fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Φεβρουάριος 2013: Προβλέψεις Ζωδίων

5 Φεβρουαρίου 2013 | 03:55 μ.μ.

 

Φεβρουάριος 2013: Προβλέψεις Ζωδίων

 

 

Από τον Κώστα Λεφάκη


ΚΡΙΟΣ
Ο Φεβρουάριος είναι μήνας που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα τόσο στο χώρο που κινείστε όσο και στο παρασκήνιο του. Παράλληλα θα πρέπει να καλλιεργήσετε τις δημόσιες και κοινωνικές σας σχέσεις, να βρείτε συμμάχους στις επιδιώξεις σας και να ανεφοδιάσετε τον ρεζερβουάρ των δυνάμεων σας. οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα. Τα περιστατικά θα διαδεχτούν το ένα το άλλο με επεισοδιακό τρόπο. Τα άγχη και οι ανησυχίες για το οικονομικό σας μέλλον δεν θα λείψουν. Άλλο τόσο δεν θα λείψουν και οι διάφοροι αιφνιδιασμοί. Κυρίως οι τελευταίοι, θα οφείλονται στην εριστικότητα κάποιων ανθρώπων που συνεργάζεστε ή στη συγκυρία κάποιων περιστατικών που δεν είχατε υπολογίσει την εκδήλωση τους. Μέσα σε όλη αυτή την δίνη των γεγονότων θα βρείτε καιρό να ασχοληθείτε και με τα αισθηματικά σας. κυρίως στα μέσα του μήνα όμως ενδέχεται να πικραθείτε με την συμπεριφορά του συντρόφου σας η οποία θα γίνει ψυχρή και άδικη, ίσως για αγνώστους λόγους. Εδώ δείξτε ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε ούτε και να πάρετε αποφάσεις υπό το κράτος θυμού ή πανικού. Οι πιο φιλόδοξοι συνεχίστε να υπερασπίζεστε την εργασία σας ενώ όσοι αναζητάτε μια απασχόληση, μεθοδεύστε καλύτερα τις προσπάθειες σας για να την πετύχετε. Κάτι επίσης ενδιαφέρον κρύβει η πολιτιστική σας ενασχόληση, για όσους φυσικά τους αφορά, η πρόσκαιρη οικονομική εξυπηρέτηση από τρίτους για τις έκτακτες ανάγκες σας, μια νέα γνωριμία που θα σας αναπτερώσει το ηθικό, μια πρόταση συνεργασίας, ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την βοήθεια τρίτων. Όλα αυτά αποτελούν σκιρτήματα της τύχης η οποία θα σας χαμογελάσει με το δικό της τρόπο.  

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας καθοριστικός για αρκετό διάστημα στο εγγύς μέλλον. η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά να διακριθείτε στον επαγγελματικό χώρο αλλά σε δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό σας υποχρεώνει να πάρετε αποφάσεις άλλοι αισθηματικού και άλλοι κοινωνικού χαρακτήρα, τις οποίες δεν θα τις αθετήσετε. Μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσετε ότι δεν πηγαίνει καλά και μετριάζετε τις καθημερινές σας δυσκολίες. Ωστόσο ο Άρης διατρέχοντας τους Ιχθείς με την επικουρία του Ερμή, σας βοηθά να βρείτε διαφυγές και διεξόδους, με τα όσα περάσετε τον προηγούμενο μήνα. Η στενή προσέγγιση των αυτών ουρανίων σωμάτων σας βοηθά να έχετε άμεσα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε για την διαχείριση υποθέσεων, για την επίσπευση επιδιώξεων, για την αύξηση της παραγωγής της δουλειάς σας, ή για την αξιοποίηση συναντήσεων ή γνωριμιών οι οποίες άλλοτε θα γίνουν προγραμματισμένα και άλλοτε θα προκύπτουν ξαφνικά. Ένας άλλος τομέας που πρέπει να προσέξετε είναι ο οικογενειακός, ο οποίος σας πιέζει ή συνεχίζει να σας προβληματίζει. Μην αναλάβετε περισσότερες από τις ήδη υπάρχουσες ευθύνες σας. Υποδείξτε με γλυκό τρόπο τις υποχρεώσεις εκείνων που απαρτίζουν την οικογένεια σας ή με τους οποίους συμβιώνετε. Αντιμετωπίστε διαλλακτικά τις προσωπικές σας διαφορές και όχι επιθετικά. Όσοι έχετε να μετακινηθείτε κάντε το με σωστό προγραμματισμό. Ανασυγκροτήστε επίσης το πρόγραμμα των οικονομικών σας υποχρεώσεων, ενδεχομένως να αλλάξετε σειρά στην προτεραιότητα των λογαριασμών που πρέπει να εξοφληθούν. Αρκετοί θα βγείτε από τον προϋπολογισμό σας παρασυρόμενοι από αιτίες και τρίτους, φροντίστε αυτή η παρέκκλιση να μην πάρει μεγάλη διάσταση. Άλλοι θα μπορέσετε να ενισχυθείτε συναισθηματικά ή ψυχολογικά από την παρέμβαση ενός τρίτου προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Φεβρουάριος για εσάς είναι επεκτατικός και επαγγελματικά εξελίξιμος. Οι συνθήκες είναι ενδιαφέρουσες αλλά η καθημερινότητα κουραστική. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βελτιώνει σχέσεις και γνωριμίες. Οι συναισθηματικές προσδοκίες μπαίνουν σε φάση υλοποίησης, ενώ διαφαίνεται την περίοδο αυτή το πώς θα είναι τα πράγματα την προσεχή άνοιξη και ανάλογα σας βοηθούν να πάρετε θέση. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στους Ιχθείς, ζώδιο που εκπροσωπεί το ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σε καλές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς ή δραστήριοι στον κοινωνικό σας περίγυρο. Τον Άρη ακολουθεί και ο Ερμής που προηγείται του Ήλιου συμβάλλοντας στο να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και τα ταλέντα που διαθέτετε. Παράλληλα στην περίοδο αυτή θα γίνουν πολλές συζητήσεις, θα προκύψουν συναντήσεις και συμπτώσεις που θα βοηθήσουν εσάς τους ίδιους να κάνετε καινούργια σχέδια και να αλλάξετε τακτικές. Ο μήνας αυτός σας βοηθά να συνέρθετε μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων μηνών, τόσο στην προώθηση των συνεργασιών σας όσο και στην κάλυψη των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Παρόλο που καθυστερεί η περίοδος της ανάκαμψης είναι σημαντικός ο μήνας για οικονομικές ανακουφίσεις, για λογικές συζητήσεις με παράγοντες της ζωής σας και για πιο συμφέρουσες καταλήξεις σε συμπεράσματα και αποφάσεις τις οποίες τις επηρεάζει το οικονομικό. Εκτός από τα αυτά που αναφέρω, θα υπάρξουν αρκετές διέξοδοι και σύντομες ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείτε, ή να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σας. Το καλό με εσάς είναι ότι μπορείτε να προσαρμόζεστε σε μια συνεχή διαφορετική ροη γεγονότων, εναλλαγή εικόνων και ετερόκλιτες επαφές που είστε υποχρεωμένοι να κάνετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Φεβρουάριος σας δίνει την ευκαιρία να αναπροσαρμόσετε την ζωή σας πιο έξυπνα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν. Παρά τη συνέχεια της οικονομικής πίεσης, τα οικονομικά σας μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλύτερα καλύπτοντας ευκολότερα βασικές σας ανάγκες. Αποφύγετε να κάνετε καινούργια ανοίγματα και υιοθετήστε την λιτότητα και την προνοητικότητα στην καθημερινή σας διαχείριση. Ο Άρης στους Ιχθείς σε καλή γωνία με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, σας βοηθά στα επαγγελματικά σας να διατηρήσετε την απόδοση σας, να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας ή να αυξήσετε την πελατεία σας. Ο χρόνος θα κυλήσει πιο γρήγορα και πολλά γεγονότα θα διαδεχτούν το ένα το άλλο έτσι ώστε να σας πείσουν ότι πρέπει και εσείς να αλλάξετε αρκετά την συμπεριφορά και τις συνήθειες των τελευταίων μηνών. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα δεν είναι άσχημα παρά το ότι η συμπεριφορά κάποιων θα σας πικράνει για λίγο. Στο σύνολο του ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία μιας ανανέωσης ή μιας προοδευτικότητας. Για να πετύχει αυτό πρέπει κάτι να αφήσετε πίσω, κάτι να προχωρήσετε ή κάτι να αλλάξετε. Αυτά είναι πολύ βασικά για να πετύχετε την από εδώ και πέρα εξέλιξη σας ή πορεία σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες συσπειρώστε τις δυνάμεις σας και οι σπουδαστές τις επιδόσεις σας. Όσοι είστε τέλος ερωτευμένοι, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι όταν η συμπεριφορά του αλλού γίνεται σκληρή ή ψυχρή και μην βιάζεστε να κρίνετε ή να αποφασίσετε.

ΛΕΩΝ
Νιώθετε αρκετά κουρασμένοι μετά το πέρασμα τού Ιανουαρίου, που όσο να’ ναι σας αναστάτωσε αρκετά με τα μκροαπρόοπτα και τις ταλαιπωρίες πού χωρίς να σημαίνουν τίποτα σοβαρό σας έβγαλαν από την ησυχία σας. Τώρα όμως και ειδικότερα μετά τα μέσα τού Φεβρουαρίου όλα αρχίζουν να παίρνουν τον κανονικό τους ρυθμό και πρέπει να οργανώσετε τη ζωή σας καλύτερα, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τα ψυχολογικά και τα οικονομικά σας θέματα. Πρέπει να παραδεχθείτε ότι είστε περισσότερο από όσο δικαιολογείται απαισιόδοξοι. Όσα και αν είναι τα προβλήματά σας είναι λιγότερα από... πέρσι και έχουν όλες τις προοπτικές να επιλυθούν αν προχωρήσετε σε μερικές ουσιαστικότερες αλλαγές. Βασικά, πρέπει πρώτα απ’ όλα εσείς οι ίδιοι να αλλάξετε και να μην είστε τόσο προσκολλημένοι σε υποχρεώσεις που δεν είναι μόνο δικές σας. Διεκδικείστε τα δικαιώματά σας και αποδείξτε και στους άλλους τις ευθύνες τους για να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα οικονομικά σας που αυτό το διάστημα, θα απαιτήσουν αρκετή από την προσοχή σας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και μην κάνετε δάνεια πού θα σας δυσκολέψουν αργότερα. Κάτι ευχάριστο είναι πως η υγεία σας βελτιώνεται και μαζί με αυτή και η απόδοση σας στην εργασία σας. Πάντως, αν έχετε ενοχλήσεις στο κυκλοφοριακό σύστημα ή στο στομάχι, μην τις παραμελείτε. Ακόμα, ένα οικογενειακό θέμα ή κάτι σχετικό με το σπίτι φαίνεται να τακτοποιείται ίσως με μια μετακόμιση ή αλλαγή. Για όσους δεν έχετε τέτοιες προοπτικές κάτι ανάλογο, αλλά το  ίδιο ευχάριστο, μπορεί να επιτευχτεί με λίγη προσπάθεια στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μετά τις συμπληγάδες των πρώτων ημερών τού Φεβρουαρίου,  αρκετά πράγματα αρχίζουν να τακτοποιούνται, αργά μεν αλλά σταθερά δε. Μια συζήτηση, μια γνωριμία ή κάτι σχετικό με ένα ταξίδι ίσως σας δώσει την αρχή της λύσης. Όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα τακτοποιηθείτε πιθανότατα μέχρι το τέλος τού μηνός. Άλλοι, που αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην εργασία σας θα δείτε καινούργιες πλευρές ενός προβλήματος που θα σας επιτρέψουν τη λύση του ή θα επιτύχετε την υποστήριξη ενός ανθρώπου ικανού ή απλώς πρόθυμου να σάς βοηθήσει. Μια σχετική ανακούφιση υπάρχει και στον οικονομικό τομέα. Ένα πρόβλημα φαίνεται να υποχωρεί, καθώς μια επιχορήγηση ή ενίσχυση πού επιδιώκατε εδώ και αρκετό καιρό είναι πια πολύ κοντά. Εκεί πού οι δυσκολίες πραγματικά μεγαλώνουν είναι στα αισθηματικά σας. Το συναίσθημα της μοναξιάς γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο και ή ανάγκη ενός ανθρώπου στη ζωή σας γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Ότι υπάρχει ήδη, δεν σας ικανοποιεί και θα πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις στη ζωή σας για να μπορέσετε ν’ ανοίξετε διεξόδους που θα σας επιτρέψουν να ελπίσετε και να πιστέψετε σε κάτι καλύτερο. Δεν είναι μακριά ο καιρός που αυτό το «καλύτερο» θα είναι εφικτό, αλλά δεν είναι δυνατό να λειτουργήσετε σωστά και λογικά πριν ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που έχετε βασικά με τον εαυτό σας και ύστερα με τούς άλλους. Μια μεταβολή στο σπίτι ή μια διαφωνία οικογενειακή, μπορεί να γίνει αφορμή να εκνευριστείτε λίγο. Ίσως όμως είναι κάτι που δεν γίνεται να αποφύγετε και οφείλετε να δείτε τα πράγματα με περισσότερο φιλοσοφικό πνεύμα. Μην είστε αρνητικοί και καχύποπτοι και δεχθείτε τη ζωή με μεγαλύτερη απλότητα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Φεβρουάριος δεν είναι εύκολος μήνας εσείς όμως καλείστε να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι και την δημιουργικότητά σας, γιατί ότι φαίνεται τώρα αγχώδες θα εξελιχτεί σε μια πραγματική ευκαιρία. Προσπαθήστε ακόμη να μην δημιουργηθούν προστριβές στο περιβάλλον της εργασίας σας και να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες ή συζητήσεις που θα ήταν δυνατόν να σας εμπλέξουν σε παρεξηγήσεις με ανθρώπους πού μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Στον οικονομικό τομέα ή βελτίωση είναι σημαντική. Χρειάζεται όμως ακόμη να είστε συντηρητικοί και οργανωμένοι, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις πού πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και να φέρετε εις πέρας. Πολλοί θα κάνετε μια  αγορά ή μια επένδυση με επιτυχία και, άλλοι, θα προετοιμάσετε ένα  ταξίδι, που επιθυμείτε για τον άλλο μήνα. Ένας φίλος ή μια γνωριμία θα σταθεί πολύτιμη για μια πληροφορία ή είδηση σχετική με μια τρέχουσα οικονομική σας υπόθεση. Αισθηματικά, τα πράγματα βρίσκονται σε μια δύσκολη καμπή. Δεν μπορεί κανείς να πει πως ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, άλλα ούτε και τι θέλουν οι άλλοι από εσάς. Θα πρέπει να  διασαφηνίσετε τα βαθύτερα αιτήματα σας και να συζητήσετε με τον άνθρωπό σας για το θέμα ‚που σας απασχολεί. Έτσι θα καταλάβετε πως τα προβλήματα σας δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζετε και ότι με καλή θέληση όλα μπορούν να διορθωθούν, αν και οι δυο έχετε την  διάθεση να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Μια γνωριμία ή ένα ταξίδι, μπορεί να σας δώσουν νέες ιδέες και προοπτικές, αρκετά ενδιαφέρουσες. Όμως μην βιαστείτε να πείτε τίποτα από τα σχέδια σας, πριν βεβαιωθείτε ότι κάτι τέτοιο είναι πραγματικά χρήσιμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συνειδητοποιήστε ότι αυτό τον χειμώνα αλλάζουν πολλά στη ζωή σας, προετοιμαστείτε για αυτό που νιώθετε ότι θα γίνει διατηρώντας το βάρος της προσοχής στην καριέρα και ότι σχετικό με αυτή. Οικογενειακές και κοινωνικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν αλλά στο χέρι σας είναι να βρείτε λύσεις ή να τις αντιμετωπίσετε με επιτυχία. Γενικότερα επιμεληθείτε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που θα βρίσκονται και αύριο δίπλα σας και μην περιοριστείτε μόνο σε αυτούς που έχετε αδυναμία αλλά διατηρήστε τις γέφυρες της συνεννόησης και με αυτούς που έχετε αντιπαλότητα. Μεριμνήστε για τα οικονομικά σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που δεν θα έδιναν ενδεχομένως μη συμφέρουσες συνέπειες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ζυγίστε καλά τις από εδώ και πέρα πρωτοβουλίες σας αποφεύγοντας αύξηση χρεωστικών υπολοίπων και αντίθετα φροντίστε να κλείσετε τις υπάρχουσες οικονομικές εκκρεμότητες. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες ανεφοδιασμού που θα σας τύχουν αλλά προσέξτε περισσότερο την αισθηματική σας ζωή αποφεύγοντας το ενδεχόμενο να βιώσετε μια αποκάλυψη που δεν θα σας συνέφερε να γίνει τώρα. Προσέξτε τι λέτε και τι υπόσχεστε και κυρίως μην εμπιστεύεστε τα προβλήματα σας σε τρίτους, ειδικά από το τηλέφωνο. Υπάρχει κίνδυνος σατανικών συμπτώσεων και απίθανων παρεξηγήσεων. Λίγη προσοχή σε ότι αφορά περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα, μην κάνετε αγορές ή επενδύσεις που θα σας δυσκόλευαν και μην υπογράφετε νέες συμβάσεις ή συμφωνίες αν δεν ελέγξετε προσεκτικά τους όρους.  Το επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται μεταξύ της εκδοχής βελτίωσης της αισθηματικής σας ζωή από την μία, και μιας καλύτερης τροπής που μπορεί να πάρει ο επαγγελματικός τομέας από την άλλη. Και στις δυο περιπτώσεις οι διαδρομές θα είναι σπονδυλωτές και οι εξελίξεις αρκετά σύνθετες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Φεβρουάριος θα αρχίσει δίνοντας σας σταδιακά νέες προοπτικές και βοηθώντας σας να βάλετε νέους στόχους προκειμένου να έχετε μια καλύτερα εξασφαλισμένη άνοιξη. Είναι μήνας κλειδί για τους βασικούς τομείς της ζωής και θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά και τις πρωτοβουλίες σας. Προσπαθήστε να είστε λογικοί  στα αιτήματα σας, υπολογίστε τις ανάγκες αλλά και το χαρακτήρα των άλλων και μην πιστεύετε ότι οι άλλοι σκέπτονται ή συμπεριφέρονται όπως εσείς. Πρώτον δεν έχουν τις δικές σας δυνατότητες και δεύτερον δεν μπορούν να απεξαρτηθούν από τα προβλήματα τους, κάτι που για εσάς είναι πολύ πιο εύκολο. Ανανεώστε την επικοινωνιακή σας πολιτική και προσπαθήστε να δείξετε ένα πιο συμπαθητικό προφίλ ειδικά όσοι ασχολείστε με τα κοινά, την τέχνη ή η δουλειά σας σχετίζεται με πολύ κόσμο και με παροχή υπηρεσιών. Παρά το ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν υποχωρεί, εσείς παρουσιάζεστε αρκετά ευνοημένοι στις συναλλαγές και πράξεις σας. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν αλλά να προσέξετε την συμπεριφορά σας και να αποφύγετε τυχόν διχόνοιες και παρεξηγήσεις. Άλλοι θα δοκιμαστείτε, με την καλή έννοια, στον επαγγελματικό τομέα ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας αλλά αποφύγετε ριψοκίνδυνα άλματα και αλλαγές εάν δεν έχετε τις προϋποθέσεις να καλύψετε όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά τις ευθύνες που θα φέρουν. Τέλος φροντίστε την αισθηματική σας ζωή, τους ανθρώπους που σας αγαπούν και είναι στο πλευρό σας, οι γονείς τα παιδιά σας και οι ελεύθεροι επαγγελματίες τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο φετινός Φεβρουάριος  μπαίνει αρκετά δυναμικά για τους περισσότερους από εσάς. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες σχέσεις και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δώσει το πρώτο δεκαπενθήμερο για να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, άγχη, προβλήματα, ακόμα και να παραιτηθείτε από ένα σχέδιο που είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί και το οποίο σχετίζεται με μια αγορά ή μία πώληση. Το πρώτο δεκαήμερο ωστόσο θέλει περισσότερη προσοχή στην προσέγγιση ευαίσθητων θεμάτων και στην αποφυγή ρήξεων με το στενό περιβάλλον. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι καλύτερο από πλευράς διευκόλυνσης και τύχης όχι τόσο από τους συνανθρώπους ή τους συνεργάτες σας αλλά από τις περιστάσεις και από τις συγκυρίες. Δεν θα λείψουν βέβαια κάποια κουραστικά και δύσκολα προς επίλυση περιστατικά. Ευτυχώς που το καταφύγιο σας είναι ο ύπνος και είναι επίσης ευτύχημα που οι περισσότεροι από εσάς κατορθώσατε να μην χάσετε με όλες τις αντιξοότητες που σας έτυχαν. Ήρθε η εποχή που ο εαυτό σας αρχίζει να απαιτεί τα δικαιώματα του όχι μόνο στη ζωή και στο περιβάλλον αλλά και στην ανεμελιά. Οι αδέσμευτοι και οι νεότεροι βρείτε κάτι που να σας αρέσει και κουραστείτε ασχολούμενοι μαζί του. Αυτό μπορεί να είναι κάτι καλλιτεχνικό ή πνευματικό. Αξιοποιήστε προσφορές, γνωριμίες, ταξίδια, οι σπουδαστές κάντε τις επιλογές που θέλετε, οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχετε καλύτερα όταν κυκλοφορείτε και όσοι αναλαμβάνετε νέες ευθύνες και υποχρεώσεις σε κάτι περισσότερο δημιουργικό, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας αλλά συνειδητοποιήστε έγκαιρα τις ευθύνες που επωμίζεστε και οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την ερχόμενη άνοιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρά τις γενικότερες δυσκολίες της εποχής τα φετινά σας γενέθλια εξασφαλίζουν μια καλύτερη πορεία καθημερινότητας και σας προετοιμάζουν να συμμετέχετε στις μεγάλες προκλήσεις της επόμενης δεκαετίας. Θα τα χαρακτήριζα κομβικά γενέθλια αυτά καθώς διευρύνουν τον ορίζοντα των επιδιώξεων σας από την μια και σας εξυπηρετούν συχνά στις οικονομικές σας δραστηριότητες και συναλλαγές από την άλλη. Δυσκολίες και καθυστερήσεις δεν θα λείψουν αλλά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια τα πράγματα διαμορφώνονται καλύτερα για εσάς. Χρειάζεται να φανείτε πιο αποφασιστικοί και θαρραλέοι και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Είναι σίγουρο ότι φέτος θα βρείτε τον εαυτό σας και θα δικαιώσετε τη φήμη που υπάρχει για εσάς καταγινόμενοι με κάτι δημιουργικό. Θα μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα και περισσότερο αυτό θα έχει απήχηση στις σχέσεις σας αλλά και στις ερωτικές σας κατακτήσεις. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα επαγγελματικά, είτε πρόκειται για βιοποριστική είτε για δημιουργική δραστηριότητα είτε ακόμα και για αντίστοιχη ελεύθερης έκφρασης. Σε δύσκολους καιρούς όπως αυτός που διανύουμε η επαγγελματική επιτυχία φαίνεται διπλάσια. Αποφύγετε αβέβαιες επενδύσεις, δάνεια και μην αφήνετε στην τύχη περιουσιακές διευθετήσεις. Στον αισθηματικό τομέα η ένταση θα κυριαρχήσει για σχεδόν όλο το μήνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε καλές στιγμές ή και νέες επιτυχίες. Πολλοί αδέσμευτοι θα επιστρέψετε στην συντροφικότητα και ενδεχομένως και σε ένα αιφνίδιο γάμο. Όλοι όμως καλείστε να πάρετε τις αποφάσεις που υπαγορεύουν οι συνθήκες που θα κυριαρχήσουν σε αυτόν το γενέθλιο κύκλο.
ΙΧΘΕΙΣ
Το μήνα αυτό οι περισσότεροι από εσάς θα είστε αρκετά εκνευρισμένοι αλλά και δυναμικοί και οργανωτικοί και αυτό θα μπορέσει να είναι αρκετά επωφελές για την επαγγελματική σας πρόοδο. Φροντίστε, λοιπόν, να διοχετεύετε τη δραστηριότητά σας εκεί που θα αξιοποιηθεί πραγματικά και θα σας οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σας. Μην προσπαθήσετε όμως να «οργανώσετε» τούς άλλους σύμφωνα με τις απόψεις σας γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγήσετε σε αδιέξοδο μια σχέση φιλίας ή συνεργασίας που αυτή τη στιγμή σας είναι χρήσιμη, υλικά και ηθικά. Ενεργείστε με φρόνηση και ρεαλισμό για ένα προσωπικό σας ζήτημα και μην αφήνετε να σας παρασύρει ή ευαισθησία και ο παρορμητισμός σας και βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Γρήγορα θα αναγκαστείτε ν’ αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας για τη ζωή και τις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντως, ανοίγονται νέοι ορίζοντες δραστηριότητας για σας, για αυτό φροντίστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες που θα σας καθυστερήσουν. Καλό θα είναι να προσέξετε ιδιαιτέρως τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Να μην εκτεθείτε σε κινδύνους και να μην επιχειρήσετε ριψοκίνδυνα πράγματα. Τώρα όσον  αφορά τον τομέα των συναλλαγών, και εδώ θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί. Ακόμα και στην εκδοχή που θα εξυπηρετηθείτε, θα δημιουργήσετε δυσανάλογες καταστάσεις που εκ των υστέρων θα δώσουν συνέπειες κάπως δυσάρεστες. Οι τελευταίες μέρες θα είναι επεισοδιακές, καταναλωτικές και νευρικές. Για αυτό και χρειάζεται προσοχή προς πάσα κατεύθυνση.
 

Return to category
 
Τελευταία άρθρα