fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Βρες τον ιδανικό άνδρα

18 Μαρτίου 2012 | 03:15 μ.μ.

Βρες τον ιδανικό άνδρα

Ψάχνεις να βρεις τον ιδανικό άνδρα για εσένα,  αλλά οι προσπάθειές σου πηγαίνουν στον βρόντο; Τα άστρα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειες σου...διάβασε το ερωτικό ζωδιακό προφίλ κάθε άνδρα , αποφάσισε ποιος είναι αυτός που ταιριάζει στα γούστα σου και κέρδισε την 1η θέση στην καρδιά του !
ΚΡΙΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Ο Κριός είναι ένας άνδρας δραστήριος, ανεξάρτητος και πολύ ενθουσιώδης.  Είναι πολύ δυναμικός και θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις σχέσεις του και να παίρνει αυτός όλες τις αποφάσεις!Είναι αρκετά ζηλιάρης στον έρωτα, θέλει η σύντροφός του να του προσφέρει την πλήρη αποκλειστικότητα και να τον θαυμάζει. Ερωτεύεται με πάθος, αλλά δεν μπορεί ούτε στιγμή να αποχωριστεί την ελευθερία του. Η σχέση με ένα Κριό είναι μία περιπέτεια που θα σου μείνει αξέχαστη, γιατί θα συλλέγεις καθημερινά μία νέα εμπειρία!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Τον έλκουν οι «δύσκολες» ερωτικές περιπτώσεις, τον εξιτάρει όταν χρειαστεί να δώσει  την «μάχη» του για να κατακτήσει μία γυναίκα! Θέλει δίπλα του να έχει ένα δυναμικό θηλυκό, με έντονη προσωπικότητα, που θα είναι αυθόρμητη, ειλικρινής και πάνω από όλα ...δεν θα τον καταπιέζει!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Δείξε με τον βλέμμα σου τις προθέσεις σου, αλλά παράλληλα άφησέ τον να αμφιβάλει!
•    Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου, άσε τις ντροπές στην άκρη, πλησίασέ τον και μάγεψέ τον με την λαμπερή προσωπικότητά σου!
•    Μην ενδώσεις στις επιθυμίες του, άφησέ τον να σε «κυνηγήσει»!
•    Δείξε ότι έχεις απεριόριστο θαυμασμό γι αυτόν!
•    Του αρέσει η δράση, η περιπέτεια και οι προκλήσεις! Πρότεινέ του ένα ταξίδι μακριά από όλους και από όλα...και να είσαι βέβαιη ότι όχι μόνο θα σε ακολουθήσει ...αλλά θα σε ερωτευτεί κιόλας!ΤΑΥΡΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Ο έρωτας για τον άνδρα Ταύρο δεν είναι ένα παιχνιδάκι απλά για να περάσει την ώρα του ευχάριστα! Είναι πιστός, σοβαρός και θέλει μία σταθερή σχέση στη ζωή του, που θα βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί συναισθηματικά σε μία γυναίκα, θα φροντίσει πρώτα να μάθει τα πάντα για αυτήν και όταν βεβαιωθεί ότι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, τότε θα αφιερώσει όλη του την τρυφερότητα, την πίστη και την αφοσίωση! Του αρέσει να απολαμβάνει με το ταίρι του την πολυτέλεια και τις ανέσεις, θα σε πάει στα ακριβότερα εστιατόρια και θα κάνεις τις διακοπές σου μαζί του στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία!  Έχει ανεξάντλητη υπομονή και μπορεί να συγχωρήσει αρκετά παραπτώματα, αν όμως τον προδώσεις έχει τέτοιο πείσμα που δεν θα σου δώσει δεύτερη ευκαιρία για να επανορθώσεις!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Είναι πολύ εκλεκτικός με τις γυναίκες και έχει πολύ καλό γούστο!
Η γυναίκα που θα τον κερδίσει πρέπει να εκπέμπει θηλυκότητα, γλυκύτητα και να είναι ρομαντική. Τον έλκουν οι καλλιεργημένες γυναίκες που είναι ξεκάθαρες, σοβαρές και ξέρουν τι θέλουν από την ζωή!

Πώς θα τον κερδίσεις 
•    Φλέρταρέ τον με ευγενικό και ρομαντικό τρόπο!
•    Επιμελήσου με λεπτομέρεια την εξωτερική σου εμφάνιση και πρόσεξε ιδιαίτερα το άρωμά σου ...γιατί να είσαι σίγουρη, ότι είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει!
•    Κέρδισε πρώτα την φιλία του και να είσαι βέβαιη ότι σιγά σιγά θα καταφέρεις να τον γοητεύσεις και να τον κάνεις να σου ανοιχτεί!
•    Μην βιαστείς να προχωρήσεις την γνωριμία σου μαζί του ! Άνοιξέ του την ψυχή και την καρδιά σου και κέρδισε την εμπιστοσύνη του!
•    Μην προσπαθήσεις με τερτίπια ζήλιας να του κινήσεις το ενδιαφέρον! Αφιερώσου αποκλειστικά στον στόχο της κατάκτησης του άνδρα Ταύρου και μην του μιλήσεις ΠΟΤΕ  για τις παρελθοντικές ερωτικές σου σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας έξυπνος άνδρας με  επικοινωνιακό ταλέντο και ευχάριστη προσωπικότητα. Θα σε αφοπλίσει το χιούμορ του, αλλά και η ικανότητά του να σε κάνει να νιώσεις οικειότητα από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σας.  Του αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι και θέλει πολύ να κάνει νέες γνωριμίες. Στον έρωτα είναι πολύ ενθουσιώδης και μπορεί να «αποθεώσει» με τα λόγια του τη σύντροφό του, μην ξαφνιαστείς όμως αν πολύ γρήγορα τα αισθήματά του «ξεφουσκώσουν» γιατί έχει την τάση να βαριέται πανεύκολα ! Με τον άνδρα Δίδυμο θα απολαύσεις την διασκέδαση και την κοινωνική ζωή και ο έρωτας μαζί του θα είναι γεμάτος προκλήσεις! Προετοιμάσου ότι είναι ένας «άστατος» άνδρας που θέλει πάντα να νιώθει ελεύθερος!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Δεν δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκα, όσο στο μυαλό της. Θέλει να έχει στο πλάι του ένα θηλυκό έξυπνο και σύγχρονο, που θα του διεγείρει το μυαλό!  Δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στις δραστήριες, δυναμικές γυναίκες που τους αρέσει η εξέλιξη, η πρόοδος και η γνώση!

Πώς θα τον κερδίσεις
•   Προσέγγισέ τον με χαρούμενη και φιλική διάθεση και προσπάθησε να βρεις κοινά ενδιαφέροντα μαζί του!
•   Άφησε μία νότα μυστηρίου στην γνωριμία σας, για να τον προκαλέσεις να σε ...εξερευνήσει...του αρέσουν πολύ οι ερωτικές προκλήσεις!
•   Προσκάλεσέ τον σε μία βραδιά παρέα με φίλους και διασκέδαση! Εκτός από εσένα σίγουρα θα θέλει να γνωρίσει και τον κοινωνικό σου κύκλο!
•   Δείξε ενδιαφέρον για όλες του τις πνευματικές ανησυχίες, κουβέντιασε μαζί του ώρες ατελείωτες, πες ελεύθερα τις απόψεις σου!ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας άνδρας τρυφερός και ρομαντικός, που δίνει όλο του το συναίσθημα στις ερωτικές του σχέσεις ! Είναι παραδοσιακός, μερικές φορές συντηρητικός και θέλει μία γυναίκα δίπλά του, που θα του προσφέρει όλη της την αγάπη και την αφοσίωση!  Έχει αρκετές ανασφάλειες και θέλει διαρκώς συναισθηματική επιβεβαίωση, πολλές φορές μπορεί να κουράσει με την ζήλια και την γκρίνια του! Δεν εμπιστεύεται εύκολα και πριν ξεκινήσει μία σχέση μαζί σου, να είσαι βέβαιη ότι θα σε έχει περάσει πρώτα από τεστ. Δίνεται ολοκληρωτικά στην ερωτική του σύντροφο, είναι υπερπροστατευτικός και στοργικός σε σημείο που μερικές φορές μπορεί να καταπιέσει με την αγάπη του!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκες που αποπνέουν γλυκύτητα και σοβαρότητα.
Προτιμά τις γυναίκες που διατηρούν ένα πιο ήσυχο προφίλ  και αποφεύγει τις σύγχρονες και δραστήριες γυναίκες, που ισχυρίζονται ότι τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνες τους! Ψάχνει να βρει μία τρυφερή ύπαρξη που θα αποπνέει θηλυκότητα και θα έχει την επιθυμία να του αφιερωθεί αποκλειστικά!

Πώς θα τον κερδίσεις
•   Για να τον κερδίσεις πρέπει να έχεις βεβαιωθεί ότι δεν θέλεις μία σχέση απλά και μόνο για να περάσεις τον χρόνο σου, αλλά ότι έχεις διάθεση να δεσμευτείς!
•   Μην τον πιέσεις, φλέρταρέ τον διακριτικά ...και σύντομα θα του περάσουν οι ντροπές και θα σε πλησιάσει!
•   Μην γίνεις προκλητική με το ντύσιμό σου, επίλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα που θα αναδεικνύει την θηλυκότητά σου, αλλά παράλληλα θα είναι και σεμνό!
•   Επικεντρώσου στο στόχο σου (δηλαδή στον άνδρα Καρκίνο), μην έχεις μάτια για κάτι άλλο ...αλλά μην τον πιέσεις, άφησέ τον να κάνει αυτός το πρώτο βήμα!
•   Δείξε του ότι είσαι μία γυναίκα με τρόπους και ευγένεια!


ΛΕΩΝ
Το ερωτικό του προφίλ
Ο άνδρας Λέων έχει μία λαμπερή προσωπικότητα που σε κερδίζει από το πρώτο βλέμμα! Είναι εξωστρεφής με δυναμική προσωπικότητα και ζει την ερωτική του ζωή με ένταση, πάθος και υπερβολή ! Όταν είναι ερωτευμένος εκδηλώνει πάντα τα συναισθήματά του με κάθε τρόπο και κάνει την γυναίκα που έχει πλάι του να νιώθει «βασίλισσα»! Του αρέσει η διασκέδαση, η περιπέτεια και είναι πολύ γενναιόδωρος, δείχνει πάντα την αγάπη του με δώρα και είναι ένας γνήσιος gentleman! Το αρνητικό του σημείο είναι ότι γίνεται αρκετά αυταρχικός και απαιτητικός με την σύντροφό του και θέλει πάντα να περνάει το δικό του!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκα που είναι σέξι, προκλητικές και δυναμικές.
Βασική προτεραιότητά του είναι να νιώθει θαυμασμό για την γυναίκα που έχει δίπλα του! Για να κερδίσεις τον θαυμασμό του πρέπει να έχεις όνειρα και φιλοδοξίες ...να είσαι έξυπνη και να θέλεις να εξελίσσεσαι !

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Όταν το συναντήσεις φρόντισε να φοράς το αγαπημένο σου σέξι φόρεμα, που θα αναδεικνύει όλη την θηλυκότητα σου.
•    Κάνε του κομπλιμέντα, θαύμασέ τον ...δείξε ενδιαφέρον για τη ζωή του και την επαγγελματική του δραστηριότητα, κάνε τον να νιώσει ότι είναι μοναδικός- !
•    Δοκίμασε να τον προσεγγίσεις χρησιμοποιώντας έξυπνο χιούμορ και ευχάριστη διάθεση!
•    Μίλησέ του για τον εαυτό σου, δώσε του να καταλάβει ότι είσαι μία ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα που ...στέκεται γερά στα πόδια της!
•    Ξάφνιασέ τον με εκπλήξεις ...που σίγουρα του αρέσουν!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας πανέξυπνος άνδρας που θα σε γοητεύσει με την διορατικότητά του και το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ, αλλά και το πολύ έξυπνο χιούμορ του! Δεν εκδηλώνει εύκολα το ενδιαφέρον του και τα συναισθήματά του και προτιμά τις πράξεις από τα λόγια ! Θέλει τον χρόνο του για να ανοιχτεί συναισθηματικά, αλλά όταν αποφασίζει να είναι με μία γυναίκα, είναι ένας πολύ πιστός και συνεπής σύντροφος! Έχει πολύ περίεργα γούστα, είναι λιγάκι ιδιότροπος και στέκεται πάντα στις λεπτομέρειες. Για να κάνει το πρώτο βήμα στον έρωτα πρέπει να είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα έχει ανταπόκριση! Είναι ένας άνδρας που ποτέ του δεν ξεχάσει τη γιορτή σου, τα γενέθλιά σου και την επέτειό σας! Χρειάζεται λιγάκι υπομονή μόνο στην κτητικότητα που τον διακρίνει ...αλλά και στην γκρίνια...που είναι πολύ συχνό φαινόμενο!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν ένα προσωπικό τους στυλ και διαθέτουν ευστροφία! Δεν τον νοιάζει τόσο πολύ η εμφάνιση (ξανθιά, μελαχρινή, ψηλή ή κοντή) αλλά προτεραιότητα για αυτόν είναι η γυναίκα που έχει πλάι του να φροντίζει με κάθε λεπτομέρεια τον εαυτό της!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Δώσε προσοχή στο ντύσιμό σου! Δεν χρειάζονται υπερβολές και ιδιαίτερα σέξι επιλογές! Συνδύασε σωστά όλα τα χρώματα και τα αξεσουάρ και φρόντισε με επιμέλεια τα νύχια σου (να ‘σαι βέβαιη ότι θα τα προσέξει)
•    Πάρε τον πρώτο λόγο εσύ ...μέχρι να τον κάνεις να νοιώσει οικειότητα! Είναι λίγο ντροπαλός στο ξεκίνημα της γνωριμίας...
•    δείξε λοιπόν όλη σου την φιλική διάθεση!
•    Κέρδισέ τον επικοινωνιακά! Δείξε του ότι είσαι μία έξυπνη γυναίκα, με ανησυχίες ...και κουβέντιασε μαζί του ώρες ατελείωτες !
•    Δείξε συνέπεια και κράτα πάντα το λόγο σου!


ΖΥΓΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας άνδρας κοινωνικός, εξωστρεφής, με λίγα λόγια η ψυχή της παρέας! Λατρεύει το φλερτ και τις νέες γνωριμίες και δεν μπορεί στιγμή να διακόψει το χόμπυ αυτό! Προσέχει πολύ την εμφάνισή του, είναι ντυμένος πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας και εκπέμπει αρρενωπότητα που ...ξεσηκώνει !
Ο Ζυγός άνδρας είναι διαρκώς ερωτευμένος και σχεδόν ποτέ δεν είναι εργένης, του αρέσει πολύ η συντροφικότητα και απεχθάνεται την μοναξιά!Με ένα του βλέμμα θα σε αιχμαλωτίσει ...και με τους καλούς του τρόπους αλλά και την διπλωματία του ...θα καταφέρει να σε φέρει στα νερά του ! Στη σχέση μαζί του θα καταλάβεις ότι δυσκολεύεται να αποφασίσει, δεν μπορεί εύκολα να πάρει πρωτοβουλίες και ζητά μία γυναίκα που πάντα ... θα τον παρακινεί!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Δίνει μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας. Θέλει πάντα να κυκλοφορεί τα ωραιότερα θηλυκά! Θέλει δίπλα του μία γυναίκα ευχάριστη και δημιουργική, που θα τον συντροφεύει σε όλες του τις δραστηριότητες με το χαμόγελο στα χείλη!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Επιμελήσου το ντύσιμο και γενικότερα την εξωτερική σου εμφάνιση ...πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου κάθε φορά που τον συναντάς!
•    Με το χαμόγελο και την χαρούμενη διάθεση πλησίασέ τον και σπάσε εσύ πρώτη τον πάγο!
•    Πρότεινε να πάτε μαζί στην αγαπημένη του συναυλία!
•    Πάρε εσύ όλες τις πρωτοβουλίες για την συνέχεια της γνωριμίας σας!ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Θέλεις να ζήσεις μία σχέση με μοναδικές συγκινήσεις; Τότε ο άνδρας Σκορπιός είναι ο ιδανικός για εσένα! Είναι σέξι, πολύ ερωτικός, δυναμικός, που ζει με ένταση και πάθος την ερωτική του ζωή ! Είναι ένας άνδρας ξεκάθαρος, που ξέρει τι θέλει ...και δεν μπορεί ποτέ να δεχθεί την άρνηση από μια γυναίκα. Στον έρωτα γίνεται πολύ υπερβολικός, δεν θέλει στιγμή να νιώσει παραμελημένος και εκδηλώνει διαρκώς όσα αισθάνεται για τη σύντροφό του, σε σημείο που μπορεί να την κάνει να ασφυκτιά! Βιώνει τα συναισθήματά της με τέτοιο πάθος, που αρκετές φορές γίνεται πολύ κτητικός, ζηλιάρης και απαιτητικός . Αν  μία γυναίκα παίξει με τα συναισθήματά του και τον προδώσει...δεν θα το ξεχάσει ποτέ του ...και θα θέλει να πάρει την εκδίκησή του!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Δίνει μεγάλη έμφαση στο βλέμμα της γυναίκας, στον τρόπο που κινείται και στην έκφρασή της! Θέλει μία γυναίκα που να αποπνέει ερωτισμό, δυναμισμό και ...μυστήριο! Του αρέσει να έχει μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει, είναι σίγουρη για τα αισθήματά της  και είναι πάντα σταθερή στις απόψεις της!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Δεν χρειάζεται να του πεις πολλά...ένα βλέμμα πολλές φορές ισούται με 1000 λέξεις...δείξε λοιπόν τις προθέσεις σου με αυτό τον τρόπο!
•    Μίλησέ του ελεύθερα για τον εαυτό σου ...μην τον πιέσεις να σου αποκαλύψει τα πάντα για αυτόν ...θα το κάνει σιγά σιγά!
•    Κέρδισε την εμπιστοσύνη του ...πρέπει να καταλάβει ότι είσαι ξεκάθαρη και δεν έχεις τίποτα να του κρύψεις!
•    Αφέσου στην δύνη των συναισθημάτων χωρίς όρια και φραγμούς!
•    Ο άνδρας Σκορπιός θα σε παρασύρει σε μία ερωτική σχέση που
•    θα σου μείνει αξέχαστη!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας άνδρας φιλικός, επικοινωνιακός, φιλόδοξος  και πολύ δραστήριος! Του αρέσει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και λατρεύει την δράση και την περιπέτεια! Είναι πολύ τολμηρός ερωτικός σύντροφος, αλλά είναι απότομος και καθόλου ρομαντικός ! Στον έρωτα του αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι και όταν σιγουρευτεί ότι έχει κατακτήσει μία γυναίκα ....τότε πολύ εύκολα το βάζει στα πόδια!  Δεν μπορεί ποτέ να «εγκλωβιστεί» σε μία σχέση που θα τον περιορίζει, δεν μπορεί να αφιερώσει την αποκλειστικότητα και θέλει να νιώθει ότι είναι ελεύθερος, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άπιστος! Όταν βρει το ιδανικό ταίρι που θα σέβεται την προσωπικότητά του, τότε είναι απόλυτα πιστός!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν θηλυκό και γυμνασμένο κορμί και αποπνέουν σεξουαλικότητα, αλλά προτεραιότητα για αυτόν είναι το μυαλό της γυναίκας ! Θέλει να έχει στο πλάι του μία ανήσυχη, δυναμική γυναίκα που έχει την δική της προσωπικότητα και είναι δραστήρια σαν και αυτόν!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Κέρδισε την φιλία του ...με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στην πολυάσχολη ζωή του!
•    Κάνε έξυπνο χιούμορ μαζί του και διασκέδασέ τον με κάθε τρόπο!
•    Μην του δώσεις τη σιγουριά ότι τον θέλεις...άφησέ τον να αναρωτιέται!.. Του αρέσουν οι προκλήσεις και το ερωτικό παιχνίδι!
•    Μίλησέ του για τα χόμπι και τις δραστηριότητές σου και προσπάθησε να τον εντυπωσιάσεις!
•    Μην γίνεις κουραστική με συνεχόμενα τηλεφωνήματα ή με υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Είναι ένας άνδρας εργασιομανής που παραμελεί την προσωπική του ζωή, γιατί δίνει προτεραιότητα στην επαγγελματική του ανέλιξη και την κοινωνική του καταξίωση ! Στον έρωτα δεν είναι ο πιο εκδηλωτικός άνδρας, προτιμά με τις πράξεις να δείχνει τα συναισθήματά του και αποφεύγει τα μεγάλα λόγια! Όταν βάλει στόχο να κατακτήσει μία γυναίκα, θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να το πετύχει και έχει αρκετή υπομονή και μεθοδικότητα για να το καταφέρει! Είναι ένας πιστός ερωτικός σύντροφος που κάνει τη γυναίκα που έχει πλάι του να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια μαζί του! Οι εφήμερες, επιπόλαιες σχέσεις δεν έχουν να του προσφέρουν τίποτα και τις αποφεύγει...στόχος του είναι όταν πετύχει τις επαγγελματικές και οικονομικές του φιλοδοξίες, να κάνει οικογένεια και παιδιά !

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι σοβαρές και μετρημένες γυναίκες που θα του προσφέρουν αγάπη, αφοσίωση και φροντίδα! Είναι πολύ συντηρητικός άνδρας για αυτό και προτιμά μία γυναίκα που θα είναι σεμνή και θα θέλει κάτι σοβαρό στη ζωή της!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Δείξε το ενδιαφέρον σου, άλλα άφησέ τον να κάνει αυτός το πρώτο βήμα! Είναι της άποψης ότι ο άνδρας είναι ο κυνηγός!
•    Μην υπερβάλλεις στο ντύσιμο, αλλά και στις αντιδράσεις σου!
•    Δείξε λιτότητα και σεμνότητα...σίγουρα θα το προσέξει!
•    Δείξε θαυμασμό για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ...άκουσε με υπομονή όλες τις συζητήσεις που θα θέλει να σου κάνει για τη δουλειά του !
•    Δείξε σταθερότητα και συνέπεια στη συμπεριφορά σου!
•    Μίλησέ του για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Θέλεις να ζήσεις μία σχέση εντελώς απρόβλεπτη με έναν σύντροφο που πάντοτε θα σε ξαφνιάζει με το πρωτότυπο μυαλό του; Τότε ο ιδανικός άνδρας για εσένα είναι ο εκκεντρικός και απρόβλεπτος Υδροχόος! Είναι πολύ κοινωνικός και του αρέσει πολύ η επικοινωνία!...Ο έρωτας είναι για αυτόν αποτέλεσμα μίας φιλίας και με την σχέση του πρέπει πρώτα να είναι ένας πολύ καλός φίλος! Δεν τηρεί ποτέ κανόνες και πρέπει σε μία σχέση. Εχει τους δικούς του ρυθμούς, που αν τον θέλεις πραγματικά θα πρέπει να συμβιβαστείς μαζί τους! Μαζί του δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή, έχει τον τρόπο να εξιτάρει την γυναίκα που έχει πλάι του και να της διεγείρει το μυαλό! Η ασυνέπεια και η αστάθειά του είναι μερικά από τα αρνητικά στοιχεία του που θα σε κουράσουν...όμως κανείς δεν είναι τέλειος!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Για τον άνδρα Υδροχόο σημασία δεν έχει το περιτύλιγμα αλλά το περιεχόμενο...δεν θα του δημιουργήσει έλξη μια γυναίκα που απλά και μόνο διαθέτει μία πολύ καλή εμφάνιση! Πρέπει να είσαι έξυπνη, να έχεις φαντασία, να τα πηγαίνεις πολύ καλά με την επικοινωνία ...και να έχεις πολλές δραστηριότητες στη ζωή σου !

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Πρώτα από όλα θα πρέπει να είσαι εντελώς αυθόρμητη και καθόλου ντροπαλή!
•    Προσπάθησε με το διάλογο να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Συζήτησε μαζί του για κοινωνικά ζητήματα που σε ευαισθητοποιούν!
•    Του αρέσουν οι γυναίκες με άποψη! Διαφώνησε μαζί του ...θα είναι μία πολύ καλή πρόκληση για αυτόν!
•    Πρότεινέ του να πάτε μαζί σε μία θεατρική παράσταση ή σε μία συναυλία!
•    Μην κάνεις οποιαδήποτε κουβέντα μαζί του που θα του αποκαλύπτεις ότι ψάχνεις μία μόνιμη σταθερή σχέση ή γάμο!
•    Το πιο πιθανό είναι να τον τρομάξεις!ΙΧΘΥΣ
Το ερωτικό του προφίλ
Αυτό που λείπει από τη ζωή σου είναι μία τρυφερή και ρομαντική σχέση, που θα είναι σαν να είναι βγαλμένη από τα παραμύθια; Τότε ο ιδανικός άνδρας για σένα είναι ο ευαίσθητος Ιχθύς! Μαζί του μπορείς να ζήσεις το απίστευτο ρομάντζο και θα σου δείχνει την αγάπη του με το βλέμμα του, τις πράξεις του, τα λόγια του ...ούτε μία στιγμή δεν θα σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια ! Όταν ο άνδρας Ιχθύς είναι ερωτευμένος κάνει όνειρα για το μέλλον...σχεδιάζει τη ζωή του μαζί με τη γυναίκα που είναι μαζί και πολλές φορές την εξιδανικεύει και ακόμα και αν δεν είναι η ιδανική για αυτόν, δεν μπορεί να την αποχωριστεί! Έχει την τάση να πληγώνεται πολύ εύκολα, να έχει ανασφάλειες και να ζητά την επιβεβαίωση. Όμως τα προτερήματά του σίγουρα υπερτερούν και θα δώσει στη ζωή σου τη φροντίδα και την αφοσίωση, που τόσο έχεις ανάγκη!

Ποιες γυναίκες του αρέσουν
Του αρέσουν οι γυναίκες που αποπνέουν γλυκύτητα και ρομαντισμό!
Τον έλκουν και οι δυναμικές γυναίκες, αρκεί να μην παραμελούν ποτέ την θηλυκότητά τους!

Πώς θα τον κερδίσεις
•    Στο ξεκίνημα της γνωριμίας δώσε του λίγο θάρρος, γιατί είναι ντροπαλός! Κάνε τον να νοιώσει άνετα μαζί σου!
•    Μίλησέ του με γλυκύτητα και προσπάθησε να είσαι μαζί του ήρεμη.
•    Πες τα πάντα για σένα, ακόμα και αν αυτός δεν σε έχει ρωτήσει πράγματα ...Του αρέσουν οι γυναίκες που εκπέμπουν  αυτοπεποίθηση και παίρνουν πρωτοβουλίες!
•    Πρότεινέ του μία βραδινή έξοδο ...προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί του!
•    Προσπάθησε να είσαι εκφραστική και εκδηλωτική μαζί του, για να νιώσει σιγουριά για τα αισθήματά σου!

 

 

Σχετικά άρθρα

 

 

 

Πηγή: oroskopos.gr

Return to category

Comments

 
Τελευταία άρθρα