fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μέσα στην επόμενη πενταετία θα ήθελα να δημιουργήσω την οικογένειά μου!

5 Ιουνίου 2006 | 02:47 μ.μ.

Συνέντευξη στη Μαρίνα Πελτέκη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι δικαίως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης. Δουλεύει με πάθος 16 συναπτά έτη στην μικρή οθόνη και όμως αισθάνεται μαθητής καθώς δεν παύει να μαθαίνει και να εξελίσσεται διαρκώς. Με έντονο το χάρισμα της επικοινωνίας και της αμεσότητας, ετοιμόλογος και λίγο απρόβλεπτος, ξαφνιάζει ευχάριστα καθώς ξεφεύγει από τα στερεότυπα που επιβάλλονται.

Ο χαρακτηρισμός του καλού παιδιού τον ακολουθεί και αυτός τον αποδέχεται με ευχαρίστηση. «Δεν νοιώθω να έχω πειράξει κανένα» τονίζει. Τον ανταγωνισμό τον επιζητά καθώς πιστεύει ότι φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στην τηλεόραση εξάλλου ο ίδιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Στην προσωπική του ζωή δηλώνει ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα έχει τη δική του οικογένεια ενώ η Ράνια Θρασκιά γι’ αυτόν είναι τόσο σημαντική όσο και οι στιγμές που έχουν ζήσει. Είναι άλλωστε τόσες οι στιγμές και τα συναισθήματα που δεν χωρούν σε μια κόλλα χαρτί όπως μου είπε!

Πιστεύεις ότι είσαι γεννημένος για αυτή τη δουλειά, να κάνεις τηλεόραση;

Δε νομίζω ότι κανείς γεννιέται για να κάνει τηλεόραση. Με πολλή αγάπη, δουλειά και πάθος σιγά σιγά μαθαίνεις - κι εγώ ακόμα μαθαίνω.

Τι έμαθες από τη μακρόχρονη πορεία σου στο μέσο; Είσαι ευχαριστημένος σήμερα, κάνεις αυτό που επιθυμείς περισσότερο, σε ότι αφορά τον χαρακτήρα των εκπομπών;

Έμαθα ότι στην τηλεόραση, "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις" και κατά ένα μεγάλο μέρος είμαι ευχαριστημένος. Αλλά, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Ποια συναισθήματα μοιράζεσαι με το κοινό, τι σου δίνει η τηλεόραση;

Όλα τα συναισθήματά μου τα μοιράζομαι με το κοινό - λύπη, χαρά, ευτυχία. Έτσι κι αλλιώς, μετά από 16 χρόνια με το κοινό, τα καταλαβαίνει όλα.

Ποια είναι η ιδανική εκπομπή, τι θέλει ο κόσμος;

Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Απλώς θέλει πάντα ν' ανανεώνεσαι και σαν παρουσιαστής και σαν εκπομπή.

Πώς είναι να ζεις σ΄ αυτούς του ρυθμούς;

Είναι η δουλειά μου - όπως κουράζονται όλοι στις δουλειές τους, κουράζομαι κι εγώ.

Τον ανταγωνισμό πως τον αντιμετωπίζεις;

Φυσιολογικά - πιστεύω πολύ στο ότι πρέπει να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός. Ο ανταγωνισμός φέρνει καλύτερα αποτελέσματα στην τηλεόραση. Η νίκη σου φέρνει χαρά και δύναμη. Η ήττα σου φέρνει αποφασιστικότητα και ανανέωση. Ούτε να νικήσεις ούτε να χάσεις μπορείς αν παίζεις μόνος σου.

Η προσωπική σου ζωή πως είναι, τον σκέφτεσαι τον γάμο;

Τον σκέφτομαι τον γάμο, βέβαια. Μέσα στην επόμενη πενταετία θα ήθελα να δημιουργήσω την οικογένειά μου.

Η Ράνια Θρασκιά τι σημαίνει για σένα;

Είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου - πολλά τα χρόνια, πολλές οι στιγμές. Νομίζω δεν μεταφέρονται τα συναισθήματα σε μία κόλλα χαρτί.

Πες μου τρία στοιχεία του χαρακτήρα σου.

Γκρινιάρης, ανασφαλής - και ροχαλίζω. Δεν αποτελεί στοιχείο του χαρακτήρα μου βέβαια, αλλά ροχαλίζω.

Ο χαρακτηρισμός «καλό παιδί» σ΄ ακολουθεί. Πως τον αποδέχεσαι;

Μ' αρέσει να με λένε καλό παιδί. Δεν νοιώθω ότι έχω πειράξει κανέναν. Με τον εαυτό μου σ' αυτό το θέμα τα πάω πολύ καλά. Προσπαθώ να μην κατηγορώ, να μην εκθέτω και να μην απαντώ στις ύβρεις. Τώρα αν αυτό ενοχλεί κάποιους, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Τι σε προβληματίζει και τι σ΄ απασχολεί σε ανθρώπινο και κοινωνικό επίπεδο;

Μ' απασχολεί που πάρα πολλοί φίλοι μου είναι άνεργοι. Μ' απασχολεί που κάποιοι πολιτικοί μας είπαν ψέματα πριν πολλά χρόνια. Μας έταξαν λαγούς με πετραχήλια για τις χρονιές που θα ερχόντουσαν και όλα ήταν μια φούσκα. Νιώθω ότι σ' αυτήν την χώρα είναι καμιά φορά θέμα τύχης να επιβιώσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Τι αγαπάς περισσότερο να κάνεις, ποιες είναι οι αγαπημένες σου συνήθειες;

Αγαπώ το κόκκινο κρασί, τον κινηματογράφο, και η αγαπημένη μου συνήθεια είναι να πηγαίνω στο γήπεδο.

Στο μέλλον τι θα ήθελες να κάνεις επαγγελματικά;

Δεν το' χω σκεφτεί, είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου και μόνο, τώρα.

Return to category
 
Τελευταία άρθρα