fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Γάμος και αστρολογία

16 Φεβρουαρίου 2010 | 07:49 π.μ.

 

Γάμος και αστρολογία

Η απόφαση ενός γάμου – πέρα από την πιο σημαντική δέσμευση στην προσωπική μας ζωή -  μοιάζει με ένα ταξίδι στο άγνωστο έχοντας μάλιστα ως συνταξιδιώτη ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο!! Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την ελπίδα και την ευχή να κρατήσει για πάντα!! 

 

Εδώ μπορούμε να  έχουμε  την βοήθεια της αστρολογίας που με τις συμβουλές της μας  δείχνει τις προοπτικές  αυτών των ταξιδιών που θα ξεκινήσουν στο διάστημα της άνοιξης!! 

  

ΚΡΙΟΣ

Έχετε επιλέξει την καλύτερη περίοδο για το γάμο σας αφού την άνοιξη γιορτάζετε και το ξεκίνημα της δική σας γενέθλιας χρονιάς! Ο γάμος σας θα είναι πλήρης πάθους και ρομαντισμού, έντονης κοινωνικής ζωής, ενώ μέσα από την κοινή πορεία με τον σύντροφο σας θα δημιουργήσετε μια σχέση σταθερή σαν βράχο που θα σας προσφέρει ωριμότητα και συναισθηματική πληρότητα. Είναι πολύ πιθανό το πρώτο σας παιδί να έρθει εντελώς απρόσμενα, ενώ η επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε αρκετά παιδιά. Ωστόσο μην ανησυχείτε, γιατί οι γονείς – ιδιαίτερα η μητέρα- του συντρόφου σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν…

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τα άτομα που ξέρετε να αγαπάτε πραγματικά! Για σας, ο γάμος είναι η φυσική κατάληξη δύο ανθρώπων που  αγαπιούνται.
Η ένωση σας  θα χαρακτηρίζεται από ομορφιά, αρμονία και συντροφικότητα. 
Ενώ εσείς- παράλληλα με την καριέρα σας-  θα φροντίζετε να είστε πάντα γοητευτική και όμορφη για τον σύντροφο σας, εκείνος θα απολαμβάνει την στήριξη σας στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει ένα σίγουρο μέλλον για την οικογένεια σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις να περιορίσουν τις προσωπικές σας στιγμές, και φροντίστε καθημερινά να αφιερώνετε κάποιο χρόνο αποκλειστικά στο σύντροφο σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν για σας ο γάμος είναι μια περιπέτεια και ένα ταξίδι στο άγνωστο, τότε να είστε  σίγουρες ότι ο γάμος σας θα έχει αυτά τα χαρακτηριστικά!!  Μέσα στο γάμο σας θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, να κάνετε πολλά ταξίδια, να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς αλλά και να ανακαλύπτετε συνεχώς νέες πλευρές της προσωπικότητας του συντρόφου σας. Ο γάμος σας θα έχει κάτι από την χαρά και το παιχνίδισμα των παιδικών σας χρόνων, ενώ το νεανικό σας πνεύμα θα τον κρατήσει «ζωντανό» για πολλά χρόνια.     

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι περισσότεροι Καρκίνοι, έχετε «ζήσει» με τη φαντασία σας αρκετές φορές το γάμο σας και το ξεκίνημα της νέας σας ζωής. Τώρα πια που γίνεται πραγματικότητα το όνειρο σας, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι θα έχετε ένα σπιτικό σταθερό, χαριτωμένα παιδιά και έναν αφοσιωμένο σύζυγο που θα  προσπαθήσει να σας κάνει απόλυτα ευτυχισμένες. Όσο για την οικονομική ασφάλεια- που είναι σημαντική για σας- θα έρθει σίγουρα, αρκεί να προτιμήσετε τις σταθερές επενδύσεις και όχι ρίσκα που σας υπόσχονται μεγάλα κέρδη σύντομα..          
 
ΛΕΩΝ 

Είστε άνθρωποι ιδιαίτερα γοητευτικοί,  με υψηλή  αισθητική και λεπτό γούστο. Ο χώρος σας λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα καλαίσθητος ενώ η σχέση σας θα χαρακτηρίζεται από σταθερά συναισθήματα, αγάπη, πίστη, δυναμισμό και αρκετό εγωισμό, ο οποίος μερικές φορές μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας-ιδιαίτερα αν αισθανθείτε ότι δεν συμμερίζεται τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.  Ωστόσο να είστε σίγουροι ότι ο έρωτας και το πάθος θα διατηρηθούν ζωντανά για πολύ – πολύ καιρό!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και από τη φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, η εποχή που πραγματοποιείτε τον γάμο σας βοηθά να δημιουργήσετε μια σχέση στην οποία θα πρωταγωνιστούν το συναίσθημα, η εμπιστοσύνη, η φροντίδα του ενός για τον άλλο. Αν και συνήθως φοβάστε να αφεθείτε στο πάθος, θα το ζήσετε έντονα  μέσα στο γάμο σας ενώ θα ανακαλύψετε ότι  το να μοιράζεστε τη ζωή σας με κάποιον άλλο μόνο ευτυχία μπορεί να σας προσφέρει!!   

ΖΥΓΟΣ 

Φύσεις συντροφικές και μονογαμικές, ξεκινάτε την νέα σας ζωή με τις καλύτερες προϋποθέσεις!! Θα έχετε μια σχέση όπου εκτός του ρομαντισμού που θα ζεσταίνει για πάντα τη ψυχή σας, ο γάμος σας θα σας προσφέρει την σταθερότητα που έχετε ανάγκη, την συναισθηματική ισορροπία αλλά και την ελευθερία να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ένστικτα και ταλέντα. Και αν εσείς δεν έχετε και τόσο καλή σχέση με τα οικονομικά, είστε τυχεροί γιατί ο σύντροφος σας θα  χειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο ότι έχει σχέση με αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπάτε το μυστήριο, σας ελκύει το άγνωστο, σας γοητεύουν τα δύσκολα! Μπορείτε να είστε ήσυχοι λοιπόν, ο γάμος σας θα τα έχει όλα αυτά και ακόμη περισσότερο.. Θα ζήσετε μια σχέση στην οποία η ουσιαστική και βαθιά επικοινωνία με τον σύντροφο σας, η έκφραση των βαθύτερων επιθυμιών σας και η ικανοποίηση τους, η βεβαιότητα ότι μαζί με τον άνθρωπο σας μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε, σας ικανοποιεί απόλυτα. Και αν κάποιοι από το οικογενειακό σας περιβάλλον  διαφωνούν  με τις επιλογές σας, απλά αγνοήστε τους…    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν σας τρομάζει η πιθανότητα να πλήξετε στον γάμο σας ηρεμήστε! Θα υπάρχουν τόσες διακυμάνσεις και εναλλαγές στη ζωή σας που το σίγουρο είναι πως δεν θα νοιώσετε πλήξη! Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια του γάμου σας οι αλλαγές στον τόπο / χώρο κατοικίας θα είναι συχνές, ενώ η γνωριμία σας με καινούργιους ανθρώπους θα σας προσφέρουν τη ποικιλία που επιθυμείτε. Μέσα από τον γάμο σας θα εξελιχθείτε πνευματικά, θα αναγνωρίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενώ το ¨δέσιμο¨ με τον σύντροφο σας θα είναι βαθύ και ουσιαστικό.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα, η λογική  και η συγκρατημένη συμπεριφορά είναι σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, και δύσκολα μπορεί να σας παρασύρει κάποιος. Με αυτά τα χαρακτηριστικά ως εφόδια δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που φέρνει η οικογενειακή ζωή, ενώ έχοντας την αγάπη και την στήριξη του συντρόφου  σας θα μάθετε να σκέφτεστε και να λειτουργείτε πιο ελεύθερα, θα παραμερίσετε τις αναστολές σας, θα ανακαλύψετε τις πραγματικές σας επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ότι αποφασίσατε να παντρευτείτε, είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία για σας! Σημαίνει ότι δεν φοβάστε πια τη δέσμευση και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στη ζωή σας σε ένα άλλο επίπεδο. Πραγματικά, μέσα από  το γάμο σας θα μάθετε να διεκδικείτε, να εκδηλώνετε τις ανάγκες σας, να μην φοβάστε να μοιραστείτε. Ο σύντροφος σας θα σας προσφέρει σταθερά την αγάπη και την υποστήριξη του, ενώ θα σας απαλλάξει από την φροντίδα των πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας ώστε εσείς να αφοσιωθείτε στην σωτηρία του κόσμου.. 

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε μια εικόνα  για το γάμο πολύ ρομαντική. Πιστεύετε στη μια και μοναδική αγάπη και στο γάμο που διαρκεί για πάντα! Όσο και αν στην εποχή μας αυτό φαντάζει δύσκολο, για σας που παντρεύεστε αυτό το διάστημα η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα. Η αγάπη, η τρυφερότητα, ο έρωτας, ο ρομαντισμός θα είναι τα συστατικά μιας σχέσης που μοιάζει παραμυθένια, ενώ εξίσου ικανοί και αποτελεσματικοί θα είστε και στη διαχείριση τόσο των οικονομικών όσο και των ευθυνών και των υποχρεώσεων  που προκύπτουν από ένα γάμο.

 

από την Ερευνήτρια Αστρολογίας Τριανταφυλλιά Νικολαΐδου

 

 

Σχετικά άρθρα

 

 


Return to category

Comments

 
Τελευταία άρθρα