fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Νέα Εποχή για την αλυσίδα Multirama

17 Μαΐου 2007 | 10:16 π.μ.

Ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα, διεύρυνση δικτύου καταστημάτων και νέα διαφημιστική καμπάνια με το Χρήστο Φερεντίνο .Η Multirama, η μοναδική εξειδικευμένη αλυσίδα ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ελληνική αγορά διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της, ανανεώνει την εταιρική της εικόνα και ταυτότητα και συνεργάζεται με το Χρήστο Φερεντίνο για τη νέα διαφημιστική της καμπάνια.

H ανανέωση της Μultirama υλοποιείται σύμφωνα με τις επιταγές του σύγχρονου λιανεμπορίου και με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης της αλυσίδας στην αγορά και την ανάδειξη της υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης που ανέκαθεν προσέφεραν τα καταστήματα στον καταναλωτή. 

Η νέα ταυτότητα των Multirama, βασίζεται στα αποτελέσματα διετούς έρευνας για τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρία. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες καταναλωτές ανταποκρίνονται θετικά στα μεγάλα καταστήματα που δίνουν έμφαση στην τιμή και στην πληρότητα της γκάμας των προϊόντων που διαθέτουν. Σε αυτή τη βάση, σχεδιάστηκε και το λογότυπο της Multirama, το οποίο αντικατοπτρίζει την ανανεωμένη δυναμική που διέπει το διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων.
Multirama: Υπερκαταστήματα Τεχνολογίας
Παράλληλα με τα παραπάνω, τα Multirama ενδυναμώνουν την παρουσία τους πανελλαδικά, εγκαινιάζοντας μεγαλύτερα καταστήματα σε όλη την επικράτεια, τα οποία θα λειτουργούν ως υπερκαταστήματα τεχνολογίας που θα καλύπτουν κάθε σχετική ανάγκη των καταναλωτών. Ειδικότερα, η εταιρία ξεκινά ένα εντατικό πρόγραμμα προσαρμογής των μικρών καταστημάτων της στην αισθητική της νέας εταιρικής ταυτότητας, αλλά και δημιουργίας νέων καταστημάτων μέσου εμβαδού άνω των 1000 τ.μ. τα οποία θα φιλοξενούν ποικιλία σύγχρονων προϊόντων πληροφορικής, ενώ θα διευκολύνουν την περιήγηση και την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη. Μέσα στο 2007 αναμένεται να δημιουργηθούν 5 νέου τύπου καταστήματα τόσο στην Αττική, όσο και σε πόλεις της περιφέρειας. Το πρώτο ανανεωμένο κατάστημα θα εγκαινιάσει η εταιρία στην περιοχή του Πειραιά στα μέσα Ιουνίου.

 

Ο κύριος Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Marketing της Multirama αναφέρει “Η μοντέρνα σχεδίαση της αλυσίδας δημιουργεί ένα περιβάλλον φιλικό προς τον επισκέπτη, ενώ υπογραμμίζει τη σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να αναπτύξει ο καταναλωτής με την πιο εξειδικευμένη αλυσίδα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η υπογραφή PC EXPERT σηματοδοτεί τη νέα στρατηγική μας κατεύθυνση, κεντρικός άξονας της οποίας είναι η εξειδίκευση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ευρύτερα στα προϊόντα πληροφορικής. Αυτή η εξειδίκευση δίνει στον καταναλωτή τα εχέγγυα ότι στα Multirama οι ειδικοί θα τον βοηθήσουν να επιλέξει σωστά το προϊόν που θα καλύψει τις προσωπικές του ανάγκες.” Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα καταστήματα Multirama προσφέρεται ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (σταθερούς και φορητούς), Οθόνες, Εκτυπωτές, Περιφερειακά Υπολογιστών, gadgets, ΜP3 players, αυτοματισμούς γραφείου, συστήματα Home Cinema, οθόνες Plasma, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, αναλώσιμα, κονσόλες, games και γενικά, ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία.
«Εσύ τα βλέπεις πρώτος »

 

Με κεντρικό μήνυμα «Εσύ τα βλέπεις πρώτος» η νέα διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνιστή το Χρήστο Φερεντίνο αποδίδει την πελατοκεντρική φιλοσοφία και την πρωτοπορία που προσφέρουν στον καταναλωτή τα 78 καταστήματα Multirama σε όλη την Ελλάδα. Ο πρωταγωνιστής, που για τις ανάγκες της διαφημιστικής ταινίας ταξίδεψε στην καρδιά της τεχνολογίας, το Τόκιο, για να ανακαλύψει ‘τι καινούργιο παίζει’,  έπειτα από επίμονη αναζήτηση στους δρόμους και στα μεγάλα κεντρικά καταστήματα της πόλης διαπιστώνει ότι ‘Τζάμπα πήγε Τόκιο,’ καθώς η πλέον εξελιγμένη τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη στα Multirama. Η καμπάνια καταλήγει με την προτροπή ‘Μην πας μακριά, έλα στα Multirama’, επιβεβαιώνοντας την άρτια προϊοντική γκάμα και την εξειδίκευση των καταστημάτων.

 

Ο κύριος Stephan Wagner Γενικός Διευθυντής της Multirama ανέφερε χαρακτηριστικά «Είναι φανερό ότι η δομή της αγοράς αλλάζει και αλλάζει δραστικά. Συνεπώς, η στρατηγική των εταιρειών που επιδιώκουν να είναι ανταγωνιστικές δεν μπορεί παρά να προσαρμόζεται σε αυτές τις μεταβολές. Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στη ζωή μας δημιουργεί ένα μοντέλο συνειδητοποιημένου καταναλωτή που γνωρίζει ποιες είναι οι ανάγκες του και περιμένει από εμάς, ως pc experts να του προτείνουμε, ή να ‘παράγουμε’ τη λύση που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσδοκίες του. Η νέα μας εταιρική ταυτότητα αναδεικνύει ακριβώς τη γνώση και την εξειδίκευση που μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε με αμεσότητα και να προσφέρουμε στον καταναλωτή ακριβώς αυτό που ζητά».

 

Σχετικά με την αλυσίδα Multirama
Η MULTIRAMA αποτελεί τη μόνη εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην ελληνική αγορά. Η εξειδίκευση αυτή ενισχύεται και από διάφορες υπηρεσίες όπως τα προνόμια για την επιδότηση τιμών, την εγγύηση στα Μultirama Notebooks για 3 χρόνια, καθώς και την ασφάλεια κλοπής στα notebooks.
Συνολικά, σήμερα το δίκτυο καταστημάτων Multirama απαριθμεί 78 καταστήματα που καλύπτουν γεωγραφικά τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας, και εδραιώνουν την παρουσία της Multirama, ως τη μόνη εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην ελληνική αγορά.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Νέα Εποχή για την αλυσίδα Multirama


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Έγραψε ο/η epitelous kati diaforetiko !!!!!!!!!1 / 19 Μαΐου 2007 στις 8:05 μ.μ.

Mprabo re pedia kai kati diaforetiko!
H Ellada exei xoristi se 2 katigories stoys ilektronika analfabitoys kai stoys texno frik!!
Ta pedia sto topiko multirama einai polu eksipiretika mias kai eimai kyria proxorimenis ilikias parola ayta exoyn to s8enos na me eksipiretoyn kai na moy analioyn ta panta!!!
Exoyn kai thn gnosi bebea alla to kalo einai oti den tin kratane eptasfragisto mistiko!!
Mprabo lipon gia ta pedia poy enai konta mas kai mas prosferoyn tin gnosi kai mprabo kai stin nea afti energia poy 8a allaksei ta pragmata stin pliroforiki.!!!

Mina apo Mesologi

 
Τελευταία άρθρα