fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ο Ουρανός στον Κριό, σα να λέμε «ο ουρανός σφοντύλι»

14 Μαρτίου 2011 | 01:15 π.μ.

Ο Ουρανός στον Κριό, σα να λέμε «ο ουρανός σφοντύλι»
 

Ο Ουρανός στον Κριό… σα να λέμε «ο ουρανός σφοντύλι»
Ο πλανήτης Ουρανός θεωρείται ο πιο  τρελός πλανήτης αφού κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο έρχονται τα πάνω κάτω. Λέτε από εκεί να βγήκε το «μου ‘ρθε ο ουρανός σφοντύλι»;

Αστειεύομαι φυσικά. Το γεγονός πάντως είναι ότι από τις 12 Μαρτίου, ο Ουρανός μπήκε στον Κριό και θα μείνει εκεί για επτά χρόνια (άλλοι αστρολόγοι υπολογίζουν 8 χρόνια). Το θέμα είναι ότι σε αντίθεση με το 2010 που ο Ουρανός έμεινε στον Κριό για 2 μήνες και κάτι, τώρα ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος και οι παραλλαγές της επιρροής του σε σχέση με τα υπόλοιπα αστρολογικά γεγονότα θα είναι πάρα πολλές.
Ο Ουρανός φέρνει πάντα αλλαγές και ανατροπές. Το ζητούμενο είναι ο καθένας μας να έχει κάνει την αυτοκριτική του, να έχει κατασταλαγμένα τα «θέλω» του και να μπορέσει να διαχειριστεί όλες αυτές τις αλλαγές σύμφωνα με τον χαρακτήρα του και τις επιθυμίες του.

Ωστόσο για ένα πράγμα προετοιμαστείτε, ανεξάρτητα με το ποιο είναι το ζώδιό σας, ετοιμαστείτε να αφήσετε πίσω όλους τους συμβιβασμούς που κάνατε στο παρελθόν, ξεχάστε τις σταθερές και τα δεδομένα και προετοιμαστείτε για να προσαρμοστείτε σε μια νέα ζωή με νέα δεδομένα, μεγάλες αλλαγές, ακόμα και προσωπικές επαναστάσεις.
Ας δούμε όμως πως κάθε ζώδιο θα «εισπράξει» αυτές τις μεγάλες αλλαγές.
 

.


Κριός
Οι Κριοί είναι οι πρωταγωνιστές της επταετίας. Ο Ουρανός κατοικοεδρεύει στο ζώδιό τους και οι ίδιοι είναι εκ φύσεως άνθρωποι που ηγούνται αλλαγών.
Αυτό το κλίμα λοιπόν θα συντροφεύει κάθε έκφανση της ζωής σας. Τρελοί ρυθμοί και στροφή 180 μοιρών στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σας ζωή σας περιμένουν.
Πάρτε βαθιά ανάσα λοιπόν και ετοιμαστείτε να βουτήξετε σε μια περιπέτεια χωρίς προηγούμενο.
Ακόμα και όσες τα τελευταία χρόνια βρεθήκατε «βολεμένες» και συμβιβασμένες προετοιμαστείτε να ταρακουνηθείτε και να δείτε την ανία να σας αποχαιρετά μια και καλή.


Ταύρος
Ξέρω πολύ καλά ότι έχετε πανικοβληθεί διαβάζοντας τις πρώτες γραμμές του προλόγου αυτού του άρθρου, καθώς οι αλλαγές είναι το αδύνατό σας σημείο.
Για εσάς ο Ουρανός δεν προβλέπει να έρχονται τα πάνω κάτω αλλά μάλλον τα μέσα έξω.
Μια βαθιά βουτιά στον εσωτερικό σας κόσμο και μια μεγάλη ενδοσκόπηση προβλέπεται για εσάς.
Τώρα τι θα βρείτε βαθιά θαμμένο μέσα σας; Αυτό είναι που θα καθορίσει αν αυτό θα σημάνει την συνειδητοποίηση ότι πρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας ή απλά αν τα αποτελέσματα της σκληρής αυτοκριτικής που θα υποβάλετε τον εαυτό σας, σας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι απλά πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο γύρω σας.


Δίδυμοι
It’s party time καλά μου Διδυμάκια, το καλύτερό σας δηλαδή.
Νέα ενδιαφέροντα και προοπτικές σας περιμένουν και είσαστε από τα λίγα ζώδια που προσδοκάτε κάτι τέτοιο με τόσο πάθος. Ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί και ίσως δεχθείτε την πρόκληση να συνεργαστείτε με ετερόκλητους ανθρώπους, πράγμα που θα σας εξιτάρει και θα το τολμήσετε.
Χωρίς να σκεφτείτε λοιπόν δεύτερη φορά αν αυτή η αλλαγή θα πλήξει δεσμούς και δεδομένα που ήταν δεδομένα εδώ και χρόνια, ετοιμαστείτε να βρεθείτε σε νέους δρόμους, άγνωστους και πολύ γοητευτικούς.
Τι υπάρχει στο τέλος της διαδρομής;
Αυτό κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Το σίγουρο είναι πάντως ότι το ταξίδι θα είναι συναρπαστικό!


Καρκίνος
Για εσάς η επίσκεψη του Ουρανού φαντάζει σαν μεγάλη απειλή και αισθάνεστε την ανάγκη να οχυρωθείτε για να προστατέψετε τα κεκτημένα σας.
Η αλήθεια είναι ότι η επταετία που ξεκινά, θα σας βάλει στην διαδικασία να αναζητάτε τις σταθερές εκείνες αξίες που θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στις ξαφνικές αλλαγές και να καθησυχάσετε τις ανασφάλειές σας.
Ωστόσο επειδή είσαστε συνήθως άνθρωποι με ταλέντα και ικανότητες, δείτε το όλο κλίμα σαν μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδείξετε όσα μέχρι τώρα κανείς δεν υποψιαζόταν ότι διαθέτετε.
Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ασχοληθείτε ακόμα και με τα κοινά προκειμένου να στρέψετε όλο αυτό τον αέρα αλλαγής προς όφελός σας.


Λέων
Ο κόσμος γύρω σας θα μοιάζει να αλλάζει κι αυτό ίσως σημαίνει ότι θα απειληθεί ακόμα και ο… θρόνος σας βασιλικά μου λιονταράκια.
Το ταξίδι όμως είναι μοναδικό και σας επιφυλάσσει ακόμα καλύτερους θρόνους να κατακτήσετε.
Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό να δείτε την ζωή σας να αλλάζει, αν αποφασίσετε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις και να δεχθείτε τις προκλήσεις που θα εμφανίζονται η μία μετά την άλλη.
Είναι η ώρα να αποδείξετε πόσο καλοί ηγέτες είστε και να γίνετε οι πρωτοπόροι σε μια νέα εποχή, είτε κάνοντας πρώτοι μεγάλα βήματα προς τα εμπρός, είτε βουτώντας βαθιά μέσα στην ψυχή σας και ανακαλύπτοντας νέα ενδιαφέροντα, νέες ικανότητες και νέες προοπτικές.
Οι δυσκολίες φυσικά και δεν θα λείψουν καθώς μαζί με εσάς αλλάζουν και οι άλλοι γύρω σας και εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές των ανθρώπων που αγαπάτε και να τους εντάξετε ή να τους αφήσετε έξω από την νέα καθημερινότητα που διαμορφώνεται.


Παρθένος
Οι ανατροπές είναι το μόνο δεδομένο κι αυτό για εσάς που σας αρέσει να προγραμματίζετε τα πάντα, θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία.
Δείτε το όμως διαφορετικά… πόσα πράγματα στη ζωή σας –με τα οικονομικά σας να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην μακριά λίστα- δεν χρειάζονται αλλαγή;
Αν πρέπει λοιπόν οπωσδήποτε να προγραμματίσετε το μέλλον κάντε το εξής, σκεφθείτε όλα όσα προβλέπεται να συμβούν και προγραμματίστε το ακριβώς αντίθετο.
Οφείλετε να παραδεχτείτε ότι η αντίστροφη πρόβλεψη, είναι σε πολλούς τομείς εξαιρετικά ελπιδοφόρα.
Για παράδειγμα, ίσως δείτε το, εδώ και καιρό, πληγωμένο πορτοφόλι σας να γεμίζει ξαφνικά και αναπάντεχα από μια ξεχασμένη επένδυση που είχατε κάνει πριν καιρό, από έναν μακρινό συγγενή κτλ.
Οι αλλαγές θα γίνουν είτε σας αρέσει είτε όχι.
Αν είσαστε από τις «άτυχες» των προηγούμενων ετών αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει βελτίωση. Αν πάλι είσαστε από εκείνες που έχουν βολευτεί σε μια επίπλαστη «σιγουριά» ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε και να ξεκινήσετε το χτίσιμο ενός νέου καταφυγίου.


Ζυγός
Αν επιδιώξετε να διατηρήσετε τις γνωστές σας ισορροπίες μάλλον δεν θα σας βγει σε καλό.
Επιστρατεύστε λοιπόν ό,τι πιο επαναστατικό διαθέτετε, βρείτε κι άλλους που να μοιράζονται μαζί σας τις ίδιες ιδέες και μπείτε για τα καλά στο χωρό της επανάστασης, είτε αυτό σημαίνει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή όπως έναν γάμο για τις ελεύθερες ή έναν χωρισμό για τις δεσμευμένες, είτε αλλαγή επαγγέλματος, είτε ακόμα και ενασχόληση με νέα ενδιαφέροντα, ακόμα και με την πολιτική.
Αυτή η ξέφρενη πορεία προς νέες κατευθύνσεις, θα σας γεμίσει με νέες εμπειρίες και γνώσεις που θα εμπλουτίσουν τον έτσι κι αλλιώς πλούσιο εσωτερικό σας κόσμο ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η δύναμη που θα αισθανθείτε να αποκτάτε, θα απειλήσει ακόμα και ανθρώπους που σας αγαπούν..

 
Σκορπιός
Σε σχέση με όλα τα άλλα ζώδια, έχετε ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τον Ουρανό κι αυτό δεν είναι άλλο από το αλάθητο ένστικτό σας και την παροιμιώδη διαίσθησή σας.
Κι αυτό γιατί οι αλλαγές που θα έρθουν δεν θα μπορούν ούτε να εξηγηθούν, ούτε να προβλεφθούν με την κοινή λογική και κανένας ειδικός ή ειδήμων δεν θα μπορέσει να τις εξηγήσει με «επιστημονικό» τρόπο.
Το μόνο που θα χρειάζεται στην περίπτωση αυτή, είναι το ένστικτό σας και αυτό είναι το πιο δυνατό σας χαρτί.
Αγνοήστε λοιπόν όλες τις «φωνές λογικής» και αντιμετωπίστε όλα όσα θα συμβούν την επόμενη περίοδο με την διαίσθησή σας και να είστε σίγουρες ότι θα φέρουν μεγάλες, αλλά και θετικές επιπτώσεις στη ζωή σας.

 
Τοξότης
Αγαπημένα μου παιδιά, Τοξοτάκια μου δηλαδή, για εσάς ο Ουρανός είναι σαν τον Άγιο Βασίλη.
Σας φέρνει δηλαδή ό,τι ονειρεύεστε. Μια ζωή με συνεχείς εναλλαγές, καμία ρουτίνα και ανατροπές που σας φέρνουν ζάλη αλλά αυτό είναι που αναζητάτε έτσι κι αλλιώς στη ζωή.
Η συγκεκριμένη περίοδος είναι πολύ πιθανό να σημαδευτεί από συνταρακτικές ανατροπές στον ερωτικό τομέα.
Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει μέχρι και η προσωπική σας οπτική ως προς το ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς.
Οι αδέσμευτες ίσως βρεθείτε να ζείτε έναν μεγάλο έρωτα με κάποιον που δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα σας έλξει ερωτικά και μέχρι τώρα σας ήταν αδύνατο να βρείτε κοινή γλώσσα επικοινωνίας.
Για τις Τοξοτίνες που είστε σύζυγοι και μαμάδες, μπορεί να δείτε τον σύντροφο και τα παιδιά σας να αλλάζουν και μαζί μ’ αυτούς να αλλάζουν και οι απαιτήσεις τους από εσάς, γεγονός όμως που δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα, καθώς είσαστε πραγματικοί μαέστροι των αλλαγών και θα προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα σε ελάχιστο χρόνο.
 
 
Αιγόκερως
Όποιους κανόνες και όρους κι αν είχατε καταφέρει να επιβάλλετε, ήρθε η ώρα να τους επαναδιαπραγματευτείτε.
Αυτό στην δική σας περίπτωση αφορά κατά κύριο λόγο, οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις.
Κάντε λοιπόν ένα καλό ξεκαθάρισμα, αφήστε πίσω ό,τι δεν σας χρειάζεται, για να μπορέσετε να έχετε την ευελιξία που θα χρειαστείτε στην επόμενη περίοδο για να ανταποκριθείτε στις επερχόμενες αλλαγές και να στρέψετε όλα τα προγνωστικά προς όφελός σας.
Να έχετε ωστόσο στο μυαλό σας, ότι τα παιχνίδια του Ουρανού ενδέχεται να συμπεριλαμβάνουν και την πιθανότητα ενώ τα πράγματα να εξελίσσονται θετικά σε έναν τομέα, να πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο σε έναν άλλο κι εσείς θα πρέπει να έχετε μόνιμα το νου σας σε χίλιες μεριές, για να διατηρείτε τον πολυπόθητο έλεγχο.
 

Υδροχόος
Ο Ουρανός είναι απόλυτα συμβατός με την ιδιοσυγκρασία των Υδροχόων.
Οι πρωτοποριακές ιδέες και οι πνευματικές ανησυχίες των Υδροχόων, βρίσκουν «πεδίο δόξης λαμπρόν» στα χρόνια της επιρροής του τρελού αυτού πλανήτη.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας, να βάλετε παντιέρα της ζωής σας το «Κάνε τ’ αδύνατα» και να δείτε τις πιο τρελές σας ιδέες να φαντάζουν πιο λογικές από ποτέ.
Ένα ακόμα καλό αυτής της νέας περιόδου που ξεκινάει, είναι ότι η οικονομική ανασφάλεια που σας βασάνιζε όλα τα περασμένα χρόνια να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα κι αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να ανασάνετε με ανακούφιση.
Είτε επειδή έχουν τακτοποιηθεί, είτε επειδή θα υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να γεμίζουν τη σκέψη σας, αυτό είναι μεγάλη ανακούφιση για εσάς που ο συγκεκριμένος τομέας δεν είναι το δυνατό σας σημείο.
 

Ιχθύες
Έχετε κι εσείς, σαν τους Σκορπιούς, ένα ισχυρό αντίδοτο για να αντιμετωπίσετε τον Ουρανό κι αυτό δεν είναι άλλο από το αλάθητο ένστικτό σας.
Βάλτε λοιπόν τις κεραίες σας σε λειτουργία και ετοιμαστείτε να κινηθείτε σε όσα αναπάντεχα θα συμβούν, όχι με την λογική αλλά με την διαίσθηση.
Αυτό που επίσης μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για τους -χαμηλών τόνων- Ιχθείς, είναι ότι στην επόμενη περίοδο που θα «βγουν μαχαίρια» και θα «πέσουν κορμιά» μπορεί οι σκληροτράχηλοι μαχητές να υποτιμήσουν την αξία και τις ικανότητες των πιο ήπιων αντιπάλων όπως εσείς κι αυτό να σας δώσει ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα.
Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τα χαρίσματά σας και είναι σίγουρο ότι οι ανατροπές θα είναι προς όφελός σας. 

 

Σχετικά Άρθρα

 

Return to category

Comments

 
Τελευταία άρθρα