fe-mail.gr

Fe-mail.gr

 

Η Tetra Pak στηρίζει το πρόγραμμα ανακύκλωσης στα Ελληνικά νησιά.

12 Ιουνίου 2007 | 07:42 μ.μ.

Στο νησί της Πάρου βρέθηκε στις 7 Ιουνίου 2007 η εταιρία Tetra Pak, για να στηρίξει ως χορηγός αλλά και με την παρουσία ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού της, το πρόγραμμα ανακύκλωσης που έχει ξεκινήσει ο δήμος Πάρου σε συνεργασία με όλα τα σχολεία του νησιού.

Κατά την τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» στην Παροικιά, βραβεύτηκαν τα σχολεία που κατάφεραν να μαζέψουν τις μεγαλύτερες ποσότητες ανακυκλώσιμων υλικών κατά το σχολικό έτος 2004-2005 και απονεμήθηκαν δώρα για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι μαθητές.

Η Tetra Pak, αποκλειστικός χορηγός της διοργάνωσης, συμμετείχε με ομιλία της Διευθύντριας Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Ειρήνης Γεδεών, η οποία μίλησε για το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη και τους κινδύνους που ελλοχεύει και στη συνέχεια απένειμε στους μαθητές τα βραβεία τους. Στο τέλος της εκδήλωσης, η Tetra Pak μοίρασε σε όλους τους μαθητές δώρα, τα οποία ήταν κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πάρου, κος Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος χειροκρότησε την προσπάθεια των παιδιών, τονίζοντας πως πρόκειται για μια χρονιά ορόσημο για την Πάρο, που θα καταστεί το «νησί της Ανακύκλωσης», καθώς πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια στο τομέα της Ανακύκλωσης που πραγματοποιείται σε ελληνικό νησί και έχει τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Απο αριστερά:Η Ειρήνη Γεδεών ,Διευθύντρια Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Tetra Pak ,ο Δήμαρχος Πάρου και ο κος Γιάννης Ραγκούσης.

Για την Tetra Pak η συνεισφορά στο περιβάλλον και στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της. Το έμπρακτο ενδιαφέρον είναι μια δέσμευση που η Tetra Pak τηρεί καθημερινά, καθώς όλες οι δράσεις της πραγματοποιούνται πάντοτε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης αυτής, η Tetra Pak θέτει στόχους για συνεχή βελτίωση σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιεί, τον τρόπο κατασκευής τους αλλά και τη μεταφορά των προϊόντων της από τα εργοστάσια στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται μείωση κατανάλωσης ενέργειας και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στα εργοστάσια, και να μην υπάρχουν αρνητικές συνέπειες στο περιβάλλον.

 

Η Tetra Pak αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της επεξεργασίας και συσκευασίας υγρών τροφίμων. Το μότο της Tetra Pak «προστατεύει ό,τι είναι καλό»™ αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία, με βάση την οποία λειτουργούμε και δεσμευόμαστε για την ασφαλή διάθεση τροφίμων παντού.
Η Tetra Pak, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 165 αγορές και απασχολεί περισσότερους από 20,000 εργαζομένους, πιστεύει στην υπεύθυνη ηγετική δράση, δημιουργώντας κερδοφόρα ανάπτυξη σε συνδυασμό με εταιρική κοινωνική ευθύνη και διαρκή προσήλωση στην επιχειρηματικότητα.
Δουλεύουμε στενά με τους προμηθευτές και τους καταναλωτές μας, με σκοπό να προσφέρουμε  ολοκληρωμένες λύσεις στην επεξεργασία και τη συσκευασία τροφίμων και να παρέχουμε, εύχρηστα, καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα σε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

 

icon Προσθήκη Σχόλιου

Η Tetra Pak στηρίζει το πρόγραμμα ανακύκλωσης στα Ελληνικά νησιά.


Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία που σημειώνονται με *

Τίτλος:*


E-mail:
Θα χρησιμοποιήσουμε το email σας για να σας ενημερώσουμε για ενδεχόμενες απαντήσεις στα σχόλια σας.


Σχόλιο:*


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Γράψτε τους 3 χαρακτήρες που βλέπετε στο πλαίσιο.
Return to category

Σχόλια

Attention Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

 
Τελευταία άρθρα