fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Τα στοιχεία του Ιχθύ

18 Φεβρουαρίου 2010 | 08:34 π.μ.

Τα στοιχεία του ιχθύ

 

Πως αναγνωρίζουμε τους ιχθείς (20/02 – 20/03)


 
Είστε ένα …ψάρι! Έχετε την πιο δυνατή διαίσθηση από κάθε άλλο ζώδιο. Χειρίζεστε τα πάντα σύμφωνα με το συναίσθημα και το ένστικτο. Το πιο αξιοθαύμαστο όμως είναι ότι σπάνια κάνετε λάθος.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι έχετε πολλά πρόσωπα και προσωπεία. .. αλλά και πολλές δυνατότητες. Οι φίλοι και οι γνωστοί σας έρχονται συχνά σε σας για συμβουλές και για κατανόηση. Εσείς όμως ξέρετε ότι η διαίσθηση δε διδάσκεται, είναι έμφυτο χάρισμα. Γι αυτό και ξέρετε να ξεχωρίζετε, για παράδειγμα, την ουσιαστική ζήλια αλλά και τις ενδείξεις κατανόησης που μπορεί να ζητά κάποιος.
Στον έρωτα οι  άντρες  Ιχθείς  θεωρούνται πολύ ρομαντικοί και γεμάτοι εκπλήξεις. Πρόκειται για ένα ταμπεραμέντο που αναζητά κάθε γυναίκα, γι΄ αυτό και, άλλωστε, έχουν τόσες κατακτήσεις στο ωραίο φύλο. Νοιάζονται πραγματικά για τα άτομα με τα οποία συνδέονται συναισθηματικά – πόσο μάλιστα εάν πρόκειται για ωραία θηλυκά. Είναι και οι ίδιοι αξιαγάπητοι, μπορούν όμως συχνά να αγαπούν πολλά διαφορετικά πρόσωπα και πράγματα.
Ο τρόπος που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους είναι σπάνιος στις μέρες μας: Δεν ξεχνούν ποτέ ημερομηνίες  γενεθλίων και επετείων κιν έχουν ένα ξεχωριστό  ταλέντο να κακομαθαίνουν τη σύντροφο τους με μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.
Όσο  για τις γυναίκες Ιχθείς, δεν αγαπούν καθόλου τη λογική. Αφοσιώνονταιν πολύ σε  όποιους αγαπούν και θέλουν και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο. Οι άντρες προσέχουν αμέσως την έντονη θηλυκή τους προσωπικότητα. Είναι επίσης πολύ καλές ακροάτριες και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στους προβληματισμούς που ενδεχομένως να έχει ο σύντροφος τους. Η επιτυχία που έχουν βέβαια σε τέτοιους διαλόγους είναι ασφαλώς αναμενόμενη. Αυτό που θα πρέπει όμως να ξέρει κάποιος  για αυτές τις γυναίκες είναι ότι είναι μαέστροι στις μεταβολές και τις ανατροπές, ειδικά όταν πρόκειται για συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις.                            

Ζωή γεμάτη συναισθήματα & ανατροπές

Οι περισσότεροι άντρες Ιχθείς συνδέονται συναισθηματικά με πρόσωπα και πράγματα πολύ εύκολα. Συνήθως εξωτερικεύουν ένα πολύ στοργικό εαυτό, με έντονη όμως διαίσθηση. Υπάρχουν και κάποιες φορές που υπερισχύει η λογική σε ότι κάνουν και ξαφνιάζουν με τον ρεαλισμό τους. Ετοιμότητα, υπομονή και ικανότητα παρηγοριάς είναι οι μεγαλύτερες από τις εσωτερικές δυνάμεις τους, που τίθενται αμέσως  σε εγρήγορση κάθε στιγμή που μπορεί να τους χρειαστούν οι αγαπημένοι τους, οι φίλοι τους ή ακόμη και γνωστοί. 

Επηρεάζονται εύκολα από τους γύρω τους, επειδή ακριβώς είναι συνήθως δέσμιοι των συναισθημάτων τους και τους είναι δύσκολο να μένουν σταθεροί σε συγκεκριμένες απόψεις.

Εμπιστεύονται τη  διαίσθηση τους , για να κρίνουν όσους έχουν απέναντι τους και συνήθως δεν προδίδονται.

Πολύ συχνά αμφιταλαντεύονται και τότε υπακούν στη φωνή που έχουν μέσα τους και λέγεται ένστικτο.
Οι γυναίκες Ιχθείς ενεργούν συνήθως παρασκηνιακά, χωρίς να επιζητούν την προσοχή των άλλων. Η φαντασία και το συναίσθημα εμπνέουν τις κινήσεις και τις επιλογές τους, ενώ πολλές φορές μοιάζουν να κλείνονται στον εαυτό τους.

Όσοι τις γνωρίζουν  έστω και λίγο ξέρουν ότι λειτουργούν με άξονα το πως νοιώθουν και ότι είναι επιρρεπείς  στις συχνές αλλαγές – όπως ακριβώς και  οι άντρες αυτού του ζωδίου.

Στις επιλογές τους τελικά δεν είναι και τόσο πρακτικές  - γεγονός που απογοητεύει συχνά τους γύρω τους  και δη τους εργοδότες τους. 

Δύσκολα όμως μπορούν να αλλάξουν, όσο και αν προσπαθήσουν.                       

 

Η εξωτερική εμφάνιση

Είναι εύκολο να αναγνωρίσει κάποιος όσους ανήκουν στους Ιχθείς: από την εξωτερική τους εμφάνιση και την εσωτερική τους λάμψη.

Οι άντρες αυτού του ζωδίου έχουν συνήθως μεγάλο μέτωπο και αργό βηματισμό.

Κάποιος πιο προσεκτικός μπορεί  να διακρίνει στα μάτια τους και την καλή και ευγενική τους διάθεση.

Στην πλειονότητα τους ονειροπολούν πολύ συχνά και αφαιρούνται με αποτέλεσμα να είναι ασυνεπείς κι άλλοτε αινιγματικοί στη συμπεριφορά τους.

Οι γυναίκες Ιχθείς αγαπούν πολύ την ανθρώπινη επαφή και η επικοινωνία και δεν κρύβουν τη διάθεση τους να αγκιστρώνονται από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Εκδηλώνουν ένα μοναχικό στιλ και δεν παίρνουν εύκολα πρωτοβουλίες.

Μαγνητίζουν όμως τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου με τα μεγάλα μάτια που συνήθως έχουν και την αινιγματική συμπεριφορά τους.

Κανείς δεν πρέπει να κάνει όμως το λάθος, να τις υποτιμήσει. Γιατί δεν είναι σίγουρα το «αδύναμο θηλυκό» που εξωτερικεύουν.   

                                  

Οι δημιουργικοί και  ονειροπόλοι Ιχθείς.


Μερικές φορές θα έλεγε κανείς ότι κακοφαίνεται στους Ιχθείς , όταν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους μιλήσει για τις σκέψεις και τα προβλήματα τους και να τον συμβουλέψουν.
Τους αρέσει να  ασχολούνται με όσα απασχολούν τους γύρω τους, σαν να μην θέλουν να ρίξουν την ίδια διεισδυτική ματιά στον εαυτό τους.

Φτάνουν όμως σε υπερβολικό σημείο, και  επειδή εξαρτώνται τόσο πολύ από το τι συμβαίνει στους άλλους, ζουν και πολλές απογοητεύσεις.
Οι ώριμοι άντρες αυτού του ζωδίου αγαπούν την ηρεμία, την άνεση και την μποέμικη ατμόσφαιρα. Το σπίτι και η οικογένεια τους έχουν μεγάλη σημασία για αυτούς – είναι το καταφύγιο τους , που κανείς δεν μπορεί να τους ενοχλήσει.

Απολαμβάνουν και αυτοί όπως και οι γυναίκες  Ιχθείς την παρέα φίλων και γνωστών και πολλές φορές γίνονται το επίκεντρο χωρίς να το επιδιώκουν.
Τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά τους οι περισσότεροι Ιχθείς είναι μαχητές. Ψάχνουν πολύ όλα τα δεδομένα μέχρι να καταλήξουν στο επάγγελμα που θα ακολουθήσουν. Αυτό που έχει σημασία για εκείνους είναι να μπορούν να έχουν λόγο και να προωθούν τις δημιουργικές ιδέες τους. Έχουν υψηλή  αίσθηση του καθήκοντος και δεν σταματούν ποτέ να διαβάζουν και να ενημερώνονται. 

Τις περισσότερες φορές δεν κινούν εκείνοι τα νήματα, περιμένουν να τους οδηγήσουν οι εξελίξεις  σε αυτούς και τότε να αντιδράσουν. Έτσι,  δεν επιδιώκουν να ανέβουν οπωσδήποτε στην κορυφή της επαγγελματικής ιεραρχίας. Χωρίς  όμως αυτό να σημαίνει πως, εάν το έβαζαν στόχο, δεν θα μπορούσαν να τον κατακτήσουν.  Μάλιστα, ειδικά στο χώρο της τέχνης  και των γραμμάτων, είναι πολλοί  οι Ιχθείς  που ξεχωρίζουν με το ταλέντο τους.


Πολλοί είναι όμως και εκείνοι οι Ιχθείς που ζουν μέσα στην αυταπάτη. Και αυτό φαίνεται και από τα χόμπι που επιλέγουν. Αγαπούν το σινεμά, αφού όποτε το επισκέπτονται ζουν επίσημα έστω και για λίγο, ένα παραμύθι, βάζοντας τον εαυτό τους στη θέση των ηθοποιών.  Ζουν την περιπέτεια, προσπαθούν μαζί με τους ήρωες να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Ασχολούνται εξίσου πολύ και με ότι αφορά τις θρησκείες, εξωτερικεύοντας ένα ενδιαφέρον για το παράλογο, το μεταφυσικό, το σύμπαν των εσωτερικών δυνάμεων. Χάνονται ώρες ολόκληρες μέσα σε χοντρά βιβλία , ταξιδεύοντας σε άλλους κόσμους και ανακαλύπτοντας  νέα πρόσωπα και πράγματα.
Στα φαγητά και τα γλυκά τους ενδιαφέρει πολύ η εξωτερική εμφάνιση. Ικανοποιούνται μόνο όταν και τα μάτια τους μπορούν να το απολαύσουν. Για αυτό και πολύ συχνά προτιμούν τις εξωτικές γεύσεις, που τα συνδυάζουν όλα. Λένε εύκολα «ναι» και σε καινούργια και περίεργα πιάτα, όπως και στα ξενόφερτα πολύχρωμα και παχύρρευστα κοκτέιλ.
Πάντως, σπάνια θα περιέγραφε κάποιος τους άντρες ή τις γυναίκες Ιχθείς σαν αθλητικούς τύπους.

Τους αρέσουν οι μεγάλοι περίπατοι στην εξοχή και την καθαρή ατμόσφαιρα, όπως και οι βόλτες με το ποδήλατο. Η γιόγκα τους φτιάχνει επίσης το κέφι και την προτιμούν από οποιοδήποτε άλλο άθλημα για να καλμάρουν τα νεύρα τους και να ηρεμούν το σώμα τους. Δε δυσκολεύονται καθόλου με τις ασκήσεις της, αρκεί να μυηθούν.
Στις  γυναίκες Ιχθείς αρέσει επίσης ο χορός. Ο συνδυασμός της κίνησης και του ρυθμού της μουσικής μοιάζει να είναι έμφυτος  μέσα τους, γι΄ αυτό και  τα καταφέρνουν πολύ καλά. Γνωρίζουν  μάλιστα πολλές επιτυχίες στο μπαλέτο και στο χορό σε ρυθμούς τζαζ μέχρι και στο αερόμπικ. 

 Άλλες φορές πάλι αρκούνται σε ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης και χαλάρωσης.
Πάντως οι Ιχθείς  έχουν συνήθως τον πλήρη έλεγχο του σώματος τους . Στην αστρολογία το σημείο που θεωρείται πιο ευαίσθητο ιατρικά είναι τα πόδια τους. Αντέχουν τις αρρώστιες, χωρίς να παραπονιούνται από το πρωί ως το βράδυ.

Κάποιες άλλες φορές σκέφτονται πολύ  την υγεία τους, επηρεάζοντας έτσι και την ψυχολογία τους, είτε αρνητικά είτε θετικά.
Τότε μπορεί και να νοιώσουν άρρωστοι, χωρίς καν να  συμβαίνει κάτι τέτοιο. Έχουν ούτως ή άλλως μια έμφυτη τάση προς την κατάθλιψη, ειδικά όταν τα πράγματα δεν  έρχονται όπως τα θέλουν. Αυτή  τους  η διάθεση τους  κάνει πιο αδύναμους στις αντιδράσεις τους. Με έναν καλό λόγο πάντως το κέφι τους  επανέρχεται  και αποκτούν και πάλι πιο αισιόδοξη οπτική για το μέλλον.                                            

Οι δώδεκα θετικές πλευρές των Ιχθύων : 


 διάθεση να βοηθούν τους υπόλοιπους,
Η αξιοπιστία,
Η εξυπνάδα,
Η γοητεία,
Η εφευρετικότητα,
Η περηφάνια,
Η συναισθηματικότητα,
Η γενναιοδωρία,
Η εύπλαστη  συμπεριφορά,
Η ηρεμία,
Η ταύτιση με τους γύρω τους,
Η ευθυμία.

Οι δώδεκα αρνητικές πλευρές των Ιχθύων :


 Η πολυλογία,
Η αυταρέσκεια,
Η φιλαργυρία,
Η ψυχρότητα,
Η αστάθεια,
Η περιέργεια,
Η φιλοδοξία,
Η επιδειξιμανία,
Η ανισορροπία,
Ο εγωισμός,
Η υπεροψία
και η αδικία. 

 


Τι είδους Ιχθείς είστε;


Ο Κριός ως ωροσκόπος  κάνει τους   Ιχθείς πιο αποφασιστικούς. Είναι εύστροφοι και δείχνουν μεγάλη προθυμία και αφοσίωση στη δουλειά τους. Δεν ξεπερνούν όμως όλα τα όρια, κρατούν και ελεύθερο χρόνο για το ταίρι και τη σχέση τους.    

 
Ο Ταύρος ως ωροσκόπος  ενισχύει τους τομείς που οι Ιχθείς εμφανίζουν μια αστάθεια. Εκδηλώνουν μεγαλύτερες ανασφάλειες, που πρέπει να ξεπεράσουν εάν θέλουν να πάνε μπροστά και να προσπαθήσουν για την επιτυχία ακόμα περισσότερο, ακόμα και αν δεν διακρίνονται και τόσο για τη φιλοδοξία τους.      

Οι  Δίδυμοι ως  ωροσκόπος  «φουσκώνουν τα μυαλά» στους Ιχθείς και τους κάνουν μερικές φορές να αεροβατούν ακόμα περισσότερο. Αρκετά συχνά νοιώθουν να βρίσκονται σε μια εσωτερική πάλη, γιατί δεν μπορούν να συνηθίσουν αυτή την υπέρμετρη αστάθεια. Στον έρωτα είναι εξίσου αναποφάσιστοι.   

Ο Καρκίνος ως ωροσκόπος επηρεάζει τη μεταβλητότητα των Ιχθύων, για παράδειγμα τους κάνει πιο εσωστρεφείς και λιγότερο απερίσκεπτους. Αναπτύσσουν  πάντως πολύ συναίσθημα απέναντι σε καθετί και το πιο σημαντικό πράγμα γι αυτούς είναι η αγάπη και ο δεσμός τους.      

Ο Λέοντας ως  ωροσκόπος  δίνει τη δυνατότητα στους Ιχθείς να βάλουν ουσιαστικούς στόχους, να δρομολογήσουν  σχέδια και να επιδιώξουν πραγματικά να πετύχουν τα ιδανικά τους. Σημειώνουν έτσι μεγάλη επιτυχία και στη δουλειά, ενώ στον έρωτα εμφανίζονται αρκετά κτητικοί.  
 
Η Παρθένος ως ωροσκόπος  κάνει τους Ιχθείς πιο ρεαλιστές, με μεγάλο ενδιαφέρον για την εργασία τους. Έχουν συναίσθηση των ευθυνών τους και είναι πολύ ευσυνείδητοι. Προσέχουν  κάθε τους κίνηση και γι αυτό δεν απογοητεύονται συχνά.     
     
Ο Ζυγός ως ωροσκόπος  ενισχύει το ενδιαφέρον και τη διάθεση των Ιχθύων για τα γράμματα και τις τέχνες. Τα άτομα με αυτό το συνδυασμό είναι λιγότερο αναποφάσιστα και καταφέρνουν να πετύχουν ευκολότερα τους επαγγελματικούς τους στόχους. Στον έρωτα όμως εμφανίζονται πολύ ασταθείς. 

Ο Σκορπιός ως ωροσκόπος έχει συγκεντρωτική και αναλυτική διάθεση και ενισχύει  την ήδη έντονη διαίσθηση των Ιχθύων. Έτσι οι αποφάσεις  λαμβάνονται πιο γρήγορα και συχνά η επιτυχία είναι  εγγύηση. Κάποιες φορές εμφανίζονται λίγο απρόσεχτοι και αδιάφοροι για τη δόξα και την επαγγελματική καταξίωση. Στον έρωτα όμως είναι πολύ ζηλιάρηδες.   
    
Ο Τοξότης ως ωροσκόπος  φέρνει απίστευτη τύχη στους Ιχθείς. Αναζητούν την επιτυχία και τα πράγματα έρχονται όπως ακριβώς τα θέλουν. Αυτός ο συνδυασμός των στοιχείων Νερού – Φωτιάς από τα χαρακτηριστικά ζωδίου – ωροσκόπου τους κάνουν αξιαγάπητους!  Δεν υπόσχονται  όμως εύκολα πίστη σε μια σχέση.   
  
Ο Αιγόκερως  κάνει τους Ιχθείς να τα παίρνουν όλα περισσότερο στα σοβαρά.
Η καριέρα έχει τόση μεγάλη σημασία γι αυτούς, που συχνά δουλεύουν υπερβολικές  ώρες και κάνουν κακό στον εαυτό τους. Στον έρωτα πάντως δεν πέφτουν με τα μούτρα.  

Ο Υδροχόος ως ωροσκόπος  δίνει μια πολύ ελκυστική αύρα στους Ιχθείς, που αποπνέουν μεγάλη περηφάνια και διάθεση να βοηθήσουν τους άλλους. 
Αυτο-πειθαρχούν  εύκολα και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά τους. Όσο  για τον έρωτα, αρκετές φορές χρειάζεται να περιμένουν πολύ μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο ταίρι…      

Οι Ιχθείς ως ωροσκόπος  ενδυναμώνουν όλα τα θετικά και τα αρνητικά του ζωδίου. Είναι ιδιαίτερα εύστροφοι και συναισθηματικοί και κάποιες  φορές πολύ συγκρατημένοι. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές καταφέρνουν και ξεπερνούν τις αναστολές τους.  

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  

Η αστρολογία έχει δείξει ότι κάθε ζώδιο δεν έχει μόνο μια σειρά από  χαρακτηριστικά που αφορούν τη στάση και τη συμπεριφορά του ατόμου, αλλά και κάποια άλλα στοιχεία που του ταιριάζουν και προτιμάει ιδιαίτερα, όπως το χαρακτηριστικό χρώμα, το αγαπημένο λουλούδι,  ο πολύτιμος λίθος.

Το στοιχείο  που εκπροσωπεί τους Ιχθείς είναι –φυσικά! - το νερό. Σε  σύγκριση με τα υπόλοιπα ζώδια του νερού, οι Ιχθείς μοιάζουν να κατοικούν πολύ μακριά σε άλλους ωκεανούς. Είναι πολύ κλειστοί χαρακτήρες, δύσκολα τους καταλαβαίνει κάποιος και θεωρούνται επίσης και αρκετά αντιφατικοί.
Τα αγαπημένα τους χρώματα είναι όλα όσα προέρχονται από τη θάλασσα: το γαλαζοπράσινο, το σκούρο μπλε του ωκεανού, το σμαραγδένιο, όπως και όλα τα παστέλ. Γενικότερα όμως, όλα τους αρέσουν – ακόμα και το πορφυρό ανήκει στα χρώματα τους. Το παν είναι να δίνουν φως και να μην δημιουργούν πολύ έντονους συνδυασμούς. Προτιμούν, ας πούμε, τα μονόχρωμα ρούχα.
Οι τυχερές πολύτιμες πέτρες τους είναι ο αμέθυστος, το μαργαριτάρι, η φεγγαρόπετρα και ο χρυσόλιθος. Όσο για τα μέταλλα, τους αρέσουν ο κασσίτερος και η πλατίνα.  Το δεύτερο ασφαλώς και εγκρίνεται για τα κοσμήματα που επιλέγουν, ενώ το πρώτο είναι  κατάλληλο για να φτιάξουν μαζί με κράμα άλλων μετάλλων πιθάρια, κανάτες και κύπελλα. Μάλιστα, τέτοιες δημιουργίες τις κρατούν στο δωμάτιο τους για γούρι..
Πιστεύουν όμως και στη θεραπευτική ιδιότητα που έχουν κάποια μέταλλα  ή πολύτιμες πέτρες? Οι περισσότεροι πιστεύουν και εξηγούν ότι ο αμέθυστος φτιάχνει τη διάθεση και το κέφι τους, η άκουα μαρίνα αυξάνει τις αντιστάσεις του οργανισμού στα κρυολογήματα και τη γρίπη, τα μαργαριτάρια  σταθεροποιούν τον ορμονικό κύκλο.
Η γυναίκα Ιχθείς αγαπάει τα κοσμήματα, αλλά τα φοράει διακριτικά. Δεν θέλει να ντύνεται σαν «λατέρνα»   προκειμένου να φορέσει όλα όσα είναι στη μόδα. Λίγα και καλά κοσμήματα ξεχωρίζουν πάνω της, αναδεικνύουν την προσωπικότητα της και μαγνητίζουν τα βλέμματα.
Αγαπούν πολύ όλα τα φυτά, αλλά ιδιαίτερα όσα έχουν ανάγκη πολύ νερό και ζουν στις όχθες ποταμών ή και στη θάλασσα, όπως τα φύκια, οι σπόγγοι ή τα νούφαρα. Από λουλούδια δείχνουν προτίμηση στις πετούνιες, στα   κλασικά τριαντάφυλλα και τις αισθησιακές ορχιδέες. Τους αρέσουν  και όσα άνθη  σηματοδοτούν το τέλος του χειμώνα και την αρχή της άνοιξης 

              
      
TEST ΠΟΣΟ ΓΝΗΣΙΟΣ ΙΧΘΕΙΣ   ΕΙΣΤΕ


ΑΝΔΡΑΣ ΙΧΘΕΙΣ  

 

   ΝΑΙ  ΟΧΙ
1. Μπαίνετε εύκολα στη θέση των άλλων?  4  1
2. αγαπάτε την αρμονική ζωή της οικογένειας στο σπίτι?              2  1
3. Χαίρεστε όταν στέκεστε στο πλευρό των άλλων που σας χρειάζονται?   2  1
4.  Έχετε  συχνά ανασφάλειες?  3  1
5. Σας αρέσει να βρίσκεστε στο προσκήνιο?   1  2
6. Κρατάτε μούτρα σε κάποιον που σας κριτικάρει?  4  2
7. Θα σας περιέγραφε κάποιος σαν πολύ αθλητικό τύπο?  0  2
8. Μένετε πίσω σχετικά με τους υπόλοιπους,    επειδή δυσκολεύεστε να προωθήσετε τον εαυτό σας?  3  2
9. Αγωνίζεστε με κάθε μέσο, όταν θέλετε να πετύχετε ένα στόχο?  1  3
10.  Παίζει μεγάλο ρόλο το συναίσθημα στη ζωή σας?  4  1

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Μέχρι 12 πόντους:  Η συμπεριφορά σας δεν είναι η αυθεντική των  Ιχθύων. Παίρνετε πολύ τοις μετρητοίς κάποια πράγματα, δε δείχνετε και τόση κατανόηση σε άλλα και ούτε βασίζεστε και τόσο στο ένστικτο σας. Ίσως   σας επηρεάζει πάρα πολύ ο ωροσκόπος σας.  

Από 13 έως 24 πόντους: Έχετε πάρα πολλά στοιχεία  των Ιχθύων έκδηλα στη συμπεριφορά σας. Είστε πολύ ευαίσθητοι και οι διαθέσεις σας  αλλάζουν πολύ εύκολα. Πολλές φορές υποτιμάτε τον εαυτό σας, αλλά παρ΄όλα αυτά  δε το βάζετε κάτω και πετυχαίνετε τους στόχους σας , έστω και αργά.      
     
Από 24 πόντους και πάνω:  Είστε ανάμεσα στους γνήσιους άντρες Ιχθείς! Αναζητάτε την εσωτερική  αρμονία  και δίνετε μεγάλη σημασία στο παρουσιαστικό σας. Έχετε επίγνωση των καθηκόντων σας  και είστε πολύ συνεπείς. Έχετε θετική σκέψη  και σας αρέσουν οι μποέμικες καταστάσεις.        


 

ΓΥΝΑΙΚΑ  ΙΧΘΕΙΣ

  

   ΝΑΙ  ΟΧΙ
1. Αισθάνεστε ανασφαλείς όταν σε ένα πάρτι δεν ξέρετε  κανέναν άλλο πέραν του οικοδεσπότη?  2  4
2. Λέτε συχνά ότι θα θέλατε να   είστε στον έβδομο ουρανό?  4  2
3. Πετάτε στα σκουπίδια τα δώρα που δεν σας αρέσουν?        3  2
4. Εάν νομίζετε ότι σας απατά ο σύντροφος σας θα του το πείτε?    3  1
5. προτιμάτε ένα κομψό διαμέρισμα από ένα σπίτι στην εξοχή?  3  2
6. Εάν σας  εκνευρίσει ο διευθυντής σας, θα τον διακόψετε καθώς μιλάει?  3  1
7. Σας  αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες?      4  1
8. Πιστεύετε ότι ο σύντροφος σας δεν σας αγαπάει πια,  όταν δεν προσέχει  καν ότι πήγατε κομμωτήριο?   4  1
9. Σας αρέσει να κρυφακούτε έναν καβγά στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας?  3  1
10. Θα αγοράζατε ένα ακριβό φόρεμα εάν είχατε υπερβεί   τα προκαθορισμένα έξοδα του μήνα?  3  2

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 

Μέχρι 12 πόντους: Είναι σαφές από τις απαντήσεις σας ότι δεν έχετε πολλά κοινά με τους Ιχθείς. Αφήνετε τη ζωή να σας προσπερνάει και δεν προβληματίζεστε για τίποτα και για κανέναν. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι επηρεάζεστε πάρα πολύ από τον ωροσκόπο σας.  

Από 13  έως 24 πόντους:   Έχετε πολλά κοινά με την αυθεντική συμπεριφορά των Ιχθύων, ακόμα και με κάποια ενοχλητικά χαρακτηριστικά τους. Είστε πολύ συναισθηματικές και λύνετε τις διαφωνίες που προκύπτουν όσο γίνεται χωρίς καβγάδες. Παρά τις συχνές αλλαγές στη διάθεση σας είστε αρκετά ισορροπημένες. 

Από 24 πόντους και πάνω:  Ανήκετε σίγουρα στην ομάδα των γνήσιων Ιχθύων! Χωρίς αμφιβολία έχετε τα περισσότερα θετικά και αρνητικά στοιχεία τους. Εάν καταφέρετε να μην είστε τόσο ανεκτικές σε όλα, τότε σίγουρα θα κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας.  

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

 

Return to category
 
Τελευταία άρθρα