fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Τα στοιχεία του Υδροχόου

21 Ιανουαρίου 2010 | 09:02 π.μ.

 

 

Τα στοιχεία του Υδροχόου

ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ  ΕΝΑΝ ΥΔΡΟΧΟΟ   
 

Η προσωπικότητα ενός Υδροχόου διακρίνεται πρώτα από  όλα από την αγα΄πη που τρέφει για την ιδέα της ελευθερίας. Από  τα δώδεκα ζώδια αυτό που αγαπά  και μάχεται περισσότερο για  την ανεξαρτησία είναι ο Υδροχόος.

Είναι ένας πραγματικός ιδεαλιστής,αναζητεί την αλήθεια , τη ζεστασιά και την ομορφιά και προσπαθεί να κάνει και όλους τους υπόλοιπους να την  εξωτερικεύσουν.

Για  παράδειγμα , στον έρωτα: οι άντρες Υδροχόοι δεν το κρύβουν ότι δεν εγκρίνουν τις πολλές ερωτικές σχέσεις. Δεν προχωρούν εύκολα στη δέσμευση και συνήθως περιμένουν  πολύ μέχρι να αισθανθούν ώριμοι και να δημιουργήσουν ένα σοβαρό δεσμό. Μήπως θα έπρεπε να κλειστούν και σε μοναστήρι, αναρωτιούνται μερικές φορές. Όμως με το ζόρι τίποτε δεν γίνεται. Είναι θέμα δικών τους προτεραιοτήτων. Έχουν συνήθως ένα μεγάλο κύκλο γνωριμιών και φροντίζουν να τον  εκμεταλλευτούν  όσο μπορούν, αφού σε αυτόν βρίσκονται και  πολλές θαυμάστριες τους. Δεν μένουν όμώς εκεί. Αυτός ο άντρας του ζωδιακού γνωρίζει πολύ καλά  πως να εξερευνήσει μια γυναίκα, να αναλύσει όσα λεει και εννοεί και να προσπαθήσει να μάθει όσα εκείνη νοιώθει και σκέφτεται. Δημιουργεί όμως ταυτόχρονα και τη διάθεση στην κοπέλα να κάνει το  ίδιο και τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, όταν η κατάσταση δεν είναι σοβαρή.

Όσο για  τη γυναίκα  Υδροχόο, μαγεύει τους άντρες με την  ευφυία και τη γοητεία της, ενώ  η ίδια  έχει ήδη κατά νου ποια χαρακτηριστικά θα έπρεπε να  διακρίνουν τον πρίγκιπα της. Και αυτή –όπως  και  ο άντρας εκπρόσωπος  του ζωδίου – ανήκει στην κατηγορία όσων σκέφτονται πολύ. Δεν βιάζονται, περιμένουν το ιδανικό ταίρι. Έτσι λένε  αρκετά «όχι» σε διάφορους υποψηφίους και αρνούνται να συνεχίσουν το ερωτικό παιχνίδι, εάν βλέπουν  ότι δεν τους εκφράζει. Ακόμα και όταν ξεκινήσουν  μια σχέση, δεν διστάζουν καθόλου να την σταματήσουν, εάν και εφόσον συνειδητοποιήσουν ότι ο άντρας αυτός δεν είναι αυτός που θέλουν. Άλλωστε, μια σχέση με λάθος ταίρι πιστεύουν ότι είναι σφάλμα και από τις δύο πλευρές και χάσιμο χρόνου και συναισθημάτων. Και αυτό το μεταδίδουν και στο σύντροφο τους.                                      

Ελευθερία και ανεξαρτησία                             

Αυτή την ελευθερία  στις αποφάσεις την παραχωρεί  η γυναίκα Υδροχόος και στο  σύντροφο της.  Έχει απόλυτα θετική σκέψη και πιστεύει πως ότι και εάν συμβεί,  στο μέλλον τα πράγματα θα πάνε για εκείνη καλά. και αυτό δεν ισχύει μόνο στον τομέα του έρωτα, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.

Όταν  βρει τον σύντροφο που εκείνη θεωρεί κατάλληλο, μένει απόλυτα πιστή στη σχέση. Γνωρίζει καλά ότι ακόμη και το παραμικρό φλερτ θα μπορούσε να καταστρέψει το δεσμό της. Αυτό το ρίσκο λοιπόν δε θέλει να το πάρει.

Σχεδόν όλοι οι Υδροχόοι λάμπουν με το δικό τους ξεχωριστό  τρόπο, είναι αισιόδοξοι και ανοιχτόκαρδοι  σε κάθε παρέα. Μοιάζουν να είναι η προσωποποίηση της θετικής σκέψης. Γι αυτό και δεν διστάζουν να πουν «ναι» σε κάθε τι καινούργιο και άγνωστο. Παίζουν με τις πιθανότητες και αρπάζουν τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο τους.

Επίσης, είναι πολύ απρόβλεπτοι. Για παράδειγμα, με ένα μικρό δώρο μπορεί να χαρούν σαν να ήταν το πιο σημαντικό. Παρ’ όλο που δεν τους αρέσει να αποκαλύπτουν τα πραγματικά τους συναισθήματα, πολλές φορές πάλι δεν καταφέρνουν να τα κρατήσουν μόνο για αυτούς.                

Η εξωτερική εμφάνιση

Πολλές φορές  μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τους Υδροχόους  μόνο από την εξωτερική τους εμφάνιση.

Οι περισσότεροι έχουν γρήγορο και  αποφασιστικό βηματισμό, μεγάλο μέτωπο, όχι και τόσο έντονο πηγούνι.

Το σώμα τους έχει τάση για πάχος, που όμως δείχνει να μοιράζεται παντού.

Είναι πολύ φιλικοί και ανθρώπινοι, ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον και μπορούν να εκφέρουν άποψη με επιχειρήματα  σχεδόν για τα πάντα.

Πως εξηγείται αυτό? Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει σχέση και με το γεγονός ότι η ημερομηνία γέννησης τους συμπίπτει με το καρναβάλι, το οποίο οι ίδιοι  αγαπούν ιδιαίτερα.

Γι αυτό και απολαμβάνουν να γνωρίζουν πράγματα, να εξερευνούν, να αλλάζουν, να μασκαρεύονται.

Φαίνονται μετριόφρονες, αλλά έχουν τη διπλωματία πολύ πρόχειρη σε κάθε διαφωνία που μπορεί να προκύψει, κρύβοντας μερικές φορές τον πραγματικό τους εαυτό.

Σαν να τους αρέσει πότε – πότε να φορούν προσωπεία και να διαφοροποιούνται, εμποδίζοντας τους υπόλοιπους να τους γνωρίσουν καλύτερα.

Όσο για τις γυναίκες Υδροχόους, έχουν συνήθως τα…  κατάλληλα κιλά στη σωστή θέση. Έχουν χάρη στην κίνηση τους, ως αυθεντικά θηλυκά.

Τους αρέσει να σοκάρουν τους άλλους, να τους τρελαίνουν με τις ιδέες τους ή και με την επιδεικτική τους συμπεριφορά.       

                    

Ο δημοφιλής αλλά μοναχικός Υδροχόος 

Οι Υδροχόοι είναι  συνήθως οι «μοναχικοί καβαλάρηδες» σε δρόμους γεμάτους γνωριμίες, οι οποίες όμως έρχονται και παρέρχονται. Δεν  θα τους περιέγραφε όμως κάποιους ως ιδιότροπους. Συναναστρέφονται πολύ άνετα με όλους, οι «καλοί» και τυπικοί  τρόποι συμπεριφοράς δεν είναι για αυτούς.

Πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα,  ζουν όμως με αρχές. Υποστηρίζουν  κατά τα άλλα ότι κάθε άνθρωπος είναι ένα μοναδικό καλούπι, μια ξεχωριστή σκέψη και ψυχή και ακολουθεί τη δική του λογική.

Το ίδιο ισχύει και  για τις κυρίες του ζωδίου. Είναι πολύ ανεξάρτητες και μπορούν να σταθούν στα δικά τους πόδια. Η συχνότερη αντιμετώπιση τους απέναντι σε πρόσωπα και πράγματα?

Πολύ ανθρώπινη και ίσως κάποιες φορές εκκεντρική στον τρόπο που εκδηλώνεται η κάθε θέση τους. Όποιος τις γνωρίζει καλύτερα διακρίνει πολύ γρήγορα ότι είναι πολύ μετρημένες στα λόγια, αν και πολύ φιλικές προς τους γύρω τους.

Δεν ψάχνονται ούτε γίνονται επιθετικές με τη συμπεριφορά τους. Θέλουν να δοκιμάσουν ότι καινούργιο ακούσουν ή δουν, να συμπεριλάβουν κάθε εκδοχή σε ότι σκεφτούν. Είναι υπέρ το δέον κοινωνικές και τους αρέσει να ξαφνιάζουν την παρέα τους με απρόσμενες ιδέες και προτάσεις. Ενδιαφέρονται πολύ για τον άνθρωπο που κρύβει ο καθένας μέσα του, γιατί νοιώθουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από τις διαφορές στις απόψεις και το ταμπεραμέντο.

Ένας Υδροχόος είναι  επίσης πολύ αγαπητός τόσο στους φίλους  όσο και στους συνεργάτες του. Είναι γνωστοί γι αυτό το χαρακτηριστικό τους: ανοίγονται πολύ εύκολα, προσαρμόζονται γρήγορα και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Οτιδήποτε ασυνήθιστο τους ελκύει.. Και αυτό  φαίνεται και από το χώρο τους, από τη διακόσμηση και τη διαρρύθμιση, το συνδυασμό χρωμάτων και τη θέση που επιλέγουν να τοποθετήσουν τα έπιπλα.

Η γυναίκα Υδροχόος μοιάζει να είναι συνέχεια σε κίνηση. Δεν είναι από τα άτομα που θα αναζητήσουν τη μοναξιά και θα κάτσουν, για παράδειγμα, οπωσδήποτε στο σπίτι το βράδυ. Έχουν συνήθως μεγάλο κύκλο γνωριμιών, κι έτσι οι ιδέες και οι προσκλήσεις πέφτουν βροχή. Μερικές φορές λειτουργούν σαν να μην έχουν ανακαλύψει… τι σημαίνει οικονομία. Σκορπούν χρήματα πολύ εύκολα, ίσως και γιατί έτσι εύκολα τους έρχονται ορισμένες φορές. Αυτές τις γυναίκες τις χαρακτηρίζει μια φυσική περιέργεια  για καθετί, που λειτουργεί και ως κινητήρια δύναμη στις επιλογές τους.

Όσο για τη δουλειά  τους, οι Υδροχόοι εργάζονται πολύ και είναι αφοσιωμένοι  στους στόχους τους. Δεν αφήνουν εύκολα τις διαφωνίες και τις απογοητεύσεις στο χώρο εργασίας να τους επηρεάσουν. Προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν πάντα με την κουβέντα και με αλληλοκατανόηση.

Ακόμα και στο φαγητό και το ποτό οι Υδροχόοι ψάχνουν  συνέχεια για καινούργια πράγματα.

Όταν μάλιστα οι άντρες αυτού του ζωδίου σηκώσουν τα μανίκια και αναλάβουν να μαγειρέψουν, ετοιμάζουν εντυπωσιακά  και  πολύχρωμα  πιάτα στην κουζίνα τους. Φτιάχνουν κάθε λογής κοκτέιλ και τους αρέσει να πειραματίζονται. Αυτό που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι είναι η σαμπάνια. Τους αρέσουν επίσης οι χυμοί μούρων και φραγκοστάφυλου, όπως και οι προσμείξεις αυτών με πολύχρωμα λικέρ. Έτσι και αλλιώς το χρώμα και η εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο στην κουζίνα και στις γαστρονομικές δημιουργίες τους. Θα έλεγε κανείς ότι τρώνε πρώτα με τα μάτια.

Τον αθλητισμό απεναντίας, δεν τον έχουν και τόσο μέσα τους. Είναι πολύ φίλαθλοι, για αυτό και συχνά είναι θαμώνες καφενείων , για να δουν κάποιον αγώνα στην τηλεόραση, ή και δημιουργούν «εξέδρα» μαζί με φίλους στο ίδιο τους το σαλόνι. Επίσης, οι άντρες Υδροχόοι έχουν ανάγκη από «εγκεφαλική» ευεξία για να προχωρούν, για αυτό και επιδιώκουν και πνευματικές ασχολίες. Με αυτό τον τρόπο αντεπεξέρχονται στους γρήγορους ρυθμούς της σημερινής εποχής. Η αστρολογία πάντως υποστηρίζει ότι οι Υδροχόοι έχουν ευαισθησία στα πόδια και συγκεκριμένα, στους μηρούς και τις γάμπες, γι αυτό και θα πρέπει να προσέχουν.

Η μεγάλη ανάγκη για  καινούργια πράγματα και για περιπέτειες που διακρίνει τους Υδροχόους φαίνεται ασφαλώς και από τα χόμπι που επιλέγουν. Όσο πιο ασυνήθιστη και πιο διεγερτική είναι μια ασχολία, τόσο πιο πολύ τους αρέσει. Για παράδειγμα, η παρακολούθηση ή και η συμμετοχή σε αγώνες αυτοκινήτων, φόρμουλα ή μοτοσικλετών, είναι από τα αγαπημένα τους χόμπι.

 Όσο  για τις   γυναίκες αυτού του ζωδίου, δείχνουν  να ενδιαφέρονται για όλους  και για όλα. Θέλουν πολύ  να παίρνουν πρωτοβουλίες για  κινήσεις που μπορούν να βελτιώσουν  τον κόσμο. δεν έχουν καμία σχέση με τον τύπο γυναίκας που κάθεται και… πλέκει στον ελεύθερο χρόνο της αφήνοντας το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος.   

                 
Οι  δώδεκα θετικές πλευρές  του Υδροχόου
 

Η αυτοπεποίθηση

Ο πολύπλευρος χαρακτήρας

Η αισιοδοξία

Η ευθιξία

Η φιλελεύθερη  διάθεση

Η εξυπνάδα

Η ανοχή

Η ευθυμία

Η φιλοξενία

Η ισχυρή δύναμη της  θέλησης

Η κατανόηση

Και η ομιλητικότητα


Οι  δώδεκα αρνητικές  πλευρές του Υδροχόου
 

Η αλαζονεία

Η αστάθεια της επιλογής

Η ανάγκη για επιβεβαίωση

Η ιδιοτροπία

Η ειρωνεία

Ο εγωισμός

Η ασυνέπεια

Η επιπολαιότητα

Η συμφεροντολογική συμπεριφορά

Η ανισορροπία

Η μη ρεαλιστική θεώρηση  των  πραγμάτων

Και η πανουργία 
 

Τα  χαρακτηριστικά του  Υδροχόου


Ο Κριός ως ωροσκόπος  ενισχύει στον Υδροχόο την τάση για πιο αυθόρμητες αντιδράσεις. Συχνά κάνει μεγάλα όνειρα και βάζει στόχους που δύσκολα πραγματοποιούνται. Παρ΄όλα αυτά, γνωρίζει πολλές επιτυχίες στο χώρο εργασίας, και μάλιστα αφιερώνει πολύ λίγο χρόνο στον έρωτα. 

         
Ο Ταύρος ως ωροσκόπος  αυξάνει τόσο πολύ τη διάθεση που ήδη έχει ο Υδροχόος να βοηθάει τους υπόλοιπους και να βρίσκεται στο πλευρό τους, ώστε όλα τα υπόλοιπα ταλέντα του μένουν πίσω. Είναι πολύ κοινωνικός και εργατικός, γι αυτό και επαγγελματικά φτάνει πολύ γρήγορα στην κορυφή. 


Οι  Δίδυμοι ως ωροσκόπος  κατευθύνουν την κατανόηση που διακρίνει τον Υδροχόο κυρίως στον τομέα της εργασίας. Αφιερώνεται στη δουλειά , αλλά δεν φτάνει στο σημείο να πατάει επί πτωμάτων. Είναι πολύ αγαπητός και μοιράζεται τους στόχους και τα αποτελέσματα με τους συναδέλφους του.
 
Ο Καρκίνος ως ωροσκόπος κάνει τον Υδροχόο να σκέφτεται συχνά δύο φορές πριν μιλήσει ή πράξει. Έχει υψηλά ιδανικά και εκλεπτυσμένα ενδιαφέροντα. Του αρέσει όμως πολύ η οικογενειακή ζωή, γι αυτό και τα άτομα με αυτόν τον συνδυασμό συνήθως δεσμεύονται ή παντρεύονται νωρίς.
  

Ο Λέων  ως ωροσκόπος  ενισχύει τη μαχητικότητα του Υδροχόου και μερικές φορές η κατανόηση και το συναίσθημα έρχονται δεύτερα. Είναι κοινωνικός και επιδιώκει να βρει δουλειά που αφορά το κοινωνικό σύνολο. Η ιδέα και μόνο μιας αγαπημένης οικογένειας του δίνει μεγάλη χαρά και αυτή επιδιώκει ως μακρινό στόχο στον ερωτικό τομέα.

 
Η Παρθένος ως ωροσκόπος  αυξάνει την κατανόηση και τη δυνατότητα προσαρμογής του Υδροχόου σε εκπληκτικό βαθμό, με αποτέλεσμα να σημειώνει συχνά μεγάλες επιτυχίες στον τομέα της εργασίας . Είναι τόσο αφοσιωμένος και τα πηγαίνει τόσο καλά, που τις περισσότερες  φορές δεν του μένει καθόλου χρόνος για ερωτική ζωή.     
 
Ο Ζυγός ως ωροσκόπος  κάνει τον Υδροχόο εξαιρετικά γοητευτικό. Έχει πολλούς φίλους και γνωστούς. Στη δουλειά συχνά σκορπίζει τις δυνάμεις του σε πολλούς και διαφορετικούς στόχους, και αυτό τον κρατάει λίγο πίσω. Όταν  ερωτεύεται όμως, είναι ξεφτέρι στη συμπεριφορά.
 
Ο Σκορπιός ως ωροσκόπος  αυξάνει την εσωτερική ανησυχία στον Υδροχόο να διακριθεί επαγγελματικά, κι έτσι, εάν δεν φτάσει στην κορυφή δεν ησυχάζει. Μερικές φορές μάλιστα ο Σκορπιός ωθεί τον Υδροχόο και στην επιλογή πολύ ανορθόδοξων τρόπων. Παράλληλα όμως είναι πολύ αγαπητός στον κύκλο των συναδέλφων του και στο αντίθετο φύλο. 
   
Ο Τοξότης ως ωροσκόπος ενισχύει τη διάθεση για ελευθερία και ανεξαρτησία που διακρίνει τον Υδροχόο και τον κάνει να φτάνει συχνά στα άκρα. Το πείσμα του μπερδεύει μερικές φορές τους άλλους, που δυσκολεύονται αρχικά να πιστέψουν ότι έχει όντως χρυσή καρδιά. Στη συνέχεια όμως, που τον ζουν, το διαπιστώνουν. Του αρέσει πολύ το φλερτ, αλλά εξ αποστάσεως.
    
Ο Αιγόκερως ως ωροσκόπος  προσγειώνει τα όνειρα και τους στόχους του Υδροχόου. Περνάει τα πάντα μέσα από το φίλτρο της  λογικής και βάζει καίριους στόχους. Η επιτυχία έρχεται πολύ γρήγορα, όμως οι πολλές υποχρεώσεις συχνά δεν τον αφήνουν σε ησυχία.
   

Ο Υδροχόος  ως ωροσκόπος  αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά του ίδιου του ζωδίου, αυξάνει την τάση για συνεργασία και για βοήθεια προς τους υπόλοιπους με αλτρουιστική πάντα διάθεση. Έχει πλήθος ιδεών, που τον διακρίνουν από όλους τους άλλους στο χώρο εργασίας, και η πορεία του προς την κορυφή είναι σίγουρη. Στον έρωτα όμως είναι λίγο  ιδιότροπος.

 
Οι  Ιχθείς ως ωροσκόπος  μετριάζουν κάπως τις ακραίες αντιδράσεις του Υδροχόου. Λειτουργεί πάντως με βάση το συναίσθημα στις περισσότερες αποφάσεις και επιλογές του. Είναι αξιαγάπητος και η διάθεση του να συμπαρασταθεί στους άλλους είναι απροσμέτρητη.
 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
 

Η αστρολογία έχει δείξει ότι κάθε ζώδιο δεν έχει μόνο μια σειρά από  χαρακτηριστικά που αφορούν τη στάση και τη συμπεριφορά του ατόμου, αλλά και κάποια άλλα στοιχεία που του ταιριάζουν και προτιμάει ιδιαίτερα, όπως το χαρακτηριστικό χρώμα, το αγαπημένο λουλούδι,  ο πολύτιμος λίθος.
 

Το στοιχείο που εκπροσωπεί το ζώδιο του Υδροχόου είναι ο Αέρας, που θεωρείται στοιχείο της επικοινωνίας και της ανατροπής.

 Ο Υδροχόος όμως, ως τελευταίο ζώδιο του Αέρα στο ζωδιακό κύκλο, από άποψη επιρροής και εκδήλωσης τέτοιων στοιχείων λειτουργεί συνδυαστικά.

Συγκεντρώνει λοιπόν στοιχεία τόσο από το Ζυγό, που είναι αρκετά απόλυτος, και από τους Διδύμους, που έχουν αυξημένη κινητικότητα και μεταβλητότητα στις επιλογές τους.

Τα χρώματα που  τους αρέσουν είναι πρώτα από  όλα το γαλαζοπράσινο της θάλασσας και το σιέλ του ουρανού και μετά όλες οι υπόλοιπες αποχρώσεις του μπλε και του γκρι –ακόμη και εκείνες που έχουν μεταλλική λάμψη.

Θα επέλεγαν τέτοιους  χρωματισμούς ακόμα και για τα έπιπλα στο χώρο τους.

Επίσης, η προτίμηση τους αυτή φαίνεται και στα ρούχα τους. Ας πούμε, γυναίκες και άντρες αυτού του ζωδίου θα επιλέξουν συχνά να φορέσουν ένα μπλε τζιν παντελόνι με ένα μπλε πουκάμισο ή φούτερ.

Ακόμα και αν διαλέξουν άλλα χρώματα και υφάσματα, σχεδόν πάντα έχουν ένα μπλε αξεσουάρ πάνω τους. 

Οι τυχερές πέτρες για τον Υδροχόο είναι ο αμέθυστος, ο γρανίτης, το τοπάζι και η άκουα μαρίνα.

Επίσης και στα κοράλλια δείχνουν μια  ιδιαίτερη προτίμηση.

Πιστεύουν όμως και στη θεραπευτική ιδιότητα των τυχερών λίθων. Ο αμέθυστος ανακουφίζει και συμβάλλει στη δυνατότητα συγκέντρωσης.

Η άκουα μαρίνα ενδυναμώνει το λεμφικό και το κυκλοφορικό σύστημα, ενώ προσφέρει ανακούφιση και από τον στομαχόπονο. Τα κοράλλια προφυλάσσουν από την αρνητική ενέργεια, ενώ το ζαφείρι θωρακίζει το νευρικό σύστημα.

Τέλος το μπλε τοπάζι κάνει καλό στην κυκλοφορία του αίματος. Το μέταλλο που τους ταιριάζει αστρολογικά είναι ο ψευδάργυρος, όπως και το αλουμίνιο. Δυστυχώς, κανένα από τα δύο δεν χρησιμοποιείται για την κατασκευή κοσμημάτων. Επειδή όμως και η πλατίνα  αρέσει πολύ στον Υδροχόο , διαλέγει κοσμήματα από λευκό χρυσάφι.

Τόσο οι γυναίκες όσο  και οι άντρες που ανήκουν στο  ζώδιο του Υδροχόου φορούν  κοσμήματα, όταν ταιριάζουν με το στιλ ντυσίματος που επιλέγουν.

Συνήθως δεν δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε μεγάλα και  πομπώδη κοσμήματα , αλλά σε πιο μικρά  και εκλεπτυσμένα σχέδια. Μάλιστα, πολλές φορές διαλέγει ο Υδροχόος το σχέδιο που του αρέσει και κάνει παραγγελία να φτιαχτεί αυτό σε χρυσό ή πλατίνα. 

Χαρακτηριστικά φυτά του ζωδίου θεωρούνται οι ψηλές λεύκες με τα ασημένια φύλλα και οι οξιές.

Τα φύλλα του λωτού, οι κρίνοι και οι ορχιδέες  τους αρέσουν περισσότερο από όλα τα λουλούδια, όπως και οι καμπανούλες.

Πιστεύουν στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών και των βοτάνων, όπως του ήλιου και της αφροξυλιάς, που θεωρούνται ότι ανακουφίζουν από εσωτερικούς σπασμούς.                                    

Είστε ένας γνήσιος άντρας Υδροχόος?

   ΝΑΙ  ΟΧΙ
1. Προσαρμόζεστε εύκολα  στις νέες ιδέες?  3  2
2. Κάνετε «άλματα»  στις ιδέες και τις αποφάσεις?  2  1
3. Μπορεί κάποιος  εύκολα να σας φέρει σε δύσκολη  θέση?  1  3
4.Η σπιτική ηρεμία είναι ένα από τα ιδανικά σας?   1  4
5. Αποπνέετε σιγουριά  και αυτοπεποίθηση στους γύρω  σας?  3  0
6. Επειδή είστε  παρατηρητικοί, δεν σας ξεφεύγει τίποτε?  3  1
7. Πιστεύετε στο  χάρισμα σας γύρω από τις  τέχνες?  4  1
8. Είστε ένας ασταθής  χαρακτήρας, που δεν μπορεί να κάτσει ούτε στο ίδιο μέρος?  3  0
9. Πιστεύετε εκ  πείρας στον κεραυνοβόλο έρωτα?  4  2
10. Έχετε πρόβλημα  να μπείτε σε κύκλο με καινούργιους αλλά άγνωστους  ανθρώπους?    1  3

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

  Μέχρι 12 πόντους: Οι απαντήσεις δείχνουν ότι δεν πρέπει να έχετε και πολλά κοινά με τον γνήσιο Υδροχόο. Είστε ανασφαλείς με τους γύρω σας, αλλά και με τον εαυτό σας. όμως δε διστάζετε να προσφέρετε βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται.  

Από 13 μέχρι  24 πόντους:  Είστε ο άνθρωπος των εκπλήξεων. Άλλοτε φέρεστε σαν αυθεντικός Υδροχόος  και άλλοτε όχι. Είστε άνετοι και πολύ κοινωνικοί, όμως το ταίρι σας δεν πρέπει να αμφιβάλλει, γιατί είστε εξίσου πολύ πιστός. 

Από 24 πόντους και  πάνω: Είναι ολοφάνερο ότι συγκεντρώνετε  πολλά  χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Σας αρέσουν οι πρωτοτυπίες και  οι αλλαγές και θέλετε να “κρατιέστε”  από κάπου – είτε από τη δουλειά είτε από την αγαπημένη σας.     

Είστε μια γνήσια γυναίκα  Υδροχόος? 

   ΝΑΙ  ΟΧΙ
1 .Σκέφτεστε με τόλμη και παρρησία  στα ερωτικά σας?  3  1
2. Στις απόψεις σας θεωρείτε  ότι υπάρχει ισορροπία;  2  4
3. Παραδέχεστε εύκολα τα σφάλματα σας?  3  1
4. Θεωρείστε από τους φίλους και γνωστούς σας ότι είστε αναξιόπιστη και  ασυνεπής?  3  1
5. Σας  επηρεάζουν θετικά τα καινούργια πράγματα?  4  1
6. Πιστεύετε ότι στον έρωτα πρέπει κανείς να συλλέγει εμπειρίες πρώτα και  μετά να δεσμεύεται?  3  1
7. Είστε  σε κάθε τομέα ανεξάρτητη και  αυτόνομη ?  3  1
8. Μπορείτε  να επηρεάζετε εύκολα τους  άλλους?  3  0
9. Θα  μπορούσατε να είστε μόνο «νοικοκυρά»?  3  0
10. Επηρεάζεστε  από ότι βλέπετε και ακούτε?  3  2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Μέχρι 12 πόντους: Είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχετε τον Υδροχόο μέσασας. Σας λείπει η φυσική περιέργεια και το ενδιαφέρον  που διακρίνει τη γυναίκα Υδροχόο για όλους και για όλα. Δεν επιδιώκετε τις συχνές αλλαγές στη ζωή σας, όπως συνηθίζουν οι γυναίκες αυτού του ζωδίου, ακόμα και όταν περνούν καλά.    

Από 13  ως 24 πόντους:   Είστε ανήσυχοι και δραστήριοι – χαρακτηριστικά που διαθέτουν έντονα οι Υδροχόοι. Αυτό όμως  που δεν είναι τόσο συνηθισμένο είναι η ματαιοδοξία σας και ορισμένες φορές η ηττοπάθεια που σας διακρίνει.              

Από 24 πόντους και  πάνω: Από όσα απαντήσατε φαίνεται ότι είστε μια γνήσια Υδροχόος. Η ευστροφία σας αλλά και το ενδιαφέρον σας για όλα σας δίνουν μεγάλη αυτονομία. Το πιο χαρακτηριστικό? Δεν ξεχνάτε ποτέ ότι εκτός από σύζυγος και μητέρα είστε και ερωμένη για το σύζυγο σας, διατηρώντας έτσι την ερωτική φλόγα άσβεστη.  
 
 
 

 

 

Σχετικά άρθρα

 

Return to category

Comments

 
Τελευταία άρθρα