλα. Εκδηλώνεται με τόσο αργούς  ρυθμούς , σα να θέλει να κάνει .. οικονομία ακόμα και στα  συναισθήματα.  Όμως  το συνειδητοποιεί  και μερικές  φορές ανησυχεί γιατί όντως  δυσκολεύεται  να εξωτερικεύσει  όσα νοιώθει.
Σε κάποιες περιπτώσεις άντρες  και γυναίκες αυτού του ζωδίου συμπεριφέρονται με πολύ περήφανο και υπεροπτικό τρόπο.

Τέτοιες στιγμές καυχιούνται για τις καλές τους επιδόσεις, για τους στόχους  που πέτυχαν μέχρι τώρα. Καλό θα ήταν όμως να συνειδητοποιήσουν ότι η καλή τους εικόνα γίνεται αντιληπτή και δεν χρειάζεται να τη διαφημίσουν. Ας αφήσουν τους γύρω τους να καταλάβουν μόνοι τους και να τους το αναγνωρίσουν. Αλλιώς με την υπεροπτική  συμπεριφορά  που αναπτύσσουν μερικές φορές, το κλίμα γυρνάει εις βάρος τους και δημιουργεί αντιπάθειες.
Η δουλειά λοιπόν είναι το παν για τους Αιγόκερους, είναι το άλφα και το ωμέγα. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.

Είναι άνθρωποι της συνήθειας και δεν τους αρέσουν και τόσο οι ξαφνικές αλλαγές. Η επιμονή, η καρτερικότητα, η φιλοδοξία και η αφοσίωση είναι τα ατού ενός  Αιγόκερου, με τα οποία πετυχαίνει συνήθως και τους επαγγελματικούς του στόχους. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου αποκαλύπτονται πολύ ευσυνείδητοι και με όρεξη να δραστηριοποιηθούν με κάθε ευκαιρία. Δύσκολα εγκαταλείπουν την προσπάθεια πριν πετύχουν αυτό  που θέλουν. «Ζουν» κατά μια έννοια για την επαγγελματική τους καταξίωση- τη δόξα, το γόητρο και την επιτυχία, ακόμα και για την  ίδια τη δουλειά. Μπαίνουν γρήγορα στο νόημα, χωρίς να ενεργούν όμως επιπόλαια. Προσπαθούν να ελέγχουν τις καταστάσεις , έχουν αυτοπειθαρχία, με λίγα λόγια λειτουργούν υποδειγματικά. Μέσα στον πανικό, είναι οι μόνοι οργανωμένοι, κι όσο πολύπλοκα μοιάζουν τα πράγματα , τόσο πιο πολύ έλκονται από αυτά.

Στέκονται καλά στα πόδια τους, είναι προσγειωμένοι και πιστεύουν στις δυνάμεις τους. Σπάνια χάνουν την ουσία των πραγμάτων, αφού μόνο αυτή τους νοιάζει. Ειδικά οι γυναίκες Αιγόκεροι δείχνουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για διαπραγματεύσεις, αλλά και την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων.

Γίνονται γρήγορα τις περισσότερες φορές αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας τους.
Ο χώρος ενός Αιγόκερου, το σπίτι ή το διαμέρισμα του έχει εξίσου ένα πολύ προσωπικό στυλ.  Σίγουρα δεν ψωνίζουν σε εργοστάσια μαζικής παραγωγής επίπλων, για παράδειγμα, ούτε και σε μεγάλες εκθέσεις.

Διαλέγουν ένα -ένα κάθε έπιπλο, κάποια τα παραγγέλνουν μάλιστα και τα στολίζουν με εξίσου σπάνια αντικείμενα. Δύσκολα αποχωρίζονται τα πράγματα τους, ακόμα και όταν χαλάσουν και δεν φτιάχνονται πια.

Ακόμα και τότε  θέλουν να τα βάλουν έστω σε μια γωνία ως διακοσμητικά ή να τα φυλάξουν στην αποθήκη ή το υπόγειο. Ίσως κάποτε τα χρειαστούν. Εκτός από τις διαφόρων ειδών συλλογές που κάνουν, τους αρέσουν επίσης το διάβασμα, η μουσική και η κηπουρική.
 

Παρ΄όλο που το μεγαλύτερο τους χόμπι είναι η δουλειά τους, μερικές φορές ασχολούνται και με τον αθλητισμό.

Μετά από μια δύσκολη και γεμάτη στρες ημέρα στο γραφείο, θέλουν να χαλαρώσουν  με κάποιο σπορ, χωρίς να χρειάζεται να τα δώσουν όλα και πάλι.

Η καθαρή ατμόσφαιρα τους κάνει πολύ καλό και οι περισσότεροι Αιγόκεροι μέχρι να γεράσουν παραμένουν ενεργοί στον  αθλητισμό.

Μάλιστα όσο περνούν τα χρόνια δοκιμάζουν καινούργια  πράγματα.
Επίσης οι Αιγόκεροι έχουν συνήθως πολύ γερές αντιστάσεις. Γόνατα, σύνδεσμοι, αρθρώσεις δέχονται όλη την ταλαιπωρία από τις συνθήκες ζωής που επιλέγουν οι Αιγόκεροι και αστρολογικά αποτελούν τα μέρη του σώματος με την  περισσότερη  ευαισθησία, γι αυτό και θα  πρέπει να τα προσέχουν.

Και αυτό κάνουν. Μάλιστα, μερικές φορές όσο   γερνάνε οι Αιγόκεροι τόσο πιο υγιείς και δραστήριοι γίνονται. Εξίσου όμως τους ταλαιπωρούν και τα ψυχοσωματικά τους.                                                 

Οι δώδεκα θετικές πλευρές του Αιγόκερου

Η ευσυνειδησία,
Ο πλούτος ιδεών,
Η λογική,
Η οικονομία,
Η ευκαμψία,
Η εμμονή,
Η μετριοφροσύνη,
Η απλότητα,
Η αυτοκριτική,
Η ανθεκτικότητα,
Η καλοσύνη.
 


Οι δώδεκα αρνητικές πλευρές του Αιγόκερου

Η υπεροψία,
Η  φιλαργυρία,
Η αστάθεια,
Η αλαζονεία,
Η επιφυλακτικότητα,
Ο σκεπτικισμός,
Η ανισορροπία,
Ο κυνισμός,
Ο αυταρχισμός,
Το πείσμα,
Η επιπολαιότητα,
Ο εγωισμός.

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου

Ο Κριός ως ωροσκόπος  κάνει τους Αιγόκερους πιο σκληρούς και απαιτητικούς – στοιχείο που τους κάνει να πετυχαίνουν τους στόχους τους  όσο κανένας. Ανεβαίνουν  με αυξημένη αυτοπεποίθηση προς την κορυφή και αποκτούν καλό βιοτικό επίπεδο, χωρίς να ξεχνούν να συμπαραστέκονται σε όσους  από τους ανθρώπους τους το χρειάζονται.      

Ο Ταύρος ως ωροσκόπος  επηρεάζει σε ένα βαθμό τα προσωπικά του Αιγόκερου, με αποτέλεσμα να εμφανίζει τάσεις κατάθλιψης και να μην είναι τόσο δραστήριος. Αφιερώνεται πολύ στη δουλειά του και φτάνει πολύ ψηλά.  
   
Οι Δίδυμοι ως ωροσκόπος  προκαλούν τόσο έντονο διχασμό στους Αιγόκερους, που ορισμένες φορές δεν ξέρουν τι να σκεφτούν και τι να πράξουν. Οι υπερβατικοί και ξαφνικοί προβληματισμοί που πλέον τους διακρίνουν τους εμποδίζουν να είναι  όσο ρεαλιστές  θα ήθελαν. Και οι αρνητικές συνέπειες φαίνονται πρώτα στα επαγγελματικά τους και μετά στον έρωτα. 

Ο Καρκίνος ως ωροσκόπος  κάνει  τους Αιγόκερους πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους, ενώ οι ίδιοι είναι συνήθως πολύ λογικοί και ρεαλιστές. Κάνουν νάζια και καπρίτσια, ενώ στον έρωτα αναζητούν έναν εξίσου συναισθηματικό σύντροφο.   
 
Ο Λέων  ως ωροσκόπος  ενισχύει την αλαζονική –μερικές φορές- συμπεριφορά του Αιγόκερου. Δε σταματά όμως να προσπαθεί στη δουλειά του,  έχει άριστη απόδοση και συχνά κερδίζει και  την αναγνώριση των άλλων. Όσο  για τα ζητήματα και τα παιχνίδια του έρωτα, μοιάζουν να είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του.        
   
Η Παρθένος ως ωροσκόπος  αυξάνει την τάση για οικονομία που διακρίνει τους Αιγόκερους σ ε τέτοιο  βαθμό, που παίρνει διαστάσεις φιλαργυρίας. Ενώ είναι συνήθως οικονομικά ευκατάστατοι, δεν ξοδεύουν καθόλου χρήματα για ανέσεις και ανάγκες που θεωρούν «πολυτέλεια». Αφοσιώνονται στη δουλειά τους και για αυτό συχνά  μένουν πίσω στην προσωπική τους ζωή.     

Ο Ζυγός ως ωροσκόπος  μετριάζει την  υπερβολική  αγάπη του Αιγόκερου για οργάνωση και τάξη. Αυτή η ανεμελιά ασκεί όμως ανάλογη γοητεία. Συχνά αποκαλύπτεται τόσο θετικός και καλοπροαίρετος, που δίνει την εντύπωση ότι είναι ελαφρόμυαλος. Η αστάθεια και η ανισορροπία τον χαρακτηρίζει σε πολλά θέματα, και στα ερωτικά..     

Ο Σκορπιός ως ωροσκόπος  ξεσηκώνει τόσο πολύ τους Αιγόκερους, τους κάνει να παθιάζονται τόσο με πρόσωπα και πράγματα, που ώρες – ώρες δεν ξέρουν τι να κάνουν  και πως να φερθούν. Είναι πολύ  φιλόδοξοι στα επαγγελματικά και σημειώνουν τις περισσότερες φορές επιτυχία. Αυτό όμως συχνά τους περιθωριοποιεί και δημιουργεί αντιπάθειες, με αποτέλεσμα να απομένουν  μόνοι τους. 
       
Ο Τοξότης ως ωροσκόπος  ανεβάζει τους ρυθμούς και το κέφι του Αιγόκερου και τον κάνει  να μην απορρίπτει οτιδήποτε μέτριο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Παρ΄όλα αυτά, οι ανασφάλειες του είναι πολλές και συνεχείς. Είναι οπαδός της υγιεινής ζωής και  στην αγάπη τελικά πολύ επιλεκτικός. 
     
Ο Αιγόκερως ως ωροσκόπος  ενισχύει την αναζήτηση της συνεχούς επιτυχίας, κάτι που διακρίνει ήδη τους Αιγόκερους. Έχουν πλήρη αυτοκυριαρχία και αυτοπειθαρχία, με μόνο στόχο την επαγγελματική τους καταξίωση. Γι αυτό και στον έρωτα παραμένουν ντροπαλοί και εσωστρεφείς. 
  
Ο Υδροχόος  ως ωροσκόπος  κάνει τους Αιγόκερους πιο δημοφιλή πρόσωπα, με διάθεση να βοηθούν τους υπολοίπους. Σε αυτό που υπολείπονται είναι συνήθως η δυνατότητα επιβολής, χωρίς όμως αυτό να τους επηρεάζει στον έρωτα. 
  
Οι Ιχθείς ως ωροσκόπος  ευθύνονται για τους ακραίους συναισθηματισμούς που εμφανίζει αυτός ο Αιγόκερος. Δημιουργεί πολλές γνωριμίες και σταθερές και παλιές φιλίες. Όσο για την τύχη, την αναζητά σε κάθε τομέα εκτός του έρωτα.         


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  

Η αστρολογία έχει δείξει ότι κάθε ζώδιο δεν έχει μόνο μια σειρά από  χαρακτηριστικά που αφορούν τη στάση και τη συμπεριφορά του ατόμου, αλλά και κάποια άλλα στοιχεία που του ταιριάζουν και προτιμάει ιδιαίτερα, όπως το χαρακτηριστικό χρώμα, το αγαπημένο λουλούδι,  ο πολύτιμος λίθος.
Το στοιχείο που εκπροσωπεί το ζώδιο τον Αιγόκερο είναι η  γη.   Προσγειωμένο και αρκετά σταθερό άτομο, δυσκολεύεται πολλές φορές να ξεπεράσει τις συναισθηματικές απογοητεύσεις. Δείχνει να μην καταλαβαίνει πως και γιατί έρχονται τα πράγματα στραβά μερικές φορές. Καταγράφει όμως τα πάντα στη συνείδηση του.
Το αγαπημένο του χρώμα είναι το καφέ, σε όλες τις αποχρώσεις. Εκτός αυτού, οι Αιγόκεροι προτιμούν και το μαύρο, το πολύ σκούρο μπλε, αλλά και το σκούρο μπορντό. Το σκούρο γκρι που διαλέγουν οι άλλοι, δεν τους αρέσει πάντως. Όσο για το ντύσιμο, προτιμούν κλασικό στυλ, αλλά με τα χρώματα που επιλέγουν σίγουρα ξεχωρίζουν.
Οι τυχερές και αγαπημένες τους πέτρες? Από όλες ξεχωρίζει ο αιματίτης και φυσικά το διαμάντι!  Από μέταλλα και ορυκτά ο μόλυβδος, που  δυστυχώς για αυτούς δεν κυκλοφορεί σε  κοσμήματα. Πολλοί Αιγόκεροι όμως συλλέγουν ή κρατούν και μαζί τους αντικείμενα ή διακοσμητικά από μόλυβδο. Επίσης αρκετοί πιστεύουν και  στις θεραπευτικές ιδιότητες αυτών των υλικών: ο αιματίτης και ο  μαλαχίτης βοηθούν στην υγιή ανάπτυξη του οργανισμού και θεωρητικά αποτρέπουν  τα προβλήματα της καρδιάς, ενώ το διαμάντι στηρίζει τον οργανισμό σε στιγμές άγχους και εξάντλησης και δυναμώνει όλα τα ζωτικά όργανα και τις λειτουργίες του σώματος.
Οι περισσότεροι Αιγόκεροι δεν επιλέγουν ιδιαίτερης μορφής κοσμήματα, συνδυάζουν όμως πρόσωπα και στιγμές μαζί τους.

Η γυναίκα Αιγόκερος αγαπά τα μικροσκοπικά, κλασικά κοσμήματα και μπορεί να φοράει τα ίδια για χρόνια ολόκληρα. Επίσης, λατρεύει και τα κοσμήματα με  διαμάντια, ενώ σε άντρες και γυναίκες αυτού του ζωδίου αρέσουν πολύ και οι δημιουργίες από χρυσό ή πλατίνα. Θα φορέσουν και πάλι  λίγα κοσμήματα, χωρίς να αναμείξουν διαφορετικά μέταλλα και πέτρες.
Τα φυτά και δέντρα που καταχωρίζονται αστρολογικά στις προτιμήσεις των Αιγόκερων είναι ο κισσός, το κυπαρίσσι, το γαϊδουράγκαθο και η φασολιά, ενώ από τα λουλούδια το ρείκι και το κυκλάμινο. Τα κεράσια αρέσουν επίσης στους Αιγόκερους, όπως και οι καμπανούλες τουα γρού, που βοηθούν και στην ανακούφιση των φλεγμονών.                                   

     

Είστε ένας γνήσιος άντρας Αιγόκερος ?

   ΝΑΙ  ΟΧΙ
1. πιάνει το χέρι σας σε μαστορέματα?  3  2
2. θα μπορούσατε να εμπιστευτείτε τυφλά μια γυναίκα?  4  2
3. Σας αρέσει να περνάτε ήρεμα απογεύματα στο σπίτι με την οικογένεια σας?  3  1
4.Γίνεστε πότε -  πότε φλεγματικοί?  3  1
5. Ονειροπολείτε συχνά?  1  4
6. Σας  ενοχλεί, όταν σε μια συζήτηση κανείς δε συμφωνεί μαζί σας?  0  3
7. Παίρνετε γρήγορα αποφάσεις?     1  3
8. Τα δίνετε όλα σε μια δουλειά όταν δεν ξέρετε πως θα καταλήξει?  2  4
9. Αντιμετωπίζετε τα προβλήματα συνήθως με τη λογική?  3  1
0. οι φίλοι σας πιστεύουν ότι είστε πολύ συναισθηματικοί και υπερευαίσθητοι?  3  1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

 

Μέχρι 12 πόντους:  Δύσκολα θα ισχυριζόταν κάποιος που σας ξέρει ότι ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερου.  Και αυτό γιατί η συμπεριφορά σας είναι πολύ αυθόρμητη, έχετε μεγάλη φαντασία και είστε πολύ ομιλητικοί και εύθυμοι. Οι περισσότεροι Αιγόκεροι δεν είναι ακριβώς έτσι.    

Από 13 μέχρι  24 πόντους: Είστε γεμάτοι από αυθεντικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερου: έχετε το “ γνώθι σ΄αυτόν” , γνωρίζετε τα ταλέντα σας και αντιμετωπίζετε με σκέψη και σύνεση τα οικονομικά σας. το στοιχείο που σας απομακρύνει από το γνήσιο ταπεραμέντο του Αιγόκερου είναι ο αυθορμητισμός σας και η όρεξη απέναντι στη ζωή, όπως και η ρομαντική σας  διάθεση στον έρωτα.
    
Από 24 πόντους και πάνω: Είναι σαφές: Είστε ένας γνήσιος   εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου.
Παίρνετε τα περισσότερα πράγματα και τα αντιμετωπίζετε λογικά , χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη. Βάζετε στόχους και προσπαθείτε βήμα βήμα να τους πετύχετε.  Δεν είστε οι πολύ ρομαντικοί τύποι, μάλλον ορθολογιστές – ακόμα και στον έρωτα. Ωστόσο είστε πολύ τυχεροί με την οικογένεια σας.            

                                                                     

Είστε μια γνήσια γυναίκα Αιγόκερος? 

   ΝΑΙ  ΟΧΙ
1 Σκέφτεστε με την καρδιά και εκδηλώνετε το ίδιο εύκολα τα συναισθήματα σας?  3  1
2.  Πιστεύετε στην απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη μέσα σ την ερωτική σχέση?  2  1
3. Αισθάνεστε ανασφαλείς σχετικά με την επίδραση  που έχετε στους άλλους
       και με το πως διεκπεραιώνετε τις εργασίες  που σας αναθέτουν?
 4  1
4.     Θα σας  περιέγραφε κάποιος ως πολύ θηλυκή γυναίκα?   3  0
5.     Ενδιαφέρεστε  για προφητείες σχετικά  με το μέλλον σας?  1  4
6.     Είστε συνήθως  εύθυμες και χαρούμενες?  2  3
7.     Αντιδράτε σε όσα συμβαίνουν ψυχρά και συγκρατημένα?  1  4
8.     Είστε υπέρ του ευγενικού φλερτ?  2  4
9.     Κυριαρχείτε στις συζητήσεις ενός πάρτι?  3  1
10.  Μπορεί κάποιος να σας κάνει εύκολα να γελάσετε?  1  3

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

 Μέχρι 12 πόντους: Διαπιστώνετε από τις απαντήσεις σας ότι σας διακρίνουν πολύ λίγα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Παίρνετε τη ζωή πολύ ελαφρά, χαίρεστε με λεπτομέρειες και αποκαλύπτεστε δεξιοτέχνες του φλερτ. Δεν είναι ακριβώς έτσι οι γυναίκες Αιγόκεροι, οι περισσότερες συνήθως έχουν και πιο πολλές φιλοδοξίες. 

Από 13  ως 24 πόντους:   Διατηρείτε κάποια θετικά σημεία του Αιγόκερου: σας ενδιαφέρει, ας πούμε, η σιγουριά στις κινήσεις που επηρεάζουν το μέλλον σας. Δε θεωρείτε  ότι όλα στη ζωή είναι εύκολα, αλλά η αυθεντική γυναίκα Αιγόκερος  έχει περισσότερη θετική σκέψη και φιλόδοξο πνεύμα στα επαγγελματικά.          

Από 24 πόντους και πάνω: Είστε  μια γνήσια Αιγόκερος! Δεν πετάτε στα σύννεφα, λειτουργείτε πολύ προσγειωμένα. Η περιπέτεια  και οι πειραματισμοί δε σας ελκύουν και τόσο σε κανέναν τομέα, αντιθέτως δίνετε μεγάλη σημασία στη σιγουριά και την ασφάλεια. Και αυτό ισχύει τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για την ερωτική σας ζωή. Γι αυτό και σημειώνετε επιτυχίες!      

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

 

Return to category

Comments

 
Τελευταία άρθρα