fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Ζέτα Δούκα: Το ζητούμενο της ψυχής της, καθρέφτης στα μάτια της

30 Νοεμβρίου 2007 | 11:06 π.μ.

Από την  Ανθή Αγγελοπούλου

Το φιλί που δίνει ανάσα ζωής…
Ζούμε σε δύσκολες εποχές και ο κόσμος δύσκολα πλησιάζεται…

Την είδα για λίγο στην πρεμιέρα της ταινίας «Το Φιλί της Ζωής» αλλά δεν καταφέραμε να μιλήσουμε γιατί είχαν πέσει όλοι πάνω της. Έτσι ζήτησα συνέντευξη παίρνοντας τηλέφωνο στην «ΑΝΑΣΑ». Με πήρε η ίδια στο κινητό μου και για να με διευκολύνει έψαχνε να βρει που θα την κάνουμε. Η απλότητα της και η γλυκύτητα που μου μίλησε μ’ άρεσαν πολύ.

Πήγα στο θέατρο μια Δευτέρα βράδυ και δεν χρειάστηκε να περιμένω ούτε 5 λεπτά. Άγγλος στα ραντεβού της. Κατέφθασε ένα κοριτσάκι τρέχοντας φορτωμένο πράγμα, χαιρετώντας τους πάντες χαμογελαστά. Ένα θα σας πω. Αν ήμουν άντρα θα της είχα ζητήσει ραντεβού…ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Που θα έδινες το Φιλί της Ζωής;
Επειδή θεωρώ ότι τα φιλιά είναι πολύ προσωπική έκφραση και δεν τα δίνω εύκολα ή τουλάχιστον σε ανθρώπους που με περιβάλλουν, είτε είναι σύντροφοι, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες ή ακόμα και θαυμαστές. Θα το έδινα σε ανθρώπους καλοπροαίρετους που βγάζουν σε μένα θετική ενέργεια.
Το φιλί της ζωής θα το έδινα σε όποιον άνθρωπο είχε ανάγκη από ζωή. Και μάλιστα επειδή το Φιλί της Ζωής έκανε μια φιλανθρωπική πρεμιέρα για τον σύλλογο Ανάσα, έλεγα ότι θα το δώσω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από μια ανάσα…που χρειάζονται αέρα για να αναπνεύσουν και στους ανθρώπους που θέλουν να λάβουν θεραπεία, ενημέρωση και πρόληψη σε σχέση με τις διατροφικές διαταραχές.
( η ΑΝΑΣΑ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία της Ζέτας και δραστηριοποιείτε στην ενημέρωση, την πρόληψη και υποστήριξη ατόμων με Διατροφικές Διαταραχές. Ανορεξία, Βουλιμία, Παχυσαρκία.).

Πόσο νομίζεις ότι έχουμε ανάγκη από μια Ανάσα στην ζωή μας γενικά;
Πολύ, και κυριολεκτικά και μεταφορικά χρειαζόμαστε αέρα, χρειαζόμαστε να πάρουμε πολλές ανάσες για να ζήσουμε.

Πως νιώθεις ως απατημένη σύζυγος;
(Η ερώτηση έγινε για το ρόλο της Ζέτας στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Ένας μήνας και κάτι…», που προβάλλεται κάθε Τετάρτη).
Βάζει τα γέλια και μου απαντά. Με απατούν μεν αλλά μέσα από αγάπη. Δηλαδή ο άνθρωπός μου δεν έπαψε να με αγαπάει, απλά βρήκε κάτι άλλο που του φάνηκε πιο ενδιαφέρον.

Επιπλέον αυτό δίνει σε μένα την ευκαιρία να βρω και πάλι τον έρωτα στην ζωή μου για δεύτερη φορά και μάλιστα στο πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη ποια γυναίκα δεν θα το ήθελε αυτό. (σε αυτό το σημείο ξεραθήκαμε στα γέλια και οι δύο κουνώντας το κεφάλι. Όλες φυσικά…)
Δεν επέλεξα μου λέει, τον ρόλο της απατημένης αλλά το ρόλο της γυναίκας, γιατί είναι μια πολύ γλυκεία γυναίκα, χωρίς υστερίες που αντιμετωπίζει όμορφα τη ζωή και  έχει γύρω της ανθρώπους που την αγαπούν και τους αγαπά. Είναι σύζυγος και μητέρα. Είναι ένας ρόλος που δε έχω ξανακάνει και για να είμαι ειλικρινής ήθελα να δοκιμάσω να είμαι μητέρα να δω πως είναι.


Σου πάει όπως σε βλέπω…

Ναι νομίζω ότι μου πάει. Με τα παιδάκια έχω πολύ καλό filing και γενικά τα πάω καλά μαζί τους. Έχω να δώσω πράγματα και φυσικά να πάρω και μου αρέσει αυτό.
Εξάλλου όλα στην ζωή όλα είναι ένα συνεχόμενο πάρε δώσε. Αλλιώς δεν μπορείς να σταθείς. Είναι πηγαίο και απαραίτητο για την επιβίωση μας.

Ο ρόλος είναι καλογραμμένος και καλόσκηνοθετημένος. Ο Βασίλης ο Θωμόπουλος είναι πολύ καλός γνώστης της δουλειάς του και το βγάζει αυτό και στους συνεργάτες του και στην ίδια την δουλειά. Με εκπλήσσει κάθε φορά που πάω για γύρισμα.
Πόσο ζόρικο είναι να βγάζεις μια ακραία σκηνή αληθινή
Για μένα είναι ζητούμενο αυτό. Θεωρώ ότι ο ηθοποιός πρέπει να μπαίνει στο πετσί του ρόλου του και όχι να υποκρίνετε το ρόλο του. Ο ηθοποιός πρέπει να καταλαβαίνει πολύ καλά όλα εκείνα τα σημεία που χαρακτηρίζουν ένα ρόλο και να τα συνδέει με κοινά σημεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να φαίνονται οι ραφές του ρόλου, το σημείο δηλαδή που ενώνεται ο ρόλος με τον άνθρωπο. Να είναι τόσο καλά δεμένα μεταξύ τους ώστε να βγάζει στο κοινό την αίσθηση ότι είναι αυτός ο ίδιος που τα βιώνει πραγματικά.

Είναι δύσκολη η τηλεόραση
Όποιος νομίζει ότι η τηλεόραση είναι ένα εύκολο πράγμα το οποίο μπορείς να επαναλάβεις πολλές φορές μέχρι να βγει σωστό κάνουν λάθος.  Δυστυχώς οι συνθήκες είναι σχεδόν πάντα δύσκολες και οι ηθοποιοί δεν γνωρίζουμε την λειτουργία μιας κάμερας. Πρέπει λοιπόν με τη ίδια φρεσκάδα με την ίδια αλήθεια και το ίδιο συναίσθημα. όπως όταν την πρωτοέκανες μια σκηνή να την επαναλάβεις και όλη την ημέρα αν χρειαστεί μέχρι να βγει σωστή.
Κατά την άποψη μου το καλό πλάνο και η καλή στιγμή ενός ηθοποιού είναι πολύ σπάνια και εξαιρετικά δύσκολα να τα πιάσει ο φακός.
Το πλάνο το οποίο συνήθως μπαίνει δεν πάντα το καλύτερο για τον ηθοποιό. Θέλει τελικά μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και δύναμη η τηλεόραση.

 

Κατά πόσο σε διαλύει κάτι τέτοιο;
Εμένα προσωπικά δεν με διαλύει γιατί είναι απλά το ζητούμενο. Μου αρέσει να κάνω βάζω τον εαυτό μου σε διαφορετική υπόσταση κάθε φορά ώστε να υποδύεται κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Είναι πολύ όμορφο να ζεις και να γνωρίζεις πράγματα που δεν θα ζήσεις ίσως ποτέ στην προσωπική σου ζωή.

Και καλά τα δυο πρώτα. Το ένα είναι κωμωδία και το άλλο κοινωνικό αλλά κομμάτι της καθημερινότητας μας γενικά. Το θεατρικό σου όμως πως το επέλεξες. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο έργο και μακράν αντίθετο των υπολοίπων.
(Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η Ζέτα παίζει φέτος το Συλλέκτη του John Fowles, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Βούρου με συμπρωταγωνιστή τον Τάσο Ιορδανίδη, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο θέατρο ΑΡΓΩ (Αιμιλία Υψηλάντη) Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο.

Αυτό το έργο είναι το ζητούμενο της ψυχής. Αφού λοιπόν τα οικονομικά μου σε κάποιο σημείο καλύπτονται από τις δουλειές μου στην τηλεόραση μου δίνετε η ευκαιρία να παίξω στο θέατρο έργα που με αντιπροσωπεύουν. Οι ρόλοι που μου δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω είναι οι αγαπημένοι μου.

Για να επιλέξει ένας ηθοποιός να κάνει τόσο δύσκολες δουλειές έχει συνήθως πίσω του κάτι που τον έχει εντρυφήσει στο ψάξιμο για καινούργια πράγματα πιο δυναμικά πιο προχωρημένα. Εσένα τι σε έσπρωξε;

Θεωρώ ότι σου συμβαίνει στην ζωή σου είναι αυτό για το οποίο στην ουσία έχεις γεννηθεί και ανάλογα με τις συνθήκες που εσύ ο ίδιος έχεις επιβάλει στην ζωή σου αλλά και το περιβάλλον που έχεις μεγαλώσει, αυτό θα σου βγει.

Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που στα σπλάχνα της είχε μια πολύ στιβαρή και ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα. Την γιαγιά μου η οποία είχε σχολή χορού και πιάνου αλλά είχε ανησυχίες και ενδιαφέρον για όλες τις μορφές τέχνης. Έτσι έχω την αίσθηση ότι γεννήθηκα καλλιτέχνης. Και το λέω αυτό γιατί από τα πρώτα μου βήματα σκάλιζα τα μπαούλα της γιαγιάς και έπαιρνα τις στολές της και ντυνόμουν και έπαιζα ρόλους μπροστά στον καθρέφτη. Αυτό έβγαινε από μέσα μου δεν μου το έδειξε κανείς.
Έκανα χορό και πιάνο από πολύ μικρή και ολοκλήρωσα λίγο μετά τα 20 τις σπουδές μου με το όνειρο ότι θα γίνω χορεύτρια. Τα γόνατά μου όμως με πρόδωσαν και δεν κατάφερα να γίνω επαγγελματίας όπως θα ήθελα. Έτσι μπήκε στη ζωή μου η ιατρική. Τελείωσα φυσικοθεραπεύτρια και διορίστηκα στο ΚΑΤ. Εκεί διαπίστωσα ότι δεν είμαι ευτυχισμένη με αυτή τη δουλειά. Διαβάζοντας μια μέρα το Αθηνόραμα είδα την καταχώρηση της θεατρικής σχολής Ίασμος. Έτσι κατέληξα στο σανίδι. Κλείνω 9 χρόνια από τότε και μέχρι σήμερα δεν το έχω μετανιώσει. Βρίσκω πάντα νέα πράγματα από τα οποία αντλώ δυνάμεις να συνεχίσω.

Δεν μπορώ να σε φανταστώ ως φυσικοθεραπεύτρια…
Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που ήμουν καλή στη δουλειά μου βαριόμουν αφάνταστα. Στην πορεία βέβαια γνώρισα πολλούς επιστήμονες που είναι ανήσυχα πνεύματα και έχουν μέσα τους την καλλιτεχνική δημιουργία. Γνώρισα πρόσφατα ένα, πλαστικό χειρουργό ο οποίος ζωγραφίζει υπέροχα.

Πως είναι μια γυναίκα μέσα σε αν μπουντρούμι; (ο ρόλος της Μιράντας Γκρέυ που ενσαρκώνει στον Συλλέκτη).

Άστα να πάνε. Χάλια είναι. Και το χειρότερο είναι ότι αυτό ο χώρος όπως είναι φτιαγμένος είναι ιδανικός για τον ρόλο και όλα φαντάζουν στον θεατή τόσο έντονα και σκληρά σαν νάνε αληθινά. Η γυναίκα που υποδύομαι τα έχει όλα στην ζωή της και ξαφνικά μπαίνει στον δρόμο της ένας τρελός ο οποίος θεωρεί ότι δεν μπορεί να την προσεγγίσει αλλιώς και έτσι την απαγάγει και φυλακίζει σε ένα μπουντρούμι. 
Η κοπέλα προσπαθεί με χίλιους τρόπους να αποδράσει.

Θα μπορούσες να φανταστείς κάτι παρόμοιο στην προσωπική σου ζωή;
Όχι δεν θα το άντεχα. Έχω πάρα πολλά κοινά στοιχεία με το χαρακτήρα και έχω βάλει στοιχεία της Ζέτας στον ρόλο. Νομίζω λοιπόν ότι θα αντιδρούσα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιδρά και η ηρωίδα. Θα προσπαθούσα με όλους τους τρόπους δηλαδή να τον φέρω με τα νερά μου για να επιτύχω το σκοπό μου αλλά μέσα μου θα είχα ένα τεράστιο θυμό. Θα ήθελα να τον κατασπαράξω.

 

Τίνος επιλογή ήταν το έργο;
Ήταν επιλογή του Τάσου Ιορδανίδη ο οποίος είναι και παραγωγός και ο συμπρωταγωνιστής μου και του Γιάννη του Βούρου. Είναι ένα εξαιρετικό έργο, θεατρική μεταφορά. Η Σαμάνθα Έγκαρ που τον είχε παίξει είχε κερδίσει μάλιστα το Όσκαρ.

Πως σου φάνηκε η επαφή σου με τον ελληνικό κινηματογράφο;
Πραγματικά μ’ άρεσε. Ήταν η πρώτη μου ταινία και είπα το ναι χωρίς να διαβάσω το σενάριο. Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος ο Ζαπατήνας του είπα αμέσως το ναι γιατί τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Ήταν να συνεργαστούμε και στο παρελθόν αλλά δεν μας έκατσε. Θεωρώ ότι είναι ένα έργο που έχει κάποιες διαστάσεις έτσι λίγο ψαγμένες αλλά είναι όμως μια καλή κωμωδία φτιαγμένη για να γελάσεις. Εξάλλου αυτό είναι το ζητούμενο σε μια κωμωδία. Ήταν πολύ αληθινό σαν έργο τελικά. Οι ρόλοι των δύο γυναικών ήταν δισυπόστατοι και καθόλου κωμικοί. Είχαν κάποιες ατάκες ίσως αλλά δεν ήταν κωμικοί. Αλλά γενικά θεωρώ ότι ήταν μια αξιοπρεπέστατη κωμωδία.

Θα συμφωνήσω εδώ γιατί εγώ μεταξύ μας παιδιά πέθανα  στα γέλια στην πρεμιέρα της ταινίας…

Και όπως φαίνετε πάει καλά έτσι;
Ναι όλα αυτό δείχνουν παρόλο που δέχτηκε πολύ κακές κριτικές. Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να έχουμε επιείκεια όταν κρίνουμε τον ελληνικό κινηματογράφο. Μην ξεχνάμε ότι είναι στα σπάργανα και τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα. Ας του δώσουμε λοιπόν βαρύτητα αλλά και χώρο για να περπατήσει σιγά – σιγά να μας δείξει το καλό του πρόσωπο. Άλλωστε αυτή η ενθάρρυνση από όλους μας είναι απαραίτητη για να πάρουν μπροστά τα πράγματα και να αποδώσουν καρπούς.
Δεν νομίζω ότι έχουν άδικο σε αυτά που γράφουν γιατί αυτά που βλέπουν αυτοί δεν τα παρατηρεί ίσως ο μη ψαγμένος θεατής γιατί σίγουρα δεν έχει και τις γνώσεις. Απλά θα έπρεπε ο τρόπος με τον οποίο το εκφράζουν να μην είναι αρνητικός και αποθαρρυντικός.
Ευτυχώς όμως η ταινία πάει καλά. Και δεν είναι τόσο η καλή διαφήμιση που έγινε στην ταινία από την Village αλλά τα σχόλια από στόμα σε στόμα των θεατών πιστεύω που της έδωσαν αυτή την ώθηση.

Θα έχεις ένα πολύ γεμάτο χειμώνα όπως δείχνει…
Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τα γυρίσματα κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα είμαι και στο θέατρο. Έτσι θα μένει και λίγος χρόνος για άλλα πράγματα που θέλω ως άνθρωπος να κάνω για να προσφέρω στην κοινωνία.

 

Μιλάμε για την ΑΝΑΣΑ;
Ναι για την ΑΝΑΣΑ. Θα μιλήσουμε μόλις ετοιμάσουμε και τα καινούργια. Θέλω να προτείνω ένα τρόπο καλής κατάθεσης και τοποθέτησης των ανθρώπων απέναντι στον εαυτό μας και το περιβάλλον μας.

Ως άνθρωπος Ζέτα ασχολείσαι με το περιβάλλον;
Δεν νομίζω ότι έχουμε πλέον την πολυτέλεια να κάνουμε κι αλλιώς. Θεωρώ στοιχειώδες να κάνουμε ανακύκλωση, να μην σπαταλάμε νερό και να βοηθάμε το περιβάλλον μας και την κοινωνία που ζούμε. Αν δεν βοηθήσει ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί εμείς θα χάσουμε και εμείς οι ίδιοι δεν θα βοηθηθούμε. Αυτά είναι αμφίδρομα. Η πρόοδος δεν είναι ατομική αλλά ομαδική. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι. Δεν γίνετε να προοδεύσεις εσύ αν το ίδιο το περιβάλλον σου δεν προοδεύει.

 

Τι θα πρότεινες στα νέα παιδιά που σε έχουν ως πρότυπο δεδομένου ότι οι νέοι έχουν χάσει σήμερα τον προσανατολισμό τους;
Δυστυχώς δεν τον έχουν χάσει μόνο οι νέοι αλλά όλοι μας. Δεν είμαι καλή στο να δώσω συμβουλές αλλά θα έλεγα ότι αξίζει να ψάξουν να βρουν τα θέλω τους και τα πρέπει τους, να ανιχνεύσουν αυτό που πραγματικά αναζητούν, ώστε να προστατέψουν τον εαυτό τους και να βρουν το δρόμο τους. Έτσι θα γνωρίσουν καλύτερα το είναι τους κα θα μπορούν να δώσουν πράγματα όχι μόνο να περιμένουν να πάρουν. Βλέπεις ως κοινωνίας χωλαίνουμε στην μετακίνηση συναισθημάτων.

Είμαστε λίγο φειδωλοί στο να δώσουμε αγάπη;
Ναι νομίζω ότι αυτό μας χαρακτηρίζει. Δεν δεχόμαστε την ποιότητα και την ποσότητα της αγάπης που έχουμε ανάγκη και δεν μπορούμε με την σειρά μας να την δώσουμε γιατί δεν το έχουμε απλά μάθει. Μόνο όταν πραγματικά αγαπάμε τον άλλον αγαπάμε και εμάς. Και το κυριότερο πρέπει να μάθουμε να μην χάνουμε χρόνο με λάθος πράγματα όπως το να μοιάσουμε σε κάποιον άλλον. Ο καθένας μας είναι μοναδικός και πρέπει να γνωρίσει αυτή τη μοναδικότητά του.

Νιώθεις ότι σε αγαπάνε και αγαπάς;
Ξέρεις είμαι ένα παιδί που δεν έχει μάθει να παίρνει αγάπη και κατά συνέπεια να δίνει. Γιατί αν δεν έχεις μάθει να παίρνεις αγάπη όταν θα στην προσφέρει κάποιος δεν ξέρεις πώς να την πάρεις. Αιφνιδιάζεσαι και δεν αισθάνεσαι πολύ καλά. Μαθαίνω όμως και αυτό μου αρέσει. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι αγαπώ και αγαπιέμαι πραγματικά. Αλλά έχω και περιθώριο για περισσότερο.

Το όνομά της το πήρε από την γιαγιά της, Γεωργία Zorzet. Η Ζέτα για τους φίλους της γιόρταζε προ ημερών. Στις 24/11 είχε γενέθλια και της ευχόμαστε νάνε πάντα καλά. Η χαρά και η αισιοδοξία που την διακρίνει να είναι σε όλη της την ζωή οδηγός της …

icon Προσθήκη Σχόλιου

Ζέτα Δούκα: Το ζητούμενο της ψυχής της, καθρέφτης στα μάτια της


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η pan / 2 Μαρτίου 2008 στις 10:27 π.μ.

Einai oti pio thiliko exv dei stin ellinikh thlevrasi alla kai kali hthopios.
Eisai mia thea zeta.
Den exv alla logia.

Έγραψε ο/η spyros / 18 Ιουλίου 2008 στις 6:14 μ.μ.

einai foberi.. erwteusimh..

Έγραψε ο/η UnforGiven / 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 9:53 μ.μ.

ontos einai thea. ola einai teleia pano ths

Έγραψε ο/η δημητρης βλαχος / 9 Μαρτίου 2009 στις 2:23 μ.μ.

ειναι χαλια η γκομενα !ψηλη σαν αγγουρι μην σου πω σαν τραβελι!καλα για την μυτη τι να πω?την εχουν κανει κ πρωταγωνιστρια τρελο μπαζο!

Έγραψε ο/η μαρινος νικου / 30 Μαρτίου 2009 στις 3:11 μ.μ.

ειναι εντελως χαλια η γκομενα κακασχημηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Έγραψε ο/η δημος γαβρας / 30 Μαρτίου 2009 στις 3:30 μ.μ.

Δεν ειναι σε καμια περιπτωση ομορφη!τι εχω δει στο κολωνακι κ ειναι σαν αντρας με μια μυτη αθλια καμπουρα ,καμια σχεση με γυναικα.Απορω πως την εκαναν πρωταγωνιστρια ,παιδια καμια σχεση με μελινα θα ειναι απλα τραγικη

Έγραψε ο/η Γιωργος τσιροπουλος / 30 Μαρτίου 2009 στις 5:14 μ.μ.

Συμφωνω ρε παιδια ειναι αθλια η τυπισα! το οτι εχει υψος δεν μου λεει τιποτα γιατι ειναι πολυ ασχημη κ την εχει δει κ μεγαλη ηθοποιος αντε μου στο διαολο που θα την κανετε κ μελινα !Έγραψε ο/η κωστας Δριβας / 29 Απριλίου 2009 στις 11:08 π.μ.

Καταρχην εβαλε βυζια κ σε συνδιασμο με το σωμα της ειναι εντελως τ....... Ειναι κακασχημη η γυναικα. παρακαλω παρτε την απ την τηλεοραση

Έγραψε ο/η ANDRIANA TZOYRA / 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:22 μ.μ.

EISAI KATAPLIKTIKH...DEN MPORW NA KATALAVW OMWS GIATI YPARXOUN ATOMA POU 3EROUN MONO NA KANOUN ILITHIA SXOLIA,OPWS GIA PARADEIGMA TO SXOLIO GIA TO STITHOS SOU..OXI OTI EXW KATI ME TOUS OMOFILOFILOUS ALLA MLN ANOIKEI S'AYTI TIN KATIGORIA POU TO MONO POU 3EROUN N KANOUN EINAI N MISOUN K N KATAKRINOUN T GUNAIKEIO KORMI..PRAGMATIKA S THAUMAZW,K THAYMAZW TIN PRWTOVOYLIA POU PIRES GIA TIN IDRUSH TS ANASAS...DEN UPARXOUN POLLOI ANTHRWPOI POU EINAI PROTHIMOI NA VOITHISOUN...TIN EPOMENA VDOMADA THA KATEVW ATHINA MONO K MONO GIA NA ZHTHSW VOITHEIA...ELPIZW NA SE GNWRISW....KALH SUNEXEIA K KALH ANTAMOSH...

Έγραψε ο/η pantelina / 11 Ιανουαρίου 2010 στις 4:13 μ.μ.

PAIDIA H KOPELA APLA EINAI THEA !!!!!!
TRAGOYDAEI XOREYEI KAI EXEI FANTASTIKH
ERMINEIA STO ROLO TIS BOYLAS STON LAKH
TVN GLYKOYLH PYSTEBETAI OTI THA
TERIAZE SE KAMIA ALLH O ROLOS???
ZETA KORITSI MOY EISAI APLA THEA!!!!!!!!

Έγραψε ο/η Δανάη / 4 Μαρτίου 2010 στις 6:36 μ.μ.

Η Ζέτα Δούκα είναι ενας καταπληκτικός άνθρωπος!!!!!!!!!Την λατρεύω!!!!!!Δεν είναι σαν αυτές τις ψωνισμένες γυναίκες!!!!!!!!!Την αγαπά και θα την αγαπάω για πάντα!!!!

Έγραψε ο/η ΕΛΕΟΣ / 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:46 μ.μ.

Εσείς ''κύριοι'' γνωρίστε πρώτα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και μετά μιλήστε... Δεν ντρέπεστε... τι να σας πωωω... ειστε... ειστε... σέβομαι την ηλικία σας.. ΑΙΣΧΟΣ...1ΔΒ

Έγραψε ο/η αννα / 12 Απριλίου 2011 στις 5:55 μ.μ.

τι υψος εχει??

Έγραψε ο/η anastashs / 6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:18 π.μ.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!!!

Έγραψε ο/η FUN N1 / 16 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:02 π.μ.

1,77

 
Τελευταία άρθρα