fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Τι βλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το μέλλον

8 Μαΐου 2011 | 11:27 π.μ.

Τι βλέπει ο Κώστας Λεφάκης για το μέλλον

 

Σε ζωντανή αστρολογική εκπομπή του Oroskopos.gr, ο κορυφαίος Έλληνας αστρολόγος Κώστας Λεφάκης έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα των επισκεπτών του site, κάνοντας, παράλληλα, και σημαντικές προβλέψεις για τη γενικότερη οικονομική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και τον κόσμο.  
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός αστρολόγος προβλέπει συνέχιση της οικονομικής ύφεσης στη χώρα μας μέχρι και το τέλος του 2013, ένα ταραγμένο πολιτικά καλοκαίρι και φθινόπωρο για το 2011, με ενδεχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης και μία νέα εποχή μετά από εκλογική διαδικασία που θα εγκαινιάσει ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης. Όσον αφορά σε ακραία φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα, ο κ. Λεφάκης προβλέπει ενδεχόμενο σεισμό μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες του 2011 στη Νότια Ελλάδα -κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και την Κρήτη- καθώς και μία σειρά έντονων γεωλογικών φαινιομένων στην αντίπερα πλευρά του Ειρηνικού, μέσα στη δεκαετία που διανύουμε.

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία των γενικών προβλέψεων του Κώστα Λεφάκη: 


Μέλλον Ελλάδας
“Θέλω να θυμίσω ότι η περίοδος 2008-2012 -μάλιστα το έχω αναφέρει και σε βιβλία και έντυπα, με τα οποία συνεργάζομαι- είναι δύσκολο πέρασμα. Ήδη από το 2008 και μέχρι και το τέλος του 2012, οι μετακινήσεις των μεγάλων ουρανίων σωμάτων τα φέρνουν σε τέτοια σημεία, όπως είναι τα ζώδια του Κριού και του Ζυγού (δηλαδή τα σημεία των Ισημερινών), καθώς και τα ζώδια του Καρκίνου και του Αιγόκερω (τα σημεία των Ηλιοστασίων), που προκαλούν ανατροπές και αλλαγές.

Συγκεκριμένα, από το 2010 εγκαινιάστηκε μία νέα εποχή. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά δεν είναι και καταστροφικά. Είναι πολύ πιθανό να έχουμε έναν πολιτικό ανασχηματισμό, τον όποιο θα υπαγορεύσουν τα ξένα κέντρα εξουσίας. Ακόμα και η κυβέρνηση Παπανδρέου που εξελέγη στην

Πανσέληνο του Οκτωβρίου (4/10/2009) φαίνεται από εδώ και πέρα ότι υπακούει σε μία περίοδο άτυπης δικτατορίας του κεφαλαίου. Έχουμε μπει σε μία πορεία δύσκολη οικονομικά για μία ολόκληρη 3ετία (φθινόπωρο 2009- φθινόπωρο 2012). Πιστεύω ότι οι δυσκολίες θα αναγκάσουν τους ανθρώπους να αλλάξουν. Θα συνεχίσουν οι αναταραχές του κοινωνικού και πολιτικού ιστού, μέχρι και οι δύο να πάρουν μία νέα μορφή.

Για το 2011, θα έχουμε ένα βαρύ καλοκαίρι και ένα επεισοδιακό φθινόπωρο. Θα έχουμε γεγονότα, όχι όμως ακραία και όχι πτωχεύσεις. Είναι πιθανό να γίνουν εκλογές ή να μετατεθούν για το 2012, αλλά το βέβαιο είναι πως μετά τον Οκτώβριο του 2011 και μέχρι το τέλος του 2013, θα διανύσουμε
ακόμα ένα δύσκολο διάστημα, όχι καταστρεπτικό αλλά μεταρρυθμιστικό. Μέσα από τις ραγδαίες εξελίξεις που θα υπάρξουν πολλοί θα αλλάξουν τρόπο ζωής, συνήθειες, σχέσεις, εργασία, τόπο διαμονής, θα φύγουν στο εξωτερικό (βοηθάει ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς). Θυμίζω εδώ ότι το 2011 έχει μία σχετικότητα με το διάστημα 1930-1934, γιατί και τότε οι μεγάλοι πλανήτες ήταν στις ίδιες θέσεις με σήμερα.

Κατά τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, αυτή η εποχή με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Κριού, μου θυμίζει κάνοντας τα έτη 1891, 1991και 1941, κάτι που κατ’ αντιστοιχία σημαίνει πως βρισκόμαστε στον προθάλαμο μίας νέας εποχής, κατά την οποία υποχρεωνόμαστε να προσαρμοστούμε.

Μετά την εποχή Παπανδρέου, έρχεται μία εποχή με ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας και θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του 2015, γιατί τότε τερματίζονται οι δυσαρμονίες του Ουρανού από το Κριό και με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.”


Γεωλογικά φαινόμενα- Φυσικές καταστροφές

“Το γεγονός του σεισμού στην Ιαπωνία το είχα αναφέρει και στο βιβλίο μου, που είχα εκδώσει το 1998, αναφέροντας πως το επίκεντρο του δραματικού φαινομένου θα είναι η Ιαπωνία και η Άπω Ανατολή. Δικαιολογώ το σεισμό αυτόν, γιατί η συγκεκριμένη περιοχή σχετίζεται με τον κύκλο του Ουρανού και του Πλούτωνα. Όλα αυτά τα τετράγωνα και οι δυσαρμονίες προκαλούν αιφνίδια καταστρεπτικά γεγονότα.

Τέτοια ακραία φυσικά και κυρίως γεωλογικά φαινόμενα θα έχουμε και στην Ελλάδα. Στη χώρα μας, για μεσα στο 2011 και ενδεχομένως τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει ευαισθησία στο νότιο τμήμα κυρίως στην Πελοπόννησο νότια της Κορίνθου και στην Κρήτη, αλλά δεν μιλάμε για ακραίο σεισμό, όπως συνέβη στην Απω Ανατολή.

Φοβάμαι πως μέχρι το 2020 θα έχουμε στην αντίπερα πλευρά του Ειρηνικού μία μεγάλη γεωλογική αναταραχή με επίκεντρο το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια. Για εμένα, όλη τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα παρουσιάζεται ευαίσθητος ο Ινδικός και ο Ειρηνικός ωκεανός. Να ξέρετε πως έχουμε να δούμε πολλά. ” 

 

 

Return to category

Comments

 
Τελευταία άρθρα